Lediga jobb Sölvesborgshem AB i Sölvesborg

Se alla lediga jobb från Sölvesborgshem AB i Sölvesborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sölvesborg som finns inom det yrket.

Ekonomiansvarig till Sölvesborgshem

Ansök    Nov 3    Sölvesborgshem AB    Ekonomiledare
Vill du bli en del av Sölvesborgshem AB, Sölvesborgs största bostadsbolag? Just nu letar vi efter en erfaren ekonom som är skicklig på att hantera siffror! Vi söker en noggrann och strukturerad ekonomiansvarig med ett starkt öga för detaljer och analytisk förmåga. Arbetsuppgifter I rollen kommer du ansvara för bolagets ekonomifunktion och leda det dagliga ekonomiarbetet tillsammans med vår redovisningsekonom. Du bör därför kunna fatta beslut och organis... Visa mer
Vill du bli en del av Sölvesborgshem AB, Sölvesborgs största bostadsbolag? Just nu letar vi efter en erfaren ekonom som är skicklig på att hantera siffror! Vi söker en noggrann och strukturerad ekonomiansvarig med ett starkt öga för detaljer och analytisk förmåga.


Arbetsuppgifter
I rollen kommer du ansvara för bolagets ekonomifunktion och leda det dagliga ekonomiarbetet tillsammans med vår redovisningsekonom. Du bör därför kunna fatta beslut och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kommer också arbeta med att utveckla bolagets ekonomifunktion i samverkan med Sölvesborgs kommun och revisorer. Du kommer bland annat upprätta månadsbokslut, tertialbokslut, årsbokslut och årsredovisning enligt K3.
Dina ansvarsområden inkluderar att hantera deklarationer och inbetalning av moms, arbetsgivaravgifter och skatter. Du ska säkerställa bolagets likviditet och effektivt förvalta skuldportföljen. Vidare kommer du uppdatera fastighetsregistret och ta fram marknadsvärderingar av fastighetsbeståndet.
Du ansvarar även för att ta fram rapporter och underlag till ägare, styrelse och vd, samt hantera förfrågningar från ägare, myndigheter och samhället enligt offentlighetsprincipen. Du kommer också administrera utskick till bolagets styrelse och vara sekreterare på styrelsesammanträdena.
Att vara ett bollplank till vd i HR-frågor, samt administrera HR-relaterade avtal, styrdokument och digitala verktyg ingår också i rollen. Du behöver hålla dig uppdaterad på redovisnings- och skatteområdet. Likaså behöver du vara insatt och uppdaterad i den löpande bokföringen, fakturahantering, betalningar, avstämningar, avisering, fakturering och inkassohantering för att kunna stödja den löpande verksamheten. Därtill ansvarar du för arkiv och arkivering.
Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till vd. Vi ser gärna att du har god digital vana och är beredd att arbeta med olika utvecklingsfrågor då den digitala utvecklingen sker kontinuerligt hos oss.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med inspirerande arbetsuppgifter och möjlighet att ha nära kontakt med våra hyresgäster och kollegor. Vi söker någon som kan kommunicera på ett bra sätt och som vill arbeta för nöjda hyresgäster.
Naturligtvis är det centralt att du delar våra ledord:
Effektivitet
Kreativitet
Samverkan


Kvalifikationer och övrig information
Tjänsten är på heltid och placerad i Sölvesborg. Vi tillämpar provanställning i 6 månader och erbjuder lön enligt överenskommelse.
Du har en akademisk ekonomi- och redovisningsutbildning och du har genom arbete erhållit mycket goda kunskaper i kvalificerat ekonomiarbete. Erfarenhet inom fastighetsbranschen och politiskt styrda organisationer är meriterande.
Välkommen att mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Fredrik Axelsson, vd på Sölvesborgshem. I din ansökan beskriver du vem du är, din bakgrund och vad du kan tillföra bolaget.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 30 november 2023.
För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Fredrik Axelsson, vd på Sölvesborgshem.
Vi ser fram emot att höra av från dig!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare i denna rekryteringsprocess.

Om arbetsplatsen
Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med ett trettiotal anställda. Våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan.
Flytta in. Andas ut. Visa mindre

Fastighetsvärd till Sölvesborgshem

Vill du bli en del av Sölvesborgshem AB, Sölvesborgs största bostadsbolag? Arbetsuppgifter Vi söker nu en fastighetsvärd som kommer att ha ansvar för att reparera och avhjälpa problem i våra hyresgästers hem och i fastigheternas allmänna utrymmen. I rollen kommer du även att ha ansvar för att genomföra tillsyn och ronderingar samt se till att myndighetskrav, såsom brandskyddsarbete, följs. Kvalifikationer För att passa i rollen som fastighetsvärd är det... Visa mer
Vill du bli en del av Sölvesborgshem AB, Sölvesborgs största bostadsbolag?
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en fastighetsvärd som kommer att ha ansvar för att reparera och avhjälpa problem i våra hyresgästers hem och i fastigheternas allmänna utrymmen. I rollen kommer du även att ha ansvar för att genomföra tillsyn och ronderingar samt se till att myndighetskrav, såsom brandskyddsarbete, följs.

Kvalifikationer
För att passa i rollen som fastighetsvärd är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har god planeringsförmåga för att kunna arbeta effektivt. Du ska vara en problemlösare som arbetar proaktivt och med ett hållbarhetstänk. Du har en passion för system och teknik, vilket hjälper dig att vara effektiv i ditt arbete och för att kunna utföra enklare reparationer. Du behöver också ha en naturlig känsla för service och vill arbeta för nöjda hyresgäster. Du är ansvarsfull och hjälper till där det behövs.
Vi söker en fastighetsvärd som är självständig men även trivs med att arbeta i team. Du har ett ekonomiskt förhållningssätt som hjälper dig att fatta beslut i ditt arbete. Ditt engagemang kommer att spela en viktig roll för trygghet, trivsel och utveckling i våra bostadsområden. Du ska kunna kommunicera trevligt och förståeligt samt ha tillräcklig auktoritet för att hantera en störning. Digital kompetens är också viktigt då det ingår administrativa arbetsuppgifter i rollen.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får många inspirerande arbetsuppgifter och kontakter med våra hyresgäster, och såklart kollegor. Ett viktigt ansvar är att vårda och stärka vårt företags varumärke och att du identifierar dig med våra ledord:
Effektivitet
Kreativitet
Samverkan


Övrig information
Tjänsten är en heltidsanställning med möjlighet till flextid och kommer att tillsättas den 1 januari 2024 eller enlig överenskommelse. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Du behöver ha B-körkort för att vara aktuell för tjänsten. Vi söker dig med minst en gymnasieutbildning, gärna inom VVS, el, snickeri eller annat relevant område för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i andra bostadsbolag eller med liknande arbetsuppgifter.
Mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Jeanette Davidson, förvaltningschef. Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 26 november 2023.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten, kontakta Jeanette Davidson, förvaltningschef.
Vi ser fram emot att höra av från dig!


Om arbetsplatsen
Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med ett trettiotal anställda. Våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan.
Flytta in. Andas ut. Visa mindre

Redovisningsekonom till Sölvesborgshem

Ansök    Mar 7    Sölvesborgshem AB    Redovisningsekonom
Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs stör sta bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut. Nu söker vi dig som är en fena på redovisning! Arbetsuppgifter och profil Som redovisningseko... Visa mer
Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs stör sta bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.
Nu söker vi dig som är en fena på redovisning!
Arbetsuppgifter och profil
Som redovisningsekonom kommer du i huvudsak att arbeta med en rad olika arbetsuppgifter inom löpande redovisning och bokslut. Det innebär bland annat kund- och leverantörsreskontra, kontering och fakturagranskning. Du leder det dagliga redovisningsarbetet och rapporterar direkt till vår ekonomichef.
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom är det mycket viktigt att du är noggrann, strukturerad, analytisk och har ett öga för detaljer. Du kan ta beslut och har god förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi ser att du har god digital vana och på Sölvesborgshem sker den digitala utvecklingen kontinuerligt. Du behöver därför vara beredd på att ta dig an olika arbetsuppgifter och driva olika utvecklingsfrågor. Du har en stark drivkraft och kommer att vara ett värdefullt stöd till hela organisationen i det ekonomiska arbetet samt i utvecklingen av våra ekonomiprocesser.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får många inspirerande arbetsuppgifter och kontakter med våra hyresgäster, och såklart kollegor, vilket kräver god förmåga att kommunicera på ett bra sätt. Hos oss blir du en i gänget som arbetar för nöjda och trygga hyresgäster.
Naturligtvis är det centralt att du delar våra ledord:
Effektivitet
Kreativitet
Samverkan

Övrig information
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse och är på heltid med placering i Sölvesborg.
Vi tillämpar provanställning om 6 månader för denna tjänst.
Lön enligt överenskommelse.
Vi ser att du har en eftergymnasial ekonomi- och redovisningsutbildning eller motsvarande. Du har genom arbete erhållit goda kunskaper inom redovisning.
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen, samt erfarenhet av att arbeta i politiskt styrda organisationer.
Känner du igen dig i beskrivningen?
Välkommen att mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Fredrik Axelsson, ekonomichef samt HR-ansvarig på Sölvesborgshem. Frågor angående tjänsten besvaras också av honom.
I din ansökan beskriver du vem du är, din bakgrund och vad du kan tillföra Sölvesborgshem.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 31 mars 2023.
Vi på Sölvesborgshem bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök gärna vår hemsida på solvesborgshem.se
Vi ser fram emot att höra av från dig!


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, samt säljare i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Semestervikarier till Sölvesborgshem AB

Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs största bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut. Är du en person som är bra på att ta eget ansvar? Vill du utvecklas och växa i ditt arbete? Då h... Visa mer
Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs största bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar? Vill du utvecklas och växa i ditt arbete? Då har du kommit alldeles rätt.
Vi söker just nu två semestervikarier till Sölvesborgshems parkgrupp. Semestervikariatet gäller mellan 8-9 veckor per person under sommarperioden 2023.
Vi söker även en semestervikarie som verksamhetsvaktmästare som gäller mellan 5 veckor under sommarperioden 2023.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna inom parkskötsel består bland annat av gräs- och häckklippning, ogräsrensning och plantering.
Arbetsuppgifterna som verksamhetsvaktmästare är ansluten till våra omsorgsfastigheter - här gäller enklare reparationer, samt att stödja omsorgen med sophantering, kvittera ut medicin och transportera prover.
För samtliga anställningar måste du ha fyllt 18 år och inneha B-körkort. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbeten.
För att passa i jobben är du ordningsam, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare bör du trivas med att arbeta självständigt och tycka om att ta egna initiativ om situationen kräver det eftersom du ersätter ordinarie personal. Du behöver även trivas med ett periodvis fysiskt krävande arbete.
Övrig information
Välkommen att mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Roger Mattisson, parkchef samt boserviceansvarig.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 14 maj 2023.
För mer information om tjänsten är du välkommen att mejla Roger Mattisson, parkchef samt boserviceansvarig. Visa mindre

FASTIGHETSFÖRVALTARE MED PERSONALANSVAR

Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 28 anställda och vi är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter samt ca 260 omsorgslägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Hos oss spelar du en viktig roll i ett litet bolag som ger dig stora utvecklingsmöjligheter. Besluts... Visa mer
Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 28 anställda och vi är Sölvesborgs största fastighetsbolag. Vi hyr ut ca 1 400 lägenheter samt ca 260 omsorgslägenheter i och omkring Sölvesborg i västra Blekinge. Våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning.

Hos oss spelar du en viktig roll i ett litet bolag som ger dig stora utvecklingsmöjligheter. Beslutsvägarna är korta och snabba. Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande. Vi har kommit en bra bit på vägen på vår digitaliseringsresa och vi ska fortsätta vara innovativa och lösningsorienterade inför kommande år. Framöver kommer ett stort fokus att läggas på hållbarhet-, drift- och underhållsfrågor. Det innebär att vi står inför en mindre omorganisation och du blir en viktig del i förändringsarbetet. Vi sätter också stort värde på vår fina gemenskap och uppskattar att alla hjälps åt när det behövs.
Inom Sölvesborgshem finns en stark värdegrund som bygger på prestigelöshet, resultat och ansvar. Är du en person som är lösningsorienterad? Vill du utvecklas och växa i ditt arbete? Gillar du möjligheten att kunna påverka, både i samhället i stort men även interna arbetsrutiner? Då har du kommit alldeles rätt.

Om tjänsten
I uppdraget som chef har du ansvar för såväl personal, verksamhet som ekonomi inom din enhet. I din roll ingår flera ansvarsområden - bland annat fastighetsägaransvar, medarbetaransvar, budget- och resultatansvar samt arbetsmiljöansvar. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till vd.
Utifrån bolagets affärsmål driver och utvecklar du avdelningen tillsammans med dina medarbetare. Till din hjälp har du ett team om 12 personer bestående av bovärdar, reparatörer, snickare och målare. I din chefsroll förväntas du att ta ansvar för att dina medarbetare har rätt förutsättningar att utföra sina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Det innebär att du stöttar dem i att vilja, kunna och ansvara för sitt arbete. Förtroende skapar du genom ett tydligt ledarskap och en god samarbetsförmåga och ditt arbetssätt präglas av ärlighet och välvilja.
En viktig del i rollen är din förmåga att kommunicera med olika personer på olika nivåer och i skilda sammanhang. För att du med lätthet ska kunna hantera externa kontakter och ta till dig skriftlig information vill vi att du obehindrat kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du förstår också vikten av omvärldsbevakning för att stödja företaget i vilka satsningar vi bör göra framåt. Hållbarhetsarbetet är integrerat i det dagliga arbetet med fokus på socialt ansvarstagande, miljöansvar och ekonomisk hållbarhet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Förändringsledning – organisationsstruktur 2022.
Tillse att de lagkrav som är kopplade till fastighetsägaransvaret efterlevs.
Leda den dagliga förvaltningen på ett optimalt sätt utifrån kostnadseffektivitet och kundnöjdhet.
Säkerställa att fastighetsbeståndet förädlas och utvecklas på ett hållbart och långsiktigt sätt genom underhållsplanering.
Agera beställare och kravställare av underhållsprojekt.
Utveckla processer, optimera och effektivisera arbetssätt för enheten.
Ansvara för budget, prognoser, affärsplan och driftnettot för din enhet.


Kvalifikationer:
• Du har en för tjänsten relevant akademisk utbildning, alternativt har du erhållit motsvarande kompetens genom arbete.
• Erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen och tidigare ledarskapskompetens.
• Erfarenhet av fastighetsekonomiskt arbete med resultat- och budgetansvar.
• Erfarenhet av relationsskapande arbete och kontakt med leverantörer och entreprenörer.
• Mycket god digital kompetens.
• Krav på B-körkort.
• Kan uppvisa goda referenser.

Meriterande:
• Erfarenhet av förändringsarbete och hållbarhetsfrågor.
• Tidigare arbete med driftoptimering och processer.
• Erfarenhet av fastighetsförvaltning inkl. drift- och underhållsplanering.
• Kunskap om fastighetsägaransvar och myndighetskrav.
• Kunskap om Lag om offentlig upphandling (LOU).
• Kunskap om hyres- och entreprenadjuridik, bl.a. hyreslagen.
Din ansökan
I din ansökan beskriver du vem du är, din bakgrund, ett tänkt löneanspråk och vad du kan tillföra Sölvesborgshem. Välkommen att mejla din ansökan, senast den 30 maj 2022, med bifogat cv och personligt brev till Johan Persson, ekonomichef samt HR-ansvarig:
[email protected]
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina ledaregenskaper. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, tveka inte att inkomma med din ansökan redan i dag.
För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Pär Ihr, vd:
[email protected]
Tel: 072-188 61 98
Vi ser fram emot att höra av från dig!

Samtliga samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Fastighetsvärd till Sölvesborgshem

Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs största bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsvärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att reparera, fels... Visa mer
Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs största bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.
Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsvärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att reparera, felsöka och avhjälpa problem som uppstått i våra hyresgästers hem eller i fastigheternas allmänna utrymmen. Som fastighetsvärd på Sölvesborgshem har du ett helhetsansvar för fastigheten och tillhörande område.
Du ansvarar för att genomföra ronderingar och bedriva tillsyn i och omkring våra fastigheter. Därtill ser du till att myndighetskrav följs, såsom systematiskt brandskyddsarbete.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får många inspirerande arbetsuppgifter och kontakter med våra hyresgäster, och såklart kollegor. En viktig del i ditt arbete är att vårda och utveckla Sölvesborgshems goda varumärke. Naturligtvis är det centralt att du delar våra ledord:
Effektivitet
Kreativitet
Samverkan

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som fastighetsvärd är det mycket viktigt att du är kvalitetsmedveten och har god förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kännetecknas som problemlösare och arbetar proaktivt - med ett hållbarhetstänk.
Du skall ha tillräcklig praktisk och teknisk kompetens för att självständigt kunna åtgärda enklare reparationer. För oss är det viktigt att du har en naturlig känsla för service. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, men är inte heller rädd att hugga tag där det behövs.
Genom ditt engagemang har du en viktig roll för trygghet, trivsel och utveckling i våra bostadsområden. Du förstår vikten av att kunna uttrycka dig trevligt och förståeligt, och har tillräcklig auktoritet för att hantera en störning.
Du behöver också känna dig bekväm med ett digitalt arbetssätt. Det ingår nämligen en hel del administrativa arbetsuppgifter i rollen och på Sölvesborgshem sker den digitala utvecklingen kontinuerligt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i andra fastighetsbolag och med liknande arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du haft en arbetsledande roll.
Övrig information
Tjänsten kommer att tillsättas 15 maj 2023 och är en heltidsanställning med tjänstgöring 40 timmar per vecka och med möjlighet till flextid.
B-körkort är ett krav för att du ska vara aktuell för denna tjänst.
Lön enligt överenskommelse.
Välkommen att mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Jeanette Davidson, förvaltningschef.
I din ansökan beskriver du vem du är, din bakgrund och vad du kan tillföra Sölvesborgshem.
Notera att vi endast tar emot ansökningar via E-post.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 17 april 2023.
För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jeanette Davidson, förvaltningschef.
Vi ser fram emot att höra av från dig! Visa mindre