Lediga jobb som Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare i Sölvesborg

Se lediga jobb som Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Besöksnäringsutvecklare

Kommunledningsförvaltningen ansvarar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 170 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, HR, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa samt Område service. Placering: Näringslivskontoret ARBETSUPPGIFTER Vad är det som gör att man blir förälskad? Det ... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvarar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 170 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, HR, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa samt Område service.

Placering: Näringslivskontoret

ARBETSUPPGIFTER
Vad är det som gör att man blir förälskad? Det handlar om närhet, engagemang, värme och inte så lite charm - om det lilla extra. Och det är väldigt lätt att falla pladask för Sölvesborg. Här samsas jazz och hårdrock, sill och bruschetta. Här flirtar havet med ängarna och kullerstenarna med de kritvita sandstränderna. Dofter, smaker, ljud och känslor.
På vägen till Listerlandet fylls lungorna med lantluft av bästa sorten. Först med en svag aning av ladugård och gödsel, sedan av alspånsrök, hav och tång. Du hör MAIF-publikens jubel, måsarnas skri och fiskebåtarnas lugnande dunkande.

Vill du vara med och öka attraktiviteten och utveckla vår stad som besöksmål?
Nu har du chansen - sök tjänsten som besöksnäringsutvecklare.
Som besöksnäringsutvecklare ingår du Näringslivskontoret och ansvarar för att aktivt delta i det regionala arbetet med besöksnäringsutvecklingen i Blekinge. Tjänsten innebär ansvar för samordning och utveckling av besöks och näringslivsfrågor.

Du kommer ansvara för samordning av projekt, varumärkesarbete, produktutveckling, destinationsutveckling och destinationsmarknadsföring. I uppdraget ingår även att sammanställa, analysera och följa upp statistik, arbeta aktivt med värdskapsarbete samt samverka med flertalet besöksnäringsorganisationer.

Du förväntas vara självgående och drivande. Du kommer ingå i ett trevligt arbetslag på Näringslivskontoret och du kommer även vara delaktig i vårt arbete kring övriga näringslivsfrågor.

I tjänsten förekommer såväl kvälls- som helgarbete.

KVALIFIKATIONER
Lämplig högskoleutbildning eller förvärvad kunskap genom arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant. Du har bred kompetens inom området, kunskaper om marknadsföring, sociala medier, säljkommunikation och den offentliga sektorn. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Kännedom om nuläge och trender inom besöksnäring, samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
Du har förmåga att initiera och samordna projekt och arbete för att utveckla Sölvesborg till en stark destination och besöksanledning.
Du har förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer.

Vi på Näringslivskontoret lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och tidigare arbetslivserfarenheter.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter från både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre