Lediga jobb som Mediepedagog i Sölvesborg

Se lediga jobb som Mediepedagog i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Mediepedagog

Ansök    Sep 8    Sölvesborgs kommun    Mediepedagog
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Placering: Sölvesborgs bibliotek ARBETSUPPGIFTER Vi vill att du ... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Placering: Sölvesborgs bibliotek

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du ska arbeta med digitaliseringsprocesser inom biblioteksverksamheten.
Du ska utveckla, planera, genomföra och utvärdera olika mediepedagogiska projekt för barn och ungdomar mellan 6-22 år. Du ska visa de möjligheter som finns att skapa berättelser med hjälp av digitala verktyg. Det kan exempelvis handla om workshops i digitalt berättande, handledning av ungdomar i olika kreativa uttryck, filmprojekt och andra publika evenemang. Projekten ska verka för att stärka barnens språk, till exempel genom att använda berättelser ur böcker.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom mediepedagogik och/eller relevant utbildning inom projektledning, media, film, kultur eller annan för arbetsgivaren likvärdig utbildning
Vi ser gärna att du har erfarenhet av professionellt arbete inom området.

Vi söker dig som kompletterar och breddar våra befintliga kompetenser. Du brinner för att arbeta med barn och unga och har erfarenhet av att planera samt leda projekt och workshops. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska och du kan obehindrat uttrycka dig i tal och skrift.
Du har god digital kompetens och behärskar digitala verktyg och resurser. Vidare ser vi att du har erfarenhet av arbete med olika nya tekniker för berättande exempelvis: podcast, VR och olika kanaler i sociala medier.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre