Lediga jobb som Serviceelektriker, installation i Sölvesborg

Se lediga jobb som Serviceelektriker, installation i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Elektriker till livsmedelsproduktion i Sölvesborg

Till fabriken i Sölvesborg söker vi nu Elektriker! Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss. Våra sex fabriker är utspridda från Sölvesborg i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Arboga och... Visa mer
Till fabriken i Sölvesborg söker vi nu Elektriker!
Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss.
Våra sex fabriker är utspridda från Sölvesborg i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Arboga och Ridderheims. På fabriken i?Sköllersta?tillverkas bl.a. korv, hamburgare och smörgåsmat. Fabriken ligger cirka 2 mil utanför Örebro och här jobbar ca 450 medarbetare.


Om tjänsten
Vi söker just nu Elektriker till Teknikavdelningen på Atrias livsmedelsproduktion i Sölvesborg. Du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning. Vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Som elektriker hos oss ska du säkerställa att det är hög driftsäkerhet på produktionsutrustningen. Du kommer att jobba med förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsmaskiner. Skiftarbete förekommer.
Kvalifikationer
Utbildning inom Teknik/Industri/El (gymnasienivå)
Grundläggande el-behörigheter
Körkort B
Svenska i tal och skrift.

Meriterande
Tidigare erfarenhet från livsmedelsindustri.
Kunskap inom PLC & styrregler teknik.
Erfarenhet av felsökning.
Jobbat med lågspänning.

Din profil
Som person vill vi att du är hjälpsam och tar ansvar för att leverera bra resultat och god service. Du är engagerad och drivs av att utföra ett gott arbete. Där andra ser problem ser du lösningar. Din positiva attityd och goda samarbetsförmåga bidrar till en vinnande kultur och en trevligare arbetsmiljö.


Generell information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Skiftgång
Arbetsplats: Furumovägen 110, Sölvesborg


Ansökan
Om du har frågor om tjänsten, vänligen hör av dig till rekryterande chef Stefan Nilsson på [email protected]
Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Partner Johanna Dansdotter Johansson på [email protected]
Ansökningsperiod: Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Systemadministratör

Har du erfarenhet av underhållssystem? Är du redo för en ny utmaning? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi en systemadministratör till en av våra kunder i Bromölla! Om tjänsten I rollen som systemadministratör består en stor del av ditt arbeta av att utföra kontroller på underhållssystem. Du ser till att systemet är korrekt och utför service om det behövs för att systemet ska ge korrekt information. Viss hantering av uppgifter sker i SAP. Om... Visa mer
Har du erfarenhet av underhållssystem? Är du redo för en ny utmaning? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi en systemadministratör till en av våra kunder i Bromölla!

Om tjänsten
I rollen som systemadministratör består en stor del av ditt arbeta av att utföra kontroller på underhållssystem. Du ser till att systemet är korrekt och utför service om det behövs för att systemet ska ge korrekt information. Viss hantering av uppgifter sker i SAP.

Om dig
Har du grundläggande information i el, studerat tekniska kompetenser eller har erfarenhet i processindustrin eller tillverkningsindustrin är detta en roll för dig. Du kommer att kontrollera kundens underhållssystem för miljö, energi och kvalité. Du kommer arbeta i grupp men även ensamt arbete förekommer. Arbetstiderna är måndagar till fredagar 07.00-16.00.

Viktigt för tjänsten är:
- Grundläggande kunskap i el eller teknisk kompetens
- God engelska och svenska i tal och skrift
Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som systemadministratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget tom 31/1-23. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om oss
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Lindhoff via 0736847008 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industrielektriker

För rekrytering åt kund söker Vi två UH-Elektriker. En skiftgående och en dagtid. El och Instrumenttekniker ingår i kundens underhållsteam. Drivs du av att jobba med förbättringsabete och arbeta självständigt inom ditt teknikområde då är detta ett jobb för dig. Arbetsuppgifter och ansvarsområden - Avhjälpa fel gällande El/Instrumentering vid problem i produktionen - Utföra planerade kontroller enligt tidsintervall i UH-systemet. Avhjälpa fel enligt inko... Visa mer
För rekrytering åt kund söker Vi två UH-Elektriker. En skiftgående och en dagtid.

El och Instrumenttekniker ingår i kundens underhållsteam. Drivs du av att jobba med förbättringsabete och arbeta självständigt inom ditt teknikområde då är detta ett jobb för dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Avhjälpa fel gällande El/Instrumentering vid problem i produktionen
- Utföra planerade kontroller enligt tidsintervall i UH-systemet. Avhjälpa fel enligt inkomna felanmälningar.
- Inköp av material, reservdelar och instrument vid åtgärdande av fel.
- Kontroll, kalibrering samt felsökning av anläggningens instrument
- Ändring/utbyte av instrument
- Kontroll/Underhåll av elektrisk installation i explosiv miljö enligt gällande direktiv och standarder
- Bortkoppling samt återinkoppling av elektrisk utrustning vid reparation och utbyte
- Kontroll/Underhåll av el-anläggning i övrigt
- Bevaka att installationer blir utförda enligt gällande krav
- Medverka till att anläggningens dokumentation hålls uppdaterad och är korrekt arkiverad
- Planerar och dokumenterar utfört arbete i underhållssystem
- Delta och bidra till förbättringsarbetet på siten
- Beredskap under vissa dagar enligt schema.


Kvalifikationer

- Kunskap och minst 3 års erfarenhet inom El och instrument.
- Erfarenheter från process- alt. tillverkandeindustri
- Organiserad


Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. www.odigo.se (http://www.odigo.se/)

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor besvaras av Emil Borgman, 0734-32 03 17 eller [email protected] Visa mindre

Erfaren elektriker

Våra kunder verkar inom flera olika verksamheter så dina arbetsuppgifter blir mycket omväxlande. Det finns möjlighet att få jobba med service gentemot kommuner, fastighetsbolag samt privatpersoner eller nyinstallationer och ROT-arbeten inom byggsektorn men även inom tillverknings- och livsmedelsindustrin. Du kommer få jobba mycket självständigt med innebörden att du har koll på dina jobb, kundönskemål, ritningar och dokumentation men även ingå i mindre t... Visa mer
Våra kunder verkar inom flera olika verksamheter så dina arbetsuppgifter blir mycket omväxlande. Det finns möjlighet att få jobba med service gentemot kommuner, fastighetsbolag samt privatpersoner eller nyinstallationer och ROT-arbeten inom byggsektorn men även inom tillverknings- och livsmedelsindustrin.


Du kommer få jobba mycket självständigt med innebörden att du har koll på dina jobb, kundönskemål, ritningar och dokumentation men även ingå i mindre team av medarbetare vid större uppdrag.


Ansöker gör du med CV och personligt brev.
Ansök redan idag då vi hanterar ansökningarna löpande! Visa mindre

Instrumentelektriker

För rekrytering åt kund söker Vi två Instrumentelektriker. En skiftgående och en dagtid. El och Instrumenttekniker ingår i kundens underhållsteam. Drivs du av att jobba med förbättringsabete och arbeta självständigt inom ditt teknikområde då är detta ett jobb för dig. Arbetsuppgifter och ansvarsområden - Avhjälpa fel gällande El/Instrumentering vid problem i produktionen - Utföra planerade kontroller enligt tidsintervall i UH-systemet. Avhjälpa fel enli... Visa mer
För rekrytering åt kund söker Vi två Instrumentelektriker. En skiftgående och en dagtid.

El och Instrumenttekniker ingår i kundens underhållsteam. Drivs du av att jobba med förbättringsabete och arbeta självständigt inom ditt teknikområde då är detta ett jobb för dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Avhjälpa fel gällande El/Instrumentering vid problem i produktionen
- Utföra planerade kontroller enligt tidsintervall i UH-systemet. Avhjälpa fel enligt inkomna felanmälningar.
- Inköp av material, reservdelar och instrument vid åtgärdande av fel.
- Kontroll, kalibrering samt felsökning av anläggningens instrument
- Ändring/utbyte av instrument
- Kontroll/Underhåll av elektrisk installation i explosiv miljö enligt gällande direktiv och standarder
- Bortkoppling samt återinkoppling av elektrisk utrustning vid reparation och utbyte
- Kontroll/Underhåll av el-anläggning i övrigt
- Bevaka att installationer blir utförda enligt gällande krav
- Medverka till att anläggningens dokumentation hålls uppdaterad och är korrekt arkiverad
- Planerar och dokumenterar utfört arbete i underhållssystem
- Delta och bidra till förbättringsarbetet på siten
- Beredskap under vissa dagar enligt schema.


Kvalifikationer

- Kunskap och minst 3 års erfarenhet inom El och instrument.
- Erfarenheter från process- alt. tillverkandeindustri
- Organiserad


Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. www.odigo.se (http://www.odigo.se/)

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor besvaras av Emil Borgman, 0734-32 03 17 eller [email protected] Visa mindre

Underhållselektriker

För rekrytering åt kund söker Vi två UH-Elektriker. En skiftgående och en dagtid. El och Instrumenttekniker ingår i kundens underhållsteam. Drivs du av att jobba med förbättringsabete och arbeta självständigt inom ditt teknikområde då är detta ett jobb för dig. Arbetsuppgifter och ansvarsområden - Avhjälpa fel gällande El/Instrumentering vid problem i produktionen - Utföra planerade kontroller enligt tidsintervall i UH-systemet. Avhjälpa fel enligt inko... Visa mer
För rekrytering åt kund söker Vi två UH-Elektriker. En skiftgående och en dagtid.

El och Instrumenttekniker ingår i kundens underhållsteam. Drivs du av att jobba med förbättringsabete och arbeta självständigt inom ditt teknikområde då är detta ett jobb för dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Avhjälpa fel gällande El/Instrumentering vid problem i produktionen
- Utföra planerade kontroller enligt tidsintervall i UH-systemet. Avhjälpa fel enligt inkomna felanmälningar.
- Inköp av material, reservdelar och instrument vid åtgärdande av fel.
- Kontroll, kalibrering samt felsökning av anläggningens instrument
- Ändring/utbyte av instrument
- Kontroll/Underhåll av elektrisk installation i explosiv miljö enligt gällande direktiv och standarder
- Bortkoppling samt återinkoppling av elektrisk utrustning vid reparation och utbyte
- Kontroll/Underhåll av el-anläggning i övrigt
- Bevaka att installationer blir utförda enligt gällande krav
- Medverka till att anläggningens dokumentation hålls uppdaterad och är korrekt arkiverad
- Planerar och dokumenterar utfört arbete i underhållssystem
- Delta och bidra till förbättringsarbetet på siten
- Beredskap under vissa dagar enligt schema.


Kvalifikationer

- Kunskap och minst 3 års erfarenhet inom El och instrument.
- Erfarenheter från process- alt. tillverkandeindustri
- Organiserad


Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. www.odigo.se (http://www.odigo.se/)

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor besvaras av Emil Borgman, 0734-32 03 17 eller [email protected] Visa mindre

Serviceelektriker för landbaserad vindkraft - Sölvesborg

Cathcart Energy söker för kunds räkning efter tre serviceelektriker för att utföra service och underhåll på landbaserade vindkraftverk i närheten av Sölvesborg. Bolaget är en utvecklare inom onshore vindkraft, med service och driftansvar, som har flera kontor i olika länder globalt. Detta är en möjlighet att få arbeta för en global aktör inom vindkraft som är under stadig tillväxt i Sverige. Arbetet innebär service och underhåll av turbiner i vindkraftsp... Visa mer
Cathcart Energy söker för kunds räkning efter tre serviceelektriker för att utföra service och underhåll på landbaserade vindkraftverk i närheten av Sölvesborg.
Bolaget är en utvecklare inom onshore vindkraft, med service och driftansvar, som har flera kontor i olika länder globalt.

Detta är en möjlighet att få arbeta för en global aktör inom vindkraft som är under stadig tillväxt i Sverige.

Arbetet innebär service och underhåll av turbiner i vindkraftsparker på olika orter i södra Sverige. Det servicecenter du kommer utgå ifrån ligger i Sölvesborg, och du kommer att behöva bo i närheten, eller relokalisera inom pendlingsbart avstånd.

Då du kommer att arbeta på hög höjd behöver du känna dig trygg med detta, men all relevant träning kommer att ges vid behov, och företaget erbjuder en ordentlig introduktionsperiod på deras träningscenter.

Arbetet kräver främst utbildning inom el, gärna med erfarenhet av att arbeta med tung industriutrustning. Om du har erfarenhet av verkstadsmekaniskt arbete är detta ett plus, men inget krav.

Du behöver ha erfarenhet av:
- Trefassystem
- Elektrisk felsökning i PLC system
- Underhåll av elektriska högspänningssystem

Om du har arbetat inom vindkraftsindustrin tidigare är detta en fördel, men erfarenhet som elektriker inom försvaret, flygvapnet, tung industri, fabrik och produktion är också relevanta erfarenheter för denna tjänst. Om du har arbetat som hisstekniker med service och underhåll är detta en intressant bakgrund för denna tjänst.

Kandidater som endast har erfarenhet som hushålls- eller kommersiell elektriker kommer ej tas i beaktning för denna roll.

För rätt sökande erbjuds en generös grundlön samt betald jour och övertid, samt traktamente och boendekostnad vid resor.

Du behöver inneha ett giltigt körkort för denna tjänst, men kommer ha företagsbil att tillgå under arbetstid. Intervjuer kommer ske på plats i Sölvesborg.

Alla kandidater måste ha flytande språkkunskaper i både Svenska och Engelska.

Om du vill veta mer om denna tjänst, kontakta Kajsa Karlsson på +46 40 668 80 66, och ansök genom att skicka ditt senast uppdaterade CV till [email protected]

Kompetenskrav:
Grundläggande El-behörighet (gymnasienivå)
Erfarenhet av elektrisk felsökning i PLC system
Erfarenhet av trefassystem
B körkort

Önskemål:
Erfarenhet av landbaserad vindkraft
Erfarenhet av underhåll och service på högspänningssystemVi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Visa mindre

Arbets-/projektledare

Är du en erfaren serviceelektriker eller ledande montör som vill hitta nya utmaningar? Eller har du några års erfarenhet inom projektledning? Vi söker dig som är ambitiös och kan driva ditt arbete framåt självständigt och effektivt inom elbranschen. Visa mer
Är du en erfaren serviceelektriker eller ledande montör som vill hitta nya utmaningar? Eller har du några års erfarenhet inom projektledning? Vi söker dig som är ambitiös och kan driva ditt arbete framåt självständigt och effektivt inom elbranschen. Visa mindre

Elektriker

Vill du vara en del av ett företag i ständig utveckling och framåtsträvan? Tammp är ett företag i den absoluta framkanten inom telekommunikation och fastighetsnät. Sedan starten 2006 så har företaget expanderat och blivit en väldigt attraktiv entreprenör. Vår företagskultur präglas av lojalitet, engagemang och en vilja att leverera över förväntan. Vi söker dig som är en medspelare, kreativ och serviceinriktad. Beskrivning av verksamheten Tammp AB ... Visa mer
Vill du vara en del av ett företag i ständig utveckling och framåtsträvan?

Tammp är ett företag i den absoluta framkanten inom telekommunikation och fastighetsnät. Sedan starten 2006 så har företaget expanderat och blivit en väldigt attraktiv entreprenör.

Vår företagskultur präglas av lojalitet, engagemang och en vilja att leverera över förväntan.

Vi söker dig som är en medspelare, kreativ och serviceinriktad.

Beskrivning av verksamheten


Tammp AB jobbar idag som entreprenör åt samtliga mobila operatörer i Sverige.
Företaget har sitt säte i Sölvesborg/Blekinge samt ett kontor i Älvsjö/Stockholm.
Vi jobbar med utökning av de befintliga 3G/4G näten samt med byggnation och service åt en av Sveriges största KabelTV/Bredband/Telefoni operatörer.

 

Dina arbetsuppgifter

Elanslutningar i samband med mobilnätsbyggnation, Kabeltvnät, Transmissionsnät och andra elarbeten. Tjänsten innebär viss samordning och administration, samt mycket resor.

 

Krav/önskvärd kunskap är:

Utbildning BB1 och BB2. Elutbildning gymnasium. Dokumenterad utbildning i elsäkerhetsföreskrifter, ESA, heta arbeten.

Krav: B-Körkort

 

Anställningsort: SölvesborgFast Månadslön

Rekrytering sker löpande, vänta inte med att ansöka!Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

 

Kontaktperson:

Björn Haglund , 0733 20 20 25 Visa mindre

Serviceelektriker till ENERCON i Sölvesborg

Är du tekniker, vill arbeta med vindkraft och samtidigt tillhöra en av världens största och mest framgångsrika företag i vindkraftsbranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig! Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete, både personligt och tekniskt, med trevliga kollegor i ett företag och en bransch som har en spännande framtid att se fram emot. Vi på ENERCON satsar på dig genom vår gedigna introduktionsutbildning samt personliga ledarskap. Hos ... Visa mer
Är du tekniker, vill arbeta med vindkraft och samtidigt tillhöra en av världens största och mest framgångsrika företag i vindkraftsbranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig! Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete, både personligt och tekniskt, med trevliga kollegor i ett företag och en bransch som har en spännande framtid att se fram emot. Vi på ENERCON satsar på dig genom vår gedigna introduktionsutbildning samt personliga ledarskap. Hos oss är trivselfaktorn hög bland våra medarbetare!

Företagspresentation
Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 36 länder. Vårt svenska huvudkontor finns i Malmö. Se mer information på enercon.de.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Serviceelektriker på ENERCON kommer du i team om två-tre kollegor utföra service och underhåll på ENERCONs vindkraftverk i Sölvesborg med omnejd. Arbetet sker ute på fält i varierande väderförhållanden och innefattar såväl planerat underhåll som akut felavhjälpning på vindkraftverken. I arbetet som serviceelektriker är administrering i form av sökning i system och rapportering en viktig del av arbetet och du kommer dagligen använda PC för att arbeta i ENERCONs interna databaser. Det dagliga arbetet kommer att innebära en del bilresande mellan de olika vindkraftverken, och även arbete utanför ert normala arbetsområde kan förekomma. Som anställd hos ENERCON får du en gedigen utbildning i början av din anställning på vårt egna Training Center i Malmö. Det krävs dock att du som elektriker har såväl tillräcklig bredd som erfarenhet, och framför allt intresse, för att kunna sätta dig in i en helt ny bransch och teknik. Arbetstiden är förlagd till 07.00-15.45, dock kan vissa arbetsdagar bli längre än planerat. Beredskap förekommer.

Kvalifikationer
Har du erfarenhet av elektriskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner är det en fördel. Vi tror att rätt sökande har utbildning i form av Elprogrammet på gymnasiet alternativt Lernia eller Vindkraftskolan. Du behärskar Office-paketet obehindrat och ytterligare IT-kompetenser i SAP eller generellt goda systemkunskaper är meriterande. Vidare ser vi att du har;

Goda kunskaper i svenska och engelska.
God fysik och förmåga att arbeta på höga höjder.
B- körkort

Vad lockar i tjänsten?
Hos oss på ENERCON får du möjlighet att arbeta med en spännande, modern och intressant produkt där teknologi, hållbarhet och innovation ligger i absolut framkant. Du erbjuds ett varierande och rörligt arbete där du får stort ansvar och frihet att styra din arbetsdag.

Hos ENERCON är du en långsiktig investering.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV till E-mail adressen nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Din ansökan vill vi ha allra senast 2019-05-12.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Regionchef Thomas Körge: Tele. 070-1015763, E-mail: [email protected].
HR-chef Ylva Lindgren: Tele. 040-671 17 14, E-mail: [email protected].

Välkommen med din ansökan!

Sökord: vindkrafttekniker Visa mindre