Lediga jobb Teko-Tryck i Sölvesborg AB i Sölvesborg

Se alla lediga jobb från Teko-Tryck i Sölvesborg AB i Sölvesborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sölvesborg som finns inom det yrket.

Originalare

Teko Tryck AB bildades 1983, med en affärsidé inriktad främst på screentryck mot promotionbranschen. Verksamheten har utvecklats och idag är vi specialiserade på screentryck av disktrasor och handdukar, vilket vi levererar till design- och profilkunder världen över. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet, skapar vi ett arbetssätt som mer liknar ett samarbete än förhållandet leverantör-kund. Vi arbetar m... Visa mer
Teko Tryck AB bildades 1983, med en affärsidé inriktad främst på screentryck mot promotionbranschen. Verksamheten har utvecklats och idag är vi specialiserade på screentryck av disktrasor och handdukar, vilket vi levererar till design- och profilkunder världen över. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet, skapar vi ett arbetssätt som mer liknar ett samarbete än förhållandet leverantör-kund. Vi arbetar med hög flexibilitet och korta ledtider. Vårt mål är att tillfredsställa varje kunds krav och helst överträffa deras förväntningar.
Vill du få möjlighet att vara med på ett företag som levererar produkter både nationellt och internationellt?
Arbetsuppgifter
Du ansvarar för färdigställande av original till produktion, detta utförs främst i Illustrator och Photoshop.
Du ansvarar för strukturen, arkivering och uppdatering av original och kundmappar.
Därutöver är du behjälplig i den löpande kundservicen och därtill kopplade uppgifter.
Vad kan vi erbjuda dig som medarbetare?
Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. För en framtida medarbetare på TekoTryck AB finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara delaktig och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.
Heltidstjänst som föregås av en provanställningstid
Personlighet och kompetens
Som person är du ambitiös, strukturerad, engagerad, initiativtagande, prestigelös och ödmjuk. Du är lyhörd för din arbetsledares/kundens behov och kan snabbt anpassa dig till olika arbetsuppgifter. För dig är det självklart att ta ansvar för mer än dina tilldelade arbetsuppgifter då detta är ett måste i en mindre organisation.
Du kan arbeta både självständigt och i lag och du har en hög social kompetens.
Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som har minst några års erfarenhet i original/grafiskt arbete.
Du har god PC vana samt goda kunskaper i MS Office och Adobe CS (Illustrator, Photoshop mfl).
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-körkort
Om du vill vara delaktig i ett expansivt företag och passar in på beskrivningen ovan är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!
Ansökan och kontakt
Dina frågor eller ansökan mejlar du till [email protected] vi hanterar ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsarbetare

Teko Tryck AB bildades 1983, med en affärsidé inriktad främst på screentryck mot promotion-branschen. Verksamheten har utvecklats och idag levererar vi bl.a. till profilkunder, designers och distributörer av hemtextil, världen över. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet, skapar vi ett arbetssätt som mer liknar ett samarbete än förhållandet leverantör-kund. Vi arbetar med hög flexibilitet och korta ledt... Visa mer
Teko Tryck AB bildades 1983, med en affärsidé inriktad främst på screentryck mot promotion-branschen. Verksamheten har utvecklats och idag levererar vi bl.a. till profilkunder, designers och distributörer av hemtextil, världen över. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet, skapar vi ett arbetssätt som mer liknar ett samarbete än förhållandet leverantör-kund. Vi arbetar med hög flexibilitet och korta ledtider. Vårt mål är att tillfredsställa varje kunds krav och helst överträffa deras förväntningar.
Vill du få möjlighet att vara med på ett företag som befinner sig i en expansiv fas och som levererar produkter världen över?
Arbetsuppgifter
Produktionsarbete, alla på ett tryckeri förekommande arbeten såsom screentryck, operatör, inställningar av tryckmaskiner, tvätt av schabloner, märkning, packning, stansning, strykning mm.

Vad kan vi erbjuda dig som medarbetare?
Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. För en framtida medarbetare på TekoTryck AB finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara delaktig och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Personlighet och kompetens
Som person är du ambitiös, ansvarstagande och engagerad. Du strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög arbetsmoral. Du är lyhörd för din arbetsledares/chefs behov och kan snabbt anpassa dig till olika arbetsuppgifter. Du kan arbeta både självständigt och i lag.
I första hand söker vi dig som har minst några års erfarenhet av produktionsarbete.
Tekniskt kunnande/intresse, erfarenhet av Office 365 eller erfarenhet av ledarskap (professionellt eller privat), ses som meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt grundläggande behörighet (gymnasiet, folkhögskola eller komvux)
Om du vill vara delaktig i ett expansivt företag och passar in på beskrivningen ovan är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.

Ansökan och kontakt
Din ansökan mejlar du till [email protected] vi hanterar ansökningarna löpande

Välkommen med din ansökan! Visa mindre