Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Sölvesborg

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

SServeringspersonal Sökes till Suki Sushi i Sölvesborg

Vem är vi? Suki Sushi i Sölvesborg erbjuder en spännande meny med sushi, vietnamesiska och thailändska rätter. Vi söker nu serveringspersonal som delar vår passion för utmärkt mat och service. Dina arbetsuppgifter: Servering och kundservice. Kassahantering. Upprätthålla renlighet och ordning. Vem söker vi? Du är glad, serviceinriktad och effektiv. Erfarenhet är ett plus, men inte ett krav. Du talar svenska och/eller engelska. Vi erbjuder: Ett roligt och ... Visa mer
Vem är vi?
Suki Sushi i Sölvesborg erbjuder en spännande meny med sushi, vietnamesiska och thailändska rätter. Vi söker nu serveringspersonal som delar vår passion för utmärkt mat och service.
Dina arbetsuppgifter:
Servering och kundservice.
Kassahantering.
Upprätthålla renlighet och ordning.

Vem söker vi?
Du är glad, serviceinriktad och effektiv.
Erfarenhet är ett plus, men inte ett krav.
Du talar svenska och/eller engelska.

Vi erbjuder:
Ett roligt och stöttande team.
Flexibla arbetstider.
Marknadsmässig lön.

Intresserad?
Skicka din ansökan till [email protected] med ämnesraden "Serveringspersonal". Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 29    Kajutan i Hörvik AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som har kompetens att laga god mat med hög kvalitet och har ett stort intresse för matlagning och vill utvecklas inom kockyrket. Vi sätter stor vikt vid att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter under högt tempo med noggrannhet. Vara positiv och visa respekt till dina kollegor för att bidra till vår fina teamkänsla. Erfarenhet av arbete som kock i restaurangkök är ett krav, där kockutbildning är meriterande. Arbetstiderna kommer att varie... Visa mer
Vi söker dig som har kompetens att laga god mat med hög kvalitet och har ett stort intresse för matlagning och vill utvecklas inom kockyrket.
Vi sätter stor vikt vid att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter under högt tempo med noggrannhet. Vara positiv och visa respekt till dina kollegor för att bidra till vår fina teamkänsla.
Erfarenhet av arbete som kock i restaurangkök är ett krav, där kockutbildning är meriterande.
Arbetstiderna kommer att variera med mycket kvällar och helger. Anställningen är heltid, men kan ändras till deltid efter överenskommelse.
Tillträde i april, maj eller efter överenskommelse.
Ansök via mail till [email protected] Visa mindre

Kocktjänst inom Måltidsservice

Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 170 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, HR, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa samt Område service. Måltidsservice består av 19 köksenheter och cirka 60 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 170 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, HR, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa samt Område service.

Måltidsservice består av 19 köksenheter och cirka 60 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras cirka 3000 portioner lunch per dag.

Vi söker nu en duktig och erfaren kock med kockutbildning eller likvärdig erfarenhet till Måltidsservice.

Placering: Tjänsten är för närvarande schemalagd på Hörviks skola med tjänstgöring måndag-fredag.

ARBETSUPPGIFTER
På Hörviksskola serveras det frukost, lunch och mellanmål. Köket är ett mottagningskök, detta innebär att den mesta av maten skickas till köket i värmeskåp. I Det dagliga arbetet ingår det att servera frukost, planera och förbereda samt servera lunch. Planera och förbereda mellanmål

I arbetet ingår lättare matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. Man kommer att arbeta själv så krav på personlig lämplighet är avgörande.

KVALIFIKATIONER
Att servera mat med hög kvalité ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring mat och livsmedel och även kunskap och erfarenhet av specialkost. Du är driftig och tar egna initiativ.

Hotell-& restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning.

Du har kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost.
Du har datorvana, beställningar görs via internet.
Du är ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Minst 5 års erfarenhet inom yrket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kioskbiträde på Lasses Kiosk & Grill

Ansök    Sep 24    Kiosken HT AB    Köksbiträde
Om företaget: Lasses Kiosk & Grill är en omtyckt och väletablerad kiosk som erbjuder kunderna snabbmat av hög kvalitet och en vänlig atmosfär. Vi söker nu efter engagerade kioskbiträden som vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång. Arbetsbeskrivning: Som kioskbiträde på Lasses Kiosk & Grill kommer du att spela en viktig roll i att ge våra kunder en utmärkt matupplevelse. Dina ansvarsområden kommer att inkludera: Förberedelse och ... Visa mer
Om företaget:
Lasses Kiosk & Grill är en omtyckt och väletablerad kiosk som erbjuder kunderna snabbmat av hög kvalitet och en vänlig atmosfär. Vi söker nu efter engagerade kioskbiträden som vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.
Arbetsbeskrivning:
Som kioskbiträde på Lasses Kiosk & Grill kommer du att spela en viktig roll i att ge våra kunder en utmärkt matupplevelse. Dina ansvarsområden kommer att inkludera:
Förberedelse och tillagning av snabbmat
Hantering av beställningar, servering och betalningar
Bevara renlighet och ordning i arbetsområdet
Städning och diskning före och efter öppettider

Krav och egenskaper:
Vi förväntar oss att våra kioskbiträden är:
Stresståliga och kan hantera högt tempo
Gedigna teamspelare och goda arbetskamrater
Tålmodiga och vänliga mot våra kunder
Förmögna att arbeta snabbt och effektivt

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet inom snabbmatssektorn är en fördel, men inte ett krav.
Ålderskrav: Du måste vara minst 18 år gammal för att ansöka.

Ansökan:
Om du är en entusiastisk, engagerad person som är redo att ta sig an denna spännande utmaning, vill vi gärna höra från dig. Skicka din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot att välkomna dig till Lasses Kiosk & Grill! Visa mindre

Kock till ISS Mjällby

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Våra gäster är förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, och personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika och miljöerna är olika, men alla förenas i kraven på kvalitet.

Vi behöver utöka vårt team i vår verksamhet i köket på Titan X i Mjällby ! Vi serverar dagens lunch, och har leveranser till olika kunder, affärslunch och sallader. En stor del av vår verksamhet är catering och vi älskar att serva våra gäster och ge de en upplevelse utöver den vanliga lunchrestaurangen. För att trivas hos oss ska du vara flexibel, en teamspelare, serviceminded och älska mat.

Dina arbetsuppgifter:
Som kock arbetar du med förberedelser och tillagning av dagens lunch och cateringar.
Du håller det rent och snyggt i köket och levererar högklassig service gentemot kunden.

I arbetsuppgifterna ingår också disk, städ, varumottagning och andra dagliga sysslor som förekommer i ett kök.
God kännedom om egenkontroll, specialkost är meriterande. Du kommer ha ett nära samarbete med köksmästaren.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande med ett genuint intresse för mat och service. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå och god överblick över din arbetsstation. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Erfarenhet av att arbeta i kök är ett krav, erfarenhet av storkök är meriterande.

Det är viktigt att du behärskar svenska språket.

B-körkort är ett krav.

Övrigt:
Tjänstens sysselsättningsgrad är på heltid, 100%.

Intervjuer sker löpande och för rätt person kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Placeringsort är Mjällby. Sista dagen att söka är 22 december 2023.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta [email protected]

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock/ Kallskänk

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong. Vi sö... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.
Vi söker nu extrakock eller kallskänkspersonal till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från restaurangarbete i någon form.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare. Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.


jobbjustnu#
Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.


Omfattning 50-75% Visa mindre

Kioskbiträde

Nu söker vi sommarpersonal till vår glasskiosk i Sandvikens pizzan och kiosk Arbetsbeskrivning: Arbete i glasskiosk med försäljning av bland annat glass och dricka. Vi stöttar även upp med andra förekommande arbetsuppgifter vid behov. Att arbeta i glasskiosk innebär att du måste vara ordningssam och strukturerad, tycka om mycket gästkontakt och vara väldigt felxibel när det gäller arbetsuppgifter och gästbemötande. För att söka tjänsten: Du tycker om at... Visa mer
Nu söker vi sommarpersonal till vår glasskiosk i Sandvikens pizzan och kiosk
Arbetsbeskrivning:
Arbete i glasskiosk med försäljning av bland annat glass och dricka. Vi stöttar även upp med andra förekommande arbetsuppgifter vid behov.
Att arbeta i glasskiosk innebär att du måste vara ordningssam och strukturerad, tycka om mycket gästkontakt och vara väldigt felxibel när det gäller arbetsuppgifter och gästbemötande.
För att söka tjänsten:
Du tycker om att jobba i ett högt tempo i team och att du kan planera ditt arbete självständigt.


Tjänsten kommer tillsättas omgående så tveka inte att söka snarast. Visa mindre

Sushi kock sökes

Hej, Vi är en restaurang i Sölvesborg som specialiserar oss på asiatisk mat, främst inom japansk och vietnamesisk matkultur. På vår restaurang brinner vi för den kulinariska konsten och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en unik och smakrik matupplevelse av hög kvalitet. Just nu söker vi två sushikockar till vårt team. Vi letar efter personer med praktisk erfarenhet av att arbeta med sushi och som delar vår passion för den japanska kulinariska ko... Visa mer
Hej,
Vi är en restaurang i Sölvesborg som specialiserar oss på asiatisk mat, främst inom japansk och vietnamesisk matkultur. På vår restaurang brinner vi för den kulinariska konsten och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en unik och smakrik matupplevelse av hög kvalitet.
Just nu söker vi två sushikockar till vårt team. Vi letar efter personer med praktisk erfarenhet av att arbeta med sushi och som delar vår passion för den japanska kulinariska konsten.
Vi ser att du är noggrann och metodisk i ditt arbete. Det är viktigt att du håller din arbetsyta och köket rent och snyggt. Att arbeta med sushi kräver precision och färdighet, så det är viktigt att du är skicklig på att hantera råvaror och skapa vackra och välsmakande sushirätter.
Det är meriterande om du har kunskaper i vietnamesiska, då det underlättar kommunikationen med resten av kökspersonalen och säkerställer en smidig arbetsmiljö.
Om du tror att du är rätt person för denna spännande möjlighet ser vi fram emot att höra från dig. Vi ser fram emot att eventuellt välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa en enastående matupplevelse för våra gäster!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock sökes

Hej, Vi är en restaurang i Sölvesborg som specialiserar oss på asiatisk mat, främst japansk och vietnamesisk matkultur. På vår restaurang brinner vi för den kulinariska konsten och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en unik och smakrik matupplevelse av hög kvalitet. Just nu söker vi två passionerade och erfarna kockar som har en gedigen kunskap och praktisk erfarenhet av att arbeta med vietnamesisk matkultur. I en eventuell anställning hos oss ko... Visa mer
Hej,
Vi är en restaurang i Sölvesborg som specialiserar oss på asiatisk mat, främst japansk och vietnamesisk matkultur. På vår restaurang brinner vi för den kulinariska konsten och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en unik och smakrik matupplevelse av hög kvalitet.
Just nu söker vi två passionerade och erfarna kockar som har en gedigen kunskap och praktisk erfarenhet av att arbeta med vietnamesisk matkultur. I en eventuell anställning hos oss kommer du att ha ansvaret för den vietnamesiska delen av vår meny. Det innebär att du kommer att vara involverad i att skapa, förbereda och tillaga autentiska vietnamesiska rätter med noggrannhet och precision.
För att trivas och lyckas i rollen som kock hos oss är det viktigt att du kan arbeta metodiskt och effektivt samtidigt som du upprätthåller höga standarder för renlighet och hygien i både din arbetsyta och köket som helhet. Vi lägger stor vikt vid att hålla en ren och organiserad arbetsmiljö för att säkerställa att våra rätter alltid serveras på bästa möjliga sätt.
Vi ser det som en fördel om du har kunskaper i det vietnamesiska språket, eftersom det underlättar kommunikationen med övriga medarbetare i köket och vid hantering av specifika ingredienser och recept.
Om du tror att du är rätt person för denna spännande möjlighet ser vi fram emot att höra från dig. vi ser fram emot att möjligtvis välkomna dig till vårt team!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Värd/Värdinna till Vandrarhemmet Hanö

Nu söker vi en vandrarhemsvärd/värdinna till Vandrarhemmet Hanö som tycker om ordning och reda, att ta eget ansvar och att få göra och ge det där lilla extra till gästerna. Vandrarhemmet ligger på ön Hanö i Blekinge. Båt går från Nogersund Hamn - Hanö ca 1 gång/tim under sommaren. Detta blir tredje sommaren vi driver Vandrarhemmet. Vandrarhemmet är beläget halvvägs upp på ön i öns gamla skola. Det finns fem rum och två stugor, totalt ca 20 bäddar. Vi söker... Visa mer
Nu söker vi en vandrarhemsvärd/värdinna till Vandrarhemmet Hanö som tycker om ordning och reda, att ta eget ansvar och att få göra och ge det där lilla extra till gästerna.
Vandrarhemmet ligger på ön Hanö i Blekinge. Båt går från Nogersund Hamn - Hanö ca 1 gång/tim under sommaren.
Detta blir tredje sommaren vi driver Vandrarhemmet. Vandrarhemmet är beläget halvvägs upp på ön i öns gamla skola. Det finns fem rum och två stugor, totalt ca 20 bäddar.
Vi söker en personer som kan jobba som Vandrarhemsvärdar. Arbetstider är ca kl 10.30-14.30/15.30 Mån - Sön från vecka 30 till mitten/slutet av Augusti.
Det finns även möjlighet till enstaka dagar i vår och höst/vinter.
Arbetsuppgifter:
- Se över och hålla koll in- & incheckningar
- Städa och förbereda rum
- Bädda sängar
- Städa gemensamma utrymmen (kök, dusch & toalett)
- Enkelt trädgårdsarbete(Vattna blommor, klippa gräs, plocka in blommor)
- Inventera och beställa förbrukningsmaterial
- Inventera och beställa sängkläder


Vi driver även öns enda restaurang så det kan finnas möjlighet för fler arbetstimmar för den som vill och är intresserad av fler arbetstimmar.
Personalboende finns mot liten summa då en arbetar längre än kl 20.30 då sista båten lämnar ön.
Ansökan via mail till [email protected] , märk din ansökan med "Vandrarhem"
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka iväg en ansökan.
Vi ser framemot din ansökan!
/Sofia och Hannes
Vandrarhemmet Hanö
www.instagram.se/vandrarhemmethano Visa mindre

DISKARE sökes till Mattält SWEDEN ROCK FESTIVAL 7-10 juni

Ansök    Maj 13    Frilén & Zangerl AB    Diskare
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo. Du får gärna ha jobbat som diskare tidigare. Visa mer
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo.
Du får gärna ha jobbat som diskare tidigare. Visa mindre

Erfaren pizzabagare

Sandviken pizza och kiosk söker en pizzabagare. Vår pizzeria ligger belägen intill havet I Sandviken, Sölvesborg. Arbetsuppgifter: Förberedelser av matlagning, tillagning av pizza och andra enklare rätter, disk samt sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en pizzeria. Arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med detta och har lätt för att lära dig. Om du är rätt person för tjänsten s... Visa mer
Sandviken pizza och kiosk söker en pizzabagare.
Vår pizzeria ligger belägen intill havet I Sandviken, Sölvesborg.
Arbetsuppgifter: Förberedelser av matlagning, tillagning av pizza och andra enklare rätter, disk samt sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en pizzeria.
Arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med detta och har lätt för att lära dig.
Om du är rätt person för tjänsten så kan du börja omgående. Visa mindre

Sommarjobb servitris/servitör

Gillar du att jobba med service och försäljning och är glad och stresstålig är detta ett jobb för dig. Erfarenhet är inte nödvändigt, om du bara brinner för jobbet och är villig att lära. Du är helst över 20år, pga alkoholtillstånd, men inget krav. Jobbet innebär att möta gäster, ta beställningar samt servera. Det kan också innebära att du får hjälpa till i köket att lägga upp mat samt diska. Även arbete i baren kan behövas ibland. Detta är en sommarresta... Visa mer
Gillar du att jobba med service och försäljning och är glad och stresstålig är detta ett jobb för dig. Erfarenhet är inte nödvändigt, om du bara brinner för jobbet och är villig att lära. Du är helst över 20år, pga alkoholtillstånd, men inget krav. Jobbet innebär att möta gäster, ta beställningar samt servera. Det kan också innebära att du får hjälpa till i köket att lägga upp mat samt diska. Även arbete i baren kan behövas ibland.
Detta är en sommarrestaurang med öppettider från maj - september. Du ska kunna jobba både dagar, kvällar och helger. Det är bra om du kan komma snabbt till jobbet vid behov. Visa mindre

PASTAKOCK/köksbiträde sökes till Mattält SWEDEN ROCK FESTIVAL 8-11 juni

Ansök    Maj 7    Frilén & Zangerl AB    Köksbiträde
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo. Du ska ha jobbat som köksbiträde tidigare och ha erfarenhet av att tillaga pastarätter. Vi söker köksbiträden till vårt mattält under Sweden Rock Festival. Köksbiträde ska ha jobbat i kö... Visa mer
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo.
Du ska ha jobbat som köksbiträde tidigare och ha erfarenhet av att tillaga pastarätter. Vi söker köksbiträden till vårt mattält under Sweden Rock Festival. Köksbiträde ska ha jobbat i kök tidigare, gärna ha erfarenhet av det italienska köket och ha jobbat med pasta tidigare. Vi gör pastan färsk på plats i mattältet, denna kokas och blandas sedan med förberedda såser. Köksbiträdet bör kunna steka grönsaker, räkor etc. Visa mindre

Pizzabagare till Mattält SWEDEN ROCK FESTIVAL 7-10 juni

Ansök    Maj 7    Frilén & Zangerl AB    Pizzabagare
Välkommen till Bella Napoli Pizza. Vi tar med oss vedugnen till Sweden Rock festival och bakar pizzor. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo. Du ska ha jobbat som pizzabagare tidigare och ha erfarenhet av att baka ut och grädda pizzor. Visa mer
Välkommen till Bella Napoli Pizza. Vi tar med oss vedugnen till Sweden Rock festival och bakar pizzor. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo.
Du ska ha jobbat som pizzabagare tidigare och ha erfarenhet av att baka ut och grädda pizzor. Visa mindre

Hotellreceptionist

Vi är ett sommarhotell i Blekinge med plats för ca 125 boende gäster. Hos oss finns 4 fina tennisbanor, minilgolf, en stor sommarrestaurang och vi har ca 100 m till strandkanten. En härlig arbetsplats för den som gillar utmaningar och trevligt sällskap ! Du är en glad, serviceminded person som gillar att ha mycket omkring dig. Du är vårt ansikte utåt och din arbetsplats är vår sambandscentral och hjärta. Du är ordningssam, strukturerad och vill ge varje g... Visa mer
Vi är ett sommarhotell i Blekinge med plats för ca 125 boende gäster. Hos oss finns 4 fina tennisbanor, minilgolf, en stor sommarrestaurang och vi har ca 100 m till strandkanten. En härlig arbetsplats för den som gillar utmaningar och trevligt sällskap ! Du är en glad, serviceminded person som gillar att ha mycket omkring dig. Du är vårt ansikte utåt och din arbetsplats är vår sambandscentral och hjärta.
Du är ordningssam, strukturerad och vill ge varje gäst en upplevelse utöver det vanliga. Du har erfarenhet av liknande arbete inom hotellbranschen och är van att möta både gäster och personal i olika situationer. FInns du ? Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Arbetet i vår reception, med bokningssystemet R360, innebär bla in- och utcheckningar, svara i telefonen och genomföra telefonbokningar och ge tydlig information, kiosk- och glassförsäljning, uppdatering av gästinformation, kassaredovisningar, uthyrning av minigolf, cyklar och mycket annat. Receptionen är hotellets hjärta vilket innebär att den som arbetar fungerar som en "sambandscentral" för både gäster och personal. Arbetet ställer stora krav på eget ansvar och ekonomi.


Som ansiktet utåt och anställd på Hälleviks Havsbad måste man vara flexibel, stresstålig och noggrann för att kunna göra alla gäster nöjda. Vi förväntar oss även att du har en bra känsla för service och nära till ett leende. Vi uppskattar om du har goda språkkunskaper, men det är ej något krav. Du bör ha både intresse och goda kunskaper inom ekonomi och kassaredovisning.
Datavana är ett krav.
Du bör ha erfarenhet från liknande arbete och kunna lämna goda referenser och betyg.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga meritförtecning/ CV och referenser i din ansökan.
Ansökningar som ej uppfyller sökkriterierna behandlas inte.
Välkommen till en härligt aktiv sommar med trevliga arbetskamrater. Visa mindre

Pizzabagare

Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria. Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan. Viktigt att du har erfarenhet. språket är inte stort problem för oss Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria.
Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan.
Viktigt att du har erfarenhet.
språket är inte stort problem för oss
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Maj 5    Marho, Adwar    Pizzabagare
Hej... En liten mysig och trevlig restaurang som finns i Sölvesborgs kommun. Vi söker dig som vill jobba med oss som pizzabagare och köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej...
En liten mysig och trevlig restaurang som finns i Sölvesborgs kommun.
Vi söker dig som vill jobba med oss som pizzabagare och köket.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongspersonal Servering Hanö Hamnkrog

Ansök    Apr 5    Fisky Business AB    Servitör/Servitris
Serveringspersonal Nu letar vi servitriser/servitörer till vår restaurang på ön Hanö i Sölvesborg inför sommaren. Vi vill gärna hitta dig med passion för servicebranschen och med lite jävlar-anamma som vill bli en del i vårt team i sommar. Juli till Augusti( ev nån vecka i Juni) Du har energi, handlaget och ögonen för att sätta gästen i fokus. En bra restaurangupplevelse startar med ett leende. Vi har fullständiga rättigheter så erfarenhet av fatölsanläggn... Visa mer
Serveringspersonal
Nu letar vi servitriser/servitörer till vår restaurang på ön Hanö i Sölvesborg inför sommaren. Vi vill gärna hitta dig med passion för servicebranschen och med lite jävlar-anamma som vill bli en del i vårt team i sommar.
Juli till Augusti( ev nån vecka i Juni)
Du har energi, handlaget och ögonen för att sätta gästen i fokus. En bra restaurangupplevelse startar med ett leende.
Vi har fullständiga rättigheter så erfarenhet av fatölsanläggning, bar, servering och kassa är ett stort plus.
Restaurangen har öppet långa dagar från kl 11 och vi håller öppet till kl 23 på kvällen så det finns många timmar att hämta för den med viljan.
Vi har tidigare haft personal som jobbat 1-2 veckor i sträck för att sedan ha 1-2 veckor ledigt. Ett bra arbetssätt tycker vi då du som anställd kan få lite egentid i sommar och ha lite ledigt mellan varven.
Det finns övernattningmöjlighet i ett personalboende på ön (mot en liten summa) för den som behöver då sista båten till fastlandet går 20.30.


Låter detta som någonting för dig så skickar du ett mejl där du berättar lite om dig själv och bifogar CV.


Är du dålig på att skriva CV så skriv bara ett kortfattat mail där du berättar om dig själv och lämna telefonnummer så ringer jag upp dig om det verkar intressant.


Med vänliga hälsningar
Hannes och Sofia
Fisky Business Hanö Hamnkrog
Kika gärna in på vår instagram (Hanö Hamnkrog) och Facebook (Fisky Business Hanö Hamnkrog) för att få en uppfattning om restaurangen.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så.
Bemanningföretag behöver inte göra sig besvär. Visa mindre

sommarkock

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong. Vi s... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.
Vi söker nu extrakock till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare. Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.


jobbjustnu#
Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.


Omfattning 50-75% Visa mindre

Restaurang- och köksbiträde till Titan X i Mjällby

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi söker restaurangbiträde till vår Restaurang i Mjällby

Arbetsuppgifter
Till vår restaurang på Titan X i Mjällby söker vi nu dig som vill jobba heltid och extra som restaurangbiträde och/eller serveringspersonal. Här arbetar vi med färska råvaror med högt näringsinnehåll, säsongsbetonat och med mycket kärlek. Vår ambition att leverera vacker mat med höga smaker varje dag. Vi serverar dagens lunch, catering till skola och externa kunder. Vill du arbeta med oss ska du vara flexibel, en teamspelare, och älska att ge kunderna service i världsklass!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du har erfarenhet inom restaurangbranschen.

I ditt ansvar ingår förutom sedvanliga restaurangbiträdesuppgifter även servering och diskning. Du arbetar enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och service. Även enklare matlagning kan ingå beroende på kvalifikationer.

Du har IT-kunskaper samt besitter en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift. Du är målinriktad, självgående och ansvarstagande. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

B körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 mån. Vi söker även extrapersonal utefter behov.

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vid frågor om tjänsten kontaktar du Iren Martinsson på mejl: [email protected]

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock med ansvarstjänst inom Måltidsservice Sölvesborgs kommun

Ansök    Mar 27    Sölvesborgs kommun    Kock, storhushåll
Kommunledningsförvaltningen ansvarar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, HR, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Måltidsservice består av 19 köksenheter och cirka 60 medarbetare. Tills... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvarar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, HR, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Måltidsservice består av 19 köksenheter och cirka 60 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras cirka 2 500 portioner lunch per dag.
Vi söker nu en duktig och erfaren kock till Måltidsservice.

Placering: Tjänsten är schemalagd på Högtofta skola med tjänstgöring måndag - fredag.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår det matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. Du kommer ingå i en arbetsgrupp på två medarbetare som hjälps åt på Högtofta.

På Högtofta lagar man mat till skolans elever samt förskolans avdelningar.

KVALIFIKATIONER
Att servera mat med hög kvalité ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost. Du är driftig och tar egna initiativ.

Hotell-& restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning.

Du har kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost.
Du har datorvana, beställningar görs via internet.
Du är ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Minst 5 års erfarenhet inom yrket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Grillbiträde

Vi söker grill/gatuköksbiträde till helg- och sommarjobb. Du ska ha fyllt 18 år och om du har vana från liknande arbete är det meriterande. Arbetet innebär att du ska laga till snabbmat, sälja till kund och ta betalt, hålla rent och snyggt omkring dig, städa och diska innan stängning. Vi förväntar oss att du är stresstålig, har tålamod, kan arbeta snabbt och är en god arbetskamrat. Lön enl. avtal: Hotell och restaurang Sök genom att lämna Cv på plats elle... Visa mer
Vi söker grill/gatuköksbiträde till helg- och sommarjobb. Du ska ha fyllt 18 år och om du har vana från liknande arbete är det meriterande.
Arbetet innebär att du ska laga till snabbmat, sälja till kund och ta betalt, hålla rent och snyggt omkring dig, städa och diska innan stängning.
Vi förväntar oss att du är stresstålig, har tålamod, kan arbeta snabbt och är en god arbetskamrat.
Lön enl. avtal: Hotell och restaurang
Sök genom att lämna Cv på plats eller maila CV-et till [email protected] Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi söker nu erfaren och trevlig... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför sommarperioden.


Vi söker nu flera personer till vårt glada team till vår kvällsrestaurang.


Du som söker får gärna ha 3 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen. Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 14    Kajutan i Hörvik AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som har kompetens att laga god mat med hög kvalitet och har ett stort intresse för matlagning och vill utvecklas inom kockyrket. Vi sätter stor vikt vid att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter under högt tempo med noggrannhet. Vara positiv och visa respekt till dina kollegor för att bidra till vår fina teamkänsla. Erfarenhet av arbete som kock i restaurangkök är ett krav, där kockutbildning är meriterande. Arbetstiderna kommer att varie... Visa mer
Vi söker dig som har kompetens att laga god mat med hög kvalitet och har ett stort intresse för matlagning och vill utvecklas inom kockyrket.
Vi sätter stor vikt vid att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter under högt tempo med noggrannhet. Vara positiv och visa respekt till dina kollegor för att bidra till vår fina teamkänsla.
Erfarenhet av arbete som kock i restaurangkök är ett krav, där kockutbildning är meriterande.
Arbetstiderna kommer att variera med mycket kvällar och helger. Anställningen är heltid, men kan ändras till deltid efter överenskommelse.
Tillträde i juni eller efter överenskommelse.
Ansök via mail till [email protected] Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi söker nu erfaren och trevlig... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför sommarperioden.


Vi söker nu flera personer till vårt glada team till vår kvällsrestaurang.


Du som söker får gärna ha 3 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

sommarkock

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong. Vi s... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.
Vi söker nu kockar till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare. Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.

Vi söker nu kockar till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare.

Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.

Omfattning 75% men kan bli heltid. Visa mindre

Värd/Värdinna till Vandrarhemmet Hanö

Nu söker vi en vandrarhemsvärd/värdinna till Vandrarhemmet Hanö som tycker om ordning och reda, att ta eget ansvar och att få göra och ge det där lilla extra till gästerna. Vandrarhemmet ligger på ön Hanö i Blekinge. Båt går från Nogersund Hamn - Hanö ca 1 gång/tim under sommaren. Detta blir tredje sommaren vi driver Vandrarhemmet. Vandrarhemmet är beläget halvvägs upp på ön i öns gamla skola. Det finns fem rum och två stugor, totalt ca 20 bäddar. Vi söke... Visa mer
Nu söker vi en vandrarhemsvärd/värdinna till Vandrarhemmet Hanö som tycker om ordning och reda, att ta eget ansvar och att få göra och ge det där lilla extra till gästerna.
Vandrarhemmet ligger på ön Hanö i Blekinge. Båt går från Nogersund Hamn - Hanö ca 1 gång/tim under sommaren.
Detta blir tredje sommaren vi driver Vandrarhemmet. Vandrarhemmet är beläget halvvägs upp på ön i öns gamla skola. Det finns fem rum och två stugor, totalt ca 20 bäddar.
Vi söker två personer som vill jobba som Vandrarhemsvärdar. Arbetstider är ca kl 10-15 Mån - Sön från början av Juni till mitten/slutet av Augusti.
Två personer delar på tjänsten. Förslagsvis jobbar man varannan vecka. Det finns även möjlighet till enstaka dagar i vår och höst/vinter.
Arbetsuppgifter:
- Se över och hålla koll in- & incheckningar
- Städa och förbereda rum
- Bädda sängar
- Städa gemensamma utrymmen (kök, dusch & toalett)
- Enkelt trädgårdsarbete(Vattna blommor, klippa gräs, plocka in blommor)
- Inventera och beställa förbrukningsmaterial
- Inventera och beställa sängkläder


Vi driver även öns enda restaurang så det kan finnas möjlighet för fler arbetstimmar för den som vill och är intresserad av fler arbetstimmar.
Personalboende finns mot liten summa då en arbetar längre än kl 20.30 då sista båten lämnar ön.
Ansökan via mail till [email protected] , märk din ansökan med "Vandrarhem"
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka iväg en ansökan.
Vi ser framemot din ansökan!
/Sofia och Hannes
Vandrarhemmet Hanö
www.instagram.se/vandrarhemmethano Visa mindre

Grillbiträde

Vi söker grill/gatuköksbiträde till helg- och sommarjobb. Du ska ha fyllt 18 år och om du har vana från liknande arbete är det meriterande. Arbetet innebär att du ska laga till snabbmat, sälja till kund och ta betalt, hålla rent och snyggt omkring dig, städa och diska innan stängning. Vi förväntar oss att du är stresstålig, har tålamod, kan arbeta snabbt och är en god arbetskamrat. Lön enl. avtal: Hotell och restaurang Sök genom att lämna Cv på plats elle... Visa mer
Vi söker grill/gatuköksbiträde till helg- och sommarjobb. Du ska ha fyllt 18 år och om du har vana från liknande arbete är det meriterande.
Arbetet innebär att du ska laga till snabbmat, sälja till kund och ta betalt, hålla rent och snyggt omkring dig, städa och diska innan stängning.
Vi förväntar oss att du är stresstålig, har tålamod, kan arbeta snabbt och är en god arbetskamrat.
Lön enl. avtal: Hotell och restaurang
Sök genom att lämna Cv på plats eller maila CV-et till [email protected] Visa mindre

Kock inom Måltidsservice Sölvesborgs kommun

Kommunledningsförvaltningen ansvarar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, HR, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Måltidsservice består av 19 köksenheter och ca 60 medarbetare. Tillsamm... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvarar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, HR, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Måltidsservice består av 19 köksenheter och ca 60 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 2500 portioner lunch per dag.
Vi söker nu en duktig och erfaren kock till Måltidsservice.

Placering: Tjänsten är schemalagd på Bossabo förskola med tjänstgöring måndag - fredag.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår det matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök.

På Bossabo lagar man mat till förskolans avdelningar samt ett utskick till en närliggande avdelning.

KVALIFIKATIONER
Att servera mat med hög kvalité ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost. Du är driftig och tar egna initiativ.

Hotell-& restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning.

Du har kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost.
Du har datorvana, beställningar görs via internet.
Du är ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Minst 5 års erfarenhet inom yrket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan
ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobb servitris/servitör

Gillar du att jobba med service och försäljning och är glad och stresstålig är detta ett jobb för dig. Erfarenhet är inte nödvändigt, om du bara brinner för jobbet och är villig att lära. Du är helst över 20år, pga alkoholtillstånd, men inget krav. Jobbet innebär att möta gäster, ta beställningar samt servera. Det kan också innebära att du får hjälpa till i köket att lägga upp mat samt diska. Även arbete i baren kan behövas ibland. Detta är en sommarresta... Visa mer
Gillar du att jobba med service och försäljning och är glad och stresstålig är detta ett jobb för dig. Erfarenhet är inte nödvändigt, om du bara brinner för jobbet och är villig att lära. Du är helst över 20år, pga alkoholtillstånd, men inget krav. Jobbet innebär att möta gäster, ta beställningar samt servera. Det kan också innebära att du får hjälpa till i köket att lägga upp mat samt diska. Även arbete i baren kan behövas ibland.
Detta är en sommarrestaurang med öppettider från maj - september. Du ska kunna jobba både dagar, kvällar och helger. Det är bra om du kan komma snabbt till jobbet vid behov. Visa mindre

Sommarjobb Servitris/servitör

Gillar du att jobba med service och försäljning och är glad och stresstålig är detta ett jobb för dig. Erfarenhet är inte nödvändigt, om du bara brinner för jobbet och är villig att lära. Du ska vara över 18 år, men helst över 20. Jobbet innebär att möta gäster, ta beställningar samt servera. Det kan också innebära att du får hjälpa till i köket att lägga upp mat samt diska. Även arbete i baren kan behövas ibland. Detta är en sommarrestaurang med öppettid... Visa mer
Gillar du att jobba med service och försäljning och är glad och stresstålig är detta ett jobb för dig. Erfarenhet är inte nödvändigt, om du bara brinner för jobbet och är villig att lära. Du ska vara över 18 år, men helst över 20. Jobbet innebär att möta gäster, ta beställningar samt servera. Det kan också innebära att du får hjälpa till i köket att lägga upp mat samt diska. Även arbete i baren kan behövas ibland.
Detta är en sommarrestaurang med öppettider från maj - september. Du ska kunna jobba både dagar, kvällar och helger. Det bästa är om du kan komma snabbt till jobbet vid behov. Visa mindre

Sommarjobb Grillkock

Ansök    Feb 1    Hälleviksbadet AB    Köksbiträde
Är du duktig vid spisen/grillen, pallar för högt tempo, är stresstålig och bra på planering är detta jobbet för dig. Du ska förbereda på morgonen med att fylla på råvaror, hacka sallad, fixa frallor mm. Du ska kunna steka, fritera och tillaga framförallt snabbmat dagtid, men kanske även hoppa in på kvällen och hjälpa till med uppläggning mm. Även helger. Erfarenhet är ett + men huvudsaken är att du har ett intresse för matlagning och är noggrann, har lät... Visa mer
Är du duktig vid spisen/grillen, pallar för högt tempo, är stresstålig och bra på planering är detta jobbet för dig. Du ska förbereda på morgonen med att fylla på råvaror, hacka sallad, fixa frallor mm. Du ska kunna steka, fritera och tillaga framförallt snabbmat dagtid, men kanske även hoppa in på kvällen och hjälpa till med uppläggning mm. Även helger. Erfarenhet är ett + men huvudsaken är att du har ett intresse för matlagning och är noggrann, har lätt för samarbete och är pigg och glad. Visa mindre

Frukostkock/ Kallskänka

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong. Vi s... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.
Vi söker nu en frukostkock eller kallskänka till hotellets restaurang. Du bör tycka om att arbeta på morgonen och ha vana att hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du gillar att göra vackra uppläggningar, tycker kanske om att baka och göra olika sallader osv.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare. Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.

Vi söker nu kockar till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från att jobba i kök eller annan typ av servering.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare.

Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.

Omfattning 75% men kan bli heltid. Visa mindre

sommarkock

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong. Vi s... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.
Vi söker nu extrakock till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare. Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.


jobbjustnu#
Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.


Omfattning 50-75% Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med och temakvällar med musik och annan underhållning. Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus. Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det b... Visa mer
VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med och temakvällar med musik och annan underhållning.
Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus.
Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför den aktiva sommarperioden.


Vi söker nu en till två ytterligare personer till vårt glada team till vår restaurang . Möjlighet finns till både frukostservering och kvällsservis.


Du som söker bör minst ha 1 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Sushi kock sökes

Hej Vi söker nu tre sushikockar till vår sushirestaurang i Sölvesborg. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta med sushi och brinner för den japanska kulinariska konsten. Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt. Du ska hålla det rent runt din arbetsyta, och i köket som helhet. Vi ser det som meriterande om du kan tala och förstå vietnamesiska för bättre kommunikation med övrig kökspersonal. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens,... Visa mer
Hej
Vi söker nu tre sushikockar till vår sushirestaurang i Sölvesborg. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta med sushi och brinner för den japanska kulinariska konsten.
Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt. Du ska hålla det rent runt din arbetsyta, och i köket som helhet.
Vi ser det som meriterande om du kan tala och förstå vietnamesiska för bättre kommunikation med övrig kökspersonal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock sökes

Hej, Vi är en restaurang i Sölvesborg som jobbar med asiatisk mat då främst japansk och vietnamesisk matkultur och vi brinner för den kulinariska konsten. Vi erbjuder alltid god mat av hög kvalitet. Nu söker vi två kockar som har stor passion samt praktisk erfarenhet av att arbeta med vietnamesisk matkultur. Vid en eventuell anställning förväntas du ta ansvar för den vietnamesiska delen av menyn. Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt samt hålla rent... Visa mer
Hej,
Vi är en restaurang i Sölvesborg som jobbar med asiatisk mat då främst japansk och vietnamesisk matkultur och vi brinner för den kulinariska konsten. Vi erbjuder alltid god mat av hög kvalitet.
Nu söker vi två kockar som har stor passion samt praktisk erfarenhet av att arbeta med vietnamesisk matkultur. Vid en eventuell anställning förväntas du ta ansvar för den vietnamesiska delen av menyn. Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt samt hålla rent runt din arbetsyta och i köket som helhet.
Vi ser det som meriterande om du kan tala och förstå vietnamesiska för bättre kommunikationsmöjligheter med övrig kökspersonal. Visa mindre

Pizzabagare

Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria. Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan. Viktigt att du har erfarenhet. språket är inte stort problem för oss Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria.
Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan.
Viktigt att du har erfarenhet.
språket är inte stort problem för oss
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kökspersonal

Ansök    Nov 3    Holgersson, Anna    Specialkock
Vi söker kökspersonal till säsongen 2023. Vi söker en matglad och kreativ kock som tror på vår omsorgsfulla matidé. Du som söker behöver vara effektiv, strukturerad och ha fallenhet för det kreativa och nyfiket vilja utveckla. Passion för smaker och bra råvaror. Tjänsten är på 100% under v.27-v.32, from maj-september endast helger samt helgdagar. Arbetet innefattar förberedelser, bakning av enklare bröd samt bakverk, arbete under service, varubeställningar... Visa mer
Vi söker kökspersonal till säsongen 2023.
Vi söker en matglad och kreativ kock som tror på vår omsorgsfulla matidé. Du som söker behöver vara effektiv, strukturerad och ha fallenhet för det kreativa och nyfiket vilja utveckla. Passion för smaker och bra råvaror.
Tjänsten är på 100% under v.27-v.32, from maj-september endast helger samt helgdagar.
Arbetet innefattar förberedelser, bakning av enklare bröd samt bakverk, arbete under service, varubeställningar samt planering.
I köket arbetar ni två personer tillsammans, hos oss hjälps vi åt med allt.
Arbetstiderna varierar något.
Lön enligt avtal.
Varmt välkommen att skicka en ansökan till oss med ett personligt brev.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsjobb i restaurang på sommarort!

Vi söker nu dig som fyllt 20 och är intresserad av ett fartfyllt jobb med många härliga kollegor. På Fiskerian i Hörvik är arbetsuppgifterna varierande och ingen arbetsdag är den andra lik. Vi har många arbetspositioner, allt från att arbeta som servitris och ta hand om kunderna till att ge järnet inne i köket eller skopa glass i vår glassbod. Vi söker dig som är serviceminded och taggad på att lära dig mer inom branschen. Vi kräver ingen tidigare arbetse... Visa mer
Vi söker nu dig som fyllt 20 och är intresserad av ett fartfyllt jobb med många härliga kollegor. På Fiskerian i Hörvik är arbetsuppgifterna varierande och ingen arbetsdag är den andra lik. Vi har många arbetspositioner, allt från att arbeta som servitris och ta hand om kunderna till att ge järnet inne i köket eller skopa glass i vår glassbod. Vi söker dig som är serviceminded och taggad på att lära dig mer inom branschen.
Vi kräver ingen tidigare arbetserfarenhet inom restaurangbranschen men ser det självklart som ett plus i kanten. Visa mindre

Kock inom Måltidsservice Sölvesborgs kommun

Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Måltidsservice består av 19 köksenheter och ca 60 medarbetare. Till... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Måltidsservice består av 19 köksenheter och ca 60 medarbetare. Tillsammans tillagar och serverar vi ca 2500 portioner lunch per dag.
Vi söker nu en duktig och erfaren kock till Måltidsservice.

Placering: Tjänsten är schemalagd på Slottsgårdens kök med tjänstgöring var tredje helg samt röda dagar.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår det matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. På Slottsgården lagar man mat till särskilt boende, matdistribution och daglig verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Att servera mat med hög kvalité ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost. Du är driftig och tar egna initiativ.

Hotell-& restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning.

Du har kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost.
Du har datorvana, beställningar görs via internet.
Du är ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Minst 5 års erfarenhet inom yrket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kock inom Måltidsservice Sölvesborgs kommun

Ansök    Sep 16    Sölvesborgs kommun    Kock, storhushåll
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Måltidsservice består av 19 köksenheter och ca 60 medarbetare. Till... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Måltidsservice består av 19 köksenheter och ca 60 medarbetare. Tillsammans tillagar och serverar vi ca 2500 portioner lunch per dag.
Vi söker nu en duktig och erfaren kock till Måltidsservice.

Placering: Tjänsten är schemalagd på Slottsgårdens kök med tjänstgöring var tredje helg samt röda dagar.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår det matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. På Slottsgården lagar man mat till särskilt boende, matdistribution och daglig verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Att servera mat med hög kvalité ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost. Du är driftig och tar egna initiativ.

Hotell-& restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning.

Du har kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost.
Du har datorvana, beställningar görs via internet.
Du är ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Minst 5 års erfarenhet inom yrket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Timvikarie inom Måltidsservice Sölvesborgs kommun

Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Placering: Måltidsservice i Sölvesborgs kommun. Måltidsservice best... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Placering: Måltidsservice i Sölvesborgs kommun.
Måltidsservice består av 19 köksenheter och cirka 60 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 2500 portioner lunch per dag.

Placering blir i ett av kommunens 19 kök vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår det diskning, packning av varor, lättare matberedning, städning samt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet eller utbildning från liknande arbete eller verksamhet är ett plus samt att man är ordningsam och positiv är av vikt.
Det krävs att man behärska svenska språket i tal och text.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande intervjuer och anställning.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Pizzabagare

Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria. Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan. Viktigt att du har erfarenhet. språket är inte stort problem för oss Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria.
Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan.
Viktigt att du har erfarenhet.
språket är inte stort problem för oss
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde till ISS Mjällby

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Nu söker vi Restaurangbiträde till Titan X personalrestaurang

Arbetsuppgifter
Till våra uppdrag söker vi nu dig som vill jobba som restaurang- och köksbiträde. Vilket innebär att under ledning av kökschefen producera, underhålla och sälja våra produkter i den dagliga driften i restaurangen.

I ditt ansvar ingår förutom sedvanliga restaurangbiträdesuppgifter även portionering av mat, diska, stå i kassan samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.etc. Du arbetar enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. Även lättare matlagning kan ingå beroende på kvalifikationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat. Du har erfarenhet och arbetat inom restaurangbranschen sedan tidigare Erfarenhet från olika typer av restaurangverksamhet är meriterande.

Du har IT-kunskaper samt besitter en god kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift. Du är målinriktad, självgående och ansvarstagande. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.
B Körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 med inledande 6 månader provanställning. Arbetet är förlagt till 8 timmar per dag.

Tillträde snarast 2022. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vid frågor om tjänsten kontaktar du Staffan Johansson mailadressen [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Cafébiträde coffeehouse PS I Kristianstad

Ansök    Aug 6    PS Academics AB    Restaurangbiträde
Coffee House PS hittar du i centrum av Kristianstad Vi erbjuder våra gäster gourmetburgare, pizza och varierande maträtter med öl & vinrättigheter samt fika i en trevlig miljö. På CoffeHouse PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närproducerat och ekologiskt. Vi står nu inför rekryteringsbehov och söker dig som är intresserad av att arbeta inom servicebranchsen och som gäller att arbeta i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer att var... Visa mer
Coffee House PS hittar du i centrum av Kristianstad
Vi erbjuder våra gäster gourmetburgare, pizza och varierande maträtter med öl & vinrättigheter samt fika i en trevlig miljö.
På CoffeHouse PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närproducerat och ekologiskt.


Vi står nu inför rekryteringsbehov och söker dig som är intresserad av att arbeta inom servicebranchsen och som gäller att arbeta i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och omfattar allt inom kök och servering.
Vi erbjuder dig ett roligt jobb i en trevlig arbetsmiljö!
Schemalagd arbetstid


Välkommen med din ansökan, bifoga gärna CV och bild. Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Sep 1    PS Academics AB    Specialkock
Sökes en sushi kock till Sushi house PS I Sölvesborg. Tillsammans vill vi ta sushi till nya höjder ; givetvis med erfarenhet. Visa mer
Sökes en sushi kock till Sushi house PS I Sölvesborg.
Tillsammans vill vi ta sushi till nya höjder ; givetvis med erfarenhet. Visa mindre

Pizzabagare

Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria. Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan. Viktigt att du har erfarenhet. språket är inte stort problem för oss Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria.
Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan.
Viktigt att du har erfarenhet.
språket är inte stort problem för oss
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongspersonal Servering Hanö Hamnkrog

Ansök    Jun 13    Fisky Business AB    Servitör/Servitris
Serveringspersonal Nu letar vi servitriser/servitörer till vår restaurang på ön Hanö i Sölvesborg inför sommaren. Vi vill gärna hitta dig med passion för servicebranschen och med lite jävlar-anamma som vill bli en del i vårt team i sommar. Juni till Augusti Du har energi, handlaget och ögonen för att sätta gästen i fokus. En bra restaurangupplevelse startar med ett leende. Vi har fullständiga rättigheter så erfarenhet av fatölsanläggning, bar, servering o... Visa mer
Serveringspersonal
Nu letar vi servitriser/servitörer till vår restaurang på ön Hanö i Sölvesborg inför sommaren. Vi vill gärna hitta dig med passion för servicebranschen och med lite jävlar-anamma som vill bli en del i vårt team i sommar.
Juni till Augusti
Du har energi, handlaget och ögonen för att sätta gästen i fokus. En bra restaurangupplevelse startar med ett leende.
Vi har fullständiga rättigheter så erfarenhet av fatölsanläggning, bar, servering och kassa är ett stort plus.
Restaurangen har öppet långa dagar från kl 11 och vi håller öppet till kl 23 på kvällen så det finns många timmar att hämta för den med viljan.
Vi har tidigare haft personal som jobbat 1-2 veckor i sträck för att sedan ha 1-2 veckor ledigt. Ett bra arbetssätt tycker vi då du som anställd kan få lite egentid i sommar och ha lite ledigt mellan varven.
Det finns övernattningmöjlighet i ett personalboende på ön (mot en liten summa) för den som behöver då sista båten till fastlandet går 20.30.


Låter detta som någonting för dig så skickar du ett mejl där du berättar lite om dig själv och bifogar CV.


Är du dålig på att skriva CV så skriv bara ett kortfattat mail där du berättar om dig själv och lämna telefonnummer så ringer jag upp dig om det verkar intressant.


Med vänliga hälsningar
Hannes och Sofia
Fisky Business Hanö Hamnkrog
Kika gärna in på vår instagram (Hanö Hamnkrog) och Facebook (Fisky Business Hanö Hamnkrog) för att få en uppfattning om restaurangen.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så.
Bemanningföretag behöver inte göra sig besvär. Visa mindre

DISKARE sökes till Mattält SWEDEN ROCK FESTIVAL 8-11 juni

Ansök    Jun 1    Frilén & Zangerl AB    Diskare
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo. Du får gärna ha jobbat som diskare tidigare. Visa mer
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo.
Du får gärna ha jobbat som diskare tidigare. Visa mindre

Hotellreceptionist

Vi är ett sommarhotell i Blekinge med plats för ca 125 boende gäster. Hos oss finns 4 fina tennisbanor, minilgolf, en stor sommarrestaurang och vi har ca 100 m till strandkanten. En härlig arbetsplats för den som gillar utmaningar och trevligt sällskap ! Du är en glad, serviceminded person som gillar att ha mycket omkring dig. Du är vårt ansikte utåt och din arbetsplats är vår sambandscentral och hjärta. Du är ordningssam, strukturerad och vill ge varje g... Visa mer
Vi är ett sommarhotell i Blekinge med plats för ca 125 boende gäster. Hos oss finns 4 fina tennisbanor, minilgolf, en stor sommarrestaurang och vi har ca 100 m till strandkanten. En härlig arbetsplats för den som gillar utmaningar och trevligt sällskap ! Du är en glad, serviceminded person som gillar att ha mycket omkring dig. Du är vårt ansikte utåt och din arbetsplats är vår sambandscentral och hjärta.
Du är ordningssam, strukturerad och vill ge varje gäst en upplevelse utöver det vanliga. Du har erfarenhet av liknande arbete inom hotellbranschen och är van att möta både gäster och personal i olika situationer. FInns du ? Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Arbetet i vår reception, med bokningssystemet R360, innebär bla in- och utcheckningar, svara i telefonen och genomföra telefonbokningar och ge tydlig information, kiosk- och glassförsäljning, uppdatering av gästinformation, kassaredovisningar, uthyrning av minigolf, cyklar och mycket annat. Receptionen är hotellets hjärta vilket innebär att den som arbetar fungerar som en "sambandscentral" för både gäster och personal. Arbetet ställer stora krav på eget ansvar och ekonomi.


Som ansiktet utåt och anställd på Hälleviks Havsbad måste man vara flexibel, stresstålig och noggrann för att kunna göra alla gäster nöjda. Vi förväntar oss även att du har en bra känsla för service och nära till ett leende. Vi uppskattar om du har goda språkkunskaper, men det är ej något krav. Du bör ha både intresse och goda kunskaper inom ekonomi och kassaredovisning.
Datavana är ett krav.
Du bör ha erfarenhet från liknande arbete och kunna lämna goda referenser och betyg.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga meritförtecning/ CV och referenser i din ansökan.
Ansökningar som ej uppfyller sökkriterierna behandlas inte.
Välkommen till en härligt aktiv sommar med trevliga arbetskamrater. Visa mindre

PASTAKOCK/köksbiträde sökes till Mattält SWEDEN ROCK FESTIVAL 8-11 juni

Ansök    Maj 29    Frilén & Zangerl AB    Köksbiträde
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo. Du ska ha jobbat som köksbiträde tidigare och ha erfarenhet av att tillaga pastarätter. Vi söker köksbiträden till vårt mattält under Sweden Rock Festival. Köksbiträde ska ha jobbat i kö... Visa mer
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo.
Du ska ha jobbat som köksbiträde tidigare och ha erfarenhet av att tillaga pastarätter. Vi söker köksbiträden till vårt mattält under Sweden Rock Festival. Köksbiträde ska ha jobbat i kök tidigare, gärna ha erfarenhet av det italienska köket och ha jobbat med pasta tidigare. Vi gör pastan färsk på plats i mattältet, denna kokas och blandas sedan med förberedda såser. Köksbiträdet bör kunna steka grönsaker, räkor etc. Visa mindre

Pizzabagare/Kassa & serveringspersonal

Sandviken pizza o kiosk är en sommarrestaurang belägen intill stranden i Sandviken, Sölvesborg. Denna sommaren söker vi erfaren personal som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss i en härlig miljö under dem hektiska sommarmånaderna. Vi söker flera personer bl a pizzabagare och någon person som är kassa ansvarig i restaurangen som gärna ger kunden det lilla extra. Om detta intresserar dig så tveka inte att ringa oss. Vi vill helst att ni ringer t... Visa mer
Sandviken pizza o kiosk är en sommarrestaurang belägen intill stranden i Sandviken, Sölvesborg.
Denna sommaren söker vi erfaren personal som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss i en härlig miljö under dem hektiska sommarmånaderna.
Vi söker flera personer bl a pizzabagare och någon person som är kassa ansvarig i restaurangen som gärna ger kunden det lilla extra.
Om detta intresserar dig så tveka inte att ringa oss. Vi vill helst att ni ringer till Lotfi Bouselmi om ni har för avsikt att söka er till någon av tjänsterna.
Rekryteringsansvarig: Lotfi Bouselmi Mobilnummer: 0762887594 Visa mindre

PASTAKOCK sökes till Mattält SWEDEN ROCK FESTIVAL 8-11 juni

Ansök    Maj 24    Frilén & Zangerl AB    Köksbiträde
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo. Du ska ha jobbat som köksbiträde tidigare och ha erfarenhet av att tillaga pastarätter. Vi söker köksbiträden till vårt mattält under Sweden Rock Festival. Köksbiträde ska ha jobbat i kö... Visa mer
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo.
Du ska ha jobbat som köksbiträde tidigare och ha erfarenhet av att tillaga pastarätter. Vi söker köksbiträden till vårt mattält under Sweden Rock Festival. Köksbiträde ska ha jobbat i kök tidigare, gärna ha erfarenhet av det italienska köket och ha jobbat med pasta tidigare. Vi gör pastan färsk på plats i mattältet, denna kokas och blandas sedan med förberedda såser. Köksbiträdet bör kunna steka grönsaker, räkor etc. Visa mindre

Disher/diskare

Ansök    Maj 8    Fisky Business AB    Diskare
Hej, Hanö hamnkrog belägen 20 minuters båtresa från nogersund söker diskare i sommar. 20 Juni - 14 augusti. Vi har öppet 7 dagar i veckan. Arbetstiden är ca 12 h per dag. Söker 1 eller 2 diskare. Antingen en som kör hela perioden eller 2 st som jobbar varannan vecka Du behöver kunna hålla ett högt tempo och klara av att stå och arbeta långa dagar. Huvudansvaret är förse oss med rent porslin och köksutrustning men andra arbetssysslor såsom hjälpa städning, ... Visa mer
Hej, Hanö hamnkrog belägen 20 minuters båtresa från nogersund söker diskare i sommar.
20 Juni - 14 augusti.
Vi har öppet 7 dagar i veckan. Arbetstiden är ca 12 h per dag.
Söker 1 eller 2 diskare. Antingen en som kör hela perioden eller 2 st som jobbar varannan vecka
Du behöver kunna hålla ett högt tempo och klara av att stå och arbeta långa dagar.
Huvudansvaret är förse oss med rent porslin och köksutrustning men andra arbetssysslor såsom hjälpa städning, gå med sopor osv ingår också.


Erfarenhet är inget krav men meriterande. Oftast är fet full fart i diskrummet men vid lugna dagar finns öppningar att hjälpa till i köket
Vi kan ordna boende.
Lön efter överenskommelse.
Mvh Hannes med personal.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sushi kock sökes

Hej, Vi söker nu en sushi kock till vår sushi restaurang i Sölvesborg. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta med sushi och brinner för den japanska kulinariska konsten. Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt. Du skall hålla rent omkring din arbetsyta, och i köket som helhet. Vi ser det som meriterande om du kan tala och förstå vietnamesiska för bättre kommunikationsmöjligheter med övrig kökspersonal. Visa mer
Hej,
Vi söker nu en sushi kock till vår sushi restaurang i Sölvesborg. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att arbeta med sushi och brinner för den japanska kulinariska konsten.
Du måste kunna arbeta noggrant och metodiskt. Du skall hålla rent omkring din arbetsyta, och i köket som helhet.
Vi ser det som meriterande om du kan tala och förstå vietnamesiska för bättre kommunikationsmöjligheter med övrig kökspersonal. Visa mindre

Kock inom Måltidsservice Sölvesborgs kommun

Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Måltidsservice består av 17 köksenheter och ca 60 medarbetare. Till... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Måltidsservice består av 17 köksenheter och ca 60 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 2500 portioner lunch per dag.
Vi söker nu en duktig och erfaren kock till Måltidsservice.

Placering: Tjänsten är schemalagd på Slottsgårdens kök med tjänstgöring var tredje helg samt röda dagar.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår det matlagning, dietkost, egenkontroll, beställningar, diskning liksom övriga vanliga uppgifter i ett storkök. På Slottsgården lagar man mat till särskilt boende, matdistribution och daglig verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Att servera mat med hög kvalité ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt har även kunskap och erfarenhet av specialkost. Du är driftig och tar egna initiativ.
Hotell- och restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning.
Du ska ha kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost.

Datorvana, beställningar görs via internet.

Vara ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga.

Minst 5 års erfarenhet inom yrket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Pizzabagare

Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria. Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan. Viktigt att du har erfarenhet. språket är inte stort problem för oss Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria.
Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan.
Viktigt att du har erfarenhet.
språket är inte stort problem för oss
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med pensionsmiddagar och temakvällar med musik och annan underhållning. Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus. Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla up... Visa mer
VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med pensionsmiddagar och temakvällar med musik och annan underhållning.
Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus.
Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför den aktiva sommarperioden.


Vi söker nu en till två ytterligare personer till vårt glada team till vår restaurang . Möjlighet finns till både frukostservering och kvällsservis.


Du som söker bör minst ha 1 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Säsongspersonal Servering Hanö Hamnkrog

Ansök    Apr 29    Fisky Business AB    Servitör/Servitris
Serveringspersonal Nu letar vi servitriser/servitörer till vår restaurang på ön Hanö i Sölvesborg inför sommaren. Vi vill gärna hitta dig med passion för servicebranschen och med lite jävlar-anamma som vill bli en del i vårt team i sommar. Arbetsdagar: 20-21 Maj 27-29 Maj Hela Juni till Augusti Du har energi, handlaget och ögonen för att sätta gästen i fokus. En bra restaurangupplevelse startar med ett leende. Vi har fullständiga rättigheter så erfarenhe... Visa mer
Serveringspersonal
Nu letar vi servitriser/servitörer till vår restaurang på ön Hanö i Sölvesborg inför sommaren. Vi vill gärna hitta dig med passion för servicebranschen och med lite jävlar-anamma som vill bli en del i vårt team i sommar.
Arbetsdagar:
20-21 Maj
27-29 Maj
Hela Juni till Augusti
Du har energi, handlaget och ögonen för att sätta gästen i fokus. En bra restaurangupplevelse startar med ett leende.
Vi har fullständiga rättigheter så erfarenhet av fatölsanläggning, bar, servering och kassa är ett stort plus.
Restaurangen har öppet långa dagar från kl 11 och vi håller öppet till kl 23 på kvällen så det finns många timmar att hämta för den med viljan.
Vi har tidigare haft personal som jobbat 1-2 veckor i sträck för att sedan ha 1-2 veckor ledigt. Ett bra arbetssätt tycker vi då du som anställd kan få lite egentid i sommar och ha lite ledigt mellan varven.
Det finns övernattningmöjlighet i ett personalboende på ön (mot en liten summa) för den som behöver då sista båten till fastlandet går 20.30.


Låter detta som någonting för dig så skickar du ett mejl där du berättar lite om dig själv och bifogar CV.


Är du dålig på att skriva CV så skriv bara ett kortfattat mail där du berättar om dig själv och lämna telefonnummer så ringer jag upp dig om det verkar intressant.


Med vänliga hälsningar
Hannes och Sofia
Fisky Business Hanö Hamnkrog
Kika gärna in på vår instagram (Hanö Hamnkrog) och Facebook (Fisky Business Hanö Hamnkrog) för att få en uppfattning om restaurangen.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så.
Bemanningföretag behöver inte göra sig besvär. Visa mindre

Hotellreceptionist

Vi är ett sommarhotell i Blekinge med plats för ca 125 boende gäster. Hos oss finns 4 fina tennisbanor, minilgolf, en stor sommarrestaurang och vi har ca 100 m till strandkanten. En härlig arbetsplats för den som gillar utmaningar och trevligt sällskap ! Du är en glad, serviceminded person som gillar att ha mycket omkring dig. Du är vårt ansikte utåt och din arbetsplats är vår sambandscentral och hjärta. Du är ordningssam, strukturerad och vill ge varje g... Visa mer
Vi är ett sommarhotell i Blekinge med plats för ca 125 boende gäster. Hos oss finns 4 fina tennisbanor, minilgolf, en stor sommarrestaurang och vi har ca 100 m till strandkanten. En härlig arbetsplats för den som gillar utmaningar och trevligt sällskap ! Du är en glad, serviceminded person som gillar att ha mycket omkring dig. Du är vårt ansikte utåt och din arbetsplats är vår sambandscentral och hjärta.
Du är ordningssam, strukturerad och vill ge varje gäst en upplevelse utöver det vanliga. Du har erfarenhet av liknande arbete inom hotellbranschen och är van att möta både gäster och personal i olika situationer. FInns du ? Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Arbetet i vår reception, med bokningssystemet R360, innebär bla in- och utcheckningar, svara i telefonen och genomföra telefonbokningar och ge tydlig information, kiosk- och glassförsäljning, uppdatering av gästinformation, kassaredovisningar, uthyrning av minigolf, cyklar och mycket annat. Receptionen är hotellets hjärta vilket innebär att den som arbetar fungerar som en "sambandscentral" för både gäster och personal. Arbetet ställer stora krav på eget ansvar och ekonomi.


Som ansiktet utåt och anställd på Hälleviks Havsbad måste man vara flexibel, stresstålig och noggrann för att kunna göra alla gäster nöjda. Vi förväntar oss även att du har en bra känsla för service och nära till ett leende. Vi uppskattar om du har goda språkkunskaper, men det är ej något krav. Du bör ha både intresse och goda kunskaper inom ekonomi och kassaredovisning.
Datavana är ett krav.
Du bör ha erfarenhet från liknande arbete och kunna lämna goda referenser och betyg.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga meritförtecning/ CV och referenser i din ansökan.
Ansökningar som ej uppfyller sökkriterierna behandlas inte.
Välkommen till en härligt aktiv sommar med trevliga arbetskamrater. Visa mindre

Cafébiträde coffeehouse PS I Kristianstad

Ansök    Apr 26    PS Academics AB    Restaurangbiträde
Coffee House PS hittar du i centrum av Kristianstad Vi erbjuder våra gäster gourmetburgare, pizza och varierande maträtter med öl & vinrättigheter samt fika i en trevlig miljö. På CoffeHouse PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närproducerat och ekologiskt. Vi står nu inför rekryteringsbehov och söker dig som är intresserad av att arbeta inom servicebranchsen och som gäller att arbeta i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer att var... Visa mer
Coffee House PS hittar du i centrum av Kristianstad
Vi erbjuder våra gäster gourmetburgare, pizza och varierande maträtter med öl & vinrättigheter samt fika i en trevlig miljö.
På CoffeHouse PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närproducerat och ekologiskt.


Vi står nu inför rekryteringsbehov och söker dig som är intresserad av att arbeta inom servicebranchsen och som gäller att arbeta i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och omfattar allt inom kök och servering.
Vi erbjuder dig ett roligt jobb i en trevlig arbetsmiljö!
Schemalagd arbetstid


Välkommen med din ansökan, bifoga gärna CV och bild. Visa mindre

Köksbiträde sökes till Mattält SWEDEN ROCK FESTIVAL 8-11 juni

Ansök    Apr 22    Frilén & Zangerl AB    Köksbiträde
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo. Du ska ha jobbat som köksbiträde tidigare och ha erfarenhet av att tillaga pastarätter. Vi söker köksbiträden till vårt mattält under Sweden Rock Festival. Köksbiträde ska ha jobbat i kö... Visa mer
Välkommen till La Pasta Fresca. Vi tar med oss pastamaskinen och gör färsk pasta på plats i mattältet och serverar den med olika hemlagade såser. Vi söker dig som tycker om kundservice, tycker att det är roligt att möta människor, är glad och positiv och gillar högt tempo.
Du ska ha jobbat som köksbiträde tidigare och ha erfarenhet av att tillaga pastarätter. Vi söker köksbiträden till vårt mattält under Sweden Rock Festival. Köksbiträde ska ha jobbat i kök tidigare, gärna ha erfarenhet av det italienska köket och ha jobbat med pasta tidigare. Vi gör pastan färsk på plats i mattältet, denna kokas och blandas sedan med förberedda såser. Köksbiträdet bör kunna steka grönsaker, räkor etc. Visa mindre

Kökspersonal/Kock till Hanö Hamnkrog

Ansök    Mar 8        Kock, à la carte
Hej! Vi söker dig som vill jobba med oss på Fisky Business Hanö Hamnkrog i sommar 2022 Vi har en relativt stor a la carte meny med fokus på fisk. Vi söker dig som har erfarenhet, kan jobba under stress. För oss är det viktigt med personal som behandlar sina kollegor med respekt och kan hålla god ton och samarbeta tillsammans. Vi är ett litet och ungt familjeföretag med rötterna i Lund och Luleå. För oss är det viktigt med ärlighet och god relation mellan a... Visa mer
Hej!
Vi söker dig som vill jobba med oss på Fisky Business Hanö Hamnkrog i sommar 2022
Vi har en relativt stor a la carte meny med fokus på fisk. Vi söker dig som har erfarenhet, kan jobba under stress. För oss är det viktigt med personal som behandlar sina kollegor med respekt och kan hålla god ton och samarbeta tillsammans.
Vi är ett litet och ungt familjeföretag med rötterna i Lund och Luleå. För oss är det viktigt med ärlighet och god relation mellan arbetstagare och arbetsgivare.
Vi öppnar den 1 juni och stänger 31 Augusti.
Tidigare år har vi haft personal som jobbat rullande schema där man jobbar långa dagar en vecka eller två för att sen vara ledig en period och sedan komma tillbaka för att jobba en period igen. Det har varit uppskattat bland personal för då får en lite sommarsemester samtidigt som en arbetar heltid. Schemaläggning får vi dock spika när vi vet vad vi har för schema och hur alla kan jobba.
Vi skulle beskriva vårt koncept som casual och family-friendly.
Du kan om du vill kolla in oss på www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g189845-d20810899-Reviews-Fisky_Business_Hano_Hamnkrog-Solvesborg_Blekinge_County.html
&
www.facebook.com/fiskybusineshanohamnkrog eller på www.instagram.com/fiskybusiness för att få ett humm om vår mat och om oss.


Nu vill vi bredda i leden och söker kockar/kökspersonal (2 st heltidstjänster och eventuellt någon timanställd också)
Vi har även ett streetfood koncept med food truck och tält som kommer köra lite sporadiskt på festivaler och evenemang i sommar och höst så det finns mer jobb att hämta för den som är intresserad.
Därför kan det vara en fördel om du bor i Malmö/Lund och vill jobba till hösten/vintern/våren


Vi vill att du som kökspersonal gärna innehar följande egenskaper:
-Kan prata och arbeta samtidigt.
Van och klarar av att arbeta under hög stress.
- Klarar av att hålla huvudet kallt och hålla kommunikation och god ton under pressade situationer.
- Kan hantera en kniv och klarar av att planera sitt arbete för att kunna stå med en full meny vid öppning varje dag.
Du får gärna ha åsikter och egna inputs men vara medveten om att vi vet vad vi vill göra och att vi tror på vårt koncept.
Men gillar du stress, utmaningar, vet att du funkar bra i kök och vill jobba och ha en kul sommar på en hamnkrog ute på en ö är du varmt välkommen att höra av dig!
Personalboende kan ordnas mot en mindre kostnad.


Ansökan via mail på:
[email protected]
Märk din ansökan med: Kökspersonal 2022


Med vänlig hälsning
Hannes och Sofia Visa mindre

Restaurang- och köksbiträde biträde till Mjällby

Ansök    Mar 14    Iss Facility Services AB    Köksbiträde
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Nu söker vi duktig och erfaren extrapersonal till vår restaurang som ligger på TitanX i Mjällby.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår salladsberedning, servering, disk, städ, varumottagning och andra dagliga sysslor som förekommer i ett kök. Egenkontroll och kvalitetssäkring är också en del av arbetsuppgifterna. Vi är ett team som avlastar varandra där det behövs.

Du kommer att ha kontakt med och arbeta nära våra gäster.

Arbetstiderna är varierande med viss helgtjänstgöring

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du har erfarenhet av att arbeta inom restaurang. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har körkort. Som person är du flexibel, lättlärd och noggrann. Du är en ansvarsfull, serviceinriktad och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort är ett krav

Övrigt

Tjänsten är extra på timmar. Tillträde snarast.

Frågor och ansökan

Om du har frågor är du välkommen att mejla ansvarig för rekryteringen , [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Vi vill gärna ha den snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Visa mindre

Servitör/servitris

Söker servitris/servitör till Hälleviksbadet som är en sommarrestaurang. Du ska ha erfarenhet av beställning vid bordet (á la carte). Minst 20 år är ett krav. Du ska vara en glad, tillmötesgående och ordningsam person som även tål stress. Jobbet gäller dagtid/kvällstid och även helger. Ha god kunskap i svenska språket, och gärna även engelska. Du kan även komma att få hoppa in i köket som köksbiträde, samt stå vid grillen på dagen (gatukök) Anställningen ... Visa mer
Söker servitris/servitör till Hälleviksbadet som är en sommarrestaurang. Du ska ha erfarenhet av beställning vid bordet (á la carte). Minst 20 år är ett krav. Du ska vara en glad, tillmötesgående och ordningsam person som även tål stress. Jobbet gäller dagtid/kvällstid och även helger. Ha god kunskap i svenska språket, och gärna även engelska.
Du kan även komma att få hoppa in i köket som köksbiträde, samt stå vid grillen på dagen (gatukök)
Anställningen gäller 4-5 månader 20-40 tim/vecka Visa mindre

Vi söker café biträde och köksbiträde till Coffeehouse Ps I Sölvesborg.

Ansök    Mar 8    PS Academics AB    Köksbiträde
Coffe House PS har restauranger i Sölvesborg, Kristianstad och Sushi house PS i Sölvesborg . Vi tror att verkligt bra mat är en kombination av färska råvaror, kreativitet och uppmärksamhet till detaljerna. Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag varje dag i veckan med en stor variation av gourmetburgare, pizza, mackor, sallader, focaccia, mezzaluna och bakad potatis samt öl & vinrättigheter. På Coffe House PS satsar vi på den rustika känslan, fär... Visa mer
Coffe House PS har restauranger i Sölvesborg, Kristianstad och Sushi house PS i
Sölvesborg .
Vi tror att verkligt bra mat är en kombination av färska råvaror, kreativitet och
uppmärksamhet till detaljerna.
Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag varje dag i veckan med en stor
variation av gourmetburgare, pizza, mackor, sallader, focaccia, mezzaluna och
bakad potatis
samt öl & vinrättigheter.
På Coffe House PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närproducerat
och ekologiskt.
Vi står nu inför rekryteringsbehov och vi söker dig som som är intresserad av att
arbeta inom servicebranschen och som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Vi söker café biträde och köksbiträde till Coffeehouse Ps I Sölvesborg.
Dina arbetsuppgifter kommer att varierar och omfattar allt inom kök och servering.
Upplärning sker på arbetsplatsen.
Vi kan erbjuda ett roligt jobb i en trevlig arbetsmiljö! Visa mindre

Värd/Värdinna till Vandrarhemmet Hanö

Nu söker vi en vandrarhemsvärd/värdinna till Vandrarhemmet Hanö. Vandrarhemmet ligger på ön Hanö i Blekinge. Båt går från Nogersund Hamn - Hanö 1 gång/tim under sommaren. Detta blir andra sommaren vi driver Vandrarhemmet. Vandrarhemmet är beläget halvvägs upp på ön i öns gamla skola. Det finns fem rum och två stugor, totalt 22 bäddar. Vi söker två personer (en är redan anställd) på en (säsongsanställning) som vill jobba Arbetstider är ca kl 10-15 Mån - Sön... Visa mer
Nu söker vi en vandrarhemsvärd/värdinna till Vandrarhemmet Hanö.
Vandrarhemmet ligger på ön Hanö i Blekinge. Båt går från Nogersund Hamn - Hanö 1 gång/tim under sommaren.
Detta blir andra sommaren vi driver Vandrarhemmet.
Vandrarhemmet är beläget halvvägs upp på ön i öns gamla skola.
Det finns fem rum och två stugor, totalt 22 bäddar.
Vi söker två personer (en är redan anställd) på en (säsongsanställning) som vill jobba
Arbetstider är ca kl 10-15 Mån - Sön från mitten av Juni till mitten av Augusti med chans och möjlighet för mer timmar både i början av Juni och slutet av Augusti samt enstaka dagar i vår och höst/vinter.
Det har varit uppskattat av tidigare personal att arbeta i perioder 1-2 veckors jobb och sedan 1-2 veckor ledigt.
Arbetsuppgifter:
- Se över och hålla koll in- & incheckningar
- Städa och förbereda rum
- Bädda sängar
- Städa gemensamma utrymmen (kök, dusch & toalett)
- Enkelt trädgårdsarbete
(Vattna blommor, klippa gräs, plocka in blommor)
- Inventera och beställa förbrukningsmaterial
- Inventera och beställa sängkläder
Vi driver även öns enda restaurang så det kommer säkert finnas fler arbetstimmar för den som vill och är intresserad av fler arbetstimmar.
Personalboende finns mot liten summa då en arbetar längre än kl 20.30
Ansökan via mail till [email protected] , märk din ansökan med "Vandrarhem"
Vi ser framemot din ansökan!
/Sofia och Hannes Visa mindre

Servitör/servitris

Vi söker dig som gillar att ge bra service och arbeta i ett högt tempo. Du är stresstålig och positiv, då du är vårt ansikte utåt. Du brinner för att ge gästerna bra service och är noggrann i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av restaurang och servering är meriterande. Arbetstiderna kommer att variera med mycket kvällar och helger. Tillträde i juni eller efter överenskommelse och intervjuer görs efter hand. Ansök via mail till [email protected]... Visa mer
Vi söker dig som gillar att ge bra service och arbeta i ett högt tempo. Du är stresstålig och positiv, då du är vårt ansikte utåt.
Du brinner för att ge gästerna bra service och är noggrann i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av restaurang och servering är meriterande.
Arbetstiderna kommer att variera med mycket kvällar och helger.
Tillträde i juni eller efter överenskommelse och intervjuer görs efter hand.
Ansök via mail till [email protected] Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 15    Kajutan i Hörvik AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som har kompetens att laga god mat med hög kvalitet och har ett stort intresse för matlagning och vill utvecklas inom kockyrket. Vi sätter stor vikt vid att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter under högt tempo med noggrannhet. Vara positiv och visa respekt till dina kollegor för att bidra till vår fina teamkänsla. Kockutbildning är inget måste, men erfarenhet av arbete i kök är ett krav. Arbetstiderna kommer att variera med mycket kväl... Visa mer
Vi söker dig som har kompetens att laga god mat med hög kvalitet och har ett stort intresse för matlagning och vill utvecklas inom kockyrket.
Vi sätter stor vikt vid att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter under högt tempo med noggrannhet. Vara positiv och visa respekt till dina kollegor för att bidra till vår fina teamkänsla.
Kockutbildning är inget måste, men erfarenhet av arbete i kök är ett krav.
Arbetstiderna kommer att variera med mycket kvällar och helger. Anställningen är deltid eller extra, men kan bli till heltid.
Tillträde i juni eller efter överenskommelse.
Ansök via mail till [email protected] Visa mindre

Serveringansvarig

Vi söker dig som gillar att ge bra service och arbeta i ett högt tempo. Du är stresstålig och positiv, då du är vårt ansikte utåt och ska leda vårt serviceteam. Du brinner för att ge gästerna bra service och är noggrann i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av restaurang och servering är ett krav, samt att ha grundläggande kunskaper i bar och dryck. Arbetstiderna kommer att variera med mycket kvällar och helger. Anställningen är till att börja med säsong, men... Visa mer
Vi söker dig som gillar att ge bra service och arbeta i ett högt tempo. Du är stresstålig och positiv, då du är vårt ansikte utåt och ska leda vårt serviceteam.
Du brinner för att ge gästerna bra service och är noggrann i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av restaurang och servering är ett krav, samt att ha grundläggande kunskaper i bar och dryck.
Arbetstiderna kommer att variera med mycket kvällar och helger. Anställningen är till att börja med säsong, men med möjlighet till förlängning.
Tillträde i april eller efter överenskommelse
Ansök via mail till [email protected] Visa mindre

Pizzabakning

Ansök    Jan 17    Valje strandkrog AB    Pizzabagare
Vi söker dig som pizzabagare i en miljö i ständig utveckling. Dina arbetsuppgifter är all förekommande arbetsuppgifter inom pizza och restaurangbranschen så dom diska städa baka pizzor stå i kassan och hemkörning mfl. och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som pizzabagare i en miljö i ständig utveckling. Dina arbetsuppgifter är all förekommande arbetsuppgifter inom pizza och restaurangbranschen så dom diska städa baka pizzor stå i kassan och hemkörning mfl. och gillar att ha många bollar i luften samtidigt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

sommarkock

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong. Vi s... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.
Vi söker nu extrakock till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare. Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.


jobbjustnu#
Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.


Omfattning 50-75% Visa mindre

Kock/Kökspersonal till Hanö Hamnkrog 2022

Ansök    Feb 14    Fisky Business AB    Kock, à la carte
Hej! Vi söker dig som vill jobba med oss på Fisky Business Hanö Hamnkrog i sommar 2022 Vi har en relativt stor a la carte meny med fokus på fisk. Vi söker dig som har erfarenhet, kan jobba under stress. För oss är det viktigt med personal som behandlar sina kollegor med respekt och kan hålla god ton och samarbeta tillsammans. Vi är ett litet och ungt familjeföretag med rötterna i Lund och Luleå. För oss är det viktigt med ärlighet och god relation mellan a... Visa mer
Hej!
Vi söker dig som vill jobba med oss på Fisky Business Hanö Hamnkrog i sommar 2022
Vi har en relativt stor a la carte meny med fokus på fisk. Vi söker dig som har erfarenhet, kan jobba under stress. För oss är det viktigt med personal som behandlar sina kollegor med respekt och kan hålla god ton och samarbeta tillsammans.
Vi är ett litet och ungt familjeföretag med rötterna i Lund och Luleå. För oss är det viktigt med ärlighet och god relation mellan arbetstagare och arbetsgivare.
Vi öppnar den 1 juni och stänger 31 Augusti.
Tidigare år har vi haft personal som jobbat rullande schema där man jobbar långa dagar en vecka eller två för att sen vara ledig en period och sedan komma tillbaka för att jobba en period igen. Det har varit uppskattat bland personal för då får en lite sommarsemester samtidigt som en arbetar heltid. Schemaläggning får vi dock spika när vi vet vad vi har för schema och hur alla kan jobba.
Vi skulle beskriva vårt koncept som casual och family-friendly.
Du kan om du vill kolla in oss på www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g189845-d20810899-Reviews-Fisky_Business_Hano_Hamnkrog-Solvesborg_Blekinge_County.html
&
www.facebook.com/fiskybusineshanohamnkrog eller på www.instagram.com/fiskybusiness för att få ett humm om vår mat och om oss.


Nu vill vi bredda i leden och söker kockar/kökspersonal (2 st heltidstjänster och eventuellt någon timanställd också)
Vi har även ett streetfood koncept med food truck och tält som kommer köra lite sporadiskt i sommar och höst så det finns mer jobb att hämta för den som är intresserad. Därför kan det vara en fördel om du bor i Malmö/Lund och vill jobba till hösten/vintern/våren


Vi vill att du som kock innehar följande egenskaper:
-Kan prata och arbeta samtidigt.
-Van och klarar av att arbeta under hög stress.
- Klarar av att hålla huvudet kallt och hålla kommunikation och god ton under pressade situationer.
- Kan hantera en kniv och klarar av att planera sitt arbete för att kunna stå med en full meny vid öppning varje dag.
Du får gärna ha åsikter och egna inputs men vara medveten om att vi vet vad vi vill göra och att vi tror på vårt koncept.
Men gillar du stress, utmaningar, vet att du funkar bra i kök och vill jobba och ha en kul sommar på en hamnkrog ute på en ö är du varmt välkommen att höra av dig!
Personalboende kan ordnas mot en mindre kostnad.


Ansökan via mail på:
[email protected]
Märk din ansökan med: Kökspersonal 2022


Med vänlig hälsning
Hannes och Sofia Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med pensionsmiddagar och temakvällar med musik och annan underhållning. Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus. Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla up... Visa mer
VI är ett sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster och en stor sommarrestaurang med pensionsmiddagar och temakvällar med musik och annan underhållning.
Du är en glad och ansvarsfull person som gillar att ha många bollar i luften. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete och kassavana. Barkunskap och ett brinnande intresse för att ge dina gäster den allra bästa upplevelsen är ett stort plus.
Du är en lagspelare och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför den aktiva sommarperioden.


Vi söker nu en till två ytterligare personer till vårt glada team till vår restaurang . Möjlighet finns till både frukostservering och kvällsservis.


Du som söker bör minst ha 1 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Vill du jobba extra? Eller är det dags för ett nytt jobb?

appCruit rekryterar tillsvidare personal, säsongspersonal och dig som vill jobba extra utöver ditt ordinarie jobb eller studier. Vi söker dig med erfarenhet och kunskaper från olika typer av jobb inom besöksnäringen, kök och restaurang. Är du en glad och positiv person som gillar nya utmaningar - sök till oss! När du laddar ner appCruit kan du som frilansare: Skapa en jobbprofil på några minuter Välj dina kompetenser, ladda upp ditt CV, genomför en vid... Visa mer
appCruit rekryterar tillsvidare personal, säsongspersonal och dig som vill jobba extra utöver ditt ordinarie jobb eller studier.
Vi söker dig med erfarenhet och kunskaper från olika typer av jobb inom besöksnäringen, kök och restaurang.
Är du en glad och positiv person som gillar nya utmaningar - sök till oss!
När du laddar ner appCruit kan du som frilansare:
Skapa en jobbprofil på några minuter
Välj dina kompetenser, ladda upp ditt CV, genomför en videointervju och bli godkänd av en appCruit-medarbetare.
Välj när & var du kan arbeta och ange tillgänglighet som passar dig.
Du får matchande jobberbjudanden direkt i appCruit appen.

Sök till oss för nya spännande utmaningar och få möjligheten att hitta ditt drömjobb! Visa mindre

Köksbiträde till sushi house PS och Cafébiträde till Coffeehouse P

Coffe House PS har restauranger i Sölvesborg, Kristianstad och Sushi house PS i Sölvesborg . Vi tror att verkligt bra mat är en kombination av färska råvaror, kreativitet och uppmärksamhet till detaljerna. Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag varje dag i veckan med en stor variation av gourmetburgare, pizza, mackor, sallader, focaccia, mezzaluna och bakad potatis samt öl & vinrättigheter. På Coffe House PS satsar vi på den rustika känslan, f... Visa mer
Coffe House PS har restauranger i Sölvesborg, Kristianstad och Sushi house PS i Sölvesborg .
Vi tror att verkligt bra mat är en kombination av färska råvaror, kreativitet och uppmärksamhet till detaljerna.
Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag varje dag i veckan med en stor variation av gourmetburgare, pizza, mackor, sallader, focaccia, mezzaluna och bakad potatis
samt öl & vinrättigheter.
På Coffe House PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närproducerat och ekologiskt.
Vi står nu inför rekryteringsbehov och vi söker dig som som är intresserad av att arbeta inom servicebranschen och som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Dina arbetsuppgifter kommer att varierar och omfattar allt inom kök och servering.
Upplärning sker på arbetsplatsen.
Vi kan erbjuda ett roligt jobb i en trevlig arbetsmiljö! Visa mindre

Kock sökes

Ansök    Aug 26    Stift Valjeviken    Kock, storhushåll
Valjeviken är beläget i Sölvesborgs kommun i Blekinge och bedrivs i stiftelseform med Neuros länsförbund som huvudmän. Vi är både folkhögskola, rehabiliteringsanläggning för personer med neurologiska sjukdomar/diagnoser samt vårdcentral. Totalt är vi ca 140 anställda. På folkhögskolan har deltagarna möjlighet att bo på internat och vid behov få hjälp med stöd i undervisningen samt med omvårdnad och rehabilitering. Inom folkhögskolan finns personer med olik... Visa mer
Valjeviken är beläget i Sölvesborgs kommun i Blekinge och bedrivs i stiftelseform med Neuros länsförbund som huvudmän.
Vi är både folkhögskola, rehabiliteringsanläggning för personer med neurologiska sjukdomar/diagnoser samt vårdcentral. Totalt är vi ca 140 anställda.
På folkhögskolan har deltagarna möjlighet att bo på internat och vid behov få hjälp med stöd i undervisningen samt med omvårdnad och rehabilitering. Inom folkhögskolan finns personer med olika sorters diagnoser, neurologiska, intellektuella neuropsykiatriska diagnoser är de vanligaste, men andra diagnoser förekommer också. Vi har 150 kursdeltagare och ungefär 40 % av våra kursdeltagare på läsårskurser har någon typ av diagnos. De flesta med diagnos bor på vårt internat.
Patienter som kommer hit för rehabilitering kommer på remiss. Vi har avtal med olika regioner och vi har varje vecka ett antal rehabpatienter här. Under vissa tider på året har vi även många rekreationsgäster. För många med neurologiska diagnoser eller andra diagnoser kan rätt kost vara extra avgörande för diagnosens påverkan på individen.
Vi har också många kortkurser och konferenser under året. Många av dessa ligger på helger. Som kock jobbar man på ett rullande schema där var tredje helg ingår. Vanligtvis slutar man senast kl. 18.30 på kvällarna när man jobbar heldag eller eftermiddag. Undantag kan förekomma.
Tjänsten är inledningsvis på timmar, men kan komma att övergå i en tillsvidaretjänst

Om dig
Du är Kock som älskar matlagning.
Vi ser att du har dokumenterad utbildning, meriterande om du har några års yrkeserfarenhet likväl som utbildning i HACCP (egenkontroll av livsmedelsproduktion).
Du har kunskaper om näringsriktig mat, specialkost och egenkontroller.
Som person är du en idérik och kreativ matlagare. Du är lyhörd för kursdeltagares och gästers önskemål och du lagar gärna mat på säsongsråvaror.
Du har förmågan att planera ditt arbete väl och att arbeta självständigt, du ser möjligheter istället för svårigheter, är social, stresstålig, noggrann och flexibel.
Ett professionellt bemötande av kursdeltagare, gäster och kollegor är en förutsättning.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, ditt ansvarstagande och din förmåga att krydda upp tillvaron.
Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö, gott kamratskap och en till största delen dagtidsförlagd tjänst.
Sök jobbet
Ange referens Kock i din ansökan
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
[email protected] Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Sep 10    Marho, Adwar    Pizzabagare
Söker dig som vill jobba som pizzabagare samt kassa,telefon mm.................... Hör av dig till oss Visa mer
Söker dig som vill jobba som pizzabagare samt kassa,telefon mm....................
Hör av dig till oss Visa mindre

Vill du jobba extra? Eller är det dags för ett nytt jobb?

appCruit rekryterar tillsvidare personal, säsongspersonal och dig som vill jobba extra utöver ditt ordinarie jobb eller studier. Vi söker dig med erfarenhet och kunskaper från olika typer av jobb inom besöksnäringen, kök och restaurang. Är du en glad och positiv person som gillar nya utmaningar - sök till oss! När du laddar ner appCruit kan du som frilansare: Skapa en jobbprofil på några minuter Välj dina kompetenser, ladda upp ditt CV, genomför en v... Visa mer
appCruit rekryterar tillsvidare personal, säsongspersonal och dig som vill jobba extra utöver ditt ordinarie jobb eller studier.
Vi söker dig med erfarenhet och kunskaper från olika typer av jobb inom besöksnäringen, kök och restaurang.
Är du en glad och positiv person som gillar nya utmaningar - sök till oss!
När du laddar ner appCruit kan du som frilansare:
Skapa en jobbprofil på några minuter
Välj dina kompetenser, ladda upp ditt CV, genomför en videointervju och bli godkänd av en appCruit-medarbetare.
Välj när & var du kan arbeta och ange tillgänglighet som passar dig.
Du får matchande jobberbjudanden direkt i appCruit appen.

Sök till oss för nya spännande utmaningar! Visa mindre

Gatuköksbiträde

Vi söker en pigg och glad medarbetare, helst med kund-och kassavana men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi vill att du är serviceinriktad, stresstålig och samarbetsvillig. Du måste ha fyllt 18 år, kunna arbeta dagtid, kvällar och helger, du måste kunna prata och förstå svenska bra. Arbetet är ett vikariat med eventuell chans till förlängning och består av tillagning och försäljning av snabbmat, med tillhörande diskning och städning. Tillt... Visa mer
Vi söker en pigg och glad medarbetare, helst med kund-och kassavana men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi vill att du är serviceinriktad, stresstålig och samarbetsvillig. Du måste ha fyllt 18 år, kunna arbeta dagtid, kvällar och helger, du måste kunna prata och förstå svenska bra.
Arbetet är ett vikariat med eventuell chans till förlängning och består av tillagning och försäljning av snabbmat, med tillhörande diskning och städning.
Tillträde i oktober, deltid, lön enligt avtal.
Svar till mail: [email protected] Visa mindre

Pizzabagare

Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria. Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan. Viktigt att du har erfarenhet och ska kunna svenska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Arbetare som pizzabagare på Falviks Pizzeria.
Kom gärna in med din ansökan så för vi prova tillsammans vad du kan.
Viktigt att du har erfarenhet och ska kunna svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cafébiträde Sölvesborg, timanställning

Coffe House PS har tre restauranger Sölvesborg, Kristianstad och Bromölla. Vi tror att verkligt bra mat är en kombination av färska råvaror, kreativitet och uppmärksamhet till detaljerna. Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag varje dag i veckan med en stor variation av gourmetburgare, pizza, mackor, sallader, focaccia, mezzaluna och bakad potatis samt öl & vinrättigheter. På Coffe House PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närp... Visa mer
Coffe House PS har tre restauranger Sölvesborg, Kristianstad och Bromölla.
Vi tror att verkligt bra mat är en kombination av färska råvaror, kreativitet och
uppmärksamhet till detaljerna.

Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag varje dag i veckan med en stor
variation av gourmetburgare, pizza, mackor, sallader, focaccia, mezzaluna och bakad potatis
samt öl & vinrättigheter.
På Coffe House PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närproducerat
och ekologiskt.

Vi står nu inför rekryteringsbehov och vi söker dig som som är intresserad av att
arbeta inom servicebranschen och som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Dina arbetsuppgifter kommer att varierar och omfattar allt inom kök och servering.
Upplärning sker på arbetsplatsen.
Vi kan erbjuda ett roligt jobb i en trevlig arbetsmiljö!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

sommarkock

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong. Vi s... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.
Vi söker nu extrakock till hotellets restaurang. Du bör ha ekonomiskt tänkande och hantera råvaror på ett lämpligt sätt. Du bör ha erfarenhet från a la carte och kunna laga hemlagad husmanskost.
Bifoga referenser och betyg i din ansökan. Vi behandlar inte ansökningar som ej uppfyller sökkraven.
Välkommen med din ansökan och till ett sommarjobb i en underbar miljö med fantastiska medarbetare. Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med enklare standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi har också mycket bröllop och fester under för- och eftersäsong.


jobbjustnu#
Övernattningsrum finns om du vissa dagar behöver stanna kvar.


Omfattning 50-75% Visa mindre

Köksmästare

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Vi har också en uteservering som sommartid är välbesökt. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi ... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Vi har också en uteservering som sommartid är välbesökt.
Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi är belägna ca 100 m från havet och erbjuder arbete i en idyllisk miljö med härliga arbetskamrater.
Du är en självgående kock som är van att leda och hantera köksmästarrollen. Samarbetsförmåga är ett måste, då arbetsplatsen är liten och alla hjälps åt när det verkligen behövs.
Du bör ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande arbete inom branschen. Ekonomiskt tänkande och flexibilitet är ett måste hos oss. Tjänsten är operativ och det innebär att du själv ingår i köksteamet och har väldigt lite administrationstid. Du uppskattar att laga mat från grunden och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt. Minst tre års erfarenhet i arbetsledande ställning och erfarenhet från arbete med a la carte och vällagad husmanskost är ett krav. Du bör vara en god ledare och ett föredöme i köket.
Som person är du flexibel och en positiv problemlösare när det behövs.
Finns du är Du varmt välkommen med din ansökan!
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Vi har också en uteservering som sommartid är välbesökt.
Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi är belägna ca 100 m från havet och erbjuder arbete i en idyllisk miljö med härliga arbetskamrater.


Vi söker nu köksmästere till hotellets restaurang inför sommaren. Du får trevliga arbetskamrater som arbetat hos oss sedan tidigare och är väl insatta i verksamheten. Du bör ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande arbete inom branschen. Ekonomiskt tänkande och flexibilitet är ett måste hos oss. Tjänsten är operativ och det innebär att du själv ingår i köksteamet och har väldigt lite administrationstid. Du uppskattar att laga mat från grunden och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt. Minst tre års erfarenhet i arbetsledande ställning och erfarenhet från arbete med a la carte och vällagad husmanskost är ett krav. Du bör vara en god ledare och ett föredöme i köket.
Finns du är Du varmt välkommen med din ansökan!
Kom oss närmare på www.hallevikshavsbad.com

Frågor besvaras via mail: [email protected] Visa mindre

Servitris/servitör

Ansök    Jun 13    Hälleviksbadet AB    Servitör/Servitris
Söker servitris/servitör till Hälleviksbadet. Du ska ha erfarenhet av beställning vid bordet (á la carte). Gärna lite äldre. Du ska vara en glad, tillmötesgående och ordningsam person som även tål stress. Jobbet gäller kvällstid och även helger. Ha god kunskap i svenska språket, och gärna även engelska- Visa mer
Söker servitris/servitör till Hälleviksbadet. Du ska ha erfarenhet av beställning vid bordet (á la carte). Gärna lite äldre. Du ska vara en glad, tillmötesgående och ordningsam person som även tål stress. Jobbet gäller kvällstid och även helger. Ha god kunskap i svenska språket, och gärna även engelska- Visa mindre

Enhetschef Måltid

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. Måltidsverksamheten består av 32 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag. Besök gärna vår ... Visa mer
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna.

Måltidsverksamheten består av 32 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag.

Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en duktig och erfaren enhetschef.

Enhetschefen har ansvaret att leda och utveckla måltidsverksamheten samt dess ekonomi och personal. I samarbete med våra duktiga och engagerade medarbetare får du möjligheterna att leda innovativa, kvalitativa och praktiska processer för att vidareutveckla vår organisation.

Du rapporterar till Måltidschefen och ingår i måltidsverksamhetens ledningsgrupp. Du tillsammans med en enhetschefskollega delar på ansvaret för köken och medarbetarna och det kommer att finnas olika stödfunktioner till din hjälp däribland administratörs stöd. Arbetet innebär att vara närvarande både på plats i köken och finnas tillgänglig på andra sätt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen från kostekonomprogrammet eller har annan utbildning alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet som chef inom storkök eller restaurangverksamhet. Du har goda kunskaper i, för kostområdet, aktuell lagstiftning och riktlinjer.

Som ledare är du rak och tydlig i din kommunikation samt en naturlig arbetsgivarföreträdare. Du är resultat- och målinriktad och har förmåga att driva ständig förbättring och utveckling av måltidsverksamheten.

Vi vill att du har ett tydligt gäst- och kundfokus samt är en utåtriktad relationsbyggare som naturligt knyter kontakter både inom och utom organisationen.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet som innefattat fullt personal-, verksamhet- och ekonomiskt ansvar.

Även tidigare erfarenhet av offentlig verksamhet är meriterande likaså erfarenhet av att driva utveckling av kostorganisationer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIG VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE TJÄNSTEN
Sölvesborg Bromölla kommunalförbund ska avvecklas och Måltidsverksamheten kommer att gå tillbaka till Sölvesborg respektive Bromölla kommun den 1 oktober. Enhetschefstjänsten som utlyses ovan kommer att från den 1 oktober att följa med i verksamhetsövergången och tillhöra Sölvesborgs kommun. Beroende på tillträdes datum blir så kommer du att bli anställd i SBKF eller Sölvesborgs kommun.

ÖVRIGT


Registerutdrag från polisens belastningsregister krävs för anställning. Utdraget får ej vara äldre än ett år.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Grillkock snabbmat

Ansök    Jun 13    Hälleviksbadet AB    Grillkock, snabbmat
Vi söker någon som kan jobba mestadels dagtid som stekare/grillkock. Även helger. Det gäller framförallt snabbmat. Erfarenhet är ett + men huvudsaken är att du är duktig vid spisen/grillen och är stresstålig och noggrann, samt bra på att planera vid olika rätter på samma beställning. Ålder har ingen betydelse, men du ska kunna förstå och prata bra svenska. Samt vara pigg och glad. Visa mer
Vi söker någon som kan jobba mestadels dagtid som stekare/grillkock. Även helger. Det gäller framförallt snabbmat. Erfarenhet är ett + men huvudsaken är att du är duktig vid spisen/grillen och är stresstålig och noggrann, samt bra på att planera vid olika rätter på samma beställning. Ålder har ingen betydelse, men du ska kunna förstå och prata bra svenska. Samt vara pigg och glad. Visa mindre

Kock

Ansök    Maj 21    Wikan Personal AB    Kock, à la carte
Är du på jakt efter ett säsongsarbete som kock? Om företaget Araslöv Golf och Resort ligger strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning. Vi är en golfanläggning som ligger strax norr om Kristianstad med ett av Sveriges mest populära golfpaket. Vårt mål är att ge våra gäster en upplevelse som dem kommer att minnas och något som man längtar efter att komma tillbaka till. Vi som jobbar på Araslöv har en stark sammanhållning med hög... Visa mer
Är du på jakt efter ett säsongsarbete som kock?

Om företaget
Araslöv Golf och Resort ligger strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning.
Vi är en golfanläggning som ligger strax norr om Kristianstad med ett av Sveriges mest populära golfpaket. Vårt mål är att ge våra gäster en upplevelse som dem kommer att minnas och något som man längtar efter att komma tillbaka till.

Vi som jobbar på Araslöv har en stark sammanhållning med hög servicegrad och ett stort engagemang. Vi vill alltid bli bättre, ha roligt och hjälpa varandra.

På Araslöv har maten och servicen en central roll och vi vill ge våra gäster en upplevelse från morgon till kväll. Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon till sen kväll med frukost och fika, tallriksserverad lunch kompletterad av en bistromeny som det går att beställa ifrån under hela eftermiddagen samt kvällar med à la cartemeny.
Vi strävar efter att använda närproducerade råvaror och vår målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som innebär att endast de bästa råvarorna serveras i vår restaurang.

Vi söker nu kockar inför säsongen 2021. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i köket tillsammans med vårt köksteam som leds av vår kökschef och två souschefs. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i köket, sköta vissa varubeställningar och vara en del i menyplaneringen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en duktig kock som är självgående och behärskar à la cartemeny. Du är glad, engagerad, nyfiken, målmedveten och har ett genuint intresse för matlagning och service på högsta nivå. Du är en lagspelare och ser lösningar framför problem, är flexibel, gillar när det är högt tempo och är stresstålig.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 11 juni.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Zanna Persson. 0451-707482

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servitör/Servitris, kafé och konditori

Coffe House PS har tre restauranger Sölvesborg, Kristianstad och Bromölla. Vi tror att verkligt bra mat är en kombination av färska råvaror, kreativitet och uppmärksamhet till detaljerna. Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag varje dag i veckan med en stor variation av gourmetburgare, pizza, mackor, sallader, focaccia, mezzaluna och bakad potatis samt öl & vinrättigheter. På Coffe House PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närp... Visa mer
Coffe House PS har tre restauranger Sölvesborg, Kristianstad och Bromölla.
Vi tror att verkligt bra mat är en kombination av färska råvaror, kreativitet och
uppmärksamhet till detaljerna.

Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag varje dag i veckan med en stor
variation av gourmetburgare, pizza, mackor, sallader, focaccia, mezzaluna och bakad potatis
samt öl & vinrättigheter.
På Coffe House PS satsar vi på den rustika känslan, färska råvaror, närproducerat
och ekologiskt.

Vi står nu inför rekryteringsbehov och vi söker dig som som är intresserad av att
arbeta inom servicebranschen och som gillar att arbeta i ett högt tempo.
Dina arbetsuppgifter kommer att varierar och omfattar allt inom kök och servering.
Upplärning sker på arbetsplatsen.
Vi kan erbjuda ett roligt jobb i en trevlig arbetsmiljö!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Maj 10    Bouselmi, Nadja    Pizzabagare
Sandviken Bistro i Sölvesborg söker just nu efter en erfaren pizzabagare till en restaurang/pizzeria. Vi har öppet under sommarmånaderna och vi säljer allt från pizza, snabbmat och lättare fika samt glass. Den vi söker ska ha erfarenhet som pizzabagare och körkort eller egen möjlighet att ta sig till och från sitt arbete eftersom arbetsplatsen ligger en bit utanför staden. Vi vill gärna att du är noggrann, punktlig och ansvarstagande i ditt arbete hos oss... Visa mer
Sandviken Bistro i Sölvesborg söker just nu efter en erfaren pizzabagare till en restaurang/pizzeria. Vi har öppet under sommarmånaderna och vi säljer allt från pizza, snabbmat och lättare fika samt glass.
Den vi söker ska ha erfarenhet som pizzabagare och körkort eller egen möjlighet att ta sig till och från sitt arbete eftersom arbetsplatsen ligger en bit utanför staden.
Vi vill gärna att du är noggrann, punktlig och ansvarstagande i ditt arbete hos oss samt att du ska kunna hantera stressiga situationer väldigt bra.
Du behöver ha erfarenhet som pizzabagare då du kommer få ta fullt eget ansvar för förberedning och pizzabakning.
Tjänsten är på heltid under sommaren 2021
Vänligen skriv ett mail till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Köksmästare

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Vi har också en uteservering som sommartid är välbesökt. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi ... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Vi har också en uteservering som sommartid är välbesökt.
Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi är belägna ca 100 m från havet och erbjuder arbete i en idyllisk miljö med härliga arbetskamrater.
Du är en självgående kock som är van att leda och hantera köksmästarrollen. Samarbetsförmåga är ett måste, då arbetsplatsen är liten och alla hjälps åt när det verkligen behövs.
Du bör ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande arbete inom branschen. Ekonomiskt tänkande och flexibilitet är ett måste hos oss. Tjänsten är operativ och det innebär att du själv ingår i köksteamet och har väldigt lite administrationstid. Du uppskattar att laga mat från grunden och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt. Minst tre års erfarenhet i arbetsledande ställning och erfarenhet från arbete med a la carte och vällagad husmanskost är ett krav. Du bör vara en god ledare och ett föredöme i köket.
Som person är du flexibel och en positiv problemlösare när det behövs.
Finns du är Du varmt välkommen med din ansökan!
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 boende gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Vi har också en uteservering som sommartid är välbesökt.
Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi är belägna ca 100 m från havet och erbjuder arbete i en idyllisk miljö med härliga arbetskamrater.


Vi söker nu köksmästere till hotellets restaurang inför sommaren. Du får trevliga arbetskamrater som arbetat hos oss sedan tidigare och är väl insatta i verksamheten. Du bör ha dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande arbete inom branschen. Ekonomiskt tänkande och flexibilitet är ett måste hos oss. Tjänsten är operativ och det innebär att du själv ingår i köksteamet och har väldigt lite administrationstid. Du uppskattar att laga mat från grunden och brinner för ditt yrke. Du behärskar köksekonomi och är noga med att hantera råvaror på bästa sätt. Minst tre års erfarenhet i arbetsledande ställning och erfarenhet från arbete med a la carte och vällagad husmanskost är ett krav. Du bör vara en god ledare och ett föredöme i köket.
Finns du är Du varmt välkommen med din ansökan!
Kom oss närmare på www.hallevikshavsbad.com

Frågor besvaras via mail: [email protected] Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 26    Wikan Personal AB    Kock, à la carte
Är du på jakt efter ett säsongsarbete som kock? Om företaget Araslöv Golf och Resort ligger strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning. Vi är en golfanläggning som ligger strax norr om Kristianstad med ett av Sveriges mest populära golfpaket. Vårt mål är att ge våra gäster en upplevelse som dem kommer att minnas och något som man längtar efter att komma tillbaka till. Vi som jobbar på Araslöv har en stark sammanhållning med hög... Visa mer
Är du på jakt efter ett säsongsarbete som kock?

Om företaget
Araslöv Golf och Resort ligger strax norr om Kristianstad, här har vi vår vackra 36 håls anläggning.
Vi är en golfanläggning som ligger strax norr om Kristianstad med ett av Sveriges mest populära golfpaket. Vårt mål är att ge våra gäster en upplevelse som dem kommer att minnas och något som man längtar efter att komma tillbaka till.

Vi som jobbar på Araslöv har en stark sammanhållning med hög servicegrad och ett stort engagemang. Vi vill alltid bli bättre, ha roligt och hjälpa varandra.

På Araslöv har maten och servicen en central roll och vi vill ge våra gäster en upplevelse från morgon till kväll. Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon till sen kväll med frukost och fika, tallriksserverad lunch kompletterad av en bistromeny som det går att beställa ifrån under hela eftermiddagen samt kvällar med à la cartemeny.
Vi strävar efter att använda närproducerade råvaror och vår målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som innebär att endast de bästa råvarorna serveras i vår restaurang.

Vi söker nu kockar inför säsongen 2021. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i köket tillsammans med vårt köksteam som leds av vår kökschef och två souschefs. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i köket, sköta vissa varubeställningar och vara en del i menyplaneringen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en duktig kock som är självgående och behärskar à la cartemeny. Du är glad, engagerad, nyfiken, målmedveten och har ett genuint intresse för matlagning och service på högsta nivå. Du är en lagspelare och ser lösningar framför problem, är flexibel, gillar när det är högt tempo och är stresstålig.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 11 maj.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Zanna Persson. 0451-707482

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Pizzabagare, diskplockare,

Ansök    Apr 26    Bouselmi, Nadja    Restaurangbiträde
Sandviken Bistro Vi söker nu pizzabagare, diskplockare/städ och personal till grillen som kan hjälpa till i vår restaurang i sommar. Det som är ett krav är ansvarstagande, stresstålighet och serviceinriktade. Man ska ha någon form av erfarenhet sedan innan. Ser fram emot era ansökningar. Maila mig på [email protected] Visa mer
Sandviken Bistro
Vi söker nu pizzabagare, diskplockare/städ och personal till grillen som kan hjälpa till i vår restaurang i sommar.
Det som är ett krav är ansvarstagande, stresstålighet och serviceinriktade.
Man ska ha någon form av erfarenhet sedan innan.
Ser fram emot era ansökningar. Maila mig på [email protected] Visa mindre

Servispersonal med erfarenhet

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. Vi söker nu erfaren och trevlig... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum och hotellet ligger endast ett stenkast från havet. Vi har en restaurang med ca 120 sittplatser och bar med fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu erfaren och trevlig servispersonal till vår fina restaurang inför sommarperioden.


Vi söker nu flera personer till vårt glada team till vår kvällsrestaurang.


Du som söker får gärna ha 3 års erfarenhet som servitris/ servitör samt ha goda kunskaper om mat och dryck. Vi ser gärna att du fyllt 20 år, då arbetet innebär stort eget ansvar och kassahantering och redovisning.
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften och har en vilja att ge alla dina gäster det där lilla extra. Hos oss ingår arbetsuppgifter som disk, städ, barservering, caféservering och att ge våra gäster den allra bästa servicen.Barkunskap och intresse för försäljning är ett stort plus.


Varmt välkommen att söka ett väldigt trevligt sommarjobb med många härliga medarbetare !
Bifoga referenser och betyg från tidigare arbetsplatser i din ansökan. Ansökningar som ej uppfyller sök kriterierna kommer inte att behandlas Visa mindre

Kock på Hanö Hamnkrog 2021

Ansök    Apr 13    Fisky Business AB    Kock, à la carte
Hej! Vi söker dig som vill jobba med oss på Fisky Business Hanö Hamnkrog i sommar 2021. Vi har en relativt stor a la carte meny med fokus på fisk. Vi söker dig som har erfarenhet, kan jobba under stress. För oss är det viktigt med personal som behandlar sina kollegor med respekt och kan hålla god ton. Vi är ett litet och ungt familjeföretag med rötterna i Lund och Luleå. För oss är det viktigt med ärlighet och god relation mellan arbetstagare och arbetsgi... Visa mer
Hej!
Vi söker dig som vill jobba med oss på Fisky Business Hanö Hamnkrog i sommar 2021.
Vi har en relativt stor a la carte meny med fokus på fisk. Vi söker dig som har erfarenhet, kan jobba under stress. För oss är det viktigt med personal som behandlar sina kollegor med respekt och kan hålla god ton.
Vi är ett litet och ungt familjeföretag med rötterna i Lund och Luleå. För oss är det viktigt med ärlighet och god relation mellan arbetstagare och arbetsgivare.
Vi startar eventuellt helgerna i Maj och har sedan öppet varje dag Juni-Augusti.
Tidigare år har vi haft personal som jobbat rullande shema där man jobbar långa dagar en vecka eller två för att sen vara ledig en period och sedan komma tillbaka för att jobba en period igen. Det har vart uppskattat bland personal för då får man lite sommarsemester samtidigt som man arbetar heltid. Shemaläggning får vi dock spika när vi vet vad vi har för folk.
Vi skulle beskriva vårt koncept som casual och family friendly. Vi försöker göra alla rätter vi tar oss an rättvisa och sommaren 2020 blev för oss något av en succésommar.
Du kan om du vill kolla in oss på www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g189845-d20810899-Reviews-Fisky_Business_Hano_Hamnkrog-Solvesborg_Blekinge_County.html
&
www.facebook.com/fiskybusineshanohamnkrog eller på www.instagram.com/fiskybusiness för att få ett humm om vår mat och om oss.


Nu vill vi bredda i leden och söker kockar/kökspersonal, 2st heltidstjänster och eventuellt någon timmanställd också beroende lite på hur virusläget är i sommar.


Vi vill att du som kock innehar följande egenskaper:
-Kan prata och arbeta samtidigt.
- Van och klarar av att arbeta under hög stress.
- Klarar av att hålla huvudet kallt och hålla kommunikation och god ton under pressade situationer.
- Kan hantera en kniv.
Du får gärna ha åsikter och egna inputs men vara medveten om att vi vet vad vi vill göra och att vi tror på vårt koncept.


Men gillar du stress, utmaningar och vet att du funkar bra i kök är du varmt välkommen att höra av dig!
Boende mat och sånt kan ordnas.
Ansökan via mail
[email protected]
Mvh Hannes Visa mindre

Restaurang och pizzeria

Ansök    Apr 10    Marho, Adwar    Pizzabagare
Hej Vi söker dig som tycker om att baka Pizza och vill vara en av oss . Du kommer bland annat ta hand om kassa och telefon. Visa mer
Hej
Vi söker dig som tycker om att baka Pizza och vill vara en av oss .
Du kommer bland annat ta hand om kassa och telefon. Visa mindre

Kock Dala Södra – Kock

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. Måltidsverksamheten består av 32 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag. Besök gärna vår... Visa mer
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna.

Måltidsverksamheten består av 32 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag.

Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu ansvarig kock/ förste kock med placering på Dala Södra.
Dala Södra är en högstadieskola som ligger i Bromölla.
Här lagas lunch till ca 200 elever.

Gemensamt för alla våra kök är att vi i så stor utsträckning som möjligt använder oss av bra råvaror och lagar maten från grunden. Vi tänker också på att det ska vara så kort tid mellan tillagning och servering som möjligt.

Vår matsedel planeras av vår egen personal och består av både traditionell svensk husmanskost och maträtter med influenser från andra delar av världen

ARBETSBESKRIVNING

Som kock i Måltidsservice kan du att arbeta med matlagning mot skola, förskola och äldreomsorg. I arbetet ingår även att på ett säkert sätt kunna tillaga och hantera specialkoster samt mat i olika konsistenser. Vidare ingår traditionella arbetsuppgifter som förekommer i kök så som egenkontroll, diskning, städning m.m. Du ska kunna arbeta självständigt likväl som i grupp..


KVALIFIKATIONER
Hotell-& restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning. Ha kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost. Datorvana, beställningar görs via internet. Vara ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel och ha god
samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Registerutdrag från polisens belastningsregister krävs för anställning. Utdraget får ej vara äldre än ett år.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Måltidspersonal Gualöv skola

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. Måltidsverksamheten består av 32 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag. Besök gärna vå... Visa mer
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna.

Måltidsverksamheten består av 32 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag.

Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information.


ARBETSUPPGIFTER
Placering: Gualöv skola

Vi söker nu ett måltidsbiträde med placering på Gualöv skola - 62.5 %
Gualöv är en grundskola i Bromölla kommun.

Här serveras lunch till ca 70 elever och ca 30 förskole elever.

Gemensamt för alla våra kök är att vi i så stor utsträckning som möjligt använder oss av bra råvaror och lagar maten från grunden. Vi tänker också på att det ska vara så kort tid mellan tillagning och servering som möjligt.

ARBETSUPPGIFTER

Som måltidsbiträde har man arbetsuppgifter som förekommer i kök så som egenkontroll, diskning, städning, salladsberedning, enklare matlagning m.m. Du ska kunna arbeta självständigt likväl som i grupp.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du:
-har storhushållsutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig.
-har kunskap i livsmedelshygien och egenkontroll.
-har intresse för mat och att arbeta i skolmiljö
-har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, har ett flexibelt synsätt och ser det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring.

Vi värderar tidigare erfarenheter och personlig lämplighet högt.


ÖVRIGT
Registerutdrag från polisens belastningsregister krävs för anställning. Utdraget får ej vara äldre än ett år.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt enligt hänvisning och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre