Lediga jobb som Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde i Sölvesborg

Se lediga jobb som Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Timvikarie inom Måltidsservice Sölvesborgs kommun

Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Placering: Måltidsservice i Sölvesborgs kommun. Måltidsservice best... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Placering: Måltidsservice i Sölvesborgs kommun.
Måltidsservice består av 19 köksenheter och cirka 60 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 2500 portioner lunch per dag.

Placering blir i ett av kommunens 19 kök vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår det diskning, packning av varor, lättare matberedning, städning samt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet eller utbildning från liknande arbete eller verksamhet är ett plus samt att man är ordningsam och positiv är av vikt.
Det krävs att man behärska svenska språket i tal och text.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande intervjuer och anställning.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kombitjänst Måltid/Städ

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. I förbundets gymnasieskola går ca 650 elever fördelade på elva nationella program, specialutformade program/särskilda varianter samt introduktion... Visa mer
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna.

I förbundets gymnasieskola går ca 650 elever fördelade på elva nationella program, specialutformade program/särskilda varianter samt introduktionsproprogrammet.
Gymnasieskolan är placerad i Sölvesborg men har även verksamhet i Bromölla.

Måltidsverksamheten består av 32 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag.

Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information.ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag kommer att vara:
- beställningsansvar gällande livsmedel och måltider från tillagningsköket
-att ge skola daglig service med måltider och städ.
- dagliga förekommande arbetsuppgifter inom städ som städning enligt städprogram, planering daglig städning, golvvård och storstädning m.m.
- dagliga förekommande arbetsuppgifter inom kök som, varumottagning, disk, städ, kontakter med gäster och verksamheter m.m.
- egna ansvarsområden som, ansvar för hygien och egenkontroll, rapport av avvikelser och frånvaro till arbetsledare.


KVALIFIKATIONER
- Du behöver ha kunskap i livsmedelshygien och egenkontroll.
- Gärna erfarenhet av att arbetat i kök
- Du har intresse för mat och att arbeta i skolmiljö.
- Du bör ha städutbildning eller motsvarande praktiska färdigheter i städning och maskinhantering, och gärna erfarenhet av liknande arbete.
- Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, har ett flexibelt synsätt och ser det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring.

Du kan planera både praktiskt och administrativt arbete och ser möjligheter.
Vi värderar tidigare erfarenheter och personlig lämplighet högt.

Du bör tycka om att arbetar ensam och ha drivkraft att sköta arbetet själv.ÖVRIGT
Registerutdrag från polisens belastningsregister krävs för anställning.
Utdraget får ej vara äldre än ett år.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt enligt hänvisning och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre