Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Sölvesborg

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Semestervik Medicinsk sekreterare till Psykiatri västra Blekinge

Om oss Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar i ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare och består förutom av vuxenpsykiatrisk öppenvård i Karlshamn och Sölvesborg också av  och en slutenvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn samt ett Akut och rådgivningsteam i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Här arbetar förutom medicinska sekretera... Visa mer
Om oss
Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar i ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare och består förutom av vuxenpsykiatrisk öppenvård i Karlshamn och Sölvesborg också av  och en slutenvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn samt ett Akut och rådgivningsteam i Karlshamn.

Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Här arbetar förutom medicinska sekreterare också läkare, sjuksköterskor, psykologer, skötare, kuratorer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. 

Om jobbet
Vi söker dig som tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta inom psykiatrin och är en positiv och serviceinriktad person. Det är ett stimulerande och lärorikt arbete med varierat arbetsinnehåll där den administrativa servicen är en viktig funktion för enheterna.

Du får arbeta i ett arbetslag där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ha ansvar för vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat.Om dig
Vi söker dig som har Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen eller liknande utbildning. Du bör vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du som söker ska ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som servicekänsla, engagemang, samarbetsförmåga och kontinuitet. Erfarenhet av vårdsystemet SYSteam Cross är meriterande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi tillämpar löpande urval. 

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Valjehälsan söker en medicinsk sekreterare/LVSA/LOKA

Om jobbet Stiftelsen Valjeviken bedriver idéburen rehabilitering, folkhögskolverksamhet och vårdcentral. Under drygt 30 år har verksamheten expanderat intensivt och vi vänder oss till många olika målgrupper. Valjeviken ingår med Valjehälsan i Hälsoval Blekinge och driver en komplett läkarmottagning med 8700 listade patienter i västra Blekinge. I det patientnära arbetet jobbar vi tillsammans med patienterna i multimodala rehabteam. Vi erbjuder friskvårdsbid... Visa mer
Om jobbet
Stiftelsen Valjeviken bedriver idéburen rehabilitering, folkhögskolverksamhet och vårdcentral. Under drygt 30 år har verksamheten expanderat intensivt och vi vänder oss till många olika målgrupper.
Valjeviken ingår med Valjehälsan i Hälsoval Blekinge och driver en komplett läkarmottagning med 8700 listade patienter i västra Blekinge.
I det patientnära arbetet jobbar vi tillsammans med patienterna i multimodala rehabteam.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag samt friskvårdstimme.
Om dig:
Vi söker dig som har en YH-utbildning som medicinsk sekreterare alternativt vara läkarsekreterare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och i medicinsk terminologi. Meriterande kan vara erfarenhet av NCS.
För att passa in i vårt team bör du trivas med varierande arbetsuppgifter, vara flexibel och inte rädd för nya utmaningar. Du ska ha lätt för att samarbeta och ta egna initiativ.
Vi har ett varierande arbete som bland annat innefattar journalskrivning, remisshantering, skanning, reception med mera. Som LVSA/LOKA ska du vara ett stöd för verksamhetschefen i frågor som berör vårdsystemen. Delegation för behörighetsbeställning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänstgöringsgrad: 100 % eller enligt överenskommelse.
Lön: Individuell lönesättning
Upplysningar om tjänsten lämnas av avdelningschef/medicinsk sekreterare Rebecka Darouiche, 0456-329 63 eller verksamhetschef Titti Mattsson 073-024 74 27Ansökningarna kommer att behandlas löpande.
Sista ansökningsdag: Snarast, dock senast 10 december.
Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag och annonssäljare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Sölvesborgs vårdcentral, semestervikariat

Om oss Region Blekinges vårdcentraler ingår som en del i Primärvården. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Sölvesborgs vårdcentral är en av de vårdcentraler som ingår i Hälsoval... Visa mer
Om oss
Region Blekinges vårdcentraler ingår som en del i Primärvården.

Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Sölvesborgs vårdcentral är en av de vårdcentraler som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen arbetar ca 35 medarbetare i olika professioner, men tillsammans som ett team. Hos oss finns ca 9400 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg så pendlingsmöjligheterna är goda. Som medarbetare inom Region Blekinge erbjuds du friskvårdsbidrag och möjlighet att nyttja träningslokaler.

Om jobbet
Vi söker en sommarvikarie som har stort intresse för administrativa arbetsuppgifter av olika slag, men som även trivs i mötet med människor. Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss är varierande och innefattar bland annat vårddokumentation, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. Receptionsarbete är en del av tjänsten. Hos oss får du vana kollegor och självständiga, varierande arbetsuppgifter.

Vikariatet pågår mellan 23-06-12 tom 23-08-11.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker är utbildad medicinsk sekreterare eller är under utbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och gärna i engelska. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är meriterande. 

Vidare har du en god samarbetsförmåga och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Blekinge

Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.


Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


https://regionblekinge.se/ Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Psykiatriska mottagningen I Sölvesborg

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat d... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar i ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare och består förutom av Vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg också av mellanvård och en slutenvårdsavdelning belägen på sjukhuset i Karlshamn samt ett Akut och rådgivningsteam i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Sölvesborg är en allmän psykiatrisk mottagning med cirka 15 medarbetare.
Här arbetar förutom medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor, psykologer och kuratorer.
Vi söker dig som tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta inom psykiatrin och är en positiv och serviceinriktad person.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierat arbetsinnehåll där den administrativa servicen är en viktig funktion för enheterna.

Du får arbeta i ett arbetslag där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ha ansvar för vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser, brev efter diktat, mottagningstelefon, konferenser och ett delat receptionsarbete. Utöver dessa ingår även kvalitetsarbete, statistik, posthantering samt telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare men även övrig administrativ service.

KVALIFIKATIONER
Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen.
Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du som söker ska ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som servicekänsla, engagemang, samarbetsförmåga och kontinuitet.
Erfarenhet av vårdsystemet SYSteam Cross är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Sölvesborgs vårdcentral

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Sölvesborgs vårdce... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Sölvesborgs vårdcentral ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 35 medarbetare i olika professioner som arbetar nära tillsammans. Hos oss finns ca 9000 listade patienter i olika åldrar.
Vårdcentralen är miljöcertifierad. Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg så det finns bra pendlingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss är varierande och innefattar bland annat vårddokumentation, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare. Receptionsarbete ingår i tjänsten. Hos oss får du jobba med vana kollegor och självständiga arbetsuppgifter!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare alternativt är under utbildning.
Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och gärna i engelska. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är meriterande.
Det är positivt om du trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet är utåtriktat och ställer krav på social kompetens. Din samarbetsförmåga är mycket viktig för verksamheten och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.

Urval bland sökande sker löpande.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Sölvesborgs vårdcentral, semestervikariat

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfat... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Sölvesborgs vårdcentral ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 35 medarbetare i olika professioner som arbetar nära tillsammans. Hos oss finns ca 9000 listade patienter i olika åldrar.

Vårdcentralen är miljöcertifierad. Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg så det finns bra pendlingsmöjligheter.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss är varierande och innefattar bland annat vårddokumentation, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare. Receptionsarbete ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare alternativt är under utbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och gärna i engelska. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är meriterande.

Det är positivt om du trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet är utåtriktat och din samarbetsförmåga är betydelsefull för verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Urval bland sökande sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Sölvesborgs vårdcentral

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfat... Visa mer
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Sölvesborgs vårdcentral ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns ca 10 400 listade patienter i olika åldrar.
Vårdcentralen är miljöcertifierad.
Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg så det finns bra pendlingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss är varierande och innefattar bland annat vårddokumentation, kalla patienter utifrån väntelista, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare. Receptionsarbete ingår i tjänsten och vår nya medarbetare kommer att få ett särskilt ansvar för receptionen. Hos oss får du vana kollegor och självständiga arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och gärna i engelska. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är meriterande. Det är positivt om du trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter. Din samarbetsförmåga är mycket viktig för verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna.
Urval bland sökande sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Visa mindre