Lediga jobb Academic Work Sweden AB i Sölvesborg

Se alla lediga jobb från Academic Work Sweden AB i Sölvesborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Sölvesborg som finns inom det yrket.

Celltech söker junior ingenjör till kvalitetsansvar

Vi söker nu en junior ingenjör till en varierande och utvecklande roll som kvalitetsansvarig på Celltech i Sölvesborg. Här är en chans för dig som vill arbeta med en av framtidens hetaste produkter - batterier. OM TJÄNSTEN I rollen som kvalitetsansvarig kommer du att koordinera och ha övergripande ansvar för företagets kvalitetsarbete. Du kommer att utveckla nya processer & rutiner samt implementera dessa. Du erbjuds Som konsult för Academic Work er... Visa mer
Vi söker nu en junior ingenjör till en varierande och utvecklande roll som kvalitetsansvarig på Celltech i Sölvesborg. Här är en chans för dig som vill arbeta med en av framtidens hetaste produkter - batterier.

OM TJÄNSTEN
I rollen som kvalitetsansvarig kommer du att koordinera och ha övergripande ansvar för företagets kvalitetsarbete. Du kommer att utveckla nya processer & rutiner samt implementera dessa.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel:


* Validera kvalitetssystem
* Ansvara för reklamationer
* Hantera avvikelserapporter
* Driva nya kvalitetsprocesser
* Ha leverantörs- och kundkontakt kopplat till kvalitetsarbetet


VI SÖKER DIG SOM
* har kunskap eller erfarenhet av kvalitetsarbete


* har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik, elektronik, mekanik eller motsvarande
* har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på båda dessa språk


Det är meriterande om du har:


* körkort samt bil då kund- och leverantörsbesök kan bli aktuellt
* arbetat i Monitor
* erfarenhet av arbete i någon typ av produktion
* någon typ av kunskap/intresse/arbetserfarenhet kopplat till batterier


Som person är du:

• Strukturerad
• Kommunikativ
• Självgående
• Problemlösande

Övrig information


* Start: omgående
* Omfattning: heltid
* Placering: Sölvesborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Celltechs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Celltech är Nordens ledande batterileverantör för professionella användare och kunder. Tillsammans med kunder och samarbetspartners utvecklar Celltech batterier och batterisystem för alla typer av applikationer. Från idé till produktion, från standardprodukter till kundanpassade lösningar. Celltech grundades 1984 i Sverige, och finns idag representerat i hela Norden. Celltech ingår i Addtechkoncernen. Läs mer om Celltech Visa mindre

Studerande HR-Administratör till Sydställningar i Sölvesborg

Sydställningars HR och Löneavdelning söker nu en serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös kollega som vill vara med och bidra med viktiga förutsättningar för Sydställningar framåt. OM TJÄNSTEN Sydställningars HR och Löneavdelning ansvarar för företagets administration av löner och personal, samt bistår chefer och medarbetare i frågeställningar kring lön och personal. De verkar också för att kunder och besökare får ett positivt bemötande och en god se... Visa mer
Sydställningars HR och Löneavdelning söker nu en serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös kollega som vill vara med och bidra med viktiga förutsättningar för Sydställningar framåt.

OM TJÄNSTEN
Sydställningars HR och Löneavdelning ansvarar för företagets administration av löner och personal, samt bistår chefer och medarbetare i frågeställningar kring lön och personal. De verkar också för att kunder och besökare får ett positivt bemötande och en god service både i företagets växeltelefoni och vid personliga besök.

Just nu söker företaget efter två personer som på deltid vill stötta upp deras HR-avdelning med administrativa uppgifter.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Handhavande av registrering, kontroller, avstämningar tidrapporter, reseräkningar samt kvitton
* Anställningsavtal, utbildningar, boenden, tjänstebilar, friskvårdsbidrag, arbetsgivarintyg och rapporterar pensioner och andra uppgifter till berörda myndigheter
* Företagets växeltelefoni
* Säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagets rutiner


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av studerna
- Goda kunskaper i Office-paketet
- God datavana

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av administrativt / receptionsarbete
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Hoiga
- B-körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Serviceinriktad
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sydställningars framgång bygger på en balans mellan laganda, ordning och reda, trivsel, personlig utveckling och ett stort fokus på säkerhet. På Sydställningar gäller nolltolerans mot diskriminering, trakasserier och annan kränkande behandling. Sydställningar är en arbetsplats som är förändringsbenägen och lyssnar. De vill skapa Sveriges säkraste byggarbetsplats. Det ställer krav på hela verksamheten – från kontor till byggarbetsplats. Detta utvecklingsarbete genomsyrar hela verksamheten.

För att läsa mer, klicka här! Visa mindre