Lediga jobb Atria Sverige AB i Sölvesborg

Se alla lediga jobb från Atria Sverige AB i Sölvesborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sölvesborg som finns inom det yrket.

Medarbetare till lager/terminal

Ansök    Aug 15    Atria Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu Lagermedarbetare med inriktning orderplock! Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss. Våra sex fabriker är utspridda över landet. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling, Arboga och Ridderhe... Visa mer
Vi söker nu Lagermedarbetare med inriktning orderplock!
Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss.
Våra sex fabriker är utspridda över landet. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling, Arboga och Ridderheims. Nu söker vi en lagermedarbetare med inriktning på orderplock till vår fabrik i Sölvesborg.
Som Lagermedarbetare Orderplock säkerställer du att våra kunder får sina varor levererade i rätt tid och med bra kvalitet. Du ingår i ett arbetslag där samarbete och gemenskap är viktiga värdeord.
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera vårt butiksplock, dvs
Plocka varor enligt kundorder
Se till att varorna du plockar är korrekt staplade på pall och säkrade inför leverans
Märka pallar för utleverans

Plock och utleverans sker vid flera tillfällen under dygnet då våra kunder har olika leveranstider. Det är en stor fördel om du är stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo och mot deadline. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av orderplock.
Vi arbetar med jobbrotation, vilket innebär att du förutom orderplock även kan komma att hantera inleveranser av material och handelsvaror. Trucken är ett av dina arbetsredskap som du använder dagligen. Vi hanterar livsmedel vilket innebär att vi arbetar på ett kyllager där temperaturen är ca 4 grader.
För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt team genom att:
vara noggrann och ansvarsfull
ha en positiv inställning och bidra till god stämning i gruppen
vara bekväm med att vi följer upp, utvärderar och återkopplar din prestation
ha en hög arbetsmoral

Vi har som krav att du innehar truckbehörighet i kategorierna A och B samt att du har truckvana. Av säkerhetsskäl har vi även krav på att du kan hantera det svenska språket i både tal och skrift. Din säkerhet är mycket viktig och vi arbetar alltid enligt tydliga drift- och säkerhetsinstruktioner.?I livsmedelsbranschen är dessutom hygien och kvalitet oerhört viktiga områden.
Arbetet är heltid med 2-skift.
Allmän info
Start: Löpande
Anställningsform: Heltid, visstidsanställning men med chans till tillsvidareanställning om vi trivs med varandra.
Arbetstid: 2-skift
Arbetsplats: Furumovägen 110, Sölvesborg
Krav på att du kan hantera det svenska språket i både tal och skrift
Krav på att du har körkort och tillgång till egen bil, alternativt att du kan ta dig till fabriken på annat sätt än med kollektivtrafik då den inte passar våra arbetstider
Krav på truckbehörighet i kategorierna A och B samt att du har truckvana
Meriterande med tidigare erfarenhet av liknande jobb samt ADRVid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta
Daniel Gandsjö, Produktionsledare Terminal: [email protected]
Johanna Dansdotter Johansson, HR: [email protected]
Bli en del av matglädjen
Hos oss på Atria finns ett gemensamt matintresse som genomsyrar hela organisationen. Vi tror på Good Food, Better Mood och skapar tillsammans matglädje varje dag. Vill du dela den glädjen och jobba nära välkända & omtyckta varumärken som Lönneberga, Lithells och Ridderheims så är du varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektriker till livsmedelsproduktion i Sölvesborg

Till fabriken i Sölvesborg söker vi nu Elektriker! Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss. Våra sex fabriker är utspridda från Sölvesborg i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Arboga och... Visa mer
Till fabriken i Sölvesborg söker vi nu Elektriker!
Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss.
Våra sex fabriker är utspridda från Sölvesborg i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Arboga och Ridderheims. På fabriken i?Sköllersta?tillverkas bl.a. korv, hamburgare och smörgåsmat. Fabriken ligger cirka 2 mil utanför Örebro och här jobbar ca 450 medarbetare.


Om tjänsten
Vi söker just nu Elektriker till Teknikavdelningen på Atrias livsmedelsproduktion i Sölvesborg. Du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning. Vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Som elektriker hos oss ska du säkerställa att det är hög driftsäkerhet på produktionsutrustningen. Du kommer att jobba med förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsmaskiner. Skiftarbete förekommer.
Kvalifikationer
Utbildning inom Teknik/Industri/El (gymnasienivå)
Grundläggande el-behörigheter
Körkort B
Svenska i tal och skrift.

Meriterande
Tidigare erfarenhet från livsmedelsindustri.
Kunskap inom PLC & styrregler teknik.
Erfarenhet av felsökning.
Jobbat med lågspänning.

Din profil
Som person vill vi att du är hjälpsam och tar ansvar för att leverera bra resultat och god service. Du är engagerad och drivs av att utföra ett gott arbete. Där andra ser problem ser du lösningar. Din positiva attityd och goda samarbetsförmåga bidrar till en vinnande kultur och en trevligare arbetsmiljö.


Generell information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Skiftgång
Arbetsplats: Furumovägen 110, Sölvesborg


Ansökan
Om du har frågor om tjänsten, vänligen hör av dig till rekryterande chef Stefan Nilsson på [email protected]
Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Partner Johanna Dansdotter Johansson på [email protected]
Ansökningsperiod: Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb på Atria i Sölvesborg - halvtid

Om rollen: Vi söker 7 personer som älskar kyckling. Dina arbetsuppgifter blir att marinera och packa kycklingspett till våra kunder. Arbetstiden är 16.00-21.00 måndag till fredag. Helgarbete kan förekomma. Vem vi letar efter Noggrann Ordningssam Punktlig Effektiv Kunskapskrav 18 år vid anställningens början Kommunicerar obehindrat på svenska B-körkort Tillgång till bil Övrigt Start: 2023-06-12 -- 2023-09-03 Anställning: Visstid/sommarjobb Placeringsort: ... Visa mer
Om rollen: Vi söker 7 personer som älskar kyckling. Dina arbetsuppgifter blir att marinera och packa kycklingspett till våra kunder. Arbetstiden är 16.00-21.00 måndag till fredag. Helgarbete kan förekomma.
Vem vi letar efter
Noggrann
Ordningssam
Punktlig
Effektiv
Kunskapskrav
18 år vid anställningens början
Kommunicerar obehindrat på svenska
B-körkort
Tillgång till bil

Övrigt
Start: 2023-06-12 -- 2023-09-03
Anställning: Visstid/sommarjobb
Placeringsort: Sölvesborg
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Bajram Sabovic, [email protected]
Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Johanna Dansdotter Johansson, [email protected]
Bli en del av matglädjen
Hos oss på Atria finns ett gemensamt matintresse som genomsyrar hela organisationen. Vi tror på Good Food Better Mood och skapar tillsammans matglädje varje dag. Vill du dela den glädjen och jobba nära välkända & omtyckta varumärken som Lönneberga, Lithells och Ridderheims? Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökningsperiod: Löpande rekrytering så skicka in ditt cv redan idag! Visa mindre

Skiftgående elektriker till livsmedelsindustrin. Atria Sverige AB

Ansök    Okt 21    Atria Sverige AB    Industrielektriker
Om tjänsten Vi söker just nu en elektriker till vår underhållsavdelning på Atrias livsmedelsproduktion i Sölvesborg. Du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning. Vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Som underhållselektriker ska du säkerställa att det är hög driftstillgänglighet på produktionsutrustningen. Tillsammans med dina kollegor kommer ni ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en elektriker till vår underhållsavdelning på Atrias livsmedelsproduktion i Sölvesborg. Du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning. Vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Som underhållselektriker ska du säkerställa att det är hög driftstillgänglighet på produktionsutrustningen. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att arbeta för att tillhandahålla kompetens och effektiva underhållstjänster till verksamheten. Du kommer att jobba med industriella styrsystem, elektriska anläggningar samt förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner.
Kvalifikationer
Utbildning inom Teknik/Industri/El (gymnasienivå)
Grundläggande el-behörigheter
Arbetat som elektriker i minst 1 år
Körkort B
God svenska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet från livsmedelsindustri
Engelska

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du har följande kunskaper/erfarenheter:
- Kunskap inom PLC & styrregler teknik
- Erfarenhet av felsökning
- Erfarenhet av att ha jobbat med hydraulik, pneumatik och svetsning.
- God datavana då man kommer att rapportera sina jobb i Axami
Som person vill vi att du är hjälpsam och tar ansvar för att leverera bra resultat och god service. Du är engagerad och drivs av att utföra ett gott arbete. Där andra ser problem ser du lösningar. Din positiva attityd och goda samarbetsförmåga bidrar till en vinnande kultur och en trevligare arbetsmiljö.


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning & tillsvidareanställning tillämpas
Start: Omgående
Arbetstid: skift
Varmt välkommen med din ansökan!
Om du har frågor om tjänsten, vänligen hör av dig till Patrik Andersson (Underhållschef) via mail, [email protected].


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Teknisk chef till Atria i Sölvesborg

Ansök    Jul 13    Atria Sverige AB    Gruppchef, teknik
Vi söker dig som vill vara en del av att föra Atria Sölvesborg mot nya mål och framgångar. Ditt bidrag är att initiera, leda, följa upp och ansvara för den tekniska utvecklingen i verksamheten som chef för vår teknik- och fastighetsavdelning. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till platschef. Ditt huvudsakliga uppdrag är - att optimera service och underhåll inom givna budget- och personalramar. - att hantera kontakt och avtal... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av att föra Atria Sölvesborg mot nya mål och framgångar. Ditt bidrag är att initiera, leda, följa upp och ansvara för den tekniska utvecklingen i verksamheten som chef för vår teknik- och fastighetsavdelning.


Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till platschef.


Ditt huvudsakliga uppdrag är
- att optimera service och underhåll inom givna budget- och personalramar.
- att hantera kontakt och avtalsskrivning med externa leverantörer och entreprenörer.
- att samverka med övriga avdelningar för att optimera produktionen i anläggningen.
- ansvara för framtagande och följsamhet till investeringsplan.
- leda utvecklingsprojekt med fokus på miljö, hälsa och säkerhet i anläggningen.
- leda avdelningen framåt tillsammans med dina medarbetare med fokus på utveckling för både individ och företag.
Kontakta platschef Daniel Magnusson på 010-482 32 53 om du har frågor rörande tjänsten. Visa mindre

Sommarjobba som maskinoperatör på Atria i Sölvesborg

Sugen på att jobba för en godare framtid? Nu söker vi?maskinoperatörer?över sommaren till vår livsmedelsproduktion i Sölvesborg. Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss. Våra sju fabriker är utspridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss p... Visa mer
Sugen på att jobba för en godare framtid?
Nu söker vi?maskinoperatörer?över sommaren till vår livsmedelsproduktion i Sölvesborg.
Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss.
Våra sju fabriker är utspridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling, Arboga och Ridderheims.
På fabriken här i?Sölvesborg?tillverkar vi kycklingprodukter bl a under märkena Lönneberga och Lagerbergs kyckling.
Nu vill vi ge vår personal en riktigt skön sommar och dig en möjlighet att prova på arbetet i vår produktion. Vi söker dig som
- har fyllt 18 år
- kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska
- har körkort och tillgång till bil (arbetstiderna stämmer inte ihop med kollektivtrafiken)
Du ska dessutom gilla att ha kollegor att samarbeta med och du ska vara noggrann och ansvarsfull och självklart älskar du kyckling! Det är meriterande med truckkort och tidigare erfarenhet av hantering av livsmedel enligt svensk standard.
Vi söker främst personal till vår styckningsavdelning och vår packningsavdelning. Här arbetar man vid löpande band enligt ett rotationsschema.
Det är ett handintensivt arbete och du står upp hela dagen. Temperaturen i lokalen är ca 9 grader för att köttet ska må bra.
Din säkerhet på arbetet och kundens nöjdhet med våra produkter är två saker som vi håller väldigt hårt på. Därför arbetar vi enligt tydliga drift- och säkerhetsinstruktioner samt är extremt noga med hygienen. Du får speciella arbetskläder av oss och får utbildning i hygienrutinerna m m när du börjar här.
Vi erbjuder heltidstjänst med skiftgång. Arbetstiderna kan variera – dag, kväll och helg.
Arbetsplats: Furumovägen 110, Sölvesborg


Ansökan
Urval sker löpande så skicka?in ditt CV och personliga brev redan idag!
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker samordnare till Terminalen på Atria Sölvesborg

Ansök    Mar 10    Atria Sverige AB    Transportsamordnare
Som samordnare är du spindeln i nätet och produktionsledarens högra hand. Du har överblick över produktion, produktsäkerhet, arbetsmiljö samt mål och stöttar produktionsledaren i verksamhetsplaneringen utefter det. Du ansvarar för att rapportera problem, avvikelser och resultat till produktionsledaren. Du täcker även för produktionsledaren då denne är frånvarande. Färdigheter God kommunikation, muntligt och skriftligt både i svenska och engelska God organi... Visa mer
Som samordnare är du spindeln i nätet och produktionsledarens högra hand. Du har överblick över produktion, produktsäkerhet, arbetsmiljö samt mål och stöttar produktionsledaren i verksamhetsplaneringen utefter det. Du ansvarar för att rapportera problem, avvikelser och resultat till produktionsledaren. Du täcker även för produktionsledaren då denne är frånvarande.
Färdigheter
God kommunikation, muntligt och skriftligt både i svenska och engelska
God organisationsförmåga
Förmåga att både ha överblick och se detaljer
Förmåga att prioritera samt hålla deadlines
Pedagogisk
MålmedvetenErfarenhet
God datavana i Officepaketet, främst Exel
Meriterande med vana av M3
Truckkort A och BDu är en förebild för övrig personal och följer rådande rutiner och riktlinjer. Du har ett nära samarbete med produktionsledare, kvalitetsavdelning, övrig personal samt andra avdelningar på Atria Sölvesborg.
Vi söker dig som vill utvecklas och växa inom företaget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Skiftgående elektriker till livsmedelsindustri Atria

Ansök    Mar 8    Atria Sverige AB    Industrielektriker
Om tjänsten Vi söker just nu en elektriker till vår underhållsavdelning på Atrias livsmedelsproduktion i Sölvesborg. Du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning. Vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Som underhållselektriker ska du säkerställa att det är hög driftstillgänglighet på produktionsutrustningen. Tillsammans med dina kollegor kommer ni ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu en elektriker till vår underhållsavdelning på Atrias livsmedelsproduktion i Sölvesborg. Du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning. Vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Som underhållselektriker ska du säkerställa att det är hög driftstillgänglighet på produktionsutrustningen. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att arbeta för att tillhandahålla kompetens och effektiva underhållstjänster till verksamheten. Du kommer att jobba med industriella styrsystem, elektriska anläggningar samt förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner.
Kvalifikationer
Utbildning inom Teknik/Industri/El (gymnasienivå)
Grundläggande el-behörigheter
Arbetat som elektriker i minst 1-2 år
Körkort B
Språk svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet från livsmedelsindustri
Engelska

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du har följande kunskaper/erfarenheter:
- Kunskap inom PLC & styrregler teknik
- Erfarenhet av felsökning
- Erfarenhet av att ha jobbat med hydraulik, pneumatik och svetsning.
- God datavana då man kommer att rapportera sina jobb i Axami
Som person vill vi att du är hjälpsam och tar ansvar för att leverera bra resultat och god service. Du är engagerad och drivs av att utföra ett gott arbete. Där andra ser problem ser du lösningar. Din positiva attityd och goda samarbetsförmåga bidrar till en vinnande kultur och en trevligare arbetsmiljö.


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning & tillsvidareanställning tillämpas
Start: Omgående
Arbetstid: skift
Varmt välkommen med din ansökan!
Om du har frågor om tjänsten, vänligen hör av dig till Patrik Mattsson (Teknisk chef) via mail, [email protected].


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Teknisk chef till Atria

Ansök    Maj 5    Atria Sverige AB    Gruppchef, teknik
Vi söker dig som vill vara en del av att föra Atria Sölvesborg mot nya mål och framgångar. Ditt bidrag är att initiera, leda, följa upp och ansvara för den tekniska utvecklingen i verksamheten som chef för vår teknik- och fastighetsavdelning. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till platschef. Ditt huvudsakliga uppdrag är - att optimera service och underhåll inom givna budget- och personalramar. - att hantera kontakt och avtal... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av att föra Atria Sölvesborg mot nya mål och framgångar. Ditt bidrag är att initiera, leda, följa upp och ansvara för den tekniska utvecklingen i verksamheten som chef för vår teknik- och fastighetsavdelning.


Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till platschef.


Ditt huvudsakliga uppdrag är
- att optimera service och underhåll inom givna budget- och personalramar.
- att hantera kontakt och avtalsskrivning med externa leverantörer och entreprenörer.
- att samverka med övriga avdelningar för att optimera produktionen i anläggningen.
- ansvara för framtagande och följsamhet till investeringsplan.
- leda utvecklingsprojekt med fokus på miljö, hälsa och säkerhet i anläggningen.
- leda avdelningen framåt tillsammans med dina medarbetare med fokus på utveckling för både individ och företag.
Kontakta platschef Daniel Magnusson på 010-482 32 53 om du har frågor rörande tjänsten. Visa mindre

Sommarjobb som maskinoperatör till livsmedelsproduktion

Nyfiken att jobba för en godare framtid? Nu söker vi?maskinoperatörer?för sommarjobb till vår livsmedelsproduktion i Sölvesborg. Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss. Våra sju fabriker är utspridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss p... Visa mer
Nyfiken att jobba för en godare framtid?
Nu söker vi?maskinoperatörer?för sommarjobb till vår livsmedelsproduktion i Sölvesborg.
Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss.
Våra sju fabriker är utspridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling, Arboga och Ridderheims.
På fabriken här i?Sölvesborg?tillverkar vi kycklingprodukter.
Arbetet kan innebära allt från att slaktaavdelning, styckavdelning eller packavdelning, sköta förpackningsmaskiner, rengöra och städa till orderplock och utlastning till kund.
Din säkerhet är mycket viktig och vi arbetar enligt tydliga drift- och säkerhetsinstruktioner.?I livsmedelsbranschen är hygien och kvalitet oerhört viktiga områden.
Vi söker dig som är minst 18 år, talar god svenska, har körkort, har god förmåga att samarbeta och kommunicera. För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt team genom att vara noggrann, ansvarsfull och flexibel.
Arbetet är heltid med skiftgång. Arbetstiderna kan variera – dag, kväll, natt och helg. Tjänsternas varaktighet kan också variera.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då arbetstiderna inte passar kollektivtrafiken.
Generell info
Anställningsform: Heltid, visstidsanställning, men med stor chans till förlängning.
Arbetstid: Skiftgång resp dagtid
Arbetsplats: Furumovägen 110, Sölvesborg
Meriterande med truckkort och erfarenhet av hantering av livsmedel.


Ansökan
Urval sker löpande så skicka?in ditt CV och personliga brev redan idag!
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre