Lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Sölvesborg

Se lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Förskollärare

Ansök    Nov 20    Sölvesborgs kommun    Förskollärare
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Markgatans förskola Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Förskolan Markgatan söker nu två drivna... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Markgatans förskola

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Förskolan Markgatan söker nu två drivna förskollärare som tillsammans med befintlig personal vill utveckla vår verksamhet!
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande varje dag. Vår förskola ska vara en plats där man känner sig välkommen, där barn är delaktiga, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och framtidstro. Vår strävan är att utbildningen ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. Vi erbjuder en inspirerande och föränderlig miljö som inbjuder till skapande, experimenterande, lek och lärande.

Markgatans förskola är tillfälligt placerad i andra lokaler, då byggnation av nya lokaler för förskolan pågår.

Vi söker nu två förskollärare, en till våra lokaler vid Kanehallsområdet samt en till vår nystartade avdelning, Möllestugan, vid Möllebacksskolan, för tidsbegränsade anställningar på 50-100 %.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt nya jobb som förskollärare innebär att du har huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument.

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera till barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och dess behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Arbetslaget fördelar förekommande uppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation genomförs ett löpande, systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare med engagemang för pedagogiska relationer och som vill vara med och organisera en ny avdelning med fokus på undervisning och omsorg. Har du inte ännu fått din legitimation är du också välkommen att söka.
Erfarenhet är meriterande.

Du är väl förankrad i förskolans uppdrag och dess styrdokument. Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du medverkar till ett positivt arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt.
Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa ju... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad i landet, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Hos oss är det en kärnfråga att du som vår förskollärare alltid får vara en aktiv del i din egen schemaläggning. Därtill ser vi alltid till att du erhåller en hög lön när du är ute på ett uppdrag tillsammans med oss. Vi är experter på att löneförhandla åt våra konsulter och på så vis kan du alltid känna dig trygg hos oss att vi förhandlat fram den högsta möjliga lönen åt dig inför varje enskilt bemanningsuppdrag!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för förskollärare!
Vi tror på att ha Sveriges bästa förskollärare anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra.
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Skolan och förskolan ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra förskollärare och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för bemanningsuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Förskollärare, Skönabäcks förskola

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Skönabäcks förskola Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Förskolan Skönabäck söker nu en driven... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Skönabäcks förskola

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Förskolan Skönabäck söker nu en driven förskollärare som vill utveckla vår verksamhet i Nogersund! Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande varje dag. Vi kallar det lärglädje!

Skönabäcks förskola ligger i Nogersund ute på Listerlandet i Sölvesborg, med havet och den fantastiska naturen runt knuten. Förskolan består av en yngrebarnsavdelning och en äldrebarnsavdelning. Ihop med Midhalls förskola så jobbar vi med kompetensutveckling och utbyte av kunskap. Vi har gemensamt barnhälsoteam samt en gemensam förskollärargrupp.
Under året har vi jobbat med teknik och hållbar utveckling vilket också kommer vara vårt projektarbete inför nästa läsår.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt nya jobb som förskollärare innebär att du har huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument.

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera till barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och dess behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Arbetslaget fördelar förekommande uppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation genomförs ett löpande, systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare med engagemang för pedagogiska relationer och som vill vara med och organisera en förskola med fokus på nuets pedagogik. Har du inte ännu fått din legitimation är du också välkommen att söka.

Du är väl förankrad i förskolans uppdrag och dess styrdokument. Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du medverkar till ett positivt arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt.
Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden gått ut.

När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola, totalt är vi cirka 600 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Hörviksenheten Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skola med elever från f-klas... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola, totalt är vi cirka 600 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Hörviksenheten
Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skola med elever från f-klass till åk 6, samt ett tillhörande fritids. Vi har nära till hav och skog vilket vi nyttjar i vår uteverksamhet. För oss är det viktigt att det är våra gemensamma barn inom enheten och samarbete är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö där alla kan trivas och utvecklas; barn/elever, vårdnadshavare och personal.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i huvudsak att arbeta på avdelningen Blomsterlyckan, med de yngsta barnen. De äldre förskolebarnen finns på avdelningen Solrosen, som vi har ett nära samarbete med.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utbildad förskollärare där erfarenhet av att arbeta i förskolan är en merit. Du ska ha en god kännedom om förskolans läroplan, mål och dokumentation. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten och dess utveckling både på din avdelning samt för verksamheten i sin helhet. Du ska vara lyhörd, flexibel och kunna samarbeta med andra pedagoger och kunna skapa goda relationer med barn och vårdnadshavare.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Sagolyckans förskola, Norje. Norjeenheten består av en förskoledel fördelad på tre avdelningar med ca 50 barn, en skoldel F-6 ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Sagolyckans förskola, Norje.

Norjeenheten består av en förskoledel fördelad på tre avdelningar med ca 50 barn, en skoldel F-6 med ca
95 elever och ett fritidshem med ca 50 barn inskrivna. Vår enhet ligger i ett väldigt naturskönt område längs med Pukaviksbukten, mellan Sölvesborg och Karlshamn. Vår verksamhet har närhet till hav, strand, skog, ängar och flera lekplatser vilket möjliggör lärorika och stimulerande utemiljöer inom gångavstånd även för de yngsta barnen på enheten.

Vi har precis genomfört en ombyggnation av förskolans lokaler och har väldigt fräscha och trevliga miljöer.
Förskolan har också vuxit från två avdelningar till nuvarande tre avdelningar. Just nu fylls den sista avdelningen på med barn. Du kommer att vara en viktig kugge i att bygga nya lärmiljöer såväl inomhus som
utomhus.

ARBETSUPPGIFTER
På förskolan bygger vi vårt arbete utifrån goda relationer såväl med barn och föräldrar som med kollegor.
Relationer är grunden till framgång och utveckling. Vi tror också på att alla barn är allas och om vi hjälps
åt kommer vi långt.

Som förskollärare på Sagolyckans förskola är du ständigt med och driver det pedagogiska arbetet framåt. !
Vår enhet är liten och vi har nära till samarbete. Vi har ca 50 härliga förskolebarn som vi har förmånen att
tillbringa lärorik tid med. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa och utveckla en lärorik
och lustfylld undervisning för dessa barn.

I rollen som förskollärare leder du arbetet och ska planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet
utifrån förskolans läroplan tillsammans med barnen och med övrig personal. Du ska ha ett stort intresse och engagemang för att utveckla verksamheten i enlighet med våra styrdokument. Du måste vara tydlig i din roll som förskollärare och bidra till en god arbetsmiljö tillsammans med övriga kollegor. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och har ett professionellt och relationellt bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare, Skönabäcks förskola

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Skönabäcks förskola Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Förskolan Skönabäck söker nu en driven ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Skönabäcks förskola

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Förskolan Skönabäck söker nu en driven förskollärare för ett års vikariat på 80 % med chans till förlängning som vill utveckla vår verksamhet i Nogersund! Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande varje dag. Vi kallar det lärglädje!

Skönabäcks förskola ligger i Nogersund ute på Listerlandet i Sölvesborg, med havet och den fantastiska naturen runt knuten. Förskolan består av en yngrebarnsavdelning och en äldrebarnsavdelning. Ihop med Midhalls förskola så jobbar vi med kompetensutveckling och utbyte av kunskap. Vi har gemensamt barnhälsoteam samt en gemensam förskollärargrupp.
Under året har vi jobbat med teknik och hållbar utveckling vilket också kommer vara vårt projektarbete inför nästa läsår.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt nya jobb som förskollärare innebär att du har huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument.

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera till barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och dess behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Arbetslaget fördelar förekommande uppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation genomförs ett löpande, systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare med engagemang för pedagogiska relationer och som vill vara med och organisera en förskola med fokus på nuets pedagogik. Har du inte ännu fått din legitimation är du också välkommen att söka.

Du är väl förankrad i förskolans uppdrag och dess styrdokument. Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du medverkar till ett positivt arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behärskar det svenska språket väl, både muntligt och skriftligt.
Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

ÖVRIGT
När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Kanehalls förskola Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss! V... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Kanehalls förskola

Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss!
Vi välkomnar en kreativ förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till vår förskola. Vi söker dig som är nyfiken och som vill ha kul på jobbet! Där vi lägger stor vikt på tillåtande och tillgängliga lärmiljöer.
Vill du vara med på vår resa?

ARBETSUPPGIFTER
Du skapar en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och lärandemiljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på kartläggning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.

Du är en tydlig och entusiasmerande ledare som hanterar förändrade situationer och olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar.

På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbete enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har/eller kommer att få förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt ha pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola eller skola. TAKK är meriterande.
Din förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.

Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och från den 1 januari 2022 även gymnasieskola, totalt är vi cirka 600 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Kanehalls förskola ARBETSUPPGIFTER Du skapar en pedagogisk miljö som utm... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och från den 1 januari 2022 även gymnasieskola, totalt är vi cirka 600 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Kanehalls förskola

ARBETSUPPGIFTER
Du skapar en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande, samt erbjuder barnen en trygg omsorg och lärandemiljö tillsammans med kollegerna på avdelningen och förskolan.

Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på kartläggning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.

Du är en tydlig kommunikativ och entusiasmerande ledare som hanterar förändrade situationer och olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar.

På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbete enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har/eller kommer att få förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan, samt har pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola eller skola.

AKK är meriterande. Din förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet. Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer. Tar ansvar för en förskollärares uppdrag i enlighet med läroplanen.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation.
När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Sagolyckans förskola, Norje Norjeenheten består av en förskoledel fördelad på två ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Sagolyckans förskola, Norje

Norjeenheten består av en förskoledel fördelad på två (tre) avdelningar med ca 40 barn, en skoldel F-6 med knappt 90 elever och ett fritidshem med ca 50 barn inskrivna. Vår enhet ligger i ett väldigt naturskönt område längs med Pukaviksbukten, mellan Sölvesborg och Karlshamn. Vår verksamhet har närhet till hav, strand, skog, ängar och flera lekplatser vilket möjliggör lärorika och stimulerande utemiljöer inom gångavstånd även för de minsta barnen på enheten.

Vi har precis genomfört en ombyggnation av förskolans lokaler och du kommer att vara en viktig kugge i uppbyggnaden av nya lärmiljöer såväl inomhus som utomhus.

ARBETSUPPGIFTER
På Sagolyckans förskola bygger vi vårt arbete utifrån goda relationer, såväl med barn och föräldrar som med kollegor. Relationer är grunden till framgång och utveckling. Vi tror också på att alla barn är allas och om vi hjälps åt kommer vi långt!

Som förskollärare är du ständigt med och driver det pedagogiska arbetet framåt.
Vår enhet är liten och vi har nära till samarbete. Just nu arbetar vi med minskade barngrupper och detta vill vi gärna fortsätta med. Vi har ca 40 härliga förskolebarn som vi har förmånen att tillbringa lärorik tid med. Vi har tillgång till en lärorik, varierad och lustfylld utemiljö med såväl skog, hav och strand i närheten. Vi står också inför en nybyggnation där du blir en del i att utforma de nya lärmiljöerna.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa och utveckla en lärorik och lustfylld undervisning. Du skall planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med övrig personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med behörighet att bedriva undervisning i förskolan och som har ett stort intresse och engagemang för att utveckla verksamheten i enlighet med våra styrdokument. Du måste vara tydlig i din roll som förskollärare och bidra till en god arbetsmiljö tillsammans med övriga kollegor. Som person är du kommunikativ, lösningsfokuserad och har ett professionellt och relationellt bemötande.

ÖVRIGT
När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Högtofta förskola ARBETSUPPGIFTER Du ska säkerställa att varje barn får en god... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Högtofta förskola

ARBETSUPPGIFTER
Du ska säkerställa att varje barn får en god daglig omsorg samt ges möjlighet till lek, lärande och inflytande. Du ska leda arbetet med pedagogisk dokumentation, analys av barngruppen och av varje barns utveckling och lärande. Du ska även leda arbetet med att skapa pedagogiska miljöer som är tillgängliga. Estetiskt tilltalande och utmanande. Du ska ansvara för att verksamheten utformas utifrån grundläggande demokratiska värderingar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt en förskollärarlegitimation alternativt inväntar din legitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet från yrket. Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.
Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas till ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser och med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.
I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Bossabo förskola Vi välkomnar en kreativ förskollärare med utvecklande och utman... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Bossabo förskola

Vi välkomnar en kreativ förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till vår förskola. Vi söker dig som är en drivande och nyfiken pedagog. Språkutveckling, barns inflytande och delaktighet samt dokumentation är delar du ska känna dig väl förtrogen med. Vi lägger stor vikt på ett tillåtande klimat, utmanande lärmiljöer som främjar till härliga leksituationer där du är en närvarande pedagog.

ARBETSUPPGIFTER
Du skapar en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling, lek och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och en utmanande lärandemiljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på organisatorisk bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité. Språk, barns delaktighet och inflytande och dokumentation är delar vi arbetar lite extra med och som du ska känna dig förtrogen med.

Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt som bygger på positiva förväntningar. Olikheter ses som en tillgång.

På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbetet enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget som pedagogisk ledare och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Du har pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande språk-, lek- och lärmiljö.
Utbildning i teckenkommunikation, TAKK, språklig medvetenhet är meriterande. Din förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.

Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

ÖVRIGT
För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 § skollagen.

Ange löneanspråk.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme/friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Hörviksenheten. Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skol... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Hörviksenheten.
Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skola med elever från f-klass till åk 6, samt ett tillhörande fritids. Vi har nära till hav och skog vilket vi nyttjar i vår uteverksamhet. För oss är det viktigt att det är våra gemensamma barn inom enheten och samarbete är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö där alla kan trivas och utvecklas; barn/elever, vårdnadshavare och personal.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i huvudsak att arbeta på avdelning Blomsterlyckan med de yngsta barnen. De äldre förskolebarnen finns på avdelning Solrosen som vi har ett nära samarbete med.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utbildad förskollärare där erfarenhet av att arbeta i förskolan är en merit. Du ska ha en god kännedom om förskolans läroplan, mål och dokumentation. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten och dess utveckling både på din avdelning samt för verksamheten i sin helhet. Du ska vara lyhörd, flexibel och kunna samarbeta med andra pedagoger och kunna skapa goda relationer med barn och vårdnadshavare.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Sagolyckans förskola, Norje. Norjeenheten består av en förskoledel fördelad på t... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Sagolyckans förskola, Norje.
Norjeenheten består av en förskoledel fördelad på två (tre) avdelningar med ca 40 barn, en skoldel F-6 med knappt 90 elever och ett fritidshem med ca 50 barn inskrivna. Vår enhet ligger i ett väldigt naturskönt område längs med Pukaviksbukten, mellan Sölvesborg och Karlshamn. Vår verksamhet har närhet till hav, strand, skog, ängar och flera lekplatser vilket möjliggör lärorika och stimulerande utemiljöer inom gångavstånd även för de minsta barnen på enheten.

Vi står inför en ombyggnation av förskolans lokaler och du kommer att vara en viktig kugge i denna uppbyggnad med såväl lärmiljöer inomhus som utomhus.

ARBETSUPPGIFTER
På förskolan bygger vi vårt arbete utifrån goda relationer såväl med barn och föräldrar som med kollegor. Relationer är grunden till framgång och utveckling. Vi tror också på att alla barn är allas och om vi hjälps åt kommer vi långt.

Som förskollärare på Sagolyckans förskola är du ständigt med och driver det pedagogiska arbetet framåt.
Vår enhet är liten och vi har nära till samarbete. Vi har arbetat med minskade barngrupper och detta vill vi gärna fortsätta med när våra nya lokaler står färdiga. Vi har ca 40-45 härliga förskolebarn som vi har förmånen att tillbringa lärorik tid med. Vi har tillgång till en lärorik, varierad och lustfylld utemiljö med såväl skog, hav och strand i närheten. Vi står också inför en nybyggnation där du blir en del i att utforma de nya lärmiljöerna.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa och utveckla en lärorik och lustfylld undervisning. Du skall planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med övrig personal. Du ska ha ett stort intresse och engagemang för att utveckla verksamheten i enlighet med våra styrdokument. Du måste vara tydlig i din roll som förskollärare och bidra till en god arbetsmiljö tillsammans med övriga kollegor. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och har ett professionellt och relationellt bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Markgatans förskola/enhet, yngrebarnsavdelning 1-3 år. Markgatans förskola ligger ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Markgatans förskola/enhet, yngrebarnsavdelning 1-3 år.

Markgatans förskola ligger i en ekdunge, centralt i Sölvesborgs innerstad. Förskolan består av två olika byggnader med 5 avdelningar och ca 100 barn. Det är tre avdelningar för äldre barn (3-6 år) Röda, Blåa och Gröna och två avdelningar för yngre barn (1-3 år) Gula och Backstugan.

Förskolans gård är stor och har många olika typer av miljöer som stimulerar barnens utforskande. Vår förskola ska vara en plats där man känner sig välkommen, där barn är delaktiga, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och framtidstro. Vår strävan är att utbildningen ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. Vi erbjuder en inspirerande och föränderlig miljö som inbjuder till skapande, experimenterande, lek och lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.
Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar.
På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbetet enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt ha pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola. TAKK, är meriterande. Din förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.
Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.
Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

ÖVRIGT
För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 § skollagen.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Markgatans förskola/enhet, yngrebarnsavdelning 1-3 år. Markgatans förskola ligger ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Markgatans förskola/enhet, yngrebarnsavdelning 1-3 år.

Markgatans förskola ligger i en ekdunge, centralt i Sölvesborgs innerstad. Förskolan består av två olika byggnader med 5 avdelningar och ca 100 barn. Det är tre avdelningar för äldre barn (3-6 år) Röda, Blåa och Gröna och två avdelningar för yngre barn (1-3 år) Gula och Backstugan.

Förskolans gård är stor och har många olika typer av miljöer som stimulerar barnens utforskande. Vår förskola ska vara en plats där man känner sig välkommen, där barn är delaktiga, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever glädje och framtidstro. Vår strävan är att utbildningen ska kännetecknas av lekfullhet och utforskande. Vi erbjuder en inspirerande och föränderlig miljö som inbjuder till skapande, experimenterande, lek och lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.
Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar.
På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbetet enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt ha pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola. TAKK, är meriterande. Din förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.
Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.
Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

ÖVRIGT
För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 § skollagen.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Hörviksenheten Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skola... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Hörviksenheten
Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skola med elever från f-klass till åk 6, samt ett tillhörande fritids. Vi har nära till hav och skog vilket vi nyttjar i vår uteverksamhet. För oss är det viktigt att det är våra gemensamma barn inom enheten och samarbete är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö där alla kan trivas och utvecklas; barn/elever, vårdnadshavare och personal.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i huvudsak att arbeta på avdelning Blomsterlyckan med de yngsta barnen. De äldre förskolebarnen finns på avdelning Solrosen som vi har ett tätt samarbete med.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utbildad förskollärare där erfarenhet av att arbeta i förskolan är en merit. Du ska ha en god kännedom om förskolans läroplan, mål och dokumentation. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten och dess utveckling både på din avdelning samt för verksamheten i sin helhet. Du ska vara lyhörd, flexibel och kunna samarbeta med andra pedagoger och kunna skapa goda relationer med barn och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss! Vi välkomnar kreativa förskollärar... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss!
Vi välkomnar kreativa förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till våra förskolor. Vi söker dig som är nyfiken och som vill ha kul på jobbet! Där vi lägger stor vikt på tillåtande och tillgängliga lärmiljöer. Vill du vara med på vår resa?

Placering: Kanehalls förskola

ARBETSUPPGIFTER
Du skapar en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och lärandemiljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.

Du är en tydlig och entusiasmerande ledare som hanterar förändrade situationer och olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar.

På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbete enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har/eller kommer att få förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt har pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola eller skola. TAKK är meriterande. Din förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.

Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

ÖVRIGT
För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 § skollagen.

Urval sker löpande. Intervjuer kan komma att hållas under annonseringstiden.

Rekryteringen sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ange löneanspråk.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Sagolyckans förskola, Norje ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare på Sagolyckans f... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Sagolyckans förskola, Norje

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare på Sagolyckans förskola är du ständigt med och driver det pedagogiska arbetet framåt.
Vår enhet är liten och vi har nära till samarbete. Just nu arbetar vi med minskade barngrupper och detta vill vi gärna fortsätta med. Vi har ca 40 härliga förskolebarn som vi har förmånen att tillbringa lärorik tid med. Vi har tillgång till en lärorik, varierad och lustfylld utemiljö med såväl skog, hav och strand i närheten. Vi står också inför en nybyggnation där du blir en del i att utforma de nya miljöerna.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa och utveckla en lärorik och lustfylld undervisning. Du skall planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med övrig personal. Du ska ha ett stort intresse och engagemang för att utveckla verksamheten i enlighet med våra styrdokument. Du måste vara tydlig i din roll som förskollärare och bidra till en god arbetsmiljö tillsammans med övriga kollegor. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och har ett professionellt och relationellt bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare , 3 tjänster

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Kanehalls förskola (2 tjänster) och Bossabo förskola (1 tjänst) ARBETSUPPGIFTER ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Kanehalls förskola (2 tjänster) och Bossabo förskola (1 tjänst)

ARBETSUPPGIFTER
Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss?
Vi välkomnar kreativa förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till våra förskolor. Vi söker dig som är nyfiken och som vill ha kul på jobbet! Där vi lägger stor vikt på tillåtande lärmiljöer. Vill du vara med på vår resa?

Du skapar en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och lärandemiljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.

Du är en tydlig och entusiasmerande ledare som hanterar förändrade situationer och olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar.

På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbete enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt har pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skola eller barnomsorg. Ledarerfarenhet från barnverksamhet samt utbildning i teckenkommunikation, TAKK, är meriterande. Förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.

Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

Specialpedagogisk kompetens är meriterande

ÖVRIGT
Gällande frågor om tjänsten är förskolecheferna inte tillgängliga för frågor under veckorna 29 och 30.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation.
När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ange löneanspråk och referenser

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Högtofta förskola, småbarnsavdelningen. ARBETSUPPGIFTER Du ska säkerställa att... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Högtofta förskola, småbarnsavdelningen.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska säkerställa att varje barn får en god daglig omsorg samt ges möjlighet till lek, lärande och inflytande. Du ska leda arbetet med pedagogisk dokumentation, analys av barngruppen och av varje barns utveckling och lärande. Du ska även leda arbetet med att skapa pedagogiska miljöer som är tillgängliga, estetiskt tilltalande och utmanande. Du ska ansvara för att verksamheten utformas utifrån grundläggande demokratiska värderingar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt en förskollärarlegitimation alternativt inväntar din legitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet från yrket.
Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs.
Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.
Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas till ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.
I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare / Barnskötare / Socialpedagog , resursperson på Kulingens förskola

Placering: Kulingens Förskola i Hällevik. Kulingen är en enskild, personalkooperativ förskola som drivs av en ekonomisk förening. Förskolan har varit verksam sedan 2007 och ligger vid natursköna Stibybergets fot. Närheten till skog och hav är en stor tillgång i vårt dagliga arbete. På Kulingen står barnet i centrum. Barnet ska få möjlighet att få vara sig själv, bekräftad med den personlighet och de intressen barnet har. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en ny... Visa mer
Placering: Kulingens Förskola i Hällevik.
Kulingen är en enskild, personalkooperativ förskola som drivs av en ekonomisk förening. Förskolan har varit verksam sedan 2007 och ligger vid natursköna Stibybergets fot. Närheten till skog och hav är en stor tillgång i vårt dagliga arbete. På Kulingen står barnet i centrum. Barnet ska få möjlighet att få vara sig själv, bekräftad med den personlighet och de intressen barnet har.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en nyfiken och innovativ person som tycker om utmaningar. Du behöver vara tillåtande och engagerad samt ge barnet en central roll.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med fyra förskollärare. Vi arbetar enligt Skolverkets styrdokument och vi använder oss av pedagogisk dokumentation i det systematiska kvalitetsarbetet.
Vi fokuserar ständigt på att omforma våra lärandemiljöer beroende på vilka teman eller projekt vi arbetar med. Vi vistas till stor del utomhus och använder oss av naturen som en god lärmiljö.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du som söker är förskollärare men vi välkomnar även barnskötare samt socialpedagoger som sökanden till tjänsten.
Du behöver vara förtrogen med förskolans läroplan och vara intresserad av att diskutera, reflektera och analysera tillsammans med oss andra i dina arbetsmoment.
Kunskaper inom IKT (Informations- och kommunikationsteknik) ses som meriterande.

ÖVRIGT
Ange löneanspråk i ansökan. Visa mindre

Förskollärare / Grundskollärare till grundsärskolan i Mjällby

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Grundsärskolan Mjällby skola ARBETSUPPGIFTER Mjällby skola är en F-9 skola som... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Grundsärskolan Mjällby skola

ARBETSUPPGIFTER
Mjällby skola är en F-9 skola som har elever från grundskola och grundsärskola. Det finns tre fritidsavdelningar, en förberedelseklass och en fritidsgård. Du kommer att arbeta på grundsärskolan.

Ditt huvudsakliga arbete som förskollärare består i att planera och undervisa elever i behov av särskilt stöd så att de får de bästa förutsättningarna att uppnå mål och kunskapskrav i utbildningen. Samarbete är en viktig del för oss. Tillsammans med specialpedagoger, lärare och resurser arbetar du för att skapa en stimulerande lärmiljö för samtliga elever. Skolutveckling är ett arbetsområde som vi ständigt arbetar med. Du erbjuds ett utvecklande och meningsfullt uppdrag men möjlighet att göra skillnad!
Vi arbetar för att alla ska lyckas, att alla ska känna meningsfullhet och sammanhang.
På grundsärskolan är goda relationer, trygghet och tydlighet grunden för goda kunskapsresultat.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen eller grundskollärarexamen. Specialpedagogisk påbyggnad inriktning utvecklingsstörning är önskvärt.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att samarbeta med andra yrkesgrupper samt elever och föräldrar. Du har en pedagogisk insikt och en empatisk förmåga som bidrar till att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i arbetsrelaterade situationer. Du är insatt i skolans styrdokument.

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och tillämpar TEACCH metoden. Erfarenhet av detta är önskvärt.

Erfarenhet inom grundsärskolan meriteras.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Hörviksenheten Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skol... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Hörviksenheten

Hörviksenheten består av en förskola med två avdelningar, en skola med elever från f-klass till åk 6, samt ett tillhörande fritids. Vi har nära till havet, nära till skogen och Listershuvud och är granne med Gröna vallen, HIF:s idrottsplats. För oss är det viktigt att det är våra gemensamma barn inom enheten och att samarbete ska vara en självklarhet. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där alla kan trivas och utvecklas, barn/elever, föräldrar och personal. Vi arbetar för en god värdegrund där barnens/elevernas känsla av att tillhöra definierar vårt inkluderingsarbete

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i huvudsak att arbeta på avdelning Blomsterlyckan där barn 1-4 år går men det är även ett tätt samarbete med avdelning Solrosen där det går äldre barn.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen och erfarenhet av att arbeta i förskolan. Du ska ha en god kännedom om läroplan, mål och dokumentation. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten både på din avdelning samt för verksamheten i sin helhet. Du ska vara flexibel och kunna samarbeta med andra pedagoger. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Anställd under angiven tid eller den tid som kan bli aktuell p.g.a. ändrade förutsättningar (om den ordinarie personalen kommer tillbaka tidigare), dock längst t.o.m. 2020-06-30.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare , 3 tjänster

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Kanehalls förskola (2 tjänster) och Bossabo förskola (1 tjänst) ARBETSUPPGIFTER ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Kanehalls förskola (2 tjänster) och Bossabo förskola (1 tjänst)

ARBETSUPPGIFTER
Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss?
Vi välkomnar kreativa förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till våra förskolor. Vi söker dig som är nyfiken och som vill ha kul på jobbet! Där vi lägger stor vikt på tillåtande lärmiljöer. Vill du vara med på vår resa?

Du skapar en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och lärandemiljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.

Du är en tydlig och entusiasmerande ledare som hanterar förändrade situationer och olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar.

På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbete enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt har pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skola eller barnomsorg. Ledarerfarenhet från barnverksamhet samt utbildning i teckenkommunikation, TAKK, är meriterande. Förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.

Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

Specialpedagogisk kompetens är meriterande

ÖVRIGT
Gällande frågor om tjänsten är förskolecheferna inte tillgängliga för frågor under veckorna 29 och 30.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation.
När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ange löneanspråk och referenser

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Midhalls förskola ARBETSUPPGIFTER Vill du utveckla framtidens förskola tillsamma... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Midhalls förskola

ARBETSUPPGIFTER
Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss?
Då är du välkommen in med din ansökan till oss. Vi välkomnar kreativa förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till våra förskolor. Är du nyfiken och drivande, älskar att utmana barnen i sina lärmiljöer då kan du vara den vi söker. Skapa pedagogiska miljöer som utmanar och stimulera barns utveckling, lek och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och en utmanande miljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barn förutsättningar och undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på organisatorisk bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt ha pedagogisk förmåga och tydlig pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teckenkommunikation, TAKK, språklig medvetenhet är meriterande.
Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Du är en tydlig och entusiasmerande ledare som hantera förändrade situationer olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidigt respekt och förtroendefullt förhållningssätt som bygger på positiva förväntningar.


ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken
och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande
aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg
är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta
ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals
hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme,
närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Högtofta förskola ARBETSUPPGIFTER Du ska säkerställa att varje barn får en god... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Högtofta förskola

ARBETSUPPGIFTER
Du ska säkerställa att varje barn får en god daglig omsorg samt ges möjlighet till lek, lärande och inflytande. Du ska leda arbetet med pedagogisk dokumentation, analys av barngruppen och av varje barns utveckling och lärande. Du ska även leda arbetet med att skapa pedagogiska miljöer som är tillgängliga, estetiskt tilltalande och utmanande. Du ska ansvara för att verksamheten utformas utifrån grundläggande demokratiska värderingar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt en förskollärarlegitimation alternativt inväntar din legitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket. Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.

I in yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare , 3 - 5 tjänster

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Midhalls, Skönabäcks och Bossabo förskola ARBETSUPPGIFTER Vill du utveckla fra... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Midhalls, Skönabäcks och Bossabo förskola

ARBETSUPPGIFTER
Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss? Då är du välkommen in med din ansökan!
Vi välkomnar kreativa förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till våra förskolor. Är du nyfiken och drivande, älskar att utmana barnen i sina lärmiljöer, då kan du vara den vi söker. Skapa pedagogiska miljöer som utmanar och stimulera barns utveckling, lek och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och en utmanande miljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på organisatorisk bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.
Du är en tydlig och entusiasmerande ledare som kan hantera förändrade situationer och olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt som bygger på positiva förväntningar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt har pedagogisk förmåga och tydlig pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teckenkommunikation, TAKK. Språklig medvetenhet är meriterande.
Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare till grundsärskolan i Mjällby , 2 tjänster

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Grundsärskolan, Mjällby skola ARBETSUPPGIFTER Mjällby skola är en F-9 skola som ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Grundsärskolan, Mjällby skola

ARBETSUPPGIFTER
Mjällby skola är en F-9 skola som har elever från grundskola och grundsärskola. Det finns tre fritidsavdelningar, en förberedelseklass och en fritidsgård. Du kommer att arbeta på grundsärskolan.

Ditt huvudsakliga arbete som förskollärare består i att planera och undervisa elever i behov av särskilt stöd så att de får de bästa förutsättningarna att uppnå mål och kunskapskrav i utbildningen. Samarbete är en viktig del för oss. Tillsammans med specialpedagoger, lärare och resurser arbetar du för att skapa en stimulerande lärmiljö för samtliga elever. Skolutveckling är ett arbetsområde som vi ständigt arbetar med. Du erbjuds ett utvecklande och meningsfullt uppdrag med möjlighet att göra skillnad!
Vi arbetar för att alla ska lyckas, att alla ska känna meningsfullhet och sammanhang.
På grundsärskolan är goda relationer, trygghet och tydlighet grunden för goda kunskapsresultat.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen. Specialpedagogisk påbyggnad inriktning utvecklingsstörning är önskvärt.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att samarbeta med andra yrkesgrupper samt elever och föräldrar. Du har en pedagogisk insikt och en empatisk förmåga som bidrar till att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i arbetsrelaterade situationer. Du är insatt i skolans styrdokument.

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och tillämpar TEACCH metoden. Erfarenhet av detta är önskvärt.

Erfarenhet inom grundsärskolan meriteras.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Bossabo förskola Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss? Vi ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Bossabo förskola

Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss?
Vi välkomnar en kreativ förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till vår förskola. Vi söker dig som är nyfiken och som vill vara en drivande person i vår enhet. Vi lägger stor vikt på ett tillåtande klimat, utmanande lärmiljöer som främjar till härliga leksituationer och en god undervisning.
Vill du vara med på vår resa?

ARBETSUPPGIFTER
Du skapar en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling, lek och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och en utmanande lärandemiljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på organisatorisk bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.

Du är en tydlig och entusiasmerande ledare som hanterar förändrade situationer och olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt som bygger på positiva förväntningar.

På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbete enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt har pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskola. Utbildning i teckenkommunikation, TAKK, språklig medvetenhet är meriterande. Din förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.

Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

Specialpedagogisk kompetens är meriterande.

ÖVRIGT
För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 § skollagen.

Ange löneanspråk

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare , 3 tjänster

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss! Vi välkomnar kreativa förskollär... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Vill du utveckla framtidens förskola tillsammans med oss!
Vi välkomnar kreativa förskollärare med utvecklande och utmanande tankar och idéer till våra Förskolor. Vi söker dig som är nyfiken och som vill ha kul på jobbet! Där vi lägger stor vikt på tillåtande lärmiljöer. Vill du vara med på vår resa?

Placering: Kanehalls förskola.

ARBETSUPPGIFTER
Du skapar en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande samt erbjuder barnen en trygg omsorg och lärandemiljö. Den pedagogiska verksamheten utgår från varje barns förutsättningar och bygger på undervisning som utformas i enlighet med läroplanens mål. Arbetet organiseras utifrån ett helhetsperspektiv som bygger på bedömning och dokumentation av det enskilda barnets behov i kombination med hela förskolans kvalité.

Du är en tydlig och entusiasmerande ledare som hanterar förändrade situationer och olika människors agerande. Det är viktigt att du skapar en relation till barn, vårdnadshavare och kollegor som karaktäriseras av ömsesidig respekt och förtroendefullt förhållningssätt samt positiva förväntningar.

På ett systematiskt sätt reflekterar du över det praktiska arbete enskilt och tillsammans med andra samt håller dig uppdaterad och tar tillvara på ny forskning och händelser i omvärlden. Du är delaktig i arbetslaget och bidrar till en god arbetsmiljö och kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan samt ha pedagogisk förmåga och tydligt pedagogiskt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skola eller barnomsorg. Ledarerfarenhet från barnverksamhet samt utbildning i teckenkommunikation, TAKK, är meriterande. Din förmåga att leda och stimulera barn i deras utbildning och utveckling och att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar och behov krävs för arbetet.

Du är väl förtrogen med och lever upp till de yrkesetiska principerna för lärare och är väl insatt i förskolans läroplan och Barnkonventionen samt har förmåga att omsätta dessa i praktiken.

Med engagemang möter du barn, vårdnadshavare och kollegor på ett lyhört, respektfullt och professionellt sätt. Kunskap kring barns språkutveckling och andra uttrycksformer såsom bild, musik, rörelse är förutsättningar för arbetet. Du kan integrera digital teknik i den dagliga verksamheten och använda som redskap i ditt eget arbete. Vidare har du kunskap om den pedagogiska dokumentationen och det systematiska kvalitetsarbetet samt förmåga att ta egna initiativ, finna lösningar och hantera förändrade situationer.

Specialpedagogisk kompetens är meriterande.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

ÖVRIGT
Ange löneanspråk.

Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare

Vi söker dig, som är intresserad av att arbeta enligt Montessoripedagogiken. Du är gärna pedagogisk utbildad, som t.ex. förskollärare eller Montessoriförskollärare. Vi värdesätter egenskaper som positiv, glad och ansvarsfull. Det är en fördel om du är insatt i förskoledokumentation, planering och IT-användande. Tjänsten tillträdes 190813. Visa mer
Vi söker dig, som är intresserad av att arbeta enligt Montessoripedagogiken. Du är gärna pedagogisk utbildad, som t.ex. förskollärare eller Montessoriförskollärare. Vi värdesätter egenskaper som positiv, glad och ansvarsfull. Det är en fördel om du är insatt i förskoledokumentation, planering och IT-användande. Tjänsten tillträdes 190813. Visa mindre