Lediga jobb som Föreståndare, äldreboende i Sölvesborg

Se lediga jobb som Föreståndare, äldreboende i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef – Särskilt boende och Korttidsplatser

Vård- och omsorgsförvaltningen består av tre verksamhetsområden: Särskilt boende/bemanningsenhet, hemtjänst samt hälso- och sjukvårdsverksamhet och myndighetsenhet. Totalt är vi cirka 450 medarbetare. Vårt arbetssätt bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen. Placering: Särskilt boende Slottsgården 2 (Särskilt boende, ... Visa mer
Vård- och omsorgsförvaltningen består av tre verksamhetsområden: Särskilt boende/bemanningsenhet, hemtjänst samt hälso- och sjukvårdsverksamhet och myndighetsenhet. Totalt är vi cirka 450 medarbetare. Vårt arbetssätt bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen.

Placering: Särskilt boende Slottsgården 2 (Särskilt boende, korttidsplats och växelboende)

ARBETSUPPGIFTER
Tycker du om utmaningar, ser möjligheter och hittar lösningar?
Vill du skapa goda förutsättningar tillsammans med kollegor och medarbetare för att arbeta utifrån brukarens behov i centrum?
Då kan du vara rätt enhetschef för oss!

En av våra enhetschefer kommer att gå till ett nytt uppdrag så nu behöver vi en ny enhetschef till Slottsgården 2 som ligger i Sölvesborg. Inom Slottsgården 2 finns tre verksamheter, en enhet med elva lägenheter för somatisk omsorg samt en enhet med elva korttidsplatser och fyra platser på växelboende.
På Slottsgården finns två enhetschefsområden vilket innebär att du arbetare i team med en nära kollega.
Inom enhetschefsområdet har du goda möjligheter att arbeta med verksamhetsutveckling, teamarbete, IBIC samt en spännande framtid med att öka digitalisering och användning av välfärdsteknik. Gällande korttidsplatser- och växelboende har vi en pågående översyn av uppdraget.

Som enhetschef är ditt uppdrag i huvudsak att följa de mål och riktlinjer som antagits av vård- och omsorgsnämnden vad gäller verksamhet, budget, personal och arbetsmiljö. Din roll är att skapa förutsättningar för medarbetare och verka för att alla arbetar mot uppsatta mål. I det dagliga arbetet leder du verksamheten utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Du utformar verksamheten tillsammans med teamet kring brukaren som består av dig som enhetschef, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska. Arbetet med korttidsplatser går mot mer avancerad sjukvård och kraven på teamet ökar där du som enhetschef leder verksamheten framåt.

Organisatoriskt är du underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för Särskilt boende, vilket ger dig möjlighet att vara delaktig i hela verksamhetsområdets utveckling och enhetscheferna har stor nytta av varandra som bollplank och stöd.
Ditt uppdrag är att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att medarbetarna ska känna sig delaktiga i verksamheten och att våra brukare ges inflytande över sin vardag.

Du kommer att ingå i en förvaltningsövergripande funktion "Chef i beredskap".

KVALIFIKATIONER
Vem är du?

Vi söker dig som är modig och drivs av frågorna inom äldreomsorgen. Du har ett starkt intresse för att arbeta med ledarskap, teknikutveckling och spännande utmaningar. Du har erfarenhet från arbete som chef inom äldreomsorgen. Har du erfarenhet av arbete med korttidsplatser- och växelboende samt bemanningsekonomi och schema är det meriterande.

Som ledare är du modig, välstrukturerad och organiserad. Du har ett coachande ledarskap, är tydlig, beslutsam och har ett ekonomiskt medvetande. Du kan analysera, effektivisera och utveckla verksamheten utifrån politiska mål och uppdrag och har tydligt brukarfokus i ditt ledarskap.

Tjänsten innebär en hög grad av självständigt arbete som kombineras med mer rutinmässiga administrativa arbetsuppgifter. Denna kombination ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och planeringsförmåga. Arbetet medför täta kontakter med kollegor, stödfunktioner och övriga medarbetare, varför det läggs stor vikt vid social kompetens och samarbetsförmåga. Som person är du ansvarsfull och delar Sölvesborgs kommuns värdeord: Värme, Närhet och Engagemang.

Du har en för tjänsten adekvat högskoleutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdigt. Du behärskar det svenska språket väl och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har goda IT- kunskaper och erfarenhet av att arbeta i IT- baserade verksamhets- och planeringssystem.

B-körkort och tillgång till bil erfordras.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Verksamhetschef till nytt och modernt äldreboende i Sölvesborg

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg verksamhetschef till vårt nya fina äldreboende Timansstenar. Om tjänsten och Timanstenar Vi söker nu en verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende Timansstenar i Sölvesborg. Timansstenar är ett modernt vård- och omsorgsboende beläget intill fårhage och med utsikt över Ljungaviken. Här finns plats för 60 kunder inom både somatik och demensvård fördelat på sex olik... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg verksamhetschef till vårt nya fina äldreboende Timansstenar.


Om tjänsten och Timanstenar
Vi söker nu en verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende Timansstenar i Sölvesborg. Timansstenar är ett modernt vård- och omsorgsboende beläget intill fårhage och med utsikt över Ljungaviken. Här finns plats för 60 kunder inom både somatik och demensvård fördelat på sex olika avdelningar. Idag är tre av dessa uppstartade och öppna och du kommer i denna roll att driva och ansvara för det fortsatta arbetet med att starta upp fler avdelningar, inflyttning av nya kunder och rekrytering av nya medarbetare.Här vistas våra kunder i en trivsam miljö med bland annat tillgång till både sparum, rum för solterapi, frisörsalong rörelserum samt lanthandel med café. På Timansstenar har det dessutom lagts ned extra stor omsorg på att skapa rofyllda och stimulerande utemiljöer med bland annat en vacker pergola, boulebana, orangeri och odlingsmöjligheter. Tillsammans arbetar här teamledare,sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut för att ge våra kunder den bästa tänkbara omsorgen.

Rollen som verksamhetschef
På Frösunda är du som verksamhetschef ansvarig för företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål. Du är ansvarig för verksamheten och arbetar med såväl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete och säkerställer att de boende får den vård-och omsorg som de är nöjda och trivs med.Som verksamhetschef ansvarar du för våra medarbetare och det systematiska arbetsmiljöarbetet och utövar ett synligt, närvarande och coachande ledarskap. Du bygger goda och starka relationer till kommun och andra samarbetspartners samt är en god ambassadör för Frösunda Omsorg. Som verksamhetschef har du även resultatansvar inom ekonomi och kvalitet och deltar i budget och uppföljningsarbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef. Till din stöttning har du en Teamledare.


Vi erbjuder dig
Som verksamhetschef på Frösunda erbjuds du en både fri, utvecklande och ansvarsfull roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och fortsatt karriär inom företaget.
Som stöd erbjuds du en individuellt anpassad introduktion, kontinuerlig stöttning av din regionchef, teamledare, tillgång till specialistkompetens i bolagets olika stödfunktioner, löpande utbildning och kompetensutveckling osv. Självklart erbjuds du även friskvårdbidrag.

Kvalifikationer, erfarenhet och personliga egenskaper
Relevant akademisk utbildning, t.ex. sjuksköterska, socionom eller motsvarande
Minst två års erfarenhet som chef inom vård/omsorg.
Erfarenhet inom äldreomsorgen.
Erfarenhet av demensvård (meriterande).
God systemvana.
Mycket goda kunskaper i svenska språket (i så väl tal som skrift).
B-körkort.

För att lyckas i rollen som verksamhetschef har du en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du har ett coachande förhållningssätt och tror precis som vi på ett nära ledarskap. Du är en duktig kommunikatör som trivs med många kontaktytor och har en förmåga att få med dig dina medarbetare.
Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer med högre arbetsbelastning. Vi tror dessutom att du som person är affärsmässig och strukturerad med ett prestigelöst förhållningssätt.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders inledande provanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 17 oktoberVid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Dusanka Reljanovic, Regionchef [email protected]

Frågor om rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta: Vendela Zetterkvist, HR-specialist telefon: 010-130 39 07, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till nytt och modernt äldreboende i Sölvesborg

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg verksamhetschef till vårt nya fina äldreboende Timansstenar. Om tjänsten och Timanstenar Vi söker nu en verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende Timansstenar i Sölvesborg. Timansstenar är ett modernt vård- och omsorgsboende beläget intill fårhage och med utsikt över Ljungaviken. Här finns plats för 60 kunder inom både somatik och demensvård fördelat på sex olik... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg verksamhetschef till vårt nya fina äldreboende Timansstenar.


Om tjänsten och Timanstenar
Vi söker nu en verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende Timansstenar i Sölvesborg. Timansstenar är ett modernt vård- och omsorgsboende beläget intill fårhage och med utsikt över Ljungaviken. Här finns plats för 60 kunder inom både somatik och demensvård fördelat på sex olika avdelningar. Idag är tre av dessa uppstartade och öppna och du kommer i denna roll att driva och ansvara för det fortsatta arbetet med att starta upp fler avdelningar, inflyttning av nya kunder och rekrytering av nya medarbetare.Här vistas våra kunder i en trivsam miljö med bland annat tillgång till både sparum, rum för solterapi, frisörsalong rörelserum samt lanthandel med café. På Timansstenar har det dessutom lagts ned extra stor omsorg på att skapa rofyllda och stimulerande utemiljöer med bland annat en vacker pergola, boulebana, orangeri och odlingsmöjligheter. Tillsammans arbetar här teamledare,sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut för att ge våra kunder den bästa tänkbara omsorgen.

Rollen som verksamhetschef
På Frösunda är du som verksamhetschef ansvarig för företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål. Du är ansvarig för verksamheten och arbetar med såväl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete och säkerställer att de boende får den vård-och omsorg som de är nöjda och trivs med.Som verksamhetschef ansvarar du för våra medarbetare och det systematiska arbetsmiljöarbetet och utövar ett synligt, närvarande och coachande ledarskap. Du bygger goda och starka relationer till kommun och andra samarbetspartners samt är en god ambassadör för Frösunda Omsorg. Som verksamhetschef har du även resultatansvar inom ekonomi och kvalitet och deltar i budget och uppföljningsarbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef. Till din stöttning har du en Teamledare.


Vi erbjuder dig
Som verksamhetschef på Frösunda erbjuds du en både fri, utvecklande och ansvarsfull roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och fortsatt karriär inom företaget.
Som stöd erbjuds du en individuellt anpassad introduktion, kontinuerlig stöttning av din regionchef, teamledare, tillgång till specialistkompetens i bolagets olika stödfunktioner, löpande utbildning och kompetensutveckling osv. Självklart erbjuds du även friskvårdbidrag.

Kvalifikationer, erfarenhet och personliga egenskaper
Relevant akademisk utbildning, t.ex. sjuksköterska, socionom eller motsvarande
Minst två års erfarenhet som chef inom vård/omsorg.
Erfarenhet inom äldreomsorgen.
Erfarenhet av demensvård (meriterande).
God systemvana.
Mycket goda kunskaper i svenska språket (i så väl tal som skrift).
B-körkort.

För att lyckas i rollen som verksamhetschef har du en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du har ett coachande förhållningssätt och tror precis som vi på ett nära ledarskap. Du är en duktig kommunikatör som trivs med många kontaktytor och har en förmåga att få med dig dina medarbetare.
Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer med högre arbetsbelastning. Vi tror dessutom att du som person är affärsmässig och strukturerad med ett prestigelöst förhållningssätt.Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders inledande provanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 17 oktoberVid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Dusanka Reljanovic, Regionchef [email protected]

Frågor om rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta: Vendela Zetterkvist, HR-specialist telefon: 010-130 39 07, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef till nyöppnat äldreboende i Sölvesborg

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg verksamhetschef till vårt nya fina äldreboende Timansstenar. Om tjänsten Vi söker nu en verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende Timansstenar i Sölvesborg. Timansstenar är ett toppmodernt vård- och omsorgsboende beläget intill fårhage och med utsikt över Ljungaviken. Här finns plats för 60 kunder inom både somatik och demensvård fördelat på sex olika avdelning... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg? Nu söker vi en engagerad och trygg verksamhetschef till vårt nya fina äldreboende Timansstenar.Om tjänsten
Vi söker nu en verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende Timansstenar i Sölvesborg. Timansstenar är ett toppmodernt vård- och omsorgsboende beläget intill fårhage och med utsikt över Ljungaviken. Här finns plats för 60 kunder inom både somatik och demensvård fördelat på sex olika avdelningar. Idag är tre av dessa uppstartade och öppna och du kommer i denna roll att driva och ansvara för det fortsatta arbetet med att starta upp fler avdelningar, inflyttning av nya kunder och rekrytering av nya medarbetare.Här vistas våra kunder i en trivsam miljö med bland annat tillgång till både sparum, rum för solterapi, frisörsalong rörelserum samt lanthandel med café. På Timansstenar har det dessutom lagts ned extra stor omsorg på att skapa rofyllda och stimulerande utemiljöer med bland annat en vacker pergola, boulebana, orangeri och odlingsmöjligheter. Tillsammans arbetar här sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut för att ge våra kunder den bästa tänkbara omsorgen till våra kunder.

Rollen som verksamhetschef
På Frösunda är du som verksamhetschef ansvarig för företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. Du är ansvarig för verksamheten och arbetar med såväl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete och säkerställer att de boende får den vård-och omsorg som de är nöjda och trivs med.Som verksamhetschef ansvarar du för våra medarbetare och det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du utövar ett synligt, närvarande och coachande ledarskap. Du bygger goda och starka relationer till kommun och samarbetspartners och är en god ambassadör för Frösunda Omsorg. I rollen som verksamhetschef säkerställer du även en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar, har resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budget och uppföljningsarbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.

Vi erbjuder dig
Som verksamhetschef på Frösunda erbjuds du en både fri, utvecklande och ansvarsfull roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och fortsatt karriär inom företaget.

Som stöd erbjuds du en individuellt anpassad introduktion, kontinuerlig stöttning av din regionchef, tillgång till specialistkompetens från bolagets olika stödfunktioner, löpande utbildning och kompetensutveckling osv. Självklart erbjuds du även friskvårdbidrag.

Kvalifikationer, erfarenhet och personliga egenskaper
- Relevant akademisk utbildning, t.ex. sjuksköterska, socionom eller motsvarande
- Tidigare erfarenhet som chef inom vård/omsorg.
- Erfarenhet inom äldreomsorgen.
- Erfarenhet av demensvård (meriterande).
- God systemvana.
- Mycket goda kunskaper i svenska språket (i så väl tal som skrift).
- B-körkort.


För att lyckas i rollen som verksamhetschef har du en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Du är en duktig kommunikatör som trivs med många kontaktytor och har en förmåga att få med dig dina medarbetare.

Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer med högre arbetsbelastning. Vi tror dessutom att du som person är affärsmässig och strukturerad med ett prestigelöst förhållningssätt.

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders inledande provanställning.
- Omfattning: Heltid
- Tillträde: Enligt överenskommelse.


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 18 februari.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Iréne Bengtsson, regionchef, telefon: 010-130 38 64, [email protected]

Frågor om rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta:

Vendela Zetterkvist, HR-specialist telefon: 010-130 39 07, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetschef

Omsorgsförvaltningen består av fyra verksamhetsområden: myndighet och kontroll, särskilt boende, hemtjänst och funktionshinder. Totalt är vi ca 650 medarbetare. Vår värdegrund bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen. Placering: Omsorgsförvaltningen, verksamhet särskilt boende söker en enhetschef med ansvar för Gerbogå... Visa mer
Omsorgsförvaltningen består av fyra verksamhetsområden: myndighet och kontroll, särskilt boende, hemtjänst och funktionshinder. Totalt är vi ca 650 medarbetare. Vår värdegrund bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen.

Placering: Omsorgsförvaltningen, verksamhet särskilt boende söker en enhetschef med ansvar för Gerbogården under hösten 2020 därefter placering som enhetschef inom omsorgsförvaltningens verksamhetsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef har du verksamhetsansvar som innebär att leda, planera och utveckla verksamheten. Du har ekonomi, personal-och arbetsmiljöansvar inom området. Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Lämplig högskoleutbildning som sociala omsorgsprogrammet, socionomutbildning med inriktning äldre, högskoleutbildning inom vård - och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är vidareutbildning i ledarskap, erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt erfarenhet av arbetsledning inom vård och omsorg, arbetsrätt och kännedom om arbetstidsmodeller. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom ledaregenskaper och samarbetsförmåga.
Körkort och tillgång till bil erfordras.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre