Lediga jobb Maxkompetens Sverige AB i Sölvesborg

Se alla lediga jobb från Maxkompetens Sverige AB i Sölvesborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sölvesborg som finns inom det yrket.

Instrumenttekniker till världsomfattande AAK i Karlshamn

Nu finns en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet av teknik- och underhållsarbete inom industrin. På attraktiva AAK blir du en del av ett innovativt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Med intresse för teknik, problemlösning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa! Välkommen till AAK - Making Better HappenT. Dina arbetsuppgifter I rollen som Instrumenttekniker på AAK kommer du arbeta med fabr... Visa mer
Nu finns en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet av teknik- och underhållsarbete inom industrin. På attraktiva AAK blir du en del av ett innovativt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Med intresse för teknik, problemlösning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa! Välkommen till AAK - Making Better HappenT.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Instrumenttekniker på AAK kommer du arbeta med fabrikens reglertekniska utrustning. I arbetsuppgifterna ingår så väl förebyggande arbete som avhjälpande underhåll, felsökning och analys. Du kommer arbeta med temperatur-, tryck- och nivåmätning samt kalibrering av teknisk utrustning. En del av arbetet är administrativt med hantering av mätdata, protokoll och rapporter i det digitala affärssystemet SAP. Du arbetar både självständigt och tillsammans med det större arbetslaget utifrån det aktuella uppdragets utformning. Arbetet innebär en bred kontaktyta där du samarbetar med så väl produktionspersonal som annan teknisk personal både internt och externt.

Inom El- och instrumentavdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer tillsammans med dina 17 erfarna kollegor aktivt delta i olika typer av projekt och utvecklingsarbeten. Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos AAK och du rapporterar till chef för El- och Instrumentavdelningen.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieexamen från EL-programmet samt några års erfarenhet av liknande arbete inom industrin. Har du dessutom en vidareutbildning inom drivsystem, styr-och reglerteknik eller industriautomation är det mycket meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Förutom dina tidigare erfarenheter och tekniska kompetenser kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som, precis som dina kollegor, värdesätter samarbete, ansvarstagande, flexibilitet och att ha roligt på jobbet. Du är en noggrann och driven person som har ett stort intresse för teknik och säkerhet. Vidare trivs du i att arbeta så väl självständigt som tillsammans med dina kollegor i arbetslaget.

På AAK står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.


Övrig information
Placeringsort: Karlshamn
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare??
Arbetstid: Heltid, dagtid. Beredskap ingår i tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar AAK med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på [email protected] eller någon av hennes kollegor under semestertid på 044-781 25 25. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. med sista ansökningsdag den 31 aug 2023. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 3.900 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar. Visa mindre

Logistikkoordinator till Feralco Nordic AB i Sölvesborg

Ansök    Nov 7    Maxkompetens Sverige AB    Logistiker
Vi söker dig som vill arbeta inom logistik på ett företag som är med och säkerställer tillgången till vår absolut viktigaste resurs - rent vatten. Feralco Nordic förser Skandinavien med vattenreningskemikalier. Vid anläggningen i Sölvesborg produceras aluminium- och järnbaserade fällningssalter och på anläggningen i Vetlanda produceras aluminiumbaserade fällningssalter och kombiprodukter (aluminium/järnbaserade fällningssalter). Feralco Nordic omsätter ca ... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta inom logistik på ett företag som är med och säkerställer tillgången till vår absolut viktigaste resurs - rent vatten. Feralco Nordic förser Skandinavien med vattenreningskemikalier. Vid anläggningen i Sölvesborg produceras aluminium- och järnbaserade fällningssalter och på anläggningen i Vetlanda produceras aluminiumbaserade fällningssalter och kombiprodukter (aluminium/järnbaserade fällningssalter). Feralco Nordic omsätter ca 263 MSEK och har 40 anställda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Logistikkoordinator består arbetsuppgifterna av hantering, planering och uppföljning av order - från beställning till fakturering. Du hanterar transport- och exportdokument och säkerställer att allt är korrekt i systemen. I rollen har du en bred kontaktyta så väl internt som externt där du har daglig kontakt med produktionsplanerare och transportörer. Du besvarar inkommande frågor och agerar även bollplank till säljorganisationen i transportfrågor.

Genom en god översyn och uppföljning av transporter kommer du tillsammans med Inköpsansvarig Logistiktjänster ansvara för att utveckla mer hållbara och kostnadseffektiva transporter och flöden. Du kommer arbeta på orderavdelningen tillsammans med två kollegor och du rapporterar till Marknadschefen.


Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom logistik eller erfarenhet av en liknande roll. Du behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in i nya system.

I den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en serviceminded, hjälpsam och noggrann person som gärna arbetar strukturerat - men har inga problem att höja tempot vid mer intensiva arbetstoppar. Då du kommer ha en bred kontaktyta önskar vi att du är en social och kommunikativ person som värdesätter goda samarbeten. Slutligen ser vi gärna att du har ett intresse och driv för logistikflöden och hur dessa kan förbättras utifrån ett tids- och kostnadsperspektiv.


Övrig information
Placeringsort: Sölvesborg
Start: Omgående
Varaktighet: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid: Dagtid
Lön: Individuell lönesättning

Feralco Nordic AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar på Feralco Nordic AB i Sölvesborg. För rätt person finns det möjlighet att gå över i en anställning hos Feralco efter sex månader. Har du frågor angående tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare på Maxkompetens Josefin Jönsson på [email protected] eller 076-501 83 82. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 27 november 2023. Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Lastvagnstekniker till attraktiva Kristianstads Automobil Lastvagnar

Kristianstads Automobil Lastvagnar AB är ett helägt dotterbolag till Kristianstads Automobil AB, som sedan 1932 är återförsäljare för Volvo Lastvagnar. Bolaget är inne i en expansiv fas och behöver nu förstärka startelvan med en Lastvagnstekniker. Här välkomnas du till ett team med god stämning och en tydlig laganda. Dina arbetsuppgifter I rollen som Lastvagnstekniker på Kristianstads Automobil Lastvagnar får du möjligheten att arbeta med den senaste tek... Visa mer
Kristianstads Automobil Lastvagnar AB är ett helägt dotterbolag till Kristianstads Automobil AB, som sedan 1932 är återförsäljare för Volvo Lastvagnar. Bolaget är inne i en expansiv fas och behöver nu förstärka startelvan med en Lastvagnstekniker. Här välkomnas du till ett team med god stämning och en tydlig laganda.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Lastvagnstekniker på Kristianstads Automobil Lastvagnar får du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken, moderna verktyg och det mest avancerade inom tunga fordon. Du arbetar med service, felsökning och reparationer i vår fullutrustade verkstad och ger högsta service till våra kunder genom en nära kundkontakt. I verkstaden tillämpas LEAN-principer vilket innebär en god arbetsmiljö med ordning och reda. På Kristianstads Automobil Lastvagnar värdesätter vi även personlig utveckling och vi erbjuder ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi söker dig med en fordonsteknisk utbildning och något års erfarenhet av liknande arbete som mekaniker eller tekniker. Vidare har du god system- och datorvana och ett intresse för tunga fordon och teknik. B-körkort är ett krav för tjänsten och tyngre behörighet är meriterande.

Förutom dina tidigare erfarenheter och kunskaper kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som trivs i att arbeta i team och värdesätter ett gott samarbete - även om du kan arbeta självständigt när det behövs. Vi tror även att du, precis som vi, tycker det är viktigt att leverera kvalitet och bästa tänkbara service till våra kunder och detta gör du med din goda kommunikationsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Kristianstads Automobil Lastvagnar AB.


Övrig information
Placeringsort: Kristianstad
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare?med tillämpad provanställning
Arbetstid: Heltid, dagtid

I denna rekrytering samarbetar Kristianstads Automobil Lastvagnar AB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på 044-781 44 82 eller [email protected] eller någon av hennes kollegor under semestertid på 044-781 25 25. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 31 augusti 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga. GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Vi är ett företag som har över 90 års erfarenhet inom lastvagnsbranschen där vi arbetar med ett starkt varumärke som Volvo Lastvagnar. Vi har 20 anställda och erbjuder försäljning av nya och begagnade lastvagnar, reservdelar och tillbehör, fullserviceverkstad för lastvagnar och bussar, smörjservice samt tvättanläggning som är tillgänglig dygnet runt med Volvo lastbilskort. Visa mindre

Sågverksoperatör till ATA Timber Widtsköfle AB

Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och som vill arbeta i processindustrin. Här kommer du att ingå i ett positivt gäng med fin laganda där man stöttar varandra och trivs på jobbet! Arbetsplatsen ligger belägen i härlig skoglig miljö. Här har man god gemenskap och man ligger i framkant gällande arbetsmiljö och säkerhet. Här värnar man om sina medarbetare! Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att du roterar mellan olika arbetsstationer i såg... Visa mer
Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och som vill arbeta i processindustrin. Här kommer du att ingå i ett positivt gäng med fin laganda där man stöttar varandra och trivs på jobbet! Arbetsplatsen ligger belägen i härlig skoglig miljö. Här har man god gemenskap och man ligger i framkant gällande arbetsmiljö och säkerhet. Här värnar man om sina medarbetare!


Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du roterar mellan olika arbetsstationer i såglinjen där du övervakar processen tillsammans med dina kollegor för att bibehålla flöde och kvalité.

Vid behov lösa problem som uppstår i processen, sortera bort virke eller enklare mekaniska åtgärder
Kommunicera med övriga kollegor på andra övervakningsposter för att säkerställa smidighet och säkerhet genom hela processen.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom processindustrin men det är inget krav. För att trivas i tjänsten behöver du vara flexibel, ordningsam och ha god kommunikationsförmåga. Du tycker om att lära dig nya saker och att samarbeta i team. Ett gott bemötande och ett serviceinriktat förhållningssätt är för dig en självklarhet! God datorkunskap och god svenska i tal och skrift är ett krav. Har du truckkort och erfarenhet av att köra motviktstruck är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placeringsort: Utmed väg 19 mellan Everöd - Degeberga
Arbetstid: Dagtid 07:00-16:00
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt avtal
Start: Så snart som möjligt efter överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. ATA Timber Widtsköfle AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Du kommer arbeta som konsult via Maxkompetens på plats hos ATA Timber Widtsköfle som start med målet att övergå i en fast anställning hos ATA Timber. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jenny Öster 0734368169 [email protected]
Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
På ATA Timber Widtskövle AB sågas det normaltimmer. Såglinjen är ombyggd sommaren 2013 till en rak linje med senaste teknik. Innan stocken sågas så mäts den i en 3D-mätram för att uppnå bästa möjliga utbyte. Sönderdelningen sker i en reducerklinglinje med profilering i 2:a reduceraren.I delningssågen är det möjligt att såga med upp till 5 snitt. I råsorteringen bedöms den sågade varan efter kvalité och dimension automatiskt av en scanner för att sedan längdsorteras och paketeras för torkning. Kantverket är obemannat och övervakas av sågoperatören. Årlig produktion är ca 75 000 m3 sågade varor på 8-timmarsskift. Torkning av virket sker i någon av de 13 kammartorkarna. Efter torkning så justeras och sorteras virket i justerverket. Där sker även hållfasthetsklassning. Förädlingen sker sedan i det moderna hyvleriet och försäljning av sågade
varor sker ifrån Moheda. Visa mindre

Sågverksoperatör till ATA Timber Widtsköfle AB

Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och som vill arbeta i processindustrin. Här kommer du att ingå i ett positivt gäng med fin laganda där man stöttar varandra och trivs på jobbet! Arbetsplatsen ligger belägen i härlig skoglig miljö. Här har man god gemenskap och man ligger i framkant gällande arbetsmiljö och säkerhet. Här värnar man om sina medarbetare! Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att du roterar mellan olika arbetsstationer i såg... Visa mer
Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och som vill arbeta i processindustrin. Här kommer du att ingå i ett positivt gäng med fin laganda där man stöttar varandra och trivs på jobbet! Arbetsplatsen ligger belägen i härlig skoglig miljö. Här har man god gemenskap och man ligger i framkant gällande arbetsmiljö och säkerhet. Här värnar man om sina medarbetare!


Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du roterar mellan olika arbetsstationer i såglinjen där du övervakar processen tillsammans med dina kollegor för att bibehålla flöde och kvalité.

Vid behov lösa problem som uppstår i processen, sortera bort virke eller enklare mekaniska åtgärder
Kommunicera med övriga kollegor på andra övervakningsposter för att säkerställa smidighet och säkerhet genom hela processen.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom processindustrin men det är inget krav. För att trivas i tjänsten behöver du vara flexibel, ordningsam och ha god kommunikationsförmåga. Du tycker om att lära dig nya saker och att samarbeta i team. Ett gott bemötande och ett serviceinriktat förhållningssätt är för dig en självklarhet! God datorkunskap och god svenska i tal och skrift är ett krav. Har du truckkort och erfarenhet av att köra motviktstruck är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placeringsort: Utmed väg 19 mellan Everöd - Degeberga
Arbetstid: Dagtid 07:00-16:00
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt avtal
Start: Så snart som möjligt efter överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. ATA Timber Widtsköfle AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Du kommer arbeta som konsult via Maxkompetens på plats hos ATA Timber Widtsköfle som start med målet att övergå i en fast anställning hos ATA Timber. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jenny Öster 0734368169 [email protected]
Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
På ATA Timber Widtskövle AB sågas det normaltimmer. Såglinjen är ombyggd sommaren 2013 till en rak linje med senaste teknik. Innan stocken sågas så mäts den i en 3D-mätram för att uppnå bästa möjliga utbyte. Sönderdelningen sker i en reducerklinglinje med profilering i 2:a reduceraren.I delningssågen är det möjligt att såga med upp till 5 snitt. I råsorteringen bedöms den sågade varan efter kvalité och dimension automatiskt av en scanner för att sedan längdsorteras och paketeras för torkning. Kantverket är obemannat och övervakas av sågoperatören. Årlig produktion är ca 75 000 m3 sågade varor på 8-timmarsskift. Torkning av virket sker i någon av de 13 kammartorkarna. Efter torkning så justeras och sorteras virket i justerverket. Där sker även hållfasthetsklassning. Förädlingen sker sedan i det moderna hyvleriet och försäljning av sågade
varor sker ifrån Moheda. Visa mindre

Underhållsmekaniker till Baosteel

Har du god erfarenhet av underhållsarbete i produktion och ett stort tekniskt engagemang? Är det viktigt för dig att arbeta i ett bolag med härlig gemenskap och fina förmåner? Då kan du vara rätt för den här tjänsten hos stabila och framgångsrika Baosteel. Här har du förmåner så som gemensamma aktiviteter och du kan nyttja ett helt nybyggt gym på arbetsplatsen! Du välkomnas till en fin gemenskap och är ett riktigt bra gäng! Dina arbetsuppgifter Som underh... Visa mer
Har du god erfarenhet av underhållsarbete i produktion och ett stort tekniskt engagemang? Är det viktigt för dig att arbeta i ett bolag med härlig gemenskap och fina förmåner? Då kan du vara rätt för den här tjänsten hos stabila och framgångsrika Baosteel. Här har du förmåner så som gemensamma aktiviteter och du kan nyttja ett helt nybyggt gym på arbetsplatsen! Du välkomnas till en fin gemenskap och är ett riktigt bra gäng!

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll i produktionen som främst arbetar med att pressa, klippa och svetsa plåt till i huvudsak fordonsindustrin.

Säkerställa produktionsutrustningens driftsäkerhet.
Utför förbättringar, förebyggande och akut underhåll.
Analys av tekniska störningar, medverkan i förbättringsarbeten och jobba med ständiga förbättringar.Tätt samarbete med produktion.


Du välkomnas till ett kunnigt och engagerat underhållsteam där ni tillsammans säkerställer ett kvalitativt och effektivt underhållsarbete på fabriken.


Din profil
Vi söker dig som sannolikt redan idag arbetar med någon form av underhåll i tillverkande industri och som har god erfarenhet av detta. Har du utöver detta några års arbetslivserfarenhet eller en relevant utbildning inom, hydraulik, felsökning, svetsning eller kunskaper inom maskinbearbetning är det meriterande. Du behöver också för tjänsten ha god datorvana och behärska både det svenska och engelska språket väl i tal och skrift.

Krav för tjänsten:

Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenheter
Erfarenhet av att jobba med underhållsarbete inom MEK eller Automation.
Goda kunskaper i svenska & engelska

Din personlighet är viktig för oss. Att ta eget ansvar för ditt arbete är naturligt för dig och du arbetar lika framgångsrikt självständigt som i grupp. Du har en positiv grundinställning och ser möjligheter i de problemställningar du i vardagen möter. Du behöver ditt lugn och din struktur när stressade situationer uppstår. Att vara en lagspelare som bidrar till gott samarbete och positivt arbetsklimat är självklart för dig.


Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placeringsort: Olofström
Arbetstid: 4 - skift
Omfattning: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning
Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid

Du blir anställd hos Maxkompetens de första 6 månaderna sedan övergår anställningen till Baosteel om alla parter är överens.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som rätt nästa steg i din yrkeskarriär? Då ser vi fram emot att höra av dig. Baosteel Tailored Blanks har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jenny Öster [email protected], 044-781 44 82. Vi kommer arbeta löpande i rekryteringsprocessen så vänta inte med din ansökan. Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Baosteel Tailored Blanks är den ledande globala tillverkaren av lasersvetsade stålplåtar till fordonsindustrin. Dess kunder inkluderar majoriteten av OEM-tillverkare för fordon och deras leverantörer. Den svenska verksamheten är ett stålservicecenter beläget i Olofström och etablerades år 2005. Visa mindre

CNC Operatör

Nu söker vi dig som är en fena på CNC bearbetning och vill arbeta 2-skift i en fullbelagd och fartfylld produktion tillsammans med härliga arbetskollegor! Dina arbetsuppgifter Här kommer du att arbeta med skärande bearbetning i första hand fräsning. Ladda, ställa och rigga CNC-maskin. Kontrollmäta och avsyna detaljer. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC Operatör och du får gärna har utbildning inom skärande bearbetning, i för... Visa mer
Nu söker vi dig som är en fena på CNC bearbetning och vill arbeta 2-skift i en fullbelagd och fartfylld produktion tillsammans med härliga arbetskollegor!

Dina arbetsuppgifter
Här kommer du att arbeta med skärande bearbetning i första hand fräsning.
Ladda, ställa och rigga CNC-maskin. Kontrollmäta och avsyna detaljer.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC Operatör och du får gärna har utbildning inom skärande bearbetning, i första hand fräsning. Alterntivt har du arbetat ett antal år som CNC-operatör och har goda kunskaper av att ställa och programmera maskiner.

Meriterande är om du har kunskap och erfarenhet inom vakuumformning.

För att trivas i tjänsten behöver du vara en ansvarsfull lagspelare med fokus på service. I rollen krävs också att du är lyhörd, noggrann, kvalitetsmedveten och socialt kompetent. Du är engagerad och drivs av att komma till avslut, samtidigt som du har en förmåga att ha struktur samt ordning och reda omkring dig.


Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placeringsort: Olofström
Start: Så snart som möjligt
Varaktighet: 2-3 månader med eventuell möjlighet till förlängning
Arbetstid: 2-skift förmiddag/eftermiddag
Lön: enligt avtalKundföretag har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos vår kund i Olofström.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Jenny Öster [email protected]

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Underhållsmekaniker till Baosteel

Har du god erfarenhet av underhållsarbete i produktion och ett stort tekniskt engagemang? Är det viktigt för dig att arbeta i ett bolag med härlig gemenskap och fina förmåner? Då kan du vara rätt för den här tjänsten hos stabila och framgångsrika Baosteel. Här har du förmåner så som gemensamma aktiviteter och du kan nyttja ett helt nybyggt gym på arbetsplatsen! Du välkomnas till en fin gemenskap och är ett riktigt bra gäng! Dina arbetsuppgifter Som underh... Visa mer
Har du god erfarenhet av underhållsarbete i produktion och ett stort tekniskt engagemang? Är det viktigt för dig att arbeta i ett bolag med härlig gemenskap och fina förmåner? Då kan du vara rätt för den här tjänsten hos stabila och framgångsrika Baosteel. Här har du förmåner så som gemensamma aktiviteter och du kan nyttja ett helt nybyggt gym på arbetsplatsen! Du välkomnas till en fin gemenskap och är ett riktigt bra gäng!

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll i produktionen som främst arbetar med att pressa, klippa och svetsa plåt till i huvudsak fordonsindustrin.

Säkerställa produktionsutrustningens driftsäkerhet.
Utför förbättringar, förebyggande och akut underhåll.
Analys av tekniska störningar, medverkan i förbättringsarbeten och jobba med ständiga förbättringar.Tätt samarbete med produktion.


Du välkomnas till ett kunnigt och engagerat underhållsteam där ni tillsammans säkerställer ett kvalitativt och effektivt underhållsarbete på fabriken.


Din profil
Vi söker dig som sannolikt redan idag arbetar med någon form av underhåll i tillverkande industri och som har god erfarenhet av detta. Har du utöver detta några års arbetslivserfarenhet eller en relevant utbildning inom, hydraulik, felsökning, svetsning eller kunskaper inom maskinbearbetning är det meriterande. Du behöver också för tjänsten ha god datorvana och behärska både det svenska och engelska språket väl i tal och skrift.

Krav för tjänsten:

Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenheter
Erfarenhet av att jobba med underhållsarbete inom MEK eller Automation.
Goda kunskaper i svenska & engelska

Din personlighet är viktig för oss. Att ta eget ansvar för ditt arbete är naturligt för dig och du arbetar lika framgångsrikt självständigt som i grupp. Du har en positiv grundinställning och ser möjligheter i de problemställningar du i vardagen möter. Du behöver ditt lugn och din struktur när stressade situationer uppstår. Att vara en lagspelare som bidrar till gott samarbete och positivt arbetsklimat är självklart för dig.


Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placeringsort: Olofström
Arbetstid: 4 - skift
Omfattning: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning
Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid

Du blir anställd hos Maxkompetens de första 6 månaderna sedan övergår anställningen till Baosteel om alla parter är överens.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som rätt nästa steg i din yrkeskarriär? Då ser vi fram emot att höra av dig. Baosteel Tailored Blanks har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jenny Öster [email protected], 044-781 44 82. Vi kommer arbeta löpande i rekryteringsprocessen så vänta inte med din ansökan. Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Baosteel Tailored Blanks är den ledande globala tillverkaren av lasersvetsade stålplåtar till fordonsindustrin. Dess kunder inkluderar majoriteten av OEM-tillverkare för fordon och deras leverantörer. Den svenska verksamheten är ett stålservicecenter beläget i Olofström och etablerades år 2005. Visa mindre

Projektledare service

Arbetar du inom VVS idag och vill ta nästa steg i karriären? Är du driven och har intresse för affärer och vill ingå i ett bolag där man arbetar nära varandra med korta beslutsvägar och öppenhet? Då är detta chansen för dig! Här har du stor möjlighet att växa i rollen och att påverka och utforma tjänsten efterhand. Dina arbetsuppgifter Här kommer du att arbeta inom teknik och energi med sälj och planering av arbeten mot fastigheter objekt/byggnader i... Visa mer
Arbetar du inom VVS idag och vill ta nästa steg i karriären? Är du driven
och har intresse för affärer och vill ingå i ett bolag där man arbetar nära
varandra med korta beslutsvägar och öppenhet? Då är detta chansen för
dig! Här har du stor möjlighet att växa i rollen och att påverka och utforma
tjänsten efterhand.

Dina arbetsuppgifter
Här kommer du att arbeta inom teknik och energi med sälj och planering av
arbeten mot fastigheter objekt/byggnader i Kristianstad med omnejd inom
värme och sanitet (VVS).
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja in koncept, produkter och
arbete som ska utföras inom VVS i både befintliga och nya system.
I arbetet registrerar och ansvarar du för inkommande order vilket innebär
budgetering, tidsplanering och arbetsplanering för servicetekniker som ska
utföra arbetet. Framåt finns även möjlighet att ta dig an större projekt.


* Sälja in koncept, produkter och arbete som ska utföras inom VVS i både befintliga och nya system
* Förhandla och träffa avtal med kunder och leverantörer
* Kontraktshandlingar och beställares krav och önskemål uppfylls
* Upprätta serviceorder i affärssystemet
* Planering, samordning samt tidsuppföljning av intern personal för uppdraget
* Hålla kontakt med beställare och övriga intressenter
* Attestering av leverantörsfakturor
* Följa upp uppdragen ekonomiskt samt ta fram debiteringsunderlag
* Uppfylla ställda krav på arbetsmiljö, säkerhet, yttre miljö och kvalité.

Din profil
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och för att lyckas inom
tjänsten krävs det att du har ett stort driv, engagemang och en vilja att ta
egna initiativ. Du behöver också ha hög servicemedvetenhet, alltid ha
kunden i fokus, arbeta strukturerat, vara ärlig och ansvarsfull. Tjänsten
innebär mycket planering därför krävs det att du är en god kommunikatör som tycker om att arbeta strukturerat.

Krav för tjänsten:
* Praktisk yrkeserfarenhet minst 5år
* Fyraårig teknisk ingenjörsutbildning eller högskoleingenjör eller på annat sätt validerade kunskaper
* Företagsekonomi - förkunskaper genom arbete
* Arbetsmiljö-personen (riskbedömning, kvalitet)
* God datorvana
* Kunskap om kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledningssystem
* B körkort och bil
* Servicemedveten


Övrig information
Placeringsort: Kristianstad
Start: Så snart som möjligt efter överenskommelse
Arbetstid: Dagtid 7-16
Anställning: Tillsvidare med tillämpad provanställning på 6 månader
Lön: Individuell lönesättning

Rörfirman i Kristianstad har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna
rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontaktar gärna
ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Jenny Öster på
[email protected]
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök via
Maxkompetens här redan idag!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Med certifierade monto rer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från
kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme.
Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVSinstallationskedja Visa mindre

Kommunikativ Innesäljare till marknadsledande DOT

Ansök    Mar 20    Maxkompetens Sverige AB    Innesäljare
Nu söker vi en driven och kommunikativ innesäljare till DOT - en av Nordens ledande fullserviceleverantörer inom ytbehandling. Här präglas din vardag av service och sociala kontaktytor såväl externt som internt och rätt person för oss är dig som trots utmaningar, tvära kast och högt tempo, alltid bibehåller struktur och hög servicenivå. Dina arbetsuppgifter I rollen som innesäljare är du utesäljarnas högra hand samtidigt som du i vissa frågor har direkt k... Visa mer
Nu söker vi en driven och kommunikativ innesäljare till DOT - en av Nordens ledande fullserviceleverantörer inom ytbehandling. Här präglas din vardag av service och sociala kontaktytor såväl externt som internt och rätt person för oss är dig som trots utmaningar, tvära kast och högt tempo, alltid bibehåller struktur och hög servicenivå.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare är du utesäljarnas högra hand samtidigt som du i vissa frågor har direkt kontakt med kund.

Du kommer huvudsakligen arbeta med, utifrån underlag från kund eller utesäljare, framtagning av förfrågningsunderlag och offerter i nära samarbete med utesäljarna. I flera projekt erbjuder man kunden transportupplägg varpå samarbete med logistikavdelningen är viktigt, samt dialog med ekonomiavdelningen i de frågor som kräver det. Du arbetar också med för- och efterkalkyler på projekt, du har dialog med kund för att säkerställa korrekt fakturaunderlag och självklart är du tillgänglig för övriga frågor från kund.

Du kommer i första hand arbeta mot den svenska marknaden där kundkontakterna spänner över den lite mindre lokala verksamheten till större nationella avtalskunder. Då DOT är en dansk koncern är du inte rädd för kontakt med övriga nordiska länder. Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk och framgångsrik organisation där du blir en del av ett mycket kompetent säljteam bestående av såväl utesäljare som innesäljare och du rapporterar i din roll till Försäljningschef.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från en administrativ och/eller säljinriktad roll där kontaktytorna varit många och din roll central. Du har en mycket god datavana där du hanterar Officepaketet samt arbete i affärssystem på ett bra och effektivt vis. Tjänsten och branschen kräver också att du har en teknisk nyfikenhet av att lära och förstå produkterna och försäljningsupplägg. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal såväl som skrift och att kommunicera på engelska mot övriga Norden om du inte har något ytterligare nordiskt språk är inga hinder för dig.

För oss är det dina egenskaper som kommer bidra till fortsatt framgång. Att du är driven och initiativtagande samt alltid tar ett stort ansvar för ditt och avdelningens utförda arbete är viktigt för oss. Du är självklart strukturerad och noggrann, samt att du trivs i och hanterar ett bitvis högt arbetstempo på ett bra sätt. För att vara rätt medarbetare för DOT krävs också att du värnar om ett gott klimat och samarbete, att du ser till organisationens och företagets övergripande bästa och med det har ett prestigelöst förhållningssätt där du tillsammans med andra hjälper till där det behövs.

Övrig information
* Placeringsort: Sölvesborg
* Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
* Varaktighet: Tillsvidare
* Arbetstid: Dagtid, heltid
* Lön: Individuell lönesättning
Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en spännande utmaning? Då ser vi fram emot att höra av dig. DOT har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Therese Hulte [email protected], 076-555 83 80. Sista ansökningsdag är 19 april 2023. Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.


Om kunden
DOT är ett renodlat varmförzinkningsföretag och finns idag etablerade på sex produktionsorter; Sölvesborg, Eskilstuna, Säffle, Lysekil, Rydsgård & Halmstad. DOT är ca 180 anställda och omsätter 325 miljoner. Affärsidén är att som ledande underleverantör samverka med kunden för att på ett lönsamt, miljövänligt och kvalitetssäkert sätt genomföra en optimal varmförzinkning och vidareförädling av produktionen. DOT är ett av få företag i branschen som är certifierade enligt både ISO 9001 och 14001. DOT ägs av danska DOT och bildar tillsammans Nordens största kompletta varmförzinkare. Läs mer på www.dot.se Visa mindre

Operatör och produktionsmedarbetare

Trivs du inom industrin och är jakt efter nya utmaningar? Då kan tjänsten som operatör och produktionsmedarbetare var något för dig! Dina arbetsuppgifter I rollen som operatör och produktionsmedarbetare kommer du arbeta i en bred roll som innefattar olika arbetsuppgifter kopplat till produktionen. Exempel på arbetsuppgifter som du som operatör kommer ansvara för är: - Kapa material i bandsåg - Fylla material i CNC-fräs - Maskinövervakning - Stötta upp an... Visa mer
Trivs du inom industrin och är jakt efter nya utmaningar? Då kan tjänsten som operatör och produktionsmedarbetare var något för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som operatör och produktionsmedarbetare kommer du arbeta i en bred roll som innefattar olika arbetsuppgifter kopplat till produktionen. Exempel på arbetsuppgifter som du som operatör kommer ansvara för är:

- Kapa material i bandsåg
- Fylla material i CNC-fräs
- Maskinövervakning
- Stötta upp andra kollegor i produktionen


Din profil
Vi tror att du som söker den här tjänsten trivs i verkstads- och industrimiljö. Det är inget krav att du har tidigare erfarenhet som maskinoperatör men det är meriterande. Som person är du driven, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.
I den här tjänsten kommer du arbeta i Olofström och vi ser gärna att du bor i närheten.


Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Placeringsort: Olofström
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: 2 månader med möjlighet till förlägning
Arbetstid: Heltid, dagtid men det kan även bli aktuellt med eftermiddagspass i perioder
Lön: Enligt avtal
Tjänsten startar med en visstidsanställning hos Maxkompetens. Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en spännande tjänst? Då ser vi fram emot att höra av dig. Safeman har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här processen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jenny Öster [email protected] Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Vi söker VA-strateg till Karlshamn Energi Vatten

Vill du vara med och påverka infrastrukturen i samhället? VA är en långsiktig verksamhet och på Karlshamn Energi får du nu möjlighet att vara med på en moderniserings- och utvecklingsresa i ett stabilt företag. Du ingår i ett kunnigt team med god sammanhållning, framåtanda och vilja till utveckling. Dina arbetsuppgifter Med denna roll kompletterar du ingenjörsteamet inom VA med vardagliga arbetsuppgifter som till stor utsträckning är av strategisk karaktä... Visa mer
Vill du vara med och påverka infrastrukturen i samhället? VA är en långsiktig verksamhet och på Karlshamn Energi får du nu möjlighet att vara med på en moderniserings- och utvecklingsresa i ett stabilt företag. Du ingår i ett kunnigt team med god sammanhållning, framåtanda och vilja till utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Med denna roll kompletterar du ingenjörsteamet inom VA med vardagliga arbetsuppgifter som till stor utsträckning är av strategisk karaktär med externa kontaktytor mot bla Karlshamns kommun och andra aktörer i frågor rörande stadens utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

*att utreda, samordna och driva VA-specifika frågor i detaljplanearbetet, från tidigt skede till granskningsskede.
*utifrån planarbetet initiera och driva omfattande VA-utredningar för att skapa långsiktigt hållbara system för dagvatten, dricksvatten och spillvatten
*arbete med strategiska VA-frågor så som utbyggnaden av Karlshamn och dess ytterområden avseende såväl kapacitet, status som vattens roll i stadsplanering
*stötta gruppen och andra avdelningar med VA-juridisk kompetens, tex vid nyanslutningar och frågeställningar gällande verksamhetsområden

Du blir en del av en organisation som satsar för framtiden och som driver hållbar och långsiktig utveckling inom vattenförsörjning. VA-strategen är central med stor påverkansgrad i det omfattande investerings- och förnyelsearbetet som sker inom VA. Bolaget ligger i startgroparna med att bygga ett nytt vattenverk och övriga anläggningar och ledningsnät utvecklas ständigt.

Karlshamn Energi AB är en arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik och ett tydligt fokus på slutkund som genomsyrar hela verksamheten.

Din profil
Den erfarenhet och kunskap du tar med dig och stärker teamet med är:

*flera års relevant yrkeserfarenhet med kompetens inom utredning, projektering, dimensionering inom mark och/eller VA
*meriterande om du har civil- eller högskolestudier inom t ex bygg, vatten- och miljöteknik eller samhällsbyggnad
*mycket god datavana
*goda kunskaper i det svenska språket såväl skriftligt som muntligt
*B-körkort

Du arbetar strukturerat, har en god analytisk förmåga och du tar dig an ditt arbete med stort ansvar och hög energi. Du lämnar inga lösa trådar utan slutför dina uppgifter och gillar att arbeta mot uppsatta mål och givna tidsramar. Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter är din kommunikativa förmåga mycket god. Vi välkomnar ditt driv och din personlighet som bidrar till det goda arbetsklimat som råder på Karlshamn Energi.

Övrig information
Placeringsort: Karlshamn
Organisation: Ingår i ingenjörsteamet på Vatten, rapporterar till Affärsområdeschef Vatten
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: heltid, dagtid

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 30 april 2023 och vi arbetar med ett löpande urval. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har drygt 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Fordonsmontörer med kunskap inom hydraulik och/eller el

Vi söker nu dig som är kunnig inom hydraulik och/eller el och som gärna har erfarenhet av monteringsarbete inom fordonsbranschen. Vill du ingå i ett drivet gäng och arbeta i ett tryggt och expansivt bolag så vill du inte missa den här chansen! Här får du utlopp för din kreativitet och du får arbeta med spännande kundanpassade projekt! Dina arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta med om- och tillbyggnad av fordon i form av montering av lastbilspåbyggn... Visa mer
Vi söker nu dig som är kunnig inom hydraulik och/eller el och som gärna har erfarenhet av monteringsarbete inom fordonsbranschen. Vill du ingå i ett drivet gäng och arbeta i ett tryggt och expansivt bolag så vill du inte missa den här chansen! Här får du utlopp för din kreativitet och du får arbeta med spännande kundanpassade projekt!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med om- och tillbyggnad av fordon i form av montering av lastbilspåbyggnader och inredning. Du kommer även att arbeta med reparationer och service.
För tjänsten med inriktning mot el arbetar du med elinkopplingar på fordon, både utifrån elschema men också utifrån egna lösningar.

Din profil
Vi tror att du som söker har ett stort intresse av fordon och har god erfarenhet och kunskap i att bygga och meka självständigt. För att trivas i tjänsten behöver du som person vara driven, nyfiken och lösningsfokuserad. Du kommer inte alltid att arbeta efter en ritning utan arbetet kräver mycket eget tänk och att du tar för dig och testar vägar för att nå önskat resultat. Självklart är du noggrann och kvalitetsmedveten i allt du gör och en god kollega som tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Tjänsten kräver goda kunskaper i ritningsläsning samt kunskap och erfarenhet av att arbeta med hydraulik. Det är meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning och kunskaper och eller erfarenhet av verkstadsarbeten så som svetsning och plåtarbeten. För arbetet med inriktning mot el önskar vi erfarenhet inom el och kunskap att läsa elscheman.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!


Övrig information
Ort: Kristianstad
Arbetstid: 07:00-16:00
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Lön: Enligt avtal
Varaktighet: Tillsvidare

Kundföretaget har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar hos vår kund. Vi kommer att arbeta med löpnade urval. Låter denna tjänst intressant? Tveka inte att söka via vår hemsida redan idag:?www.maxkompetens.se. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Jenny Öster på [email protected]. Under hennes semester vecka 8-10 når du kollegorna på kristianstad@maxkompetens.se. Ansökningar via e-post mottages inte pga GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Instrumenttekniker till världsomfattande AAK i Karlshamn

Nu finns en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet av teknik- och underhållsarbete inom industrin. På attraktiva AAK blir du en del av ett innovativt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Med intresse för teknik, problemlösning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa! Välkommen till AAK - Making Better HappenT. Dina arbetsuppgifter I rollen som Instrumenttekniker på AAK kommer du arbeta med fabr... Visa mer
Nu finns en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet av teknik- och underhållsarbete inom industrin. På attraktiva AAK blir du en del av ett innovativt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Med intresse för teknik, problemlösning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa! Välkommen till AAK - Making Better HappenT.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Instrumenttekniker på AAK kommer du arbeta med fabrikens reglertekniska utrustning. I arbetsuppgifterna ingår så väl förebyggande arbete som avhjälpande underhåll, felsökning och analys. Du kommer arbeta med temperatur-, tryck- och nivåmätning samt kalibrering av teknisk utrustning. En del av arbetet är administrativt med hantering av mätdata, protokoll och rapporter i det digitala affärssystemet SAP. Du arbetar både självständigt och tillsammans med det större arbetslaget utifrån det aktuella uppdragets utformning. Arbetet innebär en bred kontaktyta där du samarbetar med så väl produktionspersonal som annan teknisk personal både internt och externt.

Inom El- och instrumentavdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer tillsammans med dina 17 erfarna kollegor aktivt delta i olika typer av projekt och utvecklingsarbeten. Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos AAK och du rapporterar till chef för El- och Instrumentavdelningen.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieexamen från EL-programmet samt några års erfarenhet av liknande arbete inom industrin. Har du dessutom en vidareutbildning inom drivsystem, styr-och reglerteknik eller industriautomation är det mycket meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Förutom dina tidigare erfarenheter och tekniska kompetenser kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som, precis som dina kollegor, värdesätter samarbete, ansvarstagande, flexibilitet och att ha roligt på jobbet. Du är en noggrann och driven person som har ett stort intresse för teknik och säkerhet. Vidare trivs du i att arbeta så väl självständigt som tillsammans med dina kollegor i arbetslaget.

På AAK står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.


Övrig information
Placeringsort: Karlshamn
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare??
Arbetstid: Heltid, dagtid. Beredskap ingår i tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar AAK med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på 044-781 44 82 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 19 mars 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga. GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 3.900 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar. Visa mindre

Logistikkoordinator till Feralco Nordic AB i Sölvesborg

Ansök    Feb 17    Maxkompetens Sverige AB    Logistiker
Vi söker dig som vill arbeta inom logistik på ett företag som är med och säkerställer tillgången till vår absolut viktigaste resurs - rent vatten. Feralco Nordic förser Skandinavien med vattenreningskemikalier. Vid anläggningen i Sölvesborg produceras aluminium- och järnbaserade fällningssalter och på anläggningen i Vetlanda produceras aluminiumbaserade fällningssalter och kombiprodukter (aluminium/järnbaserade fällningssalter). Feralco Nordic omsätter ca ... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta inom logistik på ett företag som är med och säkerställer tillgången till vår absolut viktigaste resurs - rent vatten. Feralco Nordic förser Skandinavien med vattenreningskemikalier. Vid anläggningen i Sölvesborg produceras aluminium- och järnbaserade fällningssalter och på anläggningen i Vetlanda produceras aluminiumbaserade fällningssalter och kombiprodukter (aluminium/järnbaserade fällningssalter). Feralco Nordic omsätter ca 263 MSEK och har 40 anställda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Logistikkoordinator består arbetsuppgifterna av hantering, planering och uppföljning av order - från beställning till fakturering. Du hanterar transport- och exportdokument och säkerställer att allt är korrekt i systemen. I rollen har du en bred kontaktyta så väl internt som externt där du har daglig kontakt med produktionsplanerare och transportörer. Du besvarar inkommande frågor och agerar även bollplank till säljorganisationen i transportfrågor.

Genom en god översyn och uppföljning av transporter kommer du tillsammans med Inköpsansvarig Logistiktjänster ansvara för att utveckla mer hållbara och kostnadseffektiva transporter och flöden. Du kommer arbeta på orderavdelningen tillsammans med två kollegor och du rapporterar till Marknadschefen.


Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom logistik eller erfarenhet av en liknande roll. Du behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in i nya system.

I den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en serviceminded, hjälpsam och noggrann person som gärna arbetar strukturerat - men har inga problem att höja tempot vid mer intensiva arbetstoppar. Då du kommer ha en bred kontaktyta önskar vi att du är en social och kommunikativ person som värdesätter goda samarbeten. Slutligen ser vi gärna att du har ett intresse och driv för logistikflöden och hur dessa kan förbättras utifrån ett tids- och kostnadsperspektiv.


Övrig information
Placeringsort: Sölvesborg
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid: Dagtid
Lön: Individuell lönesättning

Feralco Nordic AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar på Feralco Nordic AB i Sölvesborg. För rätt person finns det möjlighet att gå över i en anställning hos Feralco efter sex månader. Har du frågor angående tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare på Maxkompetens Josefin Jönsson på [email protected] eller 044-781 44 82. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 19 mars 2023. Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Instrumenttekniker till världsomfattande AAK i Karlshamn

Nu finns en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet av teknik- och underhållsarbete inom industrin. På attraktiva AAK blir du en del av ett innovativt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Med intresse för teknik, problemlösning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa! Välkommen till AAK - Making Better HappenT. Dina arbetsuppgifter I rollen som Instrumenttekniker på AAK kommer du arbeta med fabr... Visa mer
Nu finns en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet av teknik- och underhållsarbete inom industrin. På attraktiva AAK blir du en del av ett innovativt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Med intresse för teknik, problemlösning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa! Välkommen till AAK - Making Better HappenT.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Instrumenttekniker på AAK kommer du arbeta med fabrikens reglertekniska utrustning. I arbetsuppgifterna ingår så väl förebyggande arbete som avhjälpande underhåll, felsökning och analys. Du kommer arbeta med temperatur-, tryck- och nivåmätning samt kalibrering av teknisk utrustning. En del av arbetet är administrativt med hantering av mätdata, protokoll och rapporter i det digitala affärssystemet SAP. Du arbetar både självständigt och tillsammans med det större arbetslaget utifrån det aktuella uppdragets utformning. Arbetet innebär en bred kontaktyta där du samarbetar med så väl produktionspersonal som annan teknisk personal både internt och externt.

Inom El- och instrumentavdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer tillsammans med dina 17 erfarna kollegor aktivt delta i olika typer av projekt och utvecklingsarbeten. Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos AAK och du rapporterar till chef för El- och Instrumentavdelningen.

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieexamen från EL-programmet samt några års erfarenhet av liknande arbete inom industrin. Har du dessutom en vidareutbildning inom drivsystem, styr-och reglerteknik eller industriautomation är det mycket meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Förutom dina tidigare erfarenheter och tekniska kompetenser kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som, precis som dina kollegor, värdesätter samarbete, ansvarstagande, flexibilitet och att ha roligt på jobbet. Du är en noggrann och driven person som har ett stort intresse för teknik och säkerhet. Vidare trivs du i att arbeta så väl självständigt som tillsammans med dina kollegor i arbetslaget.

På AAK står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.


Övrig information
Placeringsort: Karlshamn
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare??
Arbetstid: Heltid, dagtid. Beredskap ingår i tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar AAK med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på 044-781 44 82 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 26 februari 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga. GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 3.900 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar. Visa mindre

HR-Chef till expansiva Sydställningar i Sölvesborg

Här finns möjligheten för dig som vill fortsätta utvecklas inom HR och som trivs i kombinationen av det verksamhetsnära arbetet och det strategiska ledningsarbetet. Här välkomnas du till ett utvecklingsinriktat och växande bolag med tydliga värderingar, mål och visioner om framtiden! Dina arbetsuppgifter Som HR-chef hos oss har du en verksamhetsnära men bred roll där du ansvarar för att driva HR-frågor för både tjänstemän och yrkesarbetare på så väl en op... Visa mer
Här finns möjligheten för dig som vill fortsätta utvecklas inom HR och som trivs i kombinationen av det verksamhetsnära arbetet och det strategiska ledningsarbetet. Här välkomnas du till ett utvecklingsinriktat och växande bolag med tydliga värderingar, mål och visioner om framtiden!

Dina arbetsuppgifter
Som HR-chef hos oss har du en verksamhetsnära men bred roll där du ansvarar för att driva HR-frågor för både tjänstemän och yrkesarbetare på så väl en operativ som strategisk nivå. Du säkerställer att vi har välfungerande HR-processer och ett proaktivt HR-arbete omfattande bland annat rekrytering, introduktion, arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, arbetsrätt, kompetensförsörjning, lön- & förmånsfrågor samt facklig samverkan. En viktig del av rollen innefattar att vara ett coachande och kvalificerat stöd till organisationens chefer för att säkerställa att verksamheten utvecklas. Det är viktigt för oss att ständigt förbättra alla våra processer och vi ser gärna att du är drivande i den fortsatta utvecklingen av HR-processer. I rollen ingår även en del HR-administration.

Du välkomnas av ett drivet och engagerat HR-team bestående av tre HR- och Löneadministratörer som du har fullt personalansvar över. Som HR-chef ingår du i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till Sydställningars VD. Då vi har depåer på olika orter i södra Sverige kommer resor ingå i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig med akademisk examen inom HR-området, tillsammans med några års erfarenhet av brett HR-arbete i en organisation bestående av yrkesarbetare och tjänstemän. Du har goda kunskaper i arbetsrätt, förhandlingsvana och har tidigare arbetat med digitala HR-verktyg. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana. Vidare hanterar du det svenska språket obehindrat i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.?

Du är en driven, prestigelös och kommunikativ person som drivs av att utveckla och effektivisera den verksamhet du ansvarar för. Vidare ser vi att du har ett ödmjukt förhållningssätt och har en god förmåga att leda och stötta och få med dig andra i det operativa såväl som det strategiska HR-arbetet. Som HR-chef är det av yttersta vikt att du är skicklig på att bygga nätverk och hantera relationer på alla nivåer i bolaget.

Övrig information
Placeringsort: Sölvesborg. Resor till de olika depåerna förekommer?
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar Sydställningar med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Josefin Jönsson på 044-781 44 82 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 19 februari 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga. GDPR.Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Sydställningar är ett expansivt och lösningsfokuserat ställningsföretag med ca 300 anställda och en omsättning på ca 400miljoner. Vi är verksamma över stora delar av södra och mellersta Sverige och brinner för att lyfta statusen på vårt yrke och förändra branschen till det bättre.

Vi monterar byggnadsställningar men det vi levererar är säkerhet. Visa mindre

Kommunikativ Innesäljare till marknadsledande DOT

Ansök    Jun 23    Maxkompetens Sverige AB    Innesäljare
Nu söker vi en driven och kommunikativ innesäljare till DOT - en av Nordens ledande fullserviceleverantörer inom ytbehandling. Här präglas din vardag av service och sociala kontaktytor såväl externt som internt. Rätt person för oss är dig som trots utmaningar, tvära kast och högt tempo, alltid bibehåller struktur och hög servicenivå. Dina arbetsuppgifter I rollen som innesäljare är du utesäljarnas högra hand samtidigt som du i vissa frågor har direkt kont... Visa mer
Nu söker vi en driven och kommunikativ innesäljare till DOT - en av Nordens ledande fullserviceleverantörer inom ytbehandling. Här präglas din vardag av service och sociala kontaktytor såväl externt som internt. Rätt person för oss är dig som trots utmaningar, tvära kast och högt tempo, alltid bibehåller struktur och hög servicenivå.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare är du utesäljarnas högra hand samtidigt som du i vissa frågor har direkt kontakt med kund.
Du kommer huvudsakligen arbeta med, utifrån underlag från kund eller utesäljare, framtagning av förfrågningsunderlag och offerter i nära samarbete med utesäljarna. I flera projekt erbjuder man kunden transportupplägg varpå samarbete med logistikavdelningen är viktigt, samt dialog med ekonomiavdelningen i de frågor som kräver det. Du arbetar också med för- och efterkalkyler på projekt, du har dialog med kund för att säkerställa korrekt fakturaunderlag och självklart är du tillgänglig för övriga frågor från kund.

Du kommer i första hand arbeta mot den svenska marknaden där kundkontakterna spänner över den lite mindre lokala verksamheten till större nationella avtalskunder. Då DOT är en dansk koncern är du inte rädd för kontakt med övriga nordiska länder.

Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk och framgångsrik organisation där du blir en del av ett mycket kompetent säljteam, bestående av såväl utesäljare som innesäljare och du rapporterar i din roll till Försäljningschef. Huvudkontoret finns i Sölvesborg där nuvarande innesäljare sitter men det finns också möjlighet att i denna roll vara stationerad på fabriken i Halmstad eller Eskilstuna tillsammans med dess andra funktioner. Rätt person är för oss viktigare än vilken av dessa orter du är belägen på.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från en administrativ och/eller säljinriktad roll där kontaktytorna varit många och din roll central. Du har en mycket god datavana där du hanterar Officepaketet samt arbete i affärssystem på ett bra och effektivt vis. Tjänsten och branschen kräver också att du har en teknisk nyfikenhet av att lära och förstå produkterna och försäljningsupplägg. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal såväl som skrift. Att kommunicera på engelska mot övriga Norden, om du inte har något ytterligare nordiskt språk, är inget hinder för dig.

För oss är det dina egenskaper som kommer bidra till fortsatt framgång. Att du är driven och initiativtagande samt alltid tar ett stort ansvar för ditt och avdelningens utförda arbete är viktigt för oss. Du är självklart strukturerad och noggrann och trivs i och hanterar ett bitvis högt arbetstempo på ett bra sätt. För att vara rätt medarbetare för DOT krävs också att du värnar om ett gott klimat och samarbete. Att du ser till organisationens och företagets övergripande bästa och med det har ett prestigelöst förhållningssätt där du tillsammans med andra hjälper till där det behövs.


Övrig information
Placeringsort: Huvudkontoret i Sölvesborg, Eskilstuna eller i Halmstad
Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid, heltid
Lön: Individuell lönesättning

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en spännande utmaning? Då ser vi fram emot att höra av dig. DOT har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Therese Hulte [email protected], 044-781 44 80. Under hennes semester v 28-32 nås någon av kontorets kollegor på 044-781 25 25. Sista ansökningsdag är 15 aug 2022. Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
DOT är ett renodlat varmförzinkningsföretag och finns idag etablerade på sex produktionsorter; Sölvesborg, Eskilstuna, Säffle, Lysekil, Rydsgård & Halmstad. DOT är ca 180 anställda och omsätter 325 miljoner. Affärsidén är att som ledande underleverantör samverka med kunden för att på ett lönsamt, miljövänligt och kvalitetssäkert sätt genomföra en optimal varmförzinkning och vidareförädling av produktionen. DOT är ett av få företag i branschen som är certifierade enligt både ISO 9001 och 14001. DOT ägs av danska DOT och bildar tillsammans Nordens största kompletta varmförzinkare. Läs mer på www.dot.se Visa mindre

Shipping Administrator

We are looking for a Shipping Administrator who, with a university education and advanced systems and Excel knowledge, contributes to the logistics department's next level. TitanX and its organization offer you an ever-present international and multicultural character. The decision-making paths are fast, the impact level is high and the development opportunities great both nationally and internationally for those who strive for personal development. Tod... Visa mer
We are looking for a Shipping Administrator who, with a university education and advanced systems and Excel knowledge, contributes to the logistics department's next level.

TitanX and its organization offer you an ever-present international and multicultural character. The decision-making paths are fast, the impact level is high and the development opportunities great both nationally and internationally for those who strive for personal development. Today's and tomorrow's technology creates the conditions for the growth journey we are now in. We hope we can develop together. You can make a difference - welcome to TitanX!

Dina arbetsuppgifter
As a Shipping administrator, you will be responsible for shipping and transportation planning along with shipping management. You work system oriented with accuracy in all input data to ensure qualitative and efficient deliveries.


Your responsibilities include:

- Ensure that forecasts and customer needs are up to date and accurate
- Coordinate the logistics chain with bookings via external logistics platforms
- Coordinate loading and shipping as well as perform ad hoc delivery requests
- Issue shipping documentation such as invoicing, transportation and customs documents
- Drive improvement work in the delivery function and to constantly develop customer relationships


Your work is crucial for the factory's success and delivery reliability towards the customer. You become part of an efficient and goal-oriented organization where English is the corporate language. The logistics department consists of a total of 8 colleagues, including a colleague at Shipping. You report to Supply Chain Manager.

Din profil
We are looking for you with a university degree in logistics, production, finance or purchasing. With your education behind you, you add an academic perspective and you have a height with you in approaches and problems. Of course, it is a merit if you have experience from a similar role from the industry before, or other industrial experience. You have very good knowledge of systems based on the set of parameters, overall understanding and optimal utilization. Likewise, we expect knowledge in Excel at an advanced level. Of course, you speak fluent English and come to terms with a multicultural work environment. If you do not speak Swedish from the start, your ambition is to learn the Swedish language.

As a person, you are results-driven, proactive and have a good ability to work under clear time pressure when problems arise. Crucial to success in the role is your very good communicative ability; you express yourself well and successfully balance between nurturing, developing and challenging customers. Of course, you are detail-oriented and analytical, meticulous in your work and at the same time constantly keen to always want to develop and improve your own but also the tasks and conditions of the environment.

Övrig information
Place of placement: The head office in Mjällby, but travel and work from elsewhere occur in the service. Start: By agreement with regard to notice period Duration: Indefinite Working hours: Full-time Salary: Individual salary setting

TitanX has chosen to collaborate with Maxkompetens in this recruitment process. If you have questions regarding the position, please contact the responsible recruitment consultant at Maxkompetens, Therese Hulte 076-555 83 80 or [email protected]. Applications are made at www.maxkompetens.se (Applications by e-mail are not received due to GDPR). The deadline for applications is 21st of June 2022 but we will work continuously with the selection so please contact us as soon as possible!

Om Maxkompetens
Maxkompetens is one of Sweden's leading recruitment and staffing companies since 2003. We have customer assignments throughout the country and offices in; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Gothenburg. Every year we fill over 1200 jobs and have 250 employees. Our areas of expertise are HR & Payroll, Economics & Finance, Customer Service & Administration, Marketing & Sales, IT & Technology, Purchasing & Logistics, Industry.

Every human being has an amazing potential. It is important to take advantage of all people's skills and offer them the opportunity to achieve their dreams. Through diligence, well-functioning recruitment processes and high competence, we help people and companies to meet and succeed together. A better world simply! We are an authorized staffing company with collective agreements, insurance, wellness and occupational pension.

Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a cleaner transport

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together. Visa mindre

Shipping Administrator

Vi söker en Shipping Administrator som med högskoleutbildning och avancerade system- och Excelkunskaper bidrar till logistikavdelningens nästa nivå. TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för dig som eftersträvar personlig utveckling. Dagens och framtidens teknik skapar f... Visa mer
Vi söker en Shipping Administrator som med högskoleutbildning och avancerade system- och Excelkunskaper bidrar till logistikavdelningens nästa nivå.

TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för dig som eftersträvar personlig utveckling. Dagens och framtidens teknik skapar förutsättningar för den tillväxtresa man nu befinner sig i. Vi hoppas vi kan utvecklas tillsammans. Du kan göra skillnad - varmt välkommen till TitanX!?

Dina arbetsuppgifter
Som Shipping administrator kommer du att ansvara för leverans- och transportplanering tillsammans med frakthantering. Ditt arbete bedriver du systemnära med noggrannhet i all indata för att säkerställa kvalitativa och effektiva leveranser.


Dina ansvarsområden utgörs bland annat av att:

- Säkerställa att prognoser och kundbehov är uppdaterade och korrekta
- Samordna logistikkedjan med bokningar via externa logistikplattformar
- Koordinera lastning och frakt samt utföra ad hoc leveransförfrågningar
- Utfärda leveransdokumentation så som fakturering, transport- och tulldokument
- Driva förbättringsarbete i leveransfunktionen samt att ständigt utveckla kundrelationerna


Ditt arbete är avgörande för fabrikens framgång och leveranssäkerhet mot kund. Du blir en del av en effektiv och målinriktad organisation i ett högt tryck där engelska är koncernspråk. Logistikavdelningen består av totalt 8 kollegor varav en kollega på Shipping. Du rapporterar till Supply Chain Manager.Din profil
Vi söker dig med högskoleexamen inom logistik, produktion, finans eller inköp. Med din utbildning i ryggen tillför du ett akademiskt perspektiv och du har en höjd med dig i angreppssätt och problemställningar. Självklart är det meriterande om du har erfarenhet från en likande roll från industrin tidigare, eller annan industriell erfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i system utifrån uppsättning av parametrar, övergripande förståelse samt optimalt nyttjande. Likaså förväntar vi oss kunskaper i Excel på avancerad nivå. Självklart talar du flytande engelska och kommer till rätta i en mångkulturell arbetsmiljö. Talar du inte svenska från start är din ambition att lära dig svenska språket.

Som person är du resultatdriven, proaktiv och har god förmåga att arbeta under tydlig tidspress när problem uppstår. Avgörande för framgång i rollen är din mycket goda kommunikativa förmåga; du uttrycker dig väl och balanserar framgångsrikt mellan att vårda, utveckla och utmana kunderna. Självklart är du detaljorienterad och analytisk, noggrann i ditt arbete och samtidigt ständigt mån om att alltid vilja utveckla och förbättra ditt eget men även omgivningens uppgifter och förutsättningar.

Övrig information
Placeringsort: Huvudkontoret i Mjällby, men resor och arbete från annan ort förekommer i tjänsten.
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid?
Varaktighet: Tillsvidare?
Arbetstid: Heltid
Lön:? Individuell lönesättning?

TitanX har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 076-555 83 80 eller [email protected]. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 21 juni 2022 men vi kommer arbeta löpande med urvalet så hör av dig snarast till oss!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.??

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.?

Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a cleaner transport

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together.
? Visa mindre

Shipping Administrator

Vi söker en Shipping Administrator som med högskoleutbildning och avancerade system- och Excelkunskaper bidrar till logistikavdelningens nästa nivå. TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för dig som eftersträvar personlig utveckling. Dagens och framtidens teknik skapar f... Visa mer
Vi söker en Shipping Administrator som med högskoleutbildning och avancerade system- och Excelkunskaper bidrar till logistikavdelningens nästa nivå.

TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för dig som eftersträvar personlig utveckling. Dagens och framtidens teknik skapar förutsättningar för den tillväxtresa man nu befinner sig i. Vi hoppas vi kan utvecklas tillsammans. Du kan göra skillnad - varmt välkommen till TitanX!?

Dina arbetsuppgifter
Som Shipping administrator kommer du att ansvara för leverans- och transportplanering tillsammans med frakthantering. Ditt arbete bedriver du systemnära med noggrannhet i all indata för att säkerställa kvalitativa och effektiva leveranser.


Dina ansvarsområden utgörs bland annat av att:

- Säkerställa att prognoser och kundbehov är uppdaterade och korrekta
- Samordna logistikkedjan med bokningar via externa logistikplattformar
- Koordinera lastning och frakt samt utföra ad hoc leveransförfrågningar
- Utfärda leveransdokumentation så som fakturering, transport- och tulldokument
- Driva förbättringsarbete i leveransfunktionen samt att ständigt utveckla kundrelationerna


Ditt arbete är avgörande för fabrikens framgång och leveranssäkerhet mot kund. Du blir en del av en effektiv och målinriktad organisation i ett högt tryck där engelska är koncernspråk. Logistikavdelningen består av totalt 8 kollegor varav en kollega på Shipping. Du rapporterar till Supply Chain Manager.Din profil
Vi söker dig med högskoleexamen inom logistik, produktion, finans eller inköp. Med din utbildning i ryggen tillför du ett akademiskt perspektiv och du har en höjd med dig i angreppssätt och problemställningar. Självklart är det meriterande om du har erfarenhet från en likande roll från industrin tidigare, eller annan industriell erfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i system utifrån uppsättning av parametrar, övergripande förståelse samt optimalt nyttjande. Likaså förväntar vi oss kunskaper i Excel på avancerad nivå. Självklart talar du flytande engelska och kommer till rätta i en mångkulturell arbetsmiljö. Talar du inte svenska från start är din ambition att lära dig svenska språket.

Som person är du resultatdriven, proaktiv och har god förmåga att arbeta under tydlig tidspress när problem uppstår. Avgörande för framgång i rollen är din mycket goda kommunikativa förmåga; du uttrycker dig väl och balanserar framgångsrikt mellan att vårda, utveckla och utmana kunderna. Självklart är du detaljorienterad och analytisk, noggrann i ditt arbete och samtidigt ständigt mån om att alltid vilja utveckla och förbättra ditt eget men även omgivningens uppgifter och förutsättningar.

Övrig information
Placeringsort: Huvudkontoret i Mjällby, men resor och arbete från annan ort förekommer i tjänsten.
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid?
Varaktighet: Tillsvidare?
Arbetstid: Heltid
Lön:? Individuell lönesättning?

TitanX har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 076-555 83 80 eller [email protected]. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 21 juni 2022 men vi kommer arbeta löpande med urvalet så hör av dig snarast till oss!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.??

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.?

Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a cleaner transport

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together.
? Visa mindre

Shipping Administrator

We are looking for a Shipping Administrator who, with a university education and advanced systems and Excel knowledge, contributes to the logistics department's next level. TitanX and its organization offer you an ever-present international and multicultural character. The decision-making paths are fast, the impact level is high and the development opportunities great both nationally and internationally for those who strive for personal development. Tod... Visa mer
We are looking for a Shipping Administrator who, with a university education and advanced systems and Excel knowledge, contributes to the logistics department's next level.

TitanX and its organization offer you an ever-present international and multicultural character. The decision-making paths are fast, the impact level is high and the development opportunities great both nationally and internationally for those who strive for personal development. Today's and tomorrow's technology creates the conditions for the growth journey we are now in. We hope we can develop together. You can make a difference - welcome to TitanX!

Dina arbetsuppgifter
As a Shipping administrator, you will be responsible for shipping and transportation planning along with shipping management. You work system oriented with accuracy in all input data to ensure qualitative and efficient deliveries.


Your responsibilities include:

- Ensure that forecasts and customer needs are up to date and accurate
- Coordinate the logistics chain with bookings via external logistics platforms
- Coordinate loading and shipping as well as perform ad hoc delivery requests
- Issue shipping documentation such as invoicing, transportation and customs documents
- Drive improvement work in the delivery function and to constantly develop customer relationships


Your work is crucial for the factory's success and delivery reliability towards the customer. You become part of an efficient and goal-oriented organization where English is the corporate language. The logistics department consists of a total of 8 colleagues, including a colleague at Shipping. You report to Supply Chain Manager.

Din profil
We are looking for you with a university degree in logistics, production, finance or purchasing. With your education behind you, you add an academic perspective and you have a height with you in approaches and problems. Of course, it is a merit if you have experience from a similar role from the industry before, or other industrial experience. You have very good knowledge of systems based on the set of parameters, overall understanding and optimal utilization. Likewise, we expect knowledge in Excel at an advanced level. Of course, you speak fluent English and come to terms with a multicultural work environment. If you do not speak Swedish from the start, your ambition is to learn the Swedish language.

As a person, you are results-driven, proactive and have a good ability to work under clear time pressure when problems arise. Crucial to success in the role is your very good communicative ability; you express yourself well and successfully balance between nurturing, developing and challenging customers. Of course, you are detail-oriented and analytical, meticulous in your work and at the same time constantly keen to always want to develop and improve your own but also the tasks and conditions of the environment.

Övrig information
Place of placement: The head office in Mjällby, but travel and work from elsewhere occur in the service. Start: By agreement with regard to notice period Duration: Indefinite Working hours: Full-time Salary: Individual salary setting

TitanX has chosen to collaborate with Maxkompetens in this recruitment process. If you have questions regarding the position, please contact the responsible recruitment consultant at Maxkompetens, Therese Hulte 076-555 83 80 or [email protected]. Applications are made at www.maxkompetens.se (Applications by e-mail are not received due to GDPR). The deadline for applications is 21st of June 2022 but we will work continuously with the selection so please contact us as soon as possible!

Om Maxkompetens
Maxkompetens is one of Sweden's leading recruitment and staffing companies since 2003. We have customer assignments throughout the country and offices in; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Gothenburg. Every year we fill over 1200 jobs and have 250 employees. Our areas of expertise are HR & Payroll, Economics & Finance, Customer Service & Administration, Marketing & Sales, IT & Technology, Purchasing & Logistics, Industry.

Every human being has an amazing potential. It is important to take advantage of all people's skills and offer them the opportunity to achieve their dreams. Through diligence, well-functioning recruitment processes and high competence, we help people and companies to meet and succeed together. A better world simply! We are an authorized staffing company with collective agreements, insurance, wellness and occupational pension.

Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a cleaner transport

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together. Visa mindre

Production planner at TitanX

We are looking for the sharpest production planner in the region, with a high level of education and advanced Excel skills to contribute to taking the Logistics and Production Planning Department to the next level. Your results- and solutions focused approach together with a genuine system interest are some of the main traits for the production planner that we are looking for. TitanX and its organization offer you a position in international and multicu... Visa mer
We are looking for the sharpest production planner in the region, with a high level of education and advanced Excel skills to contribute to taking the Logistics and Production Planning Department to the next level. Your results- and solutions focused approach together with a genuine system interest are some of the main traits for the production planner that we are looking for.

TitanX and its organization offer you a position in international and multicultural surroundings. The decisions are quick, the impact rate is high and the development opportunities is great both nationally and internationally for those who strive for personal development. Today's and future's technology creates the conditions for the growth journey that we are in. We hope we can develop together. You can make a difference - a warm welcome to TitanX!

Dina arbetsuppgifter
Your role as a production planner for the factory's first section of the manufacturing process at TitanX is a key role where you manage the planning process. You mix internal and external contact areas with very system-close work where you optimize the ERP's parameters to achieve accurate planning.

Your responsibilities are more specifically related to the following areas but not exhausted:

Generate realistic, consistent and optimized plans for planning based on customer requirements, optimal resource utilization, and inventory levels.

Communicate production plans and schedules efficiently where you ensure that the plans are up to date in real time in ERP systems and that the necessary information reaches the production operations

Provide ongoing support to production Supervisors and their organization through supportive measures, improvement work, audited capacity performance, etc.

Maintain and improve to ERP master data to ensure automation and efficiency in planning

Lead and participate in continuous improvement projects for planning and control systems

Your work is crucial for the factory's success and delivery reliability towards the customer. You will become part of an effective and goal-oriented organization. The logistics department consists in a total of 8 colleagues with one them being your counter-part for the second section of the manufacturing process. You report directly to the Supply Chain Manager.

Din profil
To enter the role of Production Planner at TitanX, a higher education degree in logistics, manufacturing, finance or purchasing is required. With your education, you add an academic perspective and approach to the problems and to the solution. It is a merit if you have experience from a similar role from the industry in the past, or other industrial experience. You have very good knowledge of systems based on sets of parameters and an overall understanding of systems and their optimal utilization. Similarly, we expect knowledge of Excel at an advanced level. You speak fluent English and thrive in a multicultural work environment. If you do not speak Swedish from the start, your ambition is to learn Swedish.

You have strong social and communicative ability in all contact areas, and you drive meetings and other forums forward with clarity. You are fast, flexible and always face a problem with a solution-oriented approach. You are detail-oriented and clearly analytical, precise in your work and at the same time constantly keen to always develop and improve yourself and your surroundings.

Övrig information
Location: Head office in Mjällby, but travel and work from another location are included in the service.
Start: According to agreement with regard to notice period
Duration: Permanent
Working time: Full-time
Salary: Individual

TitanX has chosen to work with Maxkompetens in this recruitment process. If you have questions regarding the position, please contact the responsible recruitment consultant at Maxkompetens, Therese Hulte +46 (0)76-555 83 80 or [email protected]. The application is made on www.maxkompetens.se (Applications by e-mail are not received due to GDPR). The deadline for applications is 31st of may 2022 but we will work continuously with the selection so get in touch with us as soon as possible!

Om Maxkompetens
Maxkompetens is one of Sweden's leading recruitment and staffing companies since 2003. We have customers throughout the whole country and offices in; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Gothenburg. Every year we assign over 1,200 jobs and have 250 employees. Our areas of expertise are HR & Payroll, Finance & Finance, Customer Service & Administration, Marketing & Sales, It & Technology, Purchasing & Logistics, Industry.

Every person has amazing potential. It is important to take advantage of everyone's skills and offer them the opportunity to achieve their dreams. Through diligence, well-functioning recruitment processes and high competence, we help people and companies to meet and succeed together. A better world simply! We are an authorized temporary agency with collective agreements, insurance, wellness and occupational pension.

Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a cleaner transport

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together. Visa mindre

Produktionsplanerare

Vi söker regionenens skarpaste produktionsplanerare som med högskoleutbildning och avancerade Excelkunskaper bidrar till logistikavdelningens och produktionsplaneringens nästa nivå. Ditt resultatinriktade och lösningsorienterade förhållningssätt tillsammans med ett genuint systemintresse hamnar mitt i prick för den produktionsplanerare vi söker. TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Bes... Visa mer
Vi söker regionenens skarpaste produktionsplanerare som med högskoleutbildning och avancerade Excelkunskaper bidrar till logistikavdelningens och produktionsplaneringens nästa nivå. Ditt resultatinriktade och lösningsorienterade förhållningssätt tillsammans med ett genuint systemintresse hamnar mitt i prick för den produktionsplanerare vi söker.

TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för dig som eftersträvar personlig utveckling. Dagens och framtidens teknik skapar förutsättningar för den tillväxtresa man nu befinner sig i. Vi hoppas vi kan utvecklas tillsammans. Du kan göra skillnad - varmt välkommen till TitanX!?Dina arbetsuppgifter
Din funktion som produktionsplanerare för fabrikens första produktionsavsnitt på TitanX är en nyckelroll där du hanterar planeringsflödet. I vardagen mixar du interna och externa kontaktytor med ett mycket systemnära arbete där du optimerar systemets parametrar för att nå en pricksäker planering.


Dina arbetsuppgifter utgörs mer specifikt av följande områden:

- Generera realistiska och optimerade planer för produktionsplanering utifrån kundkrav, optimalt resursutnyttjande och lagernivåer.

- Kommunicera produktionsplaner och tidsplaner på ett effektivt vis där du säkerställer att planerna är uppdaterade i realtid i ERP-system samt att nödvändig information når produktionsverksamheten

- Du utgör ett löpande stöd till produktionsledare och dess organisation genom stöttande åtgärder, förbättringsarbete, granskad kapacitetsprestanda mm.

- Underhåll och förbättringar av ERP-masterdata för att säkerställa automatisering och effektivitet i planeringen

- Leda och delta i kontinuerliga förbättringsprojekt för planerings- och kontrollsystem


Ditt arbete är avgörande för fabrikens framgång och leveranssäkerhet mot kund. Du blir en del av en effektiv och målinriktad organisation i ett högt tryck där engelska är koncernspråk. Logistikavdelningen består av totalt 8 kollegor varav en kollega är produktionsplanerare för det andra produktionsavsnittet. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Din profil
För att gå in i rollen som Produktionsplanerare på TitanX krävs en högskoleexamen inom logistik, produktion, finans eller inköp. Med din utbildning i ryggen tillför du ett akademiskt perspektiv och du har en höjd med dig i angreppssätt och problemställningar. Självklart är det meriterande om du har erfarenhet från en likande roll från industrin tidigare, eller annan industriell erfarenhet.

Du har mycket goda kunskaper i system utifrån uppsättning av parametrar, övergripande förståelse samt optimalt nyttjande. Likaså förväntar vi oss kunskaper i Excel på avancerad nivå. Självklart talar du flytande engelska och kommer till rätta i en mångkulturell arbetsmiljö. Talar du inte svenska från start är din ambition att lära dig svenska språket.

Som person har du en stark social och kommunikativ förmåga i alla kontaktytor, och du driver möten och andra forum med tydlighet framåt. Du är snabb, flexibel och möter alltid ett problem med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Självklart är du detaljorienterad och tydligt analytisk, noggrann i ditt arbete och samtidigt ständigt mån om att alltid vilja utveckla och förbättra ditt eget men även omgivningens uppgifter och förutsättningar.

?


Vi erbjuder digÖvrig information
Placeringsort: Huvudkontoret i Mjällby, men resor och arbete från annan ort förekommer i tjänsten.
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid?
Varaktighet: Tillsvidare?
Arbetstid: Heltid
Lön:? Individuell lönesättning?

TitanX har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 076-555 83 80 eller [email protected]. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 31 maj 2022 men vi kommer arbeta löpande med urvalet så hör av dig snarast till oss!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.??

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.?Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a cleaner transport

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together. Visa mindre

Strategisk inköpare till TitanX

Ansök    Apr 25    Maxkompetens Sverige AB    Inköpare
Som inköpare på TitanX har du fullt ägandeskap över inköpsprocessen och du trivs när du driver dina actions självständigt. Det här är rollen för dig som trivs med ansvar, mandat och ett verksamhetsnära arbete med kontinuerlig uppföljning av inköps- och leverantörskostnader. TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna s... Visa mer
Som inköpare på TitanX har du fullt ägandeskap över inköpsprocessen och du trivs när du driver dina actions självständigt. Det här är rollen för dig som trivs med ansvar, mandat och ett verksamhetsnära arbete med kontinuerlig uppföljning av inköps- och leverantörskostnader.

TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för dig som eftersträvar personlig utveckling. Dagens och framtidens teknik skapar förutsättningar för den tillväxtresa man nu befinner sig i. Vi hoppas vi kan utvecklas tillsammans. Du kan göra skillnad - varmt välkommen till TitanX!

Dina arbetsuppgifter
Som inköpare på TitanX kommer du leda, koordinera och utveckla inköpen och hela inköpsprocessen både på regional och global nivå. Du utvecklar, förbättrar och genomför inköpsstrategin utifrån de mål som är satta och har fullt budgetansvar för ditt område. Vidare leder och ansvarar du för förhandlingar med leverantörer och följer upp dessa utifrån kvalitets-, kostnads- och leveransperspektiv. I rollen kommer du ha många kontaktytor med kunder och leverantörer både i Sverige och utomlands, men även internt mot bland annat ekonomi, produktion samt serviceavdelningen och du utvecklar och förvaltar relationen med dessa. Genom goda omvärldsanalyser kommer du att driva och delta i utvecklingsarbete där du proaktivt verkar för att förbättra kostnadseffektivitet & inköpsflöden. Du kommer att ansvara för fabriken i Mjällby men även Linköpings-fabriken och du rapporterar till den globala inköpsdirektören.

Välkommen till en spännande roll med fullt ägandeskap över inköpsprocesserna i en snabbfotad och effektiv internationell produktionsmiljö!

Din profil
Vi söker dig med akademisk eller annan eftergymnasial utbildning inom t.ex. Supply Chain, Business Management, produktion eller ekonomi. Vidare behöver du ha 3-5 års erfarenhet från en liknande roll inom inköp, gärna inom bil/tillverkningsindustrin. Du har mycket god kompetens inom Microsoft Office, Excel och god vana av affärssystem, här arbetar man i SAP. Du är van vid och trivs att arbeta mot deadlines, mål och budgetar och har en hög kostnadsmedvetenhet. Ett krav för rollen är att du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i så väl tal som skrift på en affärsmässig nivå då koncernspråket är engelska.

Förutom dina erfarenheter värderar vi dina personliga egenskaper högt. För att trivas i rollen är du ansvarstagande, självständig och har ett genuint intresse för att utveckla processer och rutiner. Vidare är du handlingskraftig och har en mycket god förhandlingsförmåga. Du utmanar gärna organisationen inom ditt område för att utveckla arbetet framåt. Du trivs i en föränderlig verksamhet under tillväxt och uppskattar många kontaktytor där kommunikation är A och O. Här får du en stor möjlighet att utvecklas i en global verksamhet med snabba beslutsvägar.

Övrig information
Placeringsort: Huvudkontoret i Mjällby, men resor och arbete från annan ort förekommer i tjänsten.

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid

Lön: Individuell lönesättning

TitanX har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Josefin Jönsson 076-501 83 82 eller [email protected]. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 15 maj 2022 men vi kommer arbeta löpande med urvalet så hör av dig snarast till oss!
Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.


Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a greener transport

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together. Visa mindre

Elektriker Helgskift

Här finns goda möjligheter för dig med kompetens och erfarenhet inom el att bidra och påverka. Med intresse för problemställningar inom el och gärna en nyfikenhet för automation hoppas vi att denna utmaning väcker ditt intresse! TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för ... Visa mer
Här finns goda möjligheter för dig med kompetens och erfarenhet inom el att bidra och påverka. Med intresse för problemställningar inom el och gärna en nyfikenhet för automation hoppas vi att denna utmaning väcker ditt intresse!

TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för dig som eftersträvar personlig utveckling. Dagens och framtidens teknik skapar förutsättningar för den tillväxtresa man nu befinner sig i. Vi hoppas vi kan utvecklas tillsammans. Du kommer göra skillnad - varmt välkommen till TitanX - en del av Tata Group/Tata Autocomp Ltd (TACO).Dina arbetsuppgifter
Som elektriker arbetar du med förebyggande underhåll, felsökning och reparationer avseende maskinparken på TitanX i Mjällby, en maskinpark där ny och äldre teknik möts i såväl maskin- som robotpark. Du kommer arbeta med att förbättra fabrikens tekniska tillgänglighet inom el-området. Du dokumenterar och administrerar det arbete som utförs i underhållssystemet samt skapar arbetsordrar vid brådskande arbete. Du vidtar åtgärder för att reparera maskiner med bibehållet fokus på säkerhet för dig och dina kollegor.

Du blir en del av underhålls- och fastighetsavdelningen där du tillsammans med dina kollegor arbetar mot uppsatta mål och aktivt deltar i arbetet kring ständiga förbättringar samt att gemensamt åstadkomma en förflyttning mot ökat förebyggande arbete. Du ingår i ett mindre team elektriker på dagtid, har skiftgående kollegor inom el samt ett nära samarbete med övriga funktioner inom underhåll. Vi behöver din kompetens och hoppas att du vill stärka detta team!

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll som industrielektriker, samt industrielektrisk gymnasieutbildning eller liknande. Vidare har du goda kunskaper och intresse för hur elektriska konstruktioner fungerar och kan läsa och förstå elektriska ritningar. Har du även erfarenhet av felsökning av robotar och PLC-system (Allen-Bradley & Siemens S3 och nyare) är det meriterande. Även mekaniska kunskaper och lift- och traversutbildning är meriterande. Dina kunskaper i så väl svenska som engelska är mycket goda i tal och skrift.

Självklart är din personlighet viktigt för oss. Du är noggrann och strukturerad i det arbete du utför och uppskattar att ha god ordning runtomkring dig. Du är driven, initiativrik och trivs när du ställs inför ett nytt problem som kräver kreativ problemlösning. Du arbetar hela tiden lösningsorienterat och är ständigt nyfiken på att fördjupa dig inom el såväl som automationsområdet. Då din roll är förenad med många olika kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga. Du trivs i en föränderlig verksamhet under tillväxt i en global verksamhet med snabba beslutsvägar.?

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
Placeringsort: Fabriken i Mjällby,
Start: enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, helgskift (fred em, lörd + sönd dag)
Lön: Individuell lönesättning

TitanX har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 044-781 44 80. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 18 maj 2022.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.


Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a greener transport.

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together. Visa mindre

Automationsingenjör

Här finns en riktigt spännande tjänst för dig som brinner för automationsteknik och som trivs verksamhetsnära med möjlighet till påverkan. Här finner du en vardag i bredden av allt från de dagligt operativa problemställningarna till de mer strategiska underhålls- och investeringsfrågorna. TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklings... Visa mer
Här finns en riktigt spännande tjänst för dig som brinner för automationsteknik och som trivs verksamhetsnära med möjlighet till påverkan. Här finner du en vardag i bredden av allt från de dagligt operativa problemställningarna till de mer strategiska underhålls- och investeringsfrågorna.

TitanX och dess organisation erbjuder dig en ständigt närvarande internationell och mångkulturell prägel. Beslutsvägarna är snabba, påverkansgraden hög och utvecklingsmöjligheterna stora såväl nationellt som internationellt för dig som eftersträvar personlig utveckling. Dagens och framtidens teknik skapar förutsättningar för den tillväxtresa man nu befinner sig i. Vi hoppas vi kan utvecklas tillsammans. Du kommer göra skillnad - varmt välkommen till TitanX - en del av Tata Group/Tata Autocomp Ltd (TACO).

Dina arbetsuppgifter
Som automationsingenjör ansvarar du för förebyggande underhåll, felsökning och reparationer inom automationsområdet avseende maskinparken på TitanX i Mjällby, en maskinpark där ny och äldre teknik möts i såväl maskin- som robotpark. Du säkerställer att programvara fungerar korrekt och förbättras, samt att backuper tas regelbundet. Du kommer också att vara involverad i investeringsprojekt avseende nya maskiner.

Du blir en del av underhålls- och fastighetsavdelningen där du tillsammans med dina kollegor arbetar mot uppsatta mål och aktivt deltar i arbetet kring ständiga förbättringar. TitanX utökar avdelningen för att med gemensamma initiativ åstadkomma en förflyttning mot ökat förebyggande arbete. Tjänsten innebär en stor variation över ett brett område, utvecklingsmöjligheterna är goda och organisationen platt. Vi hoppas du vill stärka detta team!

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll som automationsingenjör eller automationstekniker. Du har goda kunskaper i Siemens PLC-system och ABB:s robotsystem och har du även kunskaper inom Allen-Bradley/Rockwell automationssystem och/eller Yaskawas robotsystem är det meriterande. Dina kunskaper i såväl svenska som engelska är mycket goda i tal såväl som skrift.

Självklart är din personlighet viktigt för oss. Du är driven och resultatorienterad där du i kort såväl som längre perspektiv slutför det du tar dig an. Att pendla mellan olika arbetsuppgifter och perspektiv tilltalar dig och du tar dig prestigelöst an nya uppgifter. Självklart är du lösningsorienterad och ständigt nyfiken på att fördjupa dig i olika tekniska frågeställningar inom automation och styrsystem. Då din roll är förenad med många olika kontaktytor har du en god kommunikativ, men även pedagogisk, förmåga. Du trivs i en föränderlig verksamhet under tillväxt i en global verksamhet med snabba beslutsvägar.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!


Övrig information
Placeringsort: Fabriken i Mjällby,
Start: enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning

TitanX har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 044-781 44 80. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 18 maj 2022 men vi kommer arbeta löpande med urvalet så vänta inte med att inkomma med din ansökan.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.


Om kunden
TitanX is a global partner to commercial vehicles manufacturers for heat transfer. Our mission is to provide innovative and competitive thermal management solutions to accelerate the effort for a greener transport

On the road to a more sustainable future, with the support of TataAutoComp Systems our owner, we are expanding our thermal management product portfolio to bring innovative solutions for a cleaner and electrical transport. In parallel, we bring our performing heat transfer technology to other segments such as off-road and industrial applications

At TitanX every team member is relied upon to make a difference, contribute with innovative ideas and add value to the company. Our decision paths are short; we act with speed and own the outcome. We are one global team and achieve better results together. Visa mindre