Lediga jobb Experis AB i Sölvesborg

Se alla lediga jobb från Experis AB i Sölvesborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sölvesborg som finns inom det yrket.

Produktionsledare till PreFast

PreFast AB levererar objektanpassade husmodeller samt byggelement till byggindustrinöker och söker nu en erfaren och självgående produktionsledare som vill vara med och driva produktionen framåt. Tjänsten inleds som konsult via Jefferson Wells, för rätt person finns det goda möjligheter till anställning på PreFast i Sölvesborg. Ansvarsområden: Som produktionsledare hos Prefast AB ansvarar du bland annat för: Produktionsplanering och daglig styrning. Kö... Visa mer
PreFast AB levererar objektanpassade husmodeller samt byggelement till byggindustrinöker och söker nu en erfaren och självgående produktionsledare som vill vara med och driva produktionen framåt. Tjänsten inleds som konsult via Jefferson Wells, för rätt person finns det goda möjligheter till anställning på PreFast i Sölvesborg.

Ansvarsområden:

Som produktionsledare hos Prefast AB ansvarar du bland annat för:

Produktionsplanering och daglig styrning.

Kör- och leveransplanering, inklusive mottagningskontroll.

Utveckling av produktionsflöde och standardisering.

Materialinköp och förhandling med leverantörer.

Effektiv lagerhantering, inklusive inventering och kassation.

Vi söker dig som:

Vi letar efter en självgående och drivande person med erfarenhet av produktionsledning och förändringsarbete. Du är strukturerad, analytisk och van vid att arbeta i affärssystem, meriterande om du arbetat i Monitor specifikt. Du har tidigare erfarenhet av att leda och optimera produktionsprocesser.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en utmanande roll i ett företag i förändring, där du får möjlighet att påverka och utveckla våra produktionsmetoder. Prefast AB är en arbetsplats som värdesätter mångfald och ser positivt på sökande oavsett bakgrund.

Du har säkert flera erbjudanden att ta ställning till, varför ska du välja oss?

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Rent formellt bygger en anställning hos oss, ManpowerGroup, på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Som konsult erbjuds du självklart även friskvårdsbidrag, läkarbesök på arbetstid och andra förmåner.
Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells:
https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Daniella Bergström på 0455-302788 eller e-post [email protected].

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan idag!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher. Visa mindre

Förbundschef/ Miljöchef till Miljöförbundet Blekinge Väst

Har du ett genuint intresse för ledarskap och miljö- och hälsoskyddsfrågor? Drivs du av att få göra skillnad utifrån ett samhällsperspektiv? I rollen som Förbundschef/Miljöchef får du möjlighet att driva tre kommuners myndighetsarbete inom miljö- och hälsoskyddsområdet samt jobba med organisationsutveckling. Arbetsuppgifter Som chef för Miljöförbundet Blekinge Väst ansvarar du för att driva, samordna och leda miljöförbundet så att alla resurser anvä... Visa mer
Har du ett genuint intresse för ledarskap och miljö- och hälsoskyddsfrågor? Drivs du av att få göra skillnad utifrån ett samhällsperspektiv? I rollen som Förbundschef/Miljöchef får du möjlighet att driva tre kommuners myndighetsarbete inom miljö- och hälsoskyddsområdet samt jobba med organisationsutveckling.

Arbetsuppgifter

Som chef för Miljöförbundet Blekinge Väst ansvarar du för att driva, samordna och leda miljöförbundet så att alla resurser används optimalt så att syftet med verksamheten och målen nås, med ständigt förbättrad kvalitet och effektivitet.

Du ansvarar för de strategiska planerings- och utvecklingsfrågorna inom förbundet. Detta innebär att din roll blir att koordinera arbetet gentemot förbundsdirektionens men även att representera förbundet på den externa arenan. Som Förbundschef/ Miljöchef har du det övergripande ansvaret för budget-, resultat- och personalfrågorna men också den del som rör professionaliteten i myndighetsrollen. Du har 27 medarbetare i din organisation och rapporterar direkt till förbundsdirektionen.

Som Förbundschef/ Miljöchef kommer du att ha en flexibel roll där du är närvarande i verksamheten.

Du ansvarar för att leda en kunskapsdriven personalstyrka mot uppställda mål. Medarbetarnas olika specialkompetenser ger dig möjligheten att forma ett arbetslag som utvecklar kvaliteten i myndighetsutövningen in i den framtid som ställer allt högre krav på såväl företag som myndighet.Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleutbildning samt erfarenhet från liknande tjänst med myndighetsutövning. Du måste ha god kunskap inom miljö- och hälsoskyddslagstiftningen. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i en politisk styrd organisation är det meriterande. Du har en hög kommunikativ förmåga i det svenska språket.

Förutom din miljöbakgrund behöver du ha ett par års erfarenhet av ledarskap, där du har haft fullt personal-, budget och arbetsmiljöansvar. Har du jobbat med organisationsutveckling är det meriterande. Du kan hantera både operativt och strategiskt arbete, men samtidigt har du förmågan att delegera arbetsuppgifter för att skapa bästa tänkbara effektivitet.

Du trivs med samverkan då rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt.

Som ledare är du strukturerad, prestigelös och lyhörd men vågar utmana och fatta beslut. Att verka för en kultur som kännetecknas av laganda och tillit är grundläggande för dig.Vad kan vi erbjuda dig?

Som Förbundschef/ Miljöchef får du driva organisationsutveckling och jobba brett med miljö och hälsoskyddsfrågor. Detta är en roll som ger dig ett stort kontaktnät då du är verksam i tre olika kommuner. Här får du möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Miljöförbundet Blekinge Väst med Jefferson Wells, en del av Manpower group. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson, telefon 044-203871, e-mail [email protected]Facklig kontaktperson

Eva Hedström, Saco, telefon 0456-816 814, e-mail [email protected]

Du ansöker senast 17 sep via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!Om Miljöförbundet Blekinge Väst

Kommunerna Karlshamn, Olofström och Sölvesborg bildade 2005 ett kommunalförbund med namnet Miljöförbundet Blekinge Väst. Förbundet har sitt säte i Sölvesborg och fullgör medlemskommunernas myndighetsuppgifter inom miljö- och hälsoskyddsområdet. Allmänt kan sägas att vi utgör Blekinge Väst kommunernas gemensamma miljökontor med totalt 27 anställda. Visa mindre

IT-chef till Sölvesborgs kommun

Vill du vara med och bygga "Sveriges bästa IT i kommunal verksamhet"? Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa i en kommun som präglas av engagemang, värme och närhet. Arbetsuppgifter Vi söker en IT-chef som vill vara med och skapa en ny och modern IT-verksamhet för kommunen och de samverkande bolagen, Sölvesborgshem AB och Sölvesborg Energi, samt Miljöförbundet Blekinge Väst. Den nya IT-verksamheten lanserades i jan 2023 ... Visa mer
Vill du vara med och bygga "Sveriges bästa IT i kommunal verksamhet"?

Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa i en kommun som präglas av engagemang, värme och närhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en IT-chef som vill vara med och skapa en ny och modern IT-verksamhet för kommunen och de samverkande bolagen, Sölvesborgshem AB och Sölvesborg Energi, samt Miljöförbundet Blekinge Väst.

Den nya IT-verksamheten lanserades i jan 2023 i Sölvesborgs kommun kommer att erbjuda en nystart inom IT-området för att sedan utvecklas över tid tillsammans med verksamheter, bolag och förbund. Verksamheten är uppdelad i två olika delar: Drift samt strategi och digitalisering. Rollen innebär att du har helhetsansvar för driften i nära samarbete med strategi och digitalisering.

Här får du tillsammans med ditt team på 12 personer driva utvecklingen av rutiner och processer enligt ITIL.

Rollen innebär många kontaktytor och samverkansform.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flerårig yrkeserfarenhet från liknande tjänst. Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års ledarerfarenhet och har genomgått ledarskapsutbildning. Dessutom har du arbetat med driftverksamhet inom ITIL.

Vi ser helst att du har erfarenhet från kommunal förvaltning och att du trivs med att samverka eftersom kontaktytorna är många.

Som person ska du ha förmåga att se helheten och kunna driva och leda en operativ verksamhet. Det operativa arbetet delegerar du framgångsrikt för att skapa engagemang och delaktighet i gruppen. Du jobbar strukturerat med uthållighet och uppföljning för att nå fram till målet.

Ditt ledarskap går väl samman med våra värdeord: engagemang, värme och närhet, men där du även vågar vara tydlig och beslutsam.

Ett kundfokuserat förhållningssätt är en förutsättning och en framgångsfaktor. Eftersom du kommer att ha många kontakter är det viktigt att du är utåtriktad, positiv, lyhörd och har en utpräglad servicekänsla. Du har förmåga att skapa förtroende och interagerar gärna med andra.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som IT-chef i Sölvesborgs kommun kommer du att få vara med på en spännande resa för att skapa Sveriges bästa IT i kommunal verksamhet!
Du kommer att ha stor påverkan och vara delaktig i besluten.
Här kommer du till en kultur som präglas av dialog och nära samarbete.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Experis, en del av Manpower group. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson, telefon 044-203871, e-mail [email protected]

Du ansöker senast 27 aug via länken i annonsen på www.experis.se

Välkommen med din ansökan!

Om Sölvesborgs kommun

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Här bor cirka 17 500 invånare. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Läs gärna mer på www.solvesborg.se Visa mindre

Enhetschef Park till Sölvesborgs kommun

Sölvesborgs kommun är kommunen nära havet med en gemytlig stadskärna, fina sandstränder och vackra naturområden. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i våra invånares, företagares och besökares liv. Som Enhetschef Park får du driva arbetet med att utveckla och underhålla park- och utemiljön i kommunen tillsammans med dina medarbetare. Du erbjuds en roll med stor möjlighet till påverkan. Varmt välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgi... Visa mer
Sölvesborgs kommun är kommunen nära havet med en gemytlig stadskärna, fina sandstränder och vackra naturområden. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i våra invånares, företagares och besökares liv. Som Enhetschef Park får du driva arbetet med att utveckla och underhålla park- och utemiljön i kommunen tillsammans med dina medarbetare. Du erbjuds en roll med stor möjlighet till påverkan. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som Enhetschef Park ansvarar du för att leda och planera arbetet för parkenheten som, beroende av säsong, består av 10-15 kunniga och engagerade medarbetare. Tillsammans sköter ni den offentliga utemiljön såsom grönytor, lekplatser, torg, tätortsnära skog, gång- och cykelvägar mm. I rollen ingår personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Parkenheten tillhör Samhällsbyggnadsförvaltningen och du rapporterar till Gata/Park-chefen.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en trädgårdsutbildning eller naturbruksutbildning alternativt en motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av dagligt, operativt ledarskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av anläggningsbranschen eller god insikt i kommunal parkverksamhet. Dina kunskaper inom det svenska språket är goda, både i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig med god förmåga att planera och leda arbetet för att nå verksamhetens mål. Du skapar engagemang och arbetsglädje hos dina medarbetare. Som person är du kommunikativ och bygger goda relationer. Som Enhetschef Park kommer du att möta kommunens invånare och ta emot deras värdefulla input och synpunkter. För att lyckas i denna nya roll tror vi det är viktigt att du är en person som har intresse för att bygga upp struktur och rutiner för att skapa en välfungerande enhet.Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se. Sista ansökningsdag är den XX 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson på Jefferson Wells, 044-20 38 71 eller [email protected] eller Alexandra Ivstam 044-20 38 63 eller [email protected]Om Sölvesborgs kommun

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här. Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö. Visa mindre

Trafikingenjör till Sölvesborg och Bromölla kommun

Ansök    Mar 2    Experis AB    Fälttekniker, geologi
Trivs du bäst i en övergripande roll när det gäller att planera, bygga och utveckla ett hållbart och väl fungerande samhälle? Vill du ha en roll som du får vara med och påverka? Är du en kommunikativ person som tycker om att ha många olika kontaktytor? Då kanske du är den Trafikingenjör som kommer att hjälpa Sölvesborg och Bromölla kommun att förverkliga sina visioner! Rollen Som trafikingenjör erbjuds du ett spännande och varierande arbete där får ... Visa mer
Trivs du bäst i en övergripande roll när det gäller att planera, bygga och utveckla ett hållbart och väl fungerande samhälle? Vill du ha en roll som du får vara med och påverka? Är du en kommunikativ person som tycker om att ha många olika kontaktytor? Då kanske du är den Trafikingenjör som kommer att hjälpa Sölvesborg och Bromölla kommun att förverkliga sina visioner!

Rollen

Som trafikingenjör erbjuds du ett spännande och varierande arbete där får ett helhetsperspektiv med möjlighet att påverka brett. Du delar din tid mellan de två grannkommunerna, men kommer att ha din anställning i Sölvesborgs kommun.

Tillsammans med övriga medarbetare på den tekniska enheten får du leda strategisk trafikplanering både på kort och lång sikt. Du har täta kontakter med Trafikverket, Regiontrafiken, entreprenörer, medborgarna och andra enheter inom kommunen.

Kommunen erbjuder flexibilitet när det gäller att jobba hemifrån vissa dagar.

Som Trafikingenjör har du en ansvarsfull roll där du jobbar brett snarare än specialiserat. I dina arbetsuppgifter ingår trafikanordningsplaner, tillståndshantering och myndighetsrelaterade frågor samt att du kommer att vara delaktig i investeringsprojekt och planeringsfrågor.

I rollen som Trafikingenjör kommer du också vara sakkunnig i stadsbyggnads- och investeringsprojekt avseende driftsperspektiv vid nyanläggning/ombyggnation av gator och annan kommunal infrastruktur.Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot trafik eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du erfarenhet av arbete med trafikplanering.

Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med allmänheten och myndigheter krävs det att du är serviceinriktad och kan kommunicera på ett förtroendegivande sätt. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska.

För tjänsten krävs B-körkort.Vad kan vi erbjuda dig?

Som Trafikingenjör i Sölvesborgs kommun får du en självständig och bred roll som du får vara med och påverka. Här får du driva arbetet från ax till limpa. Sölvesborgs kommun är den lilla kommunen med god ekonomi, korta beslutsvägar och med stora visioner!


Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Jefferson Wells. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson (telefon 044-203871, e-mail: [email protected])

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Dock senast den 1 april.Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser. Här bor cirka 17 500 invånare.
Läs mer på www.solvesborg.se

Bromölla kommun angränsar till Blekinge och har cirka 12 500 invånare och är till ytan en av Skånes mindre kommuner. Kommunen växer och präglas av en långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling.
Läs mer på www.bromolla.seBromölla kommun har cirka 12 500 invånare och är till ytan en av Skåne läns mindre kommuner. Vi har flera mindre kransorter, och Bromölla tätort har 8000 invånare. Bromölla har genom sin historiska betydelse, främst genom företaget Ifö men även Nymölla bruk, sin givna plats på Sveriges karta på gränsen mellan Skåne och Blekinge.

Bromölla kommun har 1000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till våra kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen. Visa mindre

Trafikingenjör till Sölvesborg och Bromölla kommun

Ansök    Jan 19    Experis AB    Mättekniker, geologi
Trivs du bäst i en övergripande roll när det gäller att planera, bygga och utveckla ett hållbart och väl fungerande samhälle? Vill du ha en roll där du får vara med och påverka? Är du en kommunikativ person som tycker om att ha många olika kontaktytor? Då kanske du är den Trafikingenjör som kommer att hjälpa Sölvesborg och Bromölla kommun att förverkliga sina visioner? Rollen Som trafikingenjör erbjuds du ett spännande och varierande arbete där får ... Visa mer
Trivs du bäst i en övergripande roll när det gäller att planera, bygga och utveckla ett hållbart och väl fungerande samhälle? Vill du ha en roll där du får vara med och påverka? Är du en kommunikativ person som tycker om att ha många olika kontaktytor? Då kanske du är den Trafikingenjör som kommer att hjälpa Sölvesborg och Bromölla kommun att förverkliga sina visioner?

Rollen

Som trafikingenjör erbjuds du ett spännande och varierande arbete där får ett helhetsperspektiv med möjlighet att påverka brett. Du delar din tid mellan de två grannkommunerna, men kommer att ha din anställning i Sölvesborgs kommun.

Tillsammans med övriga medarbetare på den tekniska enheten får du leda strategisk trafikplanering både på kort och lång sikt. Du har täta kontakter med Trafikverket, Regiontrafiken, entreprenörer, medborgarna och andra enheter inom kommunen.

Kommunen erbjuder flexibilitet när det gäller att jobba hemifrån vissa dagar.

Som Trafikingenjör har du en ansvarsfull roll där du jobbar brett snarare än specialiserat. I dina arbetsuppgifter ingår trafikanordningsplaner, tillståndshantering och myndighetsrelaterade frågor samt att du kommer att vara delaktig i investeringsprojekt och planeringsfrågor.

I rollen som Trafikingenjör kommer du också vara sakkunnig i stadsbyggnads- och investeringsprojekt avseende driftsperspektiv vid nyanläggning/ombyggnation av gator och annan kommunal infrastruktur.Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot trafik eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du erfarenhet av arbete med trafikplanering.

Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med allmänheten och myndigheter krävs det att du är serviceinriktad och kan kommunicera på ett förtroendegivande sätt. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska.

För tjänsten krävs B-körkort.Vad kan vi erbjuda dig?

Som Trafikingenjör i Sölvesborg och Bromölla kommun får du en självständig och bred roll som du får vara med och påverka. Här får du driva arbetet från ax till limpa och ha många kontaktytor.


Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Jefferson Wells. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson (telefon 044-203871, e-mail [email protected])

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser. Här bor cirka 17 500 invånare.
Läs mer på www.solvesborg.seBromölla kommun angränsar till Blekinge och har cirka 12 500 invånare och är till ytan en av Skånes mindre kommuner. Kommunen växer och präglas av en långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling.
Läs mer på www.bromolla.se Visa mindre

Anläggningsarbetare inom VA till Sölvesborgs Energi

Är trivsel och laganda en viktig faktor för dig? Vill du jobba med moderna maskiner i ett stabilt bolag som satsar? Då kanske rollen som anläggningsarbetare på Sölvesborgs Energi är ditt nästa steg? Rollen Sölvesborg Energi är ett stabilt bolag som ser till att kommunens invånare har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät - allt för att skapa goda förutsättningar för utveckling i Sölvesborg: "Kraft med omtanke... Visa mer
Är trivsel och laganda en viktig faktor för dig? Vill du jobba med moderna maskiner i ett stabilt bolag som satsar?

Då kanske rollen som anläggningsarbetare på Sölvesborgs Energi är ditt nästa steg?

Rollen

Sölvesborg Energi är ett stabilt bolag som ser till att kommunens invånare har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät - allt för att skapa goda förutsättningar för utveckling i Sölvesborg: "Kraft med omtanke!"

Som anläggare med inriktning mot VA på Sölvesborgs Energi kommer du att vara en viktig nyckelspelare med stort ansvar. Här råder stor laganda och hög trivselfaktor bland kollegorna.
Här är det en självklarhet att använda moderna maskiner, nya verktyg och tekniska lösningar som underlättar i din vardag!

Tillsammans med dina kollegor kommer du att sköta drift och underhållsarbete inom VA, men även inom fjärrvärme och gatunät.
Rollen innebär att du har flera kontaktytor både internt och externt med entreprenörer och privatpersoner.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.Din profil

Vi söker dig som har några års dokumenterad erfarenhet av arbete med VA-ledningsnät eller en relevant utbildning. Som person trivs du i en roll där du får ta ansvar och initiativ. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

För tjänsten behöver du ha minst B-behörighet. BE samt C-behörighet och förarbevis på hjullastare är en merit.

Vad kan vi erbjuda dig?

Sölvesborgs Energi erbjuder dig en trygg anställning i ett stabilt bolag där man satsar på sina medarbetare. Kompetensutveckling, modern teknik och en god arbetsmiljö är en självklarhet här!

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs Energi med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Sölvesborgs Energi. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Svensson på tel. 044-203871 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 jan.Om Sölvesborgs Energi

Sölvesborg Energis ansvars- och arbetsområden är energi-, fjärrvärme- och vattendistribution, fibernät för kommunikation mellan kund och operatör, entreprenader inom mark och anläggning och elförsäljning. Sölvesborg Energi består av tre olika bolag, ägs av kommunen och har cirka 50 anställda. Vi ser till att sölvesborgarna har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät - självklara produkter från ett kraft- och energibolag som får vardagen att fungera! Visa mindre

Trafikingenjör till Sölvesborg och Bromölla kommun

Ansök    Dec 19    Experis AB    Mättekniker, geologi
Trivs du bäst i en övergripande roll när det gäller att planera, bygga och utveckla ett hållbart och väl fungerande samhälle? Vill du ha en roll där du får vara med och påverka? Är du en kommunikativ person som tycker om att ha många olika kontaktytor? Då kanske du är den Trafikingenjör som kommer att hjälpa Sölvesborg och Bromölla kommun att förverkliga sina visioner? Rollen Som trafikingenjör erbjuds du ett spännande och varierande arbete där får ... Visa mer
Trivs du bäst i en övergripande roll när det gäller att planera, bygga och utveckla ett hållbart och väl fungerande samhälle? Vill du ha en roll där du får vara med och påverka? Är du en kommunikativ person som tycker om att ha många olika kontaktytor? Då kanske du är den Trafikingenjör som kommer att hjälpa Sölvesborg och Bromölla kommun att förverkliga sina visioner?

Rollen

Som trafikingenjör erbjuds du ett spännande och varierande arbete där får ett helhetsperspektiv med möjlighet att påverka brett. Du delar din tid mellan de två grannkommunerna, men kommer att ha din anställning i Sölvesborgs kommun.

Tillsammans med övriga medarbetare på den tekniska enheten får du leda strategisk trafikplanering både på kort och lång sikt. Du har täta kontakter med Trafikverket, Regiontrafiken, entreprenörer, medborgarna och andra enheter inom kommunen.

Kommunen erbjuder flexibilitet när det gäller att jobba hemifrån vissa dagar.

Som Trafikingenjör har du en ansvarsfull roll där du jobbar brett snarare än specialiserat. I dina arbetsuppgifter ingår trafikanordningsplaner, tillståndshantering och myndighetsrelaterade frågor samt att du kommer att vara delaktig i investeringsprojekt och planeringsfrågor.

I rollen som Trafikingenjör kommer du också vara sakkunnig i stadsbyggnads- och investeringsprojekt avseende driftsperspektiv vid nyanläggning/ombyggnation av gator och annan kommunal infrastruktur.Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot trafik eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du erfarenhet av arbete med trafikplanering.

Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med allmänheten och myndigheter krävs det att du är serviceinriktad och kan kommunicera på ett förtroendegivande sätt. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska.

För tjänsten krävs B-körkort.Vad kan vi erbjuda dig?

Som Trafikingenjör i Sölvesborg och Bromölla kommun får du en självständig och bred roll som du får vara med och påverka. Här får du driva arbetet från ax till limpa och ha många kontaktytor.


Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Jefferson Wells. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson (telefon 044-203871, e-mail [email protected])

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Dock senast den 16 jan.Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser. Här bor cirka 17 500 invånare.
Läs mer på www.solvesborg.seBromölla kommun angränsar till Blekinge och har cirka 12 500 invånare och är till ytan en av Skånes mindre kommuner. Kommunen växer och präglas av en långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling.
Läs mer på www.bromolla.se Visa mindre

Recruiter to Volvo Cars Olofström

We at Jefferson Wells are looking for a Blue-Collar Recruiter for Volvo Cars. Would you like to influence and craft the technical strategy that helps Volvo Cars to grow and reach their goal of being an electric car company by 2030? Excellent, then we would like you to join them Recruitment team! As a Recruiter, you will have a business-critical role, collaborating closely on both a strategic and operative level with hiring managers and stakeholders in pr... Visa mer
We at Jefferson Wells are looking for a Blue-Collar Recruiter for Volvo Cars.

Would you like to influence and craft the technical strategy that helps Volvo Cars to grow and reach their goal of being an electric car company by 2030? Excellent, then we would like you to join them Recruitment team!

As a Recruiter, you will have a business-critical role, collaborating closely on both a strategic and operative level with hiring managers and stakeholders in product, engineering, and/or design to find, attract, and engage top talent.

Volvo Cars has only just begun this journey in earnest and you'll be joining them at a time when you can really have a great impact and help them set the tone for the next chapter in the company's history! This position is located in Olofström.

What you'll do

In this role, you will apply your passion for recruiting best practices to elevate the candidate experience across all touchpoints. You will contribute your knowledge of Blue-collar talent markets and sourcing methods to strategically advise your stakeholders on how to scale their teams most effectively.

You will act as an advisor and partner with Hiring Managers to understand their needs, fill current openings, and plan for the future. You will work with them and your fellow recruiters to build and maintain a pool of key talents and engage with them creatively and continuously to secure candidate involvement and a strong pipeline for upcoming recruitments.

You will be responsible for the full recruitment life-cycle, you will attract the right talent globally by proactively sourcing, searching, and connecting with people around the tech community. You will also work on gaining alignment across diverse managers and internal stakeholders on fair, effective, and efficient processes necessary to ensure diversity and a great candidate experience.

Who are you?

Volvo Cars expects that you are a Recruiter with around five or more years of experience in end-to-end recruitment.

You not only have experience with but enjoy the detective work and creativity required for proactive search and effective outreach methods. You should have experience crafting well-written outreach campaigns and job descriptions using the latest research on what works to find and attract diverse talent. Experience working in a global environment in both agency and in-house recruitment, particularly with Blue-Collars companies and Industries. Fluency in Swedish is also required.

You not only have experience with but enjoy the detective work and creativity required for proactive search and effective outreach methods. You should have experience crafting well-written outreach campaigns and job descriptions using the latest research on what works to find and attract diverse talent. Experience working in a global environment in both agency and in-house recruitment, particularly with Blue-Collars companies and Industries. Fluency in Swedish is also required

We offer continuously. That means that we sometimes remove the assignments before deadline. If you are interested we recommend that you apply immediately.

Required skills

* Human Resources
* Recruiting
* Sourcing
* Communications

Languages

English - Proficient

Swedish - Native

Please note! All CV's must be in English.

You likely have many offers - why choose Jefferson Wells?
Jefferson Wells Finance have access to the most exciting customers and assignments within Finance - which gives you a great opportunity to build up your knowledge and networking in the industry!

As a consultant at Jefferson Wells Finance you will get a Consultant Manager that has experience within the local market and big personal network. The Consultant Manager will support you in ensuring that you receive the assignments, training and coaching needed to grow as a person and as a professional consultant.

If you have any questions, you are welcome to contact responsible recruiter Daniella Bergström, phone: 0455-302788 or mail: [email protected]

We work with ongoing selection and this position may be filled before the final application date, so send your application as soon as possible.

About Jefferson Wells

Jefferson Wells is part of ManpowerGroup who is Sweden's leading recruitment and staffing company with tens of thousands of attractive employers across the country as our clients. With our extensive network, locally as well as globally, we can offer many exciting job vacancies to help you build your career, both in the short and long term. With us, you can apply for full-time or extra jobs alongside the studies.

We look forward to hearing from you!

Assignment period

16 Jan 2023 - 30 Sep 2023 Visa mindre

Nätverkstekniker | Sölvesborg | Cloud and Infrastructure

Ansök    Sep 27    Experis AB    Nätverkstekniker
Om Experis Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige o... Visa mer
Om Experis
Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare

Något som utmärker oss på Experis är att vi ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa, samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vi anordnar ofta roliga aktiviteter och umgås gärna även utanför jobbets lokaler. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag!

Att jobba som Nätverkstekniker för Experis
I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa den dagliga driften av nätverket, utföra installation och underhåll av servrar, nätverk och säkerhetslösningar och agera support i nätverksfrågor gentemot kollegor och chefer. Dessutom kommer du att ge support i nätverksfrågor till kunder, utföra felsökning och avgränsning och analys av nätverk. Du kommer att arbeta i gamla och trivsamma lokaler centralt i Sölvesborg.

Mer specifikt kommer du att:
* ge råd och hjälp vid tekniska problem
* installera nätverk
* dokumentera ärenden
* bygga och förvalta servrar och nätverk.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med nätverk, problemlösning och daglig drift. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av nätverk, Cisco-produkter och Fortinet.

Goda kunskaper om:
* Cisco produktflora
* Fortinets produktflora
* F5 - Big-IP
* Linux/Unix
* DNS (Microsoft, BIND)
* Säkerhetsarbete
* Certifikathantering

Detta är meriterande:
* VMware
* Erfarenhet av ITIL-processer

Erbjudande
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil Rudvi på telefonnummer: 0761359613 eller via e-post: [email protected].

Vi intervjuar löpande och kommer tillsätta när vi har rätt medarbetare för den tilltänkta tjänsten.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Projektledare mark & exploatering till Sölvesborgs Kommun

Söker du nya, spännande projekt inom mark- och exploatering? Vill du driva utvecklingsprojekt i en mindre kommun där du får möjlighet att vara med och påverka din roll? Sölvesborgs kommun söker dig som vill vara med och förverkliga deras visioner! Rollen Som projektledare för mark och exploatering deltar du i den strategiska planeringen och driver investeringsprojekt från idéstadie till genomförande. Du har ett nära samarbete med förvaltningens ö... Visa mer
Söker du nya, spännande projekt inom mark- och exploatering? Vill du driva utvecklingsprojekt i en mindre kommun där du får möjlighet att vara med och påverka din roll?

Sölvesborgs kommun söker dig som vill vara med och förverkliga deras visioner!

Rollen

Som projektledare för mark och exploatering deltar du i den strategiska planeringen och driver investeringsprojekt från idéstadie till genomförande. Du har ett nära samarbete med förvaltningens övriga kollegor men också dialog med kommunala bolag, myndigheter och exploatörer. Som projektledare ansvarar du för att projekten drivs mot uppsatta mål samt att tidplaner, projektbudget och upphandlad kvalité hålls.

I rollen som projektledare agerar du byggledare gentemot entreprenör, är kontaktperson mot konsulter, deltar i upphandling på marksidan och är involverad i pris/kostnadsutvärdering vid inköp av ny mark. Du upprättar även underlag för politiska beslut, lämnar synpunkter i detaljplanearbetet och medverkar i framtagande av förstudier, ekonomiska analyser och kalkyler samt genomförandeplanering.

Du tillhör den strategiska avdelningen som har 11 engagerade medarbetare inom en bred verksamhet exempelvis med samhällsplanering, exploatering, gata, trafik, miljö, mät och GIS.Din profil

Vi söker dig som har du högskoleutbildning med inriktning mot väg- och vattenbyggnad, lantmäteri eller motsvarande kunskap förvärvad via arbete.
Du har några års erfarenhet av mark- och exploateringsarbete från en liknande roll i kommunal verksamhet eller som projektledare på något större bygg- eller konsultbolag.

Som projektledare har du dokumenterad erfarenhet av ekonomi-, tid- och resursplaner.

Du är en engagerad person som har förmåga att arbeta under eget ansvar, har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer, såväl internt som externt. Du sätter ingen prestige i ditt arbete eller dina projekt och stöttar gärna kollegor vid behov. Du har vana att arbeta strukturerat och självständigt och att driva flera projekt parallellt.

För tjänsten krävs B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som Projektledare för mark och exploatering i Sölvesborgs kommun får du en självständig och bred roll som du får vara med och påverka. Sölvesborgs kommun är den lilla kommunen med god ekonomi, korta beslutsvägar och med stora visioner!


Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Jefferson Wells. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson (telefon 044-203871, e-mail [email protected])

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Dock senast den 11 dec.Om Sölvesborgs kommun

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Här bor cirka 17 500 invånare. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Läs gärna mer på www.solvesborg.se Visa mindre

Junior controller till TitanX i Sölvesborg

Ansök    Jan 14    Experis AB    Controller
Jefferson Wells rekryterar nu en Junior Controller till en utvecklande och omväxlande tjänst på globala TitanX Engine Cooling i Mjällby. Arbetet kommer att innefatta ansvar för daglig uppföljning och analys samt kommer att ge en bra grund att stå på och en god inblick i fordonsindustrin och global sales. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos TitanX på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat den rätta kandidaten, så vänta inte med din ansök... Visa mer
Jefferson Wells rekryterar nu en Junior Controller till en utvecklande och omväxlande tjänst på globala TitanX Engine Cooling i Mjällby. Arbetet kommer att innefatta ansvar för daglig uppföljning och analys samt kommer att ge en bra grund att stå på och en god inblick i fordonsindustrin och global sales. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos TitanX på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat den rätta kandidaten, så vänta inte med din ansökan.

TitanX Engine Cooling är en av världens största leverantörer av kylarsystem till motor och transmission för kommersiella fordon. Företaget omsätter över 2 miljarder kronor och har ca 1.000 anställda worldwide. Kylningslösningarna levereras till världsledande märken såväl inom OEM som eftermarknad. Produktion och utveckling sker i Linköping och Mjällby i Sverige, samt i USA, Brasilien, Kina, Polen och Mexiko. Huvudkontoret finns i Mjällby. Sedan 2017 är TitanX en del av indiska TATA-gruppen med ca 600.000 anställda.
www.titanx.com

Arbetsuppgifter:

I rollen som Junior Controller kommer du att arbeta i nära samarbete med Ekonomichef/Financial Controller och vara den som ansvarar för att hålla koll på produktions- och försäljningskostnader samt följa upp och proaktivt arbeta för att förbättra kostnadseffektivitet och kassaflöde. Du kommer på daglig basis att skapa och analysera olika rapporter avseende t.ex. produktivitet och materialförbrukning. I tjänsten ingår en viss andel av repetitiva arbetsuppgifter såsom att kalkylera artiklar och hantera stora datamängder i Excel. Du kommer att involveras i företagets utveckling av SAP S4 HANA.

Tjänsten ger Dig en unik inblick i hur det är att jobba i en global miljö på en finansavdelning i en av världens tuffaste industrier. Vi lovar dig en intensiv och lärorik resa!

Kvalifikationer

* Fullständig högskoleutbildning inom ekonomi, minst kandidatnivå
* God kunskap i Excel och framför allt med ett stort intresse att lära mycket mer
* God förståelse för redovisning gärna med kunskap om kassaflöde
* Mycket god kunskap i engelska i såväl tal som skrift

Meriterande

* Erfarenhet av arbete på tillverkande industri

Vem är du?

Du är en person som trivs med varierande arbetsuppgifter som innebär både tuffare utmaningar och inslag av mer repetitivt arbete. Du har en stark egen drivkraft och är en nyfiken person som inte räds att ta ansvar för att ta reda på det du behöver för att lösa en uppgift.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

På Titan X får du möjlighet att komma in som junior ekonom och på kort tid utvecklas mycket och på så vis ta ett stort kliv i karriären på kort tid.

Du har säkerligen fler erbjudanden att ta ställning till - varför ska du välja Jefferson Wells?

Jefferson Wells Finance har tillgång till de mest spännande kunderna och uppdragen inom Finance - vilket ger dig en stor möjlighet att bygga upp din kunskap och nätverkande i branschen!

Som konsult på Jefferson Wells Finance får du en konsultchef som har erfarenhet av den lokala marknaden och stort personligt nätverk. Konsultchefen kommer att stödja dig i att säkerställa att du får de uppdrag, utbildning och coachning som behövs för att växa som person och som professionell konsult.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonathan Gardh, telefon: 0455-302782 eller mail: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och denna tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda många spännande lediga jobb för att hjälpa dig bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltids- eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Junior controller till TitanX i Sölvesborg

Ansök    Jan 10    Experis AB    Controller
Jefferson Wells rekryterar nu en Junior Controller till en utvecklande och omväxlande tjänst på globala TitanX Engine Cooling i Mjällby. Arbetet kommer att innefatta ansvar för daglig uppföljning och analys samt kommer att ge en bra grund att stå på och en god inblick i fordonsindustrin och global sales. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos TitanX på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat den rätta kandidaten, så vänta inte med din ansök... Visa mer
Jefferson Wells rekryterar nu en Junior Controller till en utvecklande och omväxlande tjänst på globala TitanX Engine Cooling i Mjällby. Arbetet kommer att innefatta ansvar för daglig uppföljning och analys samt kommer att ge en bra grund att stå på och en god inblick i fordonsindustrin och global sales. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos TitanX på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat den rätta kandidaten, så vänta inte med din ansökan.

TitanX Engine Cooling är en av världens största leverantörer av kylarsystem till motor och transmission för kommersiella fordon. Företaget omsätter över 2 miljarder kronor och har ca 1.000 anställda worldwide. Kylningslösningarna levereras till världsledande märken såväl inom OEM som eftermarknad. Produktion och utveckling sker i Linköping och Mjällby i Sverige, samt i USA, Brasilien, Kina, Polen och Mexiko. Huvudkontoret finns i Mjällby. Sedan 2017 är TitanX en del av indiska TATA-gruppen med ca 600.000 anställda.
www.titanx.com

Arbetsuppgifter:

I rollen som Junior Controller kommer du att arbeta i nära samarbete med Ekonomichef/Financial Controller och vara den som ansvarar för att hålla koll på produktions- och försäljningskostnader samt följa upp och proaktivt arbeta för att förbättra kostnadseffektivitet och kassaflöde. Du kommer på daglig basis att skapa och analysera olika rapporter avseende t.ex. produktivitet och materialförbrukning. I tjänsten ingår en viss andel av repetitiva arbetsuppgifter såsom att kalkylera artiklar och hantera stora datamängder i Excel. Du kommer att involveras i företagets utveckling av SAP S4 HANA.

Tjänsten ger Dig en unik inblick i hur det är att jobba i en global miljö på en finansavdelning i en av världens tuffaste industrier. Vi lovar dig en intensiv och lärorik resa!

Kvalifikationer

* Fullständig högskoleutbildning inom ekonomi, minst kandidatnivå
* God kunskap i Excel och framför allt med ett stort intresse att lära mycket mer
* God förståelse för redovisning gärna med kunskap om kassaflöde
* Mycket god kunskap i engelska i såväl tal som skrift

Meriterande

* Erfarenhet av arbete på tillverkande industri

Vem är du?

Du är en person som trivs med varierande arbetsuppgifter som innebär både tuffare utmaningar och inslag av mer repetitivt arbete. Du har en stark egen drivkraft och är en nyfiken person som inte räds att ta ansvar för att ta reda på det du behöver för att lösa en uppgift.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

På Titan X får du möjlighet att komma in som junior ekonom och på kort tid utvecklas mycket och på så vis ta ett stort kliv i karriären på kort tid.

Du har säkerligen fler erbjudanden att ta ställning till - varför ska du välja Jefferson Wells?

Jefferson Wells Finance har tillgång till de mest spännande kunderna och uppdragen inom Finance - vilket ger dig en stor möjlighet att bygga upp din kunskap och nätverkande i branschen!

Som konsult på Jefferson Wells Finance får du en konsultchef som har erfarenhet av den lokala marknaden och stort personligt nätverk. Konsultchefen kommer att stödja dig i att säkerställa att du får de uppdrag, utbildning och coachning som behövs för att växa som person och som professionell konsult.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonathan Gardh, telefon: 0455-302782 eller mail: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och denna tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda många spännande lediga jobb för att hjälpa dig bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltids- eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Junior controller till TitanX i Sölvesborg

Ansök    Jan 7    Experis AB    Controller
Jefferson Wells rekryterar nu en Junior Controller till en utvecklande och omväxlande tjänst på globala TitanX Engine Cooling i Mjällby. Arbetet kommer att innefatta ansvar för daglig uppföljning och analys samt kommer att ge en bra grund att stå på och en god inblick i fordonsindustrin och global sales. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos TitanX på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat den rätta kandidaten, så vänta inte med din ansök... Visa mer
Jefferson Wells rekryterar nu en Junior Controller till en utvecklande och omväxlande tjänst på globala TitanX Engine Cooling i Mjällby. Arbetet kommer att innefatta ansvar för daglig uppföljning och analys samt kommer att ge en bra grund att stå på och en god inblick i fordonsindustrin och global sales. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos TitanX på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat den rätta kandidaten, så vänta inte med din ansökan.

TitanX Engine Cooling är en av världens största leverantörer av kylarsystem till motor och transmission för kommersiella fordon. Företaget omsätter över 2 miljarder kronor och har ca 1.000 anställda worldwide. Kylningslösningarna levereras till världsledande märken såväl inom OEM som eftermarknad. Produktion och utveckling sker i Linköping och Mjällby i Sverige, samt i USA, Brasilien, Kina, Polen och Mexiko. Huvudkontoret finns i Mjällby. Sedan 2017 är TitanX en del av indiska TATA-gruppen med ca 600.000 anställda.
www.titanx.com

Arbetsuppgifter:

I rollen som Junior Controller kommer du att arbeta i nära samarbete med Ekonomichef/Financial Controller och vara den som ansvarar för att hålla koll på produktions- och försäljningskostnader samt följa upp och proaktivt arbeta för att förbättra kostnadseffektivitet och kassaflöde. Du kommer på daglig basis att skapa och analysera olika rapporter avseende t.ex. produktivitet och materialförbrukning. I tjänsten ingår en viss andel av repetitiva arbetsuppgifter såsom att kalkylera artiklar och hantera stora datamängder i Excel. Du kommer att involveras i företagets utveckling av SAP S4 HANA.

Tjänsten ger Dig en unik inblick i hur det är att jobba i en global miljö på en finansavdelning i en av världens tuffaste industrier. Vi lovar dig en intensiv och lärorik resa!

Kvalifikationer

* Fullständig högskoleutbildning inom ekonomi, minst kandidatnivå
* God kunskap i Excel och framför allt med ett stort intresse att lära mycket mer
* God förståelse för redovisning gärna med kunskap om kassaflöde
* Mycket god kunskap i engelska i såväl tal som skrift

Meriterande

* Erfarenhet av arbete på tillverkande industri

Vem är du?

Du är en person som trivs med varierande arbetsuppgifter som innebär både tuffare utmaningar och inslag av mer repetitivt arbete. Du har en stark egen drivkraft och är en nyfiken person som inte räds att ta ansvar för att ta reda på det du behöver för att lösa en uppgift.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

På Titan X får du möjlighet att komma in som junior ekonom och på kort tid utvecklas mycket och på så vis ta ett stort kliv i karriären på kort tid.

Du har säkerligen fler erbjudanden att ta ställning till - varför ska du välja Jefferson Wells?

Jefferson Wells Finance har tillgång till de mest spännande kunderna och uppdragen inom Finance - vilket ger dig en stor möjlighet att bygga upp din kunskap och nätverkande i branschen!

Som konsult på Jefferson Wells Finance får du en konsultchef som har erfarenhet av den lokala marknaden och stort personligt nätverk. Konsultchefen kommer att stödja dig i att säkerställa att du får de uppdrag, utbildning och coachning som behövs för att växa som person och som professionell konsult.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonathan Gardh, telefon: 0455-302782 eller mail: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och denna tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda många spännande lediga jobb för att hjälpa dig bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltids- eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Systemtekniker till Sölvesborg - Bromölla Kommunalförbund

Ansök    Jan 10    Experis AB    Nätverkstekniker
Vill du göra skillnad, vara med och underlätta vardagen för många och jobba med förändringsarbete? Då ska du söka den här rollen som Systemtekniker till SBKF! Här får du en nyckelroll, stor möjlighet att påverka och bidra till samhällsnytta. SBKF:s IT-verksamhet, har ansvar för IT-driften, tillhandahåller servrar och lagringsplattform i Sölvesborg och Bromölla kommun med tillhörande förbund och bolag. I verksamheten arbetar 13 personer. Syftet med verksam... Visa mer
Vill du göra skillnad, vara med och underlätta vardagen för många och jobba med förändringsarbete? Då ska du söka den här rollen som Systemtekniker till SBKF! Här får du en nyckelroll, stor möjlighet att påverka och bidra till samhällsnytta.

SBKF:s IT-verksamhet, har ansvar för IT-driften, tillhandahåller servrar och lagringsplattform i Sölvesborg och Bromölla kommun med tillhörande förbund och bolag. I verksamheten arbetar 13 personer. Syftet med verksamheten är att ge medlemskommunerna service och support i sin dagliga IT-miljö. Här kommer du få möjlighet att jobba med härliga kollegor i ett sammansvetsat och engagerat team, i en miljö som är modern med två kommuner som jobbar proaktivt med sin digitala utveckling. Vilket gör att det finns många spännande projekt, utmaningar och initiativ att vara delaktig i.Rollen som Systemtekniker

I din roll som Systemtekniker kommer du att ansvara för att våra verksamheter får det tekniska stöd som efterfrågas. Rollen innebär främst djupare problemlösning i 3rd line. Här kommer du få möjligheten att arbeta med ett antal verksamhetssystem, drift och underhåll av infrastruktur.

Du kommer att vara delaktig i införandeprojekt där du är ett stöd för våra verksamheter. I denna roll ser vi att du snarare är en generalist än specialist då man kommer vara involverad i många och olika projekt/arbetsuppgifter. Denna tjänst kräver kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du arbetat med:

* Nätverk
* VMware
* Microsoft Exchange
* Server-administration
* SCCM
* ITIL-processer
* Backup
* 3rd line support
* Incidenthantering
* Kommunala verksamhetssystem

Tjänsten är placerad i Sölvesborg.

Om dig
För att passa in i denna roll ser vi att du har en teknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom IT. Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal verksamhet i dina nuvarande eller tidigare tjänster.Vi ser gärna att du är en lösningsorienterad person som har en stark servicekänsla, då tjänsten innebär kundkontakter. Som person är du social, ansvarstagande och strukturerad. Vidare är du effektiv och noggrann samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Tidigare arbetslivserfarenhet av 3rd line support är önskvärt, arbetat med incidenthantering och förändringsarbete och har kunskap i hur en supportfunktion arbetar på ett effektivt och serviceinriktat sätt.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar SBKF med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och -specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, [email protected] eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, [email protected]. Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se. Urval kommer ske löpande och sista ansökningsdag är 14/1.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan! Visa mindre

Shipping Administrator to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Dec 29    Experis AB    Logistiker
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinatin... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinating the logistic loop and planning, executing and controlling shipments. The role also includes documenting shipments and working with ongoing process improvements. You will be one of two Shipping Administrators and part of our experienced Supply Chain team. You will report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Master data set up, customer demand update, tracking delivery performance
* Booking of pick-ups via external logistics platforms
* Shipping; labelling of goods, coordinating loading & shipping
* Administration; logistic information, financial & legal information (invoicing, customs documents etc.)
* Improving overall shipping function and efficiency
* Communication with customers

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering, or about 2-3 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

You have an organized, analytical mindset with good Excel skills. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Johan Angerfors at [email protected] or 035-161442.

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se. Visa mindre

Junior controller till TitanX i Sölvesborg

Ansök    Jan 5    Experis AB    Controller
Jefferson Wells rekryterar nu en Junior Controller till en utvecklande och omväxlande tjänst på globala TitanX Engine Cooling i Mjällby. Arbetet kommer att innefatta ansvar för daglig uppföljning och analys samt kommer att ge en bra grund att stå på och en god inblick i fordonsindustrin och global sales. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos TitanX på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat den rätta kandidaten, så vänta inte med din ansök... Visa mer
Jefferson Wells rekryterar nu en Junior Controller till en utvecklande och omväxlande tjänst på globala TitanX Engine Cooling i Mjällby. Arbetet kommer att innefatta ansvar för daglig uppföljning och analys samt kommer att ge en bra grund att stå på och en god inblick i fordonsindustrin och global sales. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos TitanX på heltid. Tjänsten kommer att tillsättas när vi hittat den rätta kandidaten, så vänta inte med din ansökan.

TitanX Engine Cooling är en av världens största leverantörer av kylarsystem till motor och transmission för kommersiella fordon. Företaget omsätter över 2 miljarder kronor och har ca 1.000 anställda worldwide. Kylningslösningarna levereras till världsledande märken såväl inom OEM som eftermarknad. Produktion och utveckling sker i Linköping och Mjällby i Sverige, samt i USA, Brasilien, Kina, Polen och Mexiko. Huvudkontoret finns i Mjällby. Sedan 2017 är TitanX en del av indiska TATA-gruppen med ca 600.000 anställda.
www.titanx.com

Arbetsuppgifter:

I rollen som Junior Controller kommer du att arbeta i nära samarbete med Ekonomichef/Financial Controller och vara den som ansvarar för att hålla koll på produktions- och försäljningskostnader samt följa upp och proaktivt arbeta för att förbättra kostnadseffektivitet och kassaflöde. Du kommer på daglig basis att skapa och analysera olika rapporter avseende t.ex. produktivitet och materialförbrukning. I tjänsten ingår en viss andel av repetitiva arbetsuppgifter såsom att kalkylera artiklar och hantera stora datamängder i Excel. Du kommer att involveras i företagets utveckling av SAP S4 HANA.

Tjänsten ger Dig en unik inblick i hur det är att jobba i en global miljö på en finansavdelning i en av världens tuffaste industrier. Vi lovar dig en intensiv och lärorik resa!

Kvalifikationer

* Fullständig högskoleutbildning inom ekonomi, minst kandidatnivå
* God kunskap i Excel och framför allt med ett stort intresse att lära mycket mer
* God förståelse för redovisning gärna med kunskap om kassaflöde
* Mycket god kunskap i engelska i såväl tal som skrift

Meriterande

* Erfarenhet av arbete på tillverkande industri

Vem är du?

Du är en person som trivs med varierande arbetsuppgifter som innebär både tuffare utmaningar och inslag av mer repetitivt arbete. Du har en stark egen drivkraft och är en nyfiken person som inte räds att ta ansvar för att ta reda på det du behöver för att lösa en uppgift.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

På Titan X får du möjlighet att komma in som junior ekonom och på kort tid utvecklas mycket och på så vis ta ett stort kliv i karriären på kort tid.

Du har säkerligen fler erbjudanden att ta ställning till - varför ska du välja Jefferson Wells?

Jefferson Wells Finance har tillgång till de mest spännande kunderna och uppdragen inom Finance - vilket ger dig en stor möjlighet att bygga upp din kunskap och nätverkande i branschen!

Som konsult på Jefferson Wells Finance får du en konsultchef som har erfarenhet av den lokala marknaden och stort personligt nätverk. Konsultchefen kommer att stödja dig i att säkerställa att du får de uppdrag, utbildning och coachning som behövs för att växa som person och som professionell konsult.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonathan Gardh, telefon: 0455-302782 eller mail: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och denna tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup som är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda många spännande lediga jobb för att hjälpa dig bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltids- eller extrajobb vid sidan av studierna.

Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Warehouse Manager to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Dec 29    Experis AB    Lagerchef
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Warehouse Manager (Physical Flow Supervisor) you will be responsible for managing the Physica... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Warehouse Manager (Physical Flow Supervisor) you will be responsible for managing the Physical Flow team, manage all logistic flows, storage and warehouses oft he plant. You will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Manage the Physical Flow team
* Manage all logistics flows, storage and warehouses of the Plant
* Improve & optimize all internal logistics flows, storage and warehouses
* Make sure that TitanX Production System standards (TiPS) are properly implemented, and take any action aimed at improving theses standards (quality, cost, delivery, involvement & safety of personnel)

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.Your profile

You have a Bachelor degree or relevant technical education and about 3-5 years experience in Supply Chain och Production Supervision.

You are an experienced leader with proven skills in creating good teamwork and working with continuous process improvement. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write Swedish and English fluently.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Johan Angerfors at [email protected] or 035-161442.

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se. Visa mindre

Systemtekniker till Sölvesborg - Bromölla Kommunalförbund

Ansök    Dec 3    Experis AB    Nätverkstekniker
Vill du göra skillnad, vara med och underlätta vardagen för många och jobba med förändringsarbete? Då ska du söka den här rollen som Systemtekniker till SBKF! Här får du en nyckelroll, stor möjlighet att påverka och bidra till samhällsnytta. SBKF:s IT-verksamhet, har ansvar för IT-driften, tillhandahåller servrar och lagringsplattform i Sölvesborg och Bromölla kommun med tillhörande förbund och bolag. I verksamheten arbetar 13 personer. Syftet med verksam... Visa mer
Vill du göra skillnad, vara med och underlätta vardagen för många och jobba med förändringsarbete? Då ska du söka den här rollen som Systemtekniker till SBKF! Här får du en nyckelroll, stor möjlighet att påverka och bidra till samhällsnytta.

SBKF:s IT-verksamhet, har ansvar för IT-driften, tillhandahåller servrar och lagringsplattform i Sölvesborg och Bromölla kommun med tillhörande förbund och bolag. I verksamheten arbetar 13 personer. Syftet med verksamheten är att ge medlemskommunerna service och support i sin dagliga IT-miljö. Här kommer du få möjlighet att jobba med härliga kollegor i ett sammansvetsat och engagerat team, i en miljö som är modern med två kommuner som jobbar proaktivt med sin digitala utveckling. Vilket gör att det finns många spännande projekt, utmaningar och initiativ att vara delaktig i.Rollen som Systemtekniker

I din roll som Systemtekniker kommer du att ansvara för att våra verksamheter får det tekniska stöd som efterfrågas. Rollen innebär främst djupare problemlösning i 3rd line. Här kommer du få möjligheten att arbeta med ett antal verksamhetssystem, drift och underhåll av infrastruktur.

Du kommer att vara delaktig i införandeprojekt där du är ett stöd för våra verksamheter. I denna roll ser vi att du snarare är en generalist än specialist då man kommer vara involverad i många och olika projekt/arbetsuppgifter. Denna tjänst kräver kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du arbetat med:

* Nätverk
* VMware
* Microsoft Exchange
* Server-administration
* SCCM
* ITIL-processer
* Backup
* 3rd line support
* Incidenthantering
* Kommunala verksamhetssystem

Tjänsten är placerad i Sölvesborg.

Om dig
För att passa in i denna roll ser vi att du har en teknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom IT. Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal verksamhet i dina nuvarande eller tidigare tjänster.Vi ser gärna att du är en lösningsorienterad person som har en stark servicekänsla, då tjänsten innebär kundkontakter. Som person är du social, ansvarstagande och strukturerad. Vidare är du effektiv och noggrann samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Tidigare arbetslivserfarenhet av 3rd line support är önskvärt, arbetat med incidenthantering och förändringsarbete och har kunskap i hur en supportfunktion arbetar på ett effektivt och serviceinriktat sätt.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar SBKF med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och -specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, [email protected] eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, [email protected]. Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se. Urval kommer ske löpande och sista ansökningsdag är 14/1.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan! Visa mindre

Ekonom till Sölvesborg

Ansök    Dec 20    Experis AB    Förvaltningsekonom
Är du en utåtriktad och kommunikativ ekonom på jakt efter nytt jobb? Har du tidigare erfarenhet från kommunal eller offentlig verksamhet? Skulle du trivas i en roll där du får arbeta både på övergripande nivå med system och rapportering och som stöd till verksamheterna? Då kan det här vara jobbet för dig. Arbetsuppgifter Vi söker nu en Ekonom till vår centrala Ekonomiavdelning. Avdelningen består av 11 medarbetare som tillsammans arbetar tvärfunktione... Visa mer
Är du en utåtriktad och kommunikativ ekonom på jakt efter nytt jobb? Har du tidigare erfarenhet från kommunal eller offentlig verksamhet? Skulle du trivas i en roll där du får arbeta både på övergripande nivå med system och rapportering och som stöd till verksamheterna? Då kan det här vara jobbet för dig.Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Ekonom till vår centrala Ekonomiavdelning. Avdelningen består av 11 medarbetare som tillsammans arbetar tvärfunktionellt med ett övergripande ansvar att stödja delar av verksamheten med analyser, uppföljning av projekt, ekonomisk måluppfyllelse med mera. Det finns även ett stort samarbete med våra kommunala bolag.

I ansvaret ingår:

* Övergripande ekonomifrågor för kommunen och kommunkoncernen, budget och redovisning för kommunkoncernen
* Delat systemansvar för kommunens ekonomisystem, Visma, och stödsystem (Budget och prognossystem, Qliksense och Stratsys).
* Hantering av stiftelser och donationsfonder; administration av donationer, årsbokslut, kontakt med banker och förvaltare
* Ekonomistöd till verksamheterna Fritid och kultur och Miljö- och hälsoskyddVem söker vi?

Vi söker dig som har relevant examen från universitet eller högskola och som har flerårig yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser helst att du har erfarenhet från kommunal förvaltning eller kommunkontor, men du kan även ha andra erfarenheter som är relevanta. Du har mycket god analytisk förmåga, kan se helheter och är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Vi förutsätter att du har ett systemintresse och har lätt för att använda olika IT-stöd i ditt arbete. Du har goda kunskaper i Excel.

Eftersom du i ditt arbete kommer att ha många kontakter är det viktigt att du är utåtriktad, positiv, lyhörd och har en utpräglad servicekänsla. Du har förmåga att skapa förtroende, har lätt för att samarbeta och har god pedagogisk förmåga. Du är initiativrik, proaktiv och kommer i mål med dina uppgifter. Att du är noggrann är en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sölvesborg.Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att bli en del av Ekonomiavdelningen som är en sammansvetsad grupp som stöttar varandra vid behov. I din roll kommer du att ha ett självständigt ansvar. För att skapa trygghet och tydlighet har organisationen väI inarbetade strukturer och arbetssätt samt arbetar så långt det är möjligt efter gemensamma rutiner.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.


Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Jefferson Wells. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson (telefon 044-203871, e-mail [email protected]) eller rekryteringskonsult Rikard Karlsson (telefon 0709-316 318, e-mail: [email protected]

Du ansöker senast 31 januari via länken i annonsen på www.jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!Om Sölvesborgs kommun

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Här bor cirka 17 500 invånare. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Läs gärna mer på www.solvesborg.se Visa mindre

Lsvens/Sölvesborg/ekonom

Ansök    Dec 17    Experis AB    Förvaltningsekonom
Är du en utåtriktad och kommunikativ ekonom på jakt efter nytt jobb? Har du tidigare erfarenhet från kommunal eller offentlig verksamhet? Skulle du trivas i en roll där du får arbeta både på övergripande nivå med system och rapportering och som stöd till verksamheterna? Då kan det här vara jobbet för dig. Arbetsuppgifter Vi söker nu en Ekonom till vår centrala Ekonomiavdelning. Avdelningen består av 11 medarbetare som tillsammans arbetar tvärfunktione... Visa mer
Är du en utåtriktad och kommunikativ ekonom på jakt efter nytt jobb? Har du tidigare erfarenhet från kommunal eller offentlig verksamhet? Skulle du trivas i en roll där du får arbeta både på övergripande nivå med system och rapportering och som stöd till verksamheterna? Då kan det här vara jobbet för dig.Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Ekonom till vår centrala Ekonomiavdelning. Avdelningen består av 11 medarbetare som tillsammans arbetar tvärfunktionellt med ett övergripande ansvar att stödja delar av verksamheten med analyser, uppföljning av projekt, ekonomisk måluppfyllelse med mera. Det finns även ett stort samarbete med våra kommunala bolag.

I ansvaret ingår:

* Övergripande ekonomifrågor för kommunen och kommunkoncernen, budget och redovisning för kommunkoncernen
* Delat systemansvar för kommunens ekonomisystem, Visma, och stödsystem (Budget och prognossystem, Qliksense och Stratsys).
* Hantering av stiftelser och donationsfonder; administration av donationer, årsbokslut, kontakt med banker och förvaltare
* Ekonomistöd till verksamheterna Fritid och kultur och Miljö- och hälsoskyddVem söker vi?

Vi söker dig som har relevant examen från universitet eller högskola och som har flerårig yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser helst att du har erfarenhet från kommunal förvaltning eller kommunkontor, men du kan även ha andra erfarenheter som är relevanta. Du har mycket god analytisk förmåga, kan se helheter och är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Vi förutsätter att du har ett systemintresse och har lätt för att använda olika IT-stöd i ditt arbete. Du har goda kunskaper i Excel.

Eftersom du i ditt arbete kommer att ha många kontakter är det viktigt att du är utåtriktad, positiv, lyhörd och har en utpräglad servicekänsla. Du har förmåga att skapa förtroende, har lätt för att samarbeta och har god pedagogisk förmåga. Du är initiativrik, proaktiv och kommer i mål med dina uppgifter. Att du är noggrann är en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sölvesborg.Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att bli en del av Ekonomiavdelningen som är en sammansvetsad grupp som stöttar varandra vid behov. I din roll kommer du att ha ett självständigt ansvar. För att skapa trygghet och tydlighet har organisationen väI inarbetade strukturer och arbetssätt samt arbetar så långt det är möjligt efter gemensamma rutiner.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.


Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Jefferson Wells. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson (telefon 044-203871, e-mail [email protected]) eller rekryteringskonsult Rikard Karlsson (telefon 0709-316 318, e-mail: [email protected]

Du ansöker senast 31 januari via länken i annonsen på www.jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!Om Sölvesborgs kommun

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Här bor cirka 17 500 invånare. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Läs gärna mer på www.solvesborg.se Visa mindre

Master Planner/Scheduler to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Sep 9    Experis AB    Inköpsingenjör
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. As Master Planner/Scheduler you will be responsible for coordinating the Master Production Scheduling (MPS) ... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

As Master Planner/Scheduler you will be responsible for coordinating the Master Production Scheduling (MPS) process. The job includes Coordinating mid- to short-term balance of Customer demand vs. available resources, coordinating all main industrial projects impacting Supply Chain, monitoring KPIs and managing and optimising inventory levels.

The Master Planner/Scheduler will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities:

* Generate realistic and consistent Master Production Schedules (MPS)
* Continuously improve quality of the MPS generation
* Lead RCCP (Rough cut capacity Planning) work to ensure that MPS is realistic & consistent with resources
* Ensure constant alignment between MPS and SIOP (Sales and Operations Planning)
* Optimize inventory, while balancing risk of shortages:
* Track and measure MPS Respect Rate levels
* Coordinate MPS & RCCP meetings (weekly) with plant operations team
* Information & communication within the Supply Chain team
* Supply Chain responsible for Industrial Projects

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Engine Cooling.Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering and about 5-10 years experience in Supply Chain (planning) or shorter if you have relevant experience in Manufacturing, Purchasing or Financial Controlling.

You have an analytical mindset with good Excel skills as you will be required to extract mass data from the systems to review & analyse as basis for process improvements. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are innovative, result driven and proactive. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant johan.angerfors at 035-161 442 or [email protected]

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Visa mindre

Shipping Administrator to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Sep 8    Experis AB    Expeditör, spedition
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinating the logist... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinating the logistic loop and planning, executing and controlling shipments. The role also includes documenting shipments and working with ongoing process improvements. You will be one of two Shipping Administrators and part of our experienced Supply Chain team. You will report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Master data set up, customer demand update, tracking delivery performance
* Booking of pick-ups via external logistics platforms
* Shipping; labelling of goods, coordinating loading & shipping
* Administration; logistic information, financial & legal information (invoicing, customs documents etc.)
* Improving overall shipping function and efficiency
* Communication with customers

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.Your Profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering, or about 2-3 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

You have an organized, analytical mindset with good Excel skills. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Johan Angerfors at 035-161 442 or [email protected].

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Visa mindre

It-tekniker till Sölvesborg - Bromölla Kommunalförbund!

Vill du göra skillnad, vara med och underlätta vardagen för många och jobba med förändringsarbete? Då ska du söka den här rollen som It-tekniker till SBKF! Här får du en spännande roll och möjlighet att bidra till samhällsnytta. SBKF:s IT-verksamhet, har ansvar för IT-driften, tillhandahåller servrar och lagringsplattform i Sölvesborg och Bromölla kommun med tillhörande förbund och bolag. I verksamheten arbetar 13 personer. Syftet med verksamheten är att ... Visa mer
Vill du göra skillnad, vara med och underlätta vardagen för många och jobba med förändringsarbete? Då ska du söka den här rollen som It-tekniker till SBKF! Här får du en spännande roll och möjlighet att bidra till samhällsnytta.

SBKF:s IT-verksamhet, har ansvar för IT-driften, tillhandahåller servrar och lagringsplattform i Sölvesborg och Bromölla kommun med tillhörande förbund och bolag. I verksamheten arbetar 13 personer. Syftet med verksamheten är att ge medlemskommunerna service och support i sin dagliga IT-miljö. Här kommer du få möjlighet att jobba med härliga kollegor i ett sammansvetsat och engagerat team, i en miljö som är modern med två kommuner som jobbar proaktivt med sin digitala utveckling. Vilket gör att det finns många spännande projekt, utmaningar och initiativ att vara delaktig i.Arbetsuppgifter

Vi söker efter en It-tekniker som ska arbeta i både vår 1st och 2nd linesupport med incidenthantering och som utetekniker ute på fältet hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter handlar primärt om support på plats hos användare, så som installation av PC/Chromebooks/Skrivare/Tillbehör samt allmänt användarstöd. Telefonsupport från vår Servicedesk med konto- och licenshantering samt allmänna frågor gällande It, samt säkerställa att ärende som inte löses inom stipulerad till överlämnas till back-office (3rd line).

Dessutom är det extra meriterande om du har kännedom inom något eller några av nedanstående områden;

* Nät, brandväggar, Teis, F5, certifikat.
* AD, Exchange, Meta, Print, Molntjänst (Google/O365), GPO
* Databaser, SCCM, Server, Backup, RDS
* VMware, vScope, Verksamhetssystem, paketeringVem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet av IT Support. Du har goda generella IT-kunskaper med erfarenhet inom felsökning, support och installation. Vi sätter stort värde i personliga egenskaper. Vi tror att du är framåt, ansvarstagande, noggrann och en kreativ problemlösare. Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakter bör du gilla att vara ute hos kund. Vi ser vi gärna, att du är positiv, social och har en god servicekänsla. Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar SBKF med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt [email protected]. eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, [email protected]. Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se. Urval kommer ske löpande och sista ansökningsdag är 14/1.Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan! Visa mindre

Shipping Administrator to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Maj 11    Experis AB    Transportplanerare
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinatin... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinating the logistic loop and planning, executing and controlling shipments. The role also includes documenting shipments and working with ongoing process improvements. You will be one of two Shipping Administrators and part of our experienced Supply Chain team. You will report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Master data set up, customer demand update, tracking delivery performance
* Booking of pick-ups via external logistics platforms
* Shipping; labelling of goods, coordinating loading & shipping
* Administration; logistic information, financial & legal information (invoicing, customs documents etc.)
* Improving overall shipping function and efficiency
* Communication with customersThe position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering, or about 2-3 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

You have an organized, analytical mindset with good Excel skills. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected].

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se.

PLEASE NOTE THAT THE APPLICATION MUST BE IN ENGLISH! Visa mindre

Master Planner/Scheduler to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Jul 14    Experis AB    Logistikingenjör
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Master Planner/Scheduler you will be responsible for coordinating the Master Production Schedu... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Master Planner/Scheduler you will be responsible for coordinating the Master Production Scheduling (MPS) process. The job includes Coordinating mid- to short-term balance of Customer demand vs. available resources, coordinating all main industrial projects impacting Supply Chain, monitoring KPIs and managing and optimising inventory levels.

The Master Planner/Scheduler will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities:

* Generate realistic and consistent Master Production Schedules (MPS)
* Continuously improve quality of the MPS generation
* Lead RCCP (Rough cut capacity Planning) work to ensure that MPS is realistic & consistent with resources
* Ensure constant alignment between MPS and SIOP (Sales and Operations Planning)
* Optimize inventory, while balancing risk of shortages:
* Track and measure MPS Respect Rate levels
* Coordinate MPS & RCCP meetings (weekly) with plant operations team
* Information & communication within the Supply Chain team
* Supply Chain responsible for Industrial Projects

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Engine Cooling.Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering and about 5-10 years experience in Supply Chain (planning) or shorter if you have relevant experience in Manufacturing, Purchasing or Financial Controlling.

You have an analytical mindset with good Excel skills as you will be required to extract mass data from the systems to review & analyse as basis for process improvements. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are innovative, result driven and proactive. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.What we offer
We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application
In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected].

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se. Visa mindre

Warehouse Manager to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Sep 8    Experis AB    Logistikchef
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. As Warehouse Manager (Physical Flow Supervisor) you will be responsible for managing the Physical Flow team,... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

As Warehouse Manager (Physical Flow Supervisor) you will be responsible for managing the Physical Flow team, manage all logistic flows, storage and warehouses oft he plant. You will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Manage the Physical Flow team
* Manage all logistics flows, storage and warehouses of the Plant
* Improve & optimize all internal logistics flows, storage and warehouses
* Make sure that TitanX Production System standards (TiPS) are properly implemented, and take any action aimed at improving theses standards (quality, cost, delivery, involvement & safety of personnel)

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.Your profile

You have a Bachelor degree or relevant technical education and about 3-5 years experience in Supply Chain och Production Supervision.

You are an experienced leader with proven skills in creating good teamwork and working with continuous process improvement. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write Swedish and English fluently.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Johan Angerfors at 035-161 442 or [email protected].

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Visa mindre

TitanX Engine Cooling is hiring a Material Coordinator

TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Material Coordinator you will ensure the procurement of operations material and have frequentl... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Material Coordinator you will ensure the procurement of operations material and have frequently reviews with suppliers to follow up delivery and quality performance.
You will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to Supply Chain Manager on site.
We expect you to contribute to the team by being innovative to drive business forward and making improvements and efficiency.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Assignments for the position:

* Plan the procurement of materials.
* Optimize the Material Resources Planning.
* Maintain, review and transmit firm orders & delivery schedules to suppliers.
* Control & improve the performance and quality of suppliers' delivery.
* Collaborate with Physical Flow teams to optimize physical flow, ensuring respect of standards.
* Optimise the inventory level.
* Own and improve the logistic conditions with suppliers.
* Participate in projects

The position is based in our plant in Mjällby.Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering and at least 3-5 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

As a person you are innovative, result driven and proactive. To succeed in this position it is important you have very good communication skills to be able to coordinate with international suppliers as wells as your team.

Analytical and Microsoft Excel skills are mandatory to be able to extract mass data, review & analyse to improve system. For us it is important that you are a team player.

You are fluent in English, both written and oral. Swedish is not mandatory, but a plus.

Both SAP and VBA for Excel knowledge are not mandatory, but a big plus.


What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!


How to apply

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected].

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se. Visa mindre

Warehouse Manager to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Mar 25    Experis AB    Lagerchef
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Warehouse Manager (Physical Flow Supervisor) you will be responsible for managing the Physic... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Warehouse Manager (Physical Flow Supervisor) you will be responsible for managing the Physical Flow team, manage all logistic flows, storage and warehouses oft he plant. You will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Manage the Physical Flow team
* Manage all logistics flows, storage and warehouses of the Plant
* Improve & optimize all internal logistics flows, storage and warehouses
* Make sure that TitanX Production System standards (TiPS) are properly implemented, and take any action aimed at improving theses standards (quality, cost, delivery, involvement & safety of personnel)

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.

Your profile

You have a Bachelor degree or relevant technical education and about 3-5 years experience in Supply Chain och Production Supervision.

You are an experienced leader with proven skills in creating good teamwork and working with continuous process improvement. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write Swedish and English fluently.

What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!

Application (in English!)

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected].

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se.

PLEASE NOTE THAT YOUR CV AND APPLICATION MUST BE IN ENGLISH. Visa mindre

Shipping Administrator to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Apr 9    Experis AB    Servicehandläggare
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role. As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinatin... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role.

As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinating the logistic loop and planning, executing and controlling shipments. The role also includes documenting shipments and working with ongoing process improvements. You will be one of two Shipping Administrators and part of our experienced Supply Chain team. You will report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Manage the Demand (maintain master data, secure demand is recorded, ensure delivery performance)
* Coordinate the logistic loop (order transports, secure returnable packaging availability, etc.)
* Plan, execute and control shipments (loading, labelling, etc.) for both customer demand and others
* Document shipments, mainly in ERP (Goods issue, invoicing, transport doc., etc.)
* Improve processes, and autonomously share best practices between Shipping AdministratorsThe position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.

Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering, or about 2-3 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

You have an organized, analytical mindset with good Excel skills. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.

What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!

Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected]

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se. Visa mindre

Production Planner to TitanX Engine Cooling

Ansök    Mar 17    Experis AB    Inköpsplanerare
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Production Planner you will manage the planning, communication and execution of operations. T... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Production Planner you will manage the planning, communication and execution of operations. There are currently two Production Planners within the site, each responsible for their own area. You will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities:

* Generate realistic, consistent and optimized Short-Term Scheduling & Execution plans to streamline operations to secure the sites output and fulfil customer requirements
* Communicate production plans and schedules in an efficient manner
* Support the sites Supervisors and their organization
* Support & Collaborate with stake-holders within and around the site (Supervisors, other planners, maintenance, etc.)
* Maintain and improve ERP master data to secure the automation and efficiency of planning
* Lead and participate in continuous improvement projects for Planning and Control system

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering and about 3-5 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

You have an analytical mindset with good Excel skills as you will be required to extract mass data from the systems to review & analyse as basis for process improvements. You have previous knowledge of Rough-Cut Capacity Planning (RCCP) and Capacity Requirements Planning (CRP), and if you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are innovative, result driven and proactive. You are a team player with good communication skills. You you speak and write English fluently and you are able to communicate in Swedish.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected]Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se Visa mindre

Shipping Administrator to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Mar 25    Experis AB    Servicehandläggare
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role. As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinatin... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role.

As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinating the logistic loop and planning, executing and controlling shipments. The role also includes documenting shipments and working with ongoing process improvements. You will be one of two Shipping Administrators and part of our experienced Supply Chain team. You will report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Manage the Demand (maintain master data, secure demand is recorded, ensure delivery performance)
* Coordinate the logistic loop (order transports, secure returnable packaging availability, etc.)
* Plan, execute and control shipments (loading, labelling, etc.) for both customer demand and others
* Document shipments, mainly in ERP (Goods issue, invoicing, transport doc., etc.)
* Improve processes, and autonomously share best practices between Shipping AdministratorsThe position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.

Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering, or about 2-3 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

You have an organized, analytical mindset with good Excel skills. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.

What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!

Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected]

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se. Visa mindre

TitanX Engine Cooling is hiring a Material Coordinator

TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Material Coordinator you will ensure the procurement of operations material and have frequentl... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Material Coordinator you will ensure the procurement of operations material and have frequently reviews with suppliers to follow up delivery and quality performance.
You will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to Supply Chain Manager on site.
We expect you to contribute to the team by being innovative to drive business forward and making improvements and efficiency.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Assignments for the position:

* Plan the procurement of materials.
* Optimize the Material Resources Planning.
* Maintain, review and transmit firm orders & delivery schedules to suppliers.
* Control & improve the performance and quality of suppliers' delivery.
* Collaborate with Physical Flow teams to optimize physical flow, ensuring respect of standards.
* Optimise the inventory level.
* Own and improve the logistic conditions with suppliers.
* Participate in projects

The position is based in our plant in Mjällby.Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering and at least 3-5 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

As a person you are innovative, result driven and proactive. To succeed in this position it is important you have very good communication skills to be able to coordinate with international suppliers as wells as your team.

Analytical and Microsoft Excel skills are mandatory to be able to extract mass data, review & analyse to improve system. For us it is important that you are a team player.

You are fluent in English, both written and oral. Swedish is not mandatory, but a plus.

Both SAP and VBA for Excel knowledge are not mandatory, but a big plus.


What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!


How to apply

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected].

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se. Visa mindre

Sölvesborgs Energi söker GIS/Mät-tekniker

Ansök    Okt 12    Experis AB    GIS-ingenjör
Sölvesborg Energi är huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen inom Sölvesborgs kommun. Vårt uppdrag är att sköta den allmänna VA-försörjningen och att planera för en säker och en långsiktigt hållbar VA-försörjning. Vårt mål är att vi ska stå för framtid, driv och kompetens med uthålliga VA-system, och att bidra till en bättre framtida miljö. Sölvesborg Energi står inför stora utmaningar i samband med kommunens vision om att låta kommunen... Visa mer
Sölvesborg Energi är huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen inom Sölvesborgs kommun. Vårt uppdrag är att sköta den allmänna VA-försörjningen och att planera för en säker och en långsiktigt hållbar VA-försörjning. Vårt mål är att vi ska stå för framtid, driv och kompetens med uthålliga VA-system, och att bidra till en bättre framtida miljö.

Sölvesborg Energi står inför stora utmaningar i samband med kommunens vision om att låta kommunen växa med välplanerade bostadsområden och en utbyggd infrastruktur.

Arbetsuppgifter

I din roll som GIS/Mät-tekniker kommer du i huvudsak att arbeta med vår VA-databas. Arbetet omfattar förvaltning av geografisk information och annan information som rör VA-ledningsnätet, fjärrvärmenätet, fibernätet och elnätet. Vi använder i grunden AutoCad med CADVA för VA-anläggningar, CADVÄ för fjärrvärme och CADRA för elnätet. Mätinstrumenten som vi använder är Trimble GPS/Totalstation.

Du kommer bland annat att arbeta med:* Att drifta vårt ledningssystem, ajourhålla samt kvalitetssäkra nätet/näten
* Inmätning och utsättning av ledningar
* Inmatning av inmätningsdata i Autocadbaserade system
* Kartframställning
* Användarstöd
* Förnyelseplanering på ledningsnätet
* Bygga upp en struktur med mallar och rutiner
* Utbildning av medarbetare i systemenKvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad GIS-ingenjör alt. Kart- och mätningstekniker, eller har förvärvat motsvarande kunskaper. Du har goda kunskaper inom GIS. Erfarenhet av utsättning och inmätning, arbete i AutoCad och med GIS, särskilt inom VA-området, värderas högt.

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar. Planering, noggrannhet och struktur är goda nycklar för att möta de kvalitetskrav och utsatta deadlines som finns. Arbetet kommer även att innebära kontakter med såväl medarbetare som kunder, entreprenörer och konsulter, vilket kräver god social kompetens och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort är ett krav.Övrigt

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg Energi är en trygg, lokal serviceleverantör som verkar för en bättre framtida miljö i Sölvesborg. Vi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna och är huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen inom Sölvesborgs kommun. Dessutom äger vi och bygger ut ett fibernät som täcker hela kommunen. Utöver detta är vi entreprenörer inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera.
Vi är 43 anställda och dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgängliga om fel inträffar.

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs Energi med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Svensson, Experis, 044- 20 38 71, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Production Planner to TitanX Engine Cooling

Ansök    Feb 16    Experis AB    Inköpsplanerare
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Production Planner you will manage the planning, communication and execution of operat... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Production Planner you will manage the planning, communication and execution of operations. There are currently two Production Planners within the site, each responsible for their own area. You will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities:

* Generate realistic, consistent and optimized Short-Term Scheduling & Execution plans to streamline operations to secure the sites output and fulfil customer requirements
* Communicate production plans and schedules in an efficient manner
* Support the sites Supervisors and their organization
* Support & Collaborate with stake-holders within and around the site (Supervisors, other planners, maintenance, etc.)
* Maintain and improve ERP master data to secure the automation and efficiency of planning
* Lead and participate in continuous improvement projects for Planning and Control system

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering and about 1-3 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

You have an analytical mindset with good Excel skills as you will be required to extract mass data from the systems to review & analyse as basis for process improvements. You have previous knowledge of Rough-Cut Capacity Planning (RCCP) and Capacity Requirements Planning (CRP), and if you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are innovative, result driven and proactive. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71, [email protected] or recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, [email protected]Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisment on www.jeffersonwells.se Visa mindre

TitanX Engine Cooling is hiring a Material Coordinator

Ansök    Jan 19    Experis AB    Controller
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. Your role As Material Coordinator you will ensure the procurement of operations material and have fr... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, China, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

Your role

As Material Coordinator you will ensure the procurement of operations material and have frequently reviews with suppliers to follow up delivery and quality performance.
You will be part of our experienced Supply Chain team and report directly to Supply Chain Manager on site.
We expect you to contribute to the team by being innovative to drive business forward and making improvements and efficiency.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry. In this position you will be focused on suppliers mainly located in India, Korea and China.

Assignments for the position:

* Plan the procurement of materials.
* Optimize the Material Resources Planning.
* Maintain, review and transmit firm orders & delivery schedules to suppliers.
* Control & improve the performance and quality of suppliers' delivery.
* Collaborate with Physical Flow teams to optimize physical flow, ensuring respect of standards.
* Optimise the inventory level.
* Own and improve the logistic conditions with suppliers.
* Participate in projects

The position is based in our plant in Mjällby.

Your profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering and about 1-3 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

As a person you are innovative, result driven and proactive. To succeed in this position it is important you have very good communication skills to be able to coordinate with international suppliers as wells as your team.

Analytical and Microsoft Excel skills are mandatory to be able to extract mass data, review & analyse to improve system. For us it is important that you are a team player.

You are fluent in English, both written and oral. Swedish is not mandatory, but a plus.

Both SAP and VBA for Excel knowledge are not mandatory, but a big plus.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!

How to apply

Please apply at our website www.jeffersonwells.se. In this recruitment TitanX collaborates with Jefferson Wells, Manpower Group. For further information about the position please contact recruitment consultant Linda Svensson at 044-20 38 71 or [email protected]

Welcome to apply February 9Th at the latest. Visa mindre