Lediga jobb som Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd i Sölvesborg

Se lediga jobb som Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsvärd till Sölvesborgshem

Vill du bli en del av Sölvesborgshem AB, Sölvesborgs största bostadsbolag? Arbetsuppgifter Vi söker nu en fastighetsvärd som kommer att ha ansvar för att reparera och avhjälpa problem i våra hyresgästers hem och i fastigheternas allmänna utrymmen. I rollen kommer du även att ha ansvar för att genomföra tillsyn och ronderingar samt se till att myndighetskrav, såsom brandskyddsarbete, följs. Kvalifikationer För att passa i rollen som fastighetsvärd är det... Visa mer
Vill du bli en del av Sölvesborgshem AB, Sölvesborgs största bostadsbolag?
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en fastighetsvärd som kommer att ha ansvar för att reparera och avhjälpa problem i våra hyresgästers hem och i fastigheternas allmänna utrymmen. I rollen kommer du även att ha ansvar för att genomföra tillsyn och ronderingar samt se till att myndighetskrav, såsom brandskyddsarbete, följs.

Kvalifikationer
För att passa i rollen som fastighetsvärd är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har god planeringsförmåga för att kunna arbeta effektivt. Du ska vara en problemlösare som arbetar proaktivt och med ett hållbarhetstänk. Du har en passion för system och teknik, vilket hjälper dig att vara effektiv i ditt arbete och för att kunna utföra enklare reparationer. Du behöver också ha en naturlig känsla för service och vill arbeta för nöjda hyresgäster. Du är ansvarsfull och hjälper till där det behövs.
Vi söker en fastighetsvärd som är självständig men även trivs med att arbeta i team. Du har ett ekonomiskt förhållningssätt som hjälper dig att fatta beslut i ditt arbete. Ditt engagemang kommer att spela en viktig roll för trygghet, trivsel och utveckling i våra bostadsområden. Du ska kunna kommunicera trevligt och förståeligt samt ha tillräcklig auktoritet för att hantera en störning. Digital kompetens är också viktigt då det ingår administrativa arbetsuppgifter i rollen.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får många inspirerande arbetsuppgifter och kontakter med våra hyresgäster, och såklart kollegor. Ett viktigt ansvar är att vårda och stärka vårt företags varumärke och att du identifierar dig med våra ledord:
Effektivitet
Kreativitet
Samverkan


Övrig information
Tjänsten är en heltidsanställning med möjlighet till flextid och kommer att tillsättas den 1 januari 2024 eller enlig överenskommelse. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Du behöver ha B-körkort för att vara aktuell för tjänsten. Vi söker dig med minst en gymnasieutbildning, gärna inom VVS, el, snickeri eller annat relevant område för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i andra bostadsbolag eller med liknande arbetsuppgifter.
Mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Jeanette Davidson, förvaltningschef. Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 26 november 2023.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten, kontakta Jeanette Davidson, förvaltningschef.
Vi ser fram emot att höra av från dig!


Om arbetsplatsen
Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med ett trettiotal anställda. Våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan.
Flytta in. Andas ut. Visa mindre

Fastighetsvärd till Sölvesborgshem

Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs största bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsvärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att reparera, fels... Visa mer
Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs största bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.
Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsvärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att reparera, felsöka och avhjälpa problem som uppstått i våra hyresgästers hem eller i fastigheternas allmänna utrymmen. Som fastighetsvärd på Sölvesborgshem har du ett helhetsansvar för fastigheten och tillhörande område.
Du ansvarar för att genomföra ronderingar och bedriva tillsyn i och omkring våra fastigheter. Därtill ser du till att myndighetskrav följs, såsom systematiskt brandskyddsarbete.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får många inspirerande arbetsuppgifter och kontakter med våra hyresgäster, och såklart kollegor. En viktig del i ditt arbete är att vårda och utveckla Sölvesborgshems goda varumärke. Naturligtvis är det centralt att du delar våra ledord:
Effektivitet
Kreativitet
Samverkan

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som fastighetsvärd är det mycket viktigt att du är kvalitetsmedveten och har god förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kännetecknas som problemlösare och arbetar proaktivt - med ett hållbarhetstänk.
Du skall ha tillräcklig praktisk och teknisk kompetens för att självständigt kunna åtgärda enklare reparationer. För oss är det viktigt att du har en naturlig känsla för service. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, men är inte heller rädd att hugga tag där det behövs.
Genom ditt engagemang har du en viktig roll för trygghet, trivsel och utveckling i våra bostadsområden. Du förstår vikten av att kunna uttrycka dig trevligt och förståeligt, och har tillräcklig auktoritet för att hantera en störning.
Du behöver också känna dig bekväm med ett digitalt arbetssätt. Det ingår nämligen en hel del administrativa arbetsuppgifter i rollen och på Sölvesborgshem sker den digitala utvecklingen kontinuerligt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i andra fastighetsbolag och med liknande arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du haft en arbetsledande roll.
Övrig information
Tjänsten kommer att tillsättas 15 maj 2023 och är en heltidsanställning med tjänstgöring 40 timmar per vecka och med möjlighet till flextid.
B-körkort är ett krav för att du ska vara aktuell för denna tjänst.
Lön enligt överenskommelse.
Välkommen att mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Jeanette Davidson, förvaltningschef.
I din ansökan beskriver du vem du är, din bakgrund och vad du kan tillföra Sölvesborgshem.
Notera att vi endast tar emot ansökningar via E-post.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 17 april 2023.
För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jeanette Davidson, förvaltningschef.
Vi ser fram emot att höra av från dig! Visa mindre