Lediga jobb som Kultur, media, design i Sölvesborg

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Arkivarie

Ansök    Okt 10    Sölvesborgs kommun    Arkivarie
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Placering: Kansliavdelningen med totalt 9 tjänster med kanslichefen... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Placering: Kansliavdelningen med totalt 9 tjänster med kanslichefen som ansvarig chef.

ARBETSUPPGIFTER
Sölvesborgs kommun söker dig som vill arbeta som arkivarie.

Kommunen är sedan något år medlem i Sydarkivera så även om du är ensam arkivarie i kommunens arkiv, samarbetar du inom ramen för Sydarkivera med andra kommuner och regioner kring både analog och digital arkivhantering.

Arbetsuppgifterna består i att arkivlägga och vårda arkivmaterial från kommunens förvaltningar och bolag men även deponerade arkiv från föreningar, privata företag eller privatpersoner.
Du bistår förvaltningarna med inventering, arkivbeskrivningar, gallring och revidering av dokumenthanteringsplaner.

Som kommunarkivarie hjälper du även personal och allmänheten med att ta fram akter, protokoll och vid behov göra sekretessprövningar. Som arkivarie ska du också hålla dig uppdaterad på eventuella organisationsförändringar samt nya lagar, förordningar och föreskrifter som kan påverka arkivverksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom informations- och arkivvetenskap alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och som är relevant för tjänsten som arkivarie. Viss erfarenhet av arkivarbete är ett krav.
Du ska ha goda kunskaper i Arkivlagen och Offentlighets- och sekretesslagen, både vad gäller tillämpning och gällande praxis.

Arbetet kräver att du har god dator- och systemvana och det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetssystemet Klara. Du bör dessutom ha mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har intresse för digitalisering och ärendehanterings-system och ur ett arkivperspektiv kan bidra till kommunens införande av e-arkiv. Erfarenhet från sådant arbete är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, positiv och har god samarbetsförmåga. Du har lätt att självständigt fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du arbetar systematiskt och har förmåga att slutföra dina uppdrag med god kvalitet.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Originalare

Teko Tryck AB bildades 1983, med en affärsidé inriktad främst på screentryck mot promotionbranschen. Verksamheten har utvecklats och idag är vi specialiserade på screentryck av disktrasor och handdukar, vilket vi levererar till design- och profilkunder världen över. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet, skapar vi ett arbetssätt som mer liknar ett samarbete än förhållandet leverantör-kund. Vi arbetar m... Visa mer
Teko Tryck AB bildades 1983, med en affärsidé inriktad främst på screentryck mot promotionbranschen. Verksamheten har utvecklats och idag är vi specialiserade på screentryck av disktrasor och handdukar, vilket vi levererar till design- och profilkunder världen över. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet, skapar vi ett arbetssätt som mer liknar ett samarbete än förhållandet leverantör-kund. Vi arbetar med hög flexibilitet och korta ledtider. Vårt mål är att tillfredsställa varje kunds krav och helst överträffa deras förväntningar.
Vill du få möjlighet att vara med på ett företag som levererar produkter både nationellt och internationellt?
Arbetsuppgifter
Du ansvarar för färdigställande av original till produktion, detta utförs främst i Illustrator och Photoshop.
Du ansvarar för strukturen, arkivering och uppdatering av original och kundmappar.
Därutöver är du behjälplig i den löpande kundservicen och därtill kopplade uppgifter.
Vad kan vi erbjuda dig som medarbetare?
Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. För en framtida medarbetare på TekoTryck AB finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara delaktig och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans.
Heltidstjänst som föregås av en provanställningstid
Personlighet och kompetens
Som person är du ambitiös, strukturerad, engagerad, initiativtagande, prestigelös och ödmjuk. Du är lyhörd för din arbetsledares/kundens behov och kan snabbt anpassa dig till olika arbetsuppgifter. För dig är det självklart att ta ansvar för mer än dina tilldelade arbetsuppgifter då detta är ett måste i en mindre organisation.
Du kan arbeta både självständigt och i lag och du har en hög social kompetens.
Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som har minst några års erfarenhet i original/grafiskt arbete.
Du har god PC vana samt goda kunskaper i MS Office och Adobe CS (Illustrator, Photoshop mfl).
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-körkort
Om du vill vara delaktig i ett expansivt företag och passar in på beskrivningen ovan är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!
Ansökan och kontakt
Dina frågor eller ansökan mejlar du till [email protected] vi hanterar ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Dec 1    Sölvesborgs kommun    Bibliotekarie
I Kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, arbetsmarknad, näringslivskontor, kommunikation, medborgarkontor, verksamhetsområdet fritid och kultur samt verksamhetsområdet service med måltid och städ. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för bland annat övergripande utveckling, stödfunktioner, kommun- och koncernstyrning samt diverse projekt. Placering: Sölvesborgs bibliotek ARBETSUPP... Visa mer
I Kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, arbetsmarknad, näringslivskontor, kommunikation, medborgarkontor, verksamhetsområdet fritid och kultur samt verksamhetsområdet service med måltid och städ.
Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för bland annat övergripande utveckling, stödfunktioner, kommun- och koncernstyrning samt diverse projekt.

Placering: Sölvesborgs bibliotek

ARBETSUPPGIFTER
Du ska främja, inspirera och förmedla kunskap och litteratur. Du ska ingå i gruppen som arbetar med programverksamhet för vuxna. Du ska skapa och upprätthålla samarbeten och relationer, bidra med kreativitet och nyfikenhet.
Vi vill att du har en god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete och kommer gärna med egna idéer och lösningar på uppkomna situationer och problem. Du tycker om att arbeta innovativt Du har informationspass.
Helg- och kvällstjänstgöring ingår.

KVALIFIKATIONER
Akademisk examen i biblioteks- och informationsvetenskap. Du har god litteraturkännedom och är trygg i användandet av digitala resurser.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ett kommunikativt och pedagogiskt förhållningssätt, initiativförmåga, kreativitet, gott bemötande samt god samarbetsförmåga.
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av biblioteksarbete.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Visual Merchandiser - Mjällby

Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid. Kappahl Group grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 370 Kappahl- och Newbie-butiker samt Shop Online i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen och Storbritannien. Kappahl-teamet består av 4000 kollegor på 400 arbetsplatser... Visa mer
Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid.

Kappahl Group grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 370 Kappahl- och Newbie-butiker samt Shop Online i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen och Storbritannien.

Kappahl-teamet består av 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder med olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Den gemensamma drivkraften är att erbjuda mode som passar livet för många människor och livsstilar. Ett ansvarsfullt mode som känns rätt, för den som bär det och för världen omkring oss. Idag är 70% av produkterna hållbarhetsmärkta. Målet är att 100% ska vara producerade i mer hållbara material senast år 2025.
Mer information på www.kappahl.se


Till MJÄLLBY   söker vi nu en vikarierande Visual Merchandiser på 25   timmar i veckan .  Kan du  skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

VISUAL MERCHANDISER PÅ KAPPAHL Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga KappAhls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik hos oss på KappAhl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VI ERBJUDER Anställningsform: Vikariat
Anställningsgrad: 25  timmar i veckan
Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger
Tillträde:   2021-10-01   eller enligt överenskommelse,  till 2 022-09-30  med möjlighet till förlängning

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
KappAhl-andan handlar om gemenskap och positiv energi! Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Läs mer om vår arbetsplats på  www.kappahl.se/jobba-hos-oss . 

ANSÖKAN Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV. Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Sista ansökningsdag: 2021-08-29  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Sandra Westerberg 0456-19010 . Visa mindre

Projektledare webb/Bibliotekarie

Ansök    Nov 18    Sölvesborgs kommun    Bibliotekarie
I Kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, arbetsmarknad, näringslivskontor, kommunikation, medborgarkontor samt verksamhetsområdet fritid och kultur. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för bland annat övergripande utveckling, stödfunktioner, kommun- och koncernstyrning samt diverse projekt. Placering: Sölvesborgs bibliotek ARBETSUPPGIFTER Biblioteken i Blekinge är just nu inne i... Visa mer
I Kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, arbetsmarknad, näringslivskontor, kommunikation, medborgarkontor samt verksamhetsområdet fritid och kultur. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för bland annat övergripande utveckling, stödfunktioner, kommun- och koncernstyrning samt diverse projekt.

Placering: Sölvesborgs bibliotek

ARBETSUPPGIFTER
Biblioteken i Blekinge är just nu inne i en spännande fas som kommer utmynna i att kommunbiblioteken i Karlshamn, Olofström, Ronneby och Sölvesborg, går samman i ett gemensamt mediesamarbete. Du kommer bli en del i den processen genom att arbeta och leda ett projekt som ska leda fram till en gemensam webbportal. Som utvecklingsledare kommer du få det övergripande ansvaret att utarbeta och driva utveckling av projektet. Detta gör du i samverkan med en arbetsgrupp från respektive kommun

Vi tror att du har jobbat inom IT och/eller med webbutveckling tidigare på bibliotek samt har en stor förståelse för och erfarenhet av webbutveckling och digitala tjänster.

Du kommer också vara en del i personalgruppen på Sölvesborgs bibliotek. Schemalagd yttre tjänst i informationsdisken ingår, där du hjälper och möter besökare i alla åldrar.
Kvällar och helger utgör en del av tjänstgöringen.

KVALIFIKATIONER
Du har biblioteks- och informationsexamen eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Kompletterande utbildningar inom IT-området, särskilt bibliotekssystem är meriterande.
Du är en driven och prestigelös person som tar egna initiativ och som inte räds utmaningar. Du brinner för digitalisering och vad det kan göra för våra brukare. Du är lösningsorienterad och har god förmåga att förmedla information på ett begripligt sätt, såväl internt som till brukare. Du behöver även kunna tala inför större och mindre grupper samt ha goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Shipping Administrator to TitanX Engine Cooling in Mjällby

Ansök    Sep 8    Experis AB    Expeditör, spedition
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited. As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinating the logist... Visa mer
TitanX Engine Cooling is a global supplier of commercial vehicle engine and transmission cooling solutions to OEMs and the independent aftermarket. TitanX with annual sales of over 2 billion SEK has 800 employees worldwide. The company has manufacturing sites in Sweden, USA, Brazil, Mexico and Poland. TitanX is today owned by Tata Autocomp Limited.

As Shipping Administrator you will be responsible for managing customer demand data, coordinating the logistic loop and planning, executing and controlling shipments. The role also includes documenting shipments and working with ongoing process improvements. You will be one of two Shipping Administrators and part of our experienced Supply Chain team. You will report directly to the Supply Chain Manager.

TitanX, will give you the opportunity to work in a global and growing company with a strong foundation in the automotive industry.

Your main responsibilities include:

* Master data set up, customer demand update, tracking delivery performance
* Booking of pick-ups via external logistics platforms
* Shipping; labelling of goods, coordinating loading & shipping
* Administration; logistic information, financial & legal information (invoicing, customs documents etc.)
* Improving overall shipping function and efficiency
* Communication with customers

The position is based in Mjällby. You will be hired by TitanX Enginee Cooling.Your Profile

You have a Bachelor or Master degree in Logistics, Manufacturing, Finance, Purchasing or Engineering, or about 2-3 years experience in Supply Chain (planning), Purchasing or Financial Controlling.

You have an organized, analytical mindset with good Excel skills. If you have previous experience from SAP it is considered an advantage.

As a person you are proactive, result-driven and able to work under pressure. You are a team player with good communication skills and you speak and write English fluently. Swedish language is not required, but considered a merit.What we offer

We describe our work environment as international, empowering, multicultural, quick and dynamic. TitanX´s mid-size and global perimeter requires involvement and exposure from us all. This is the place where you can make a difference!Application

In this recruitment process TitanX is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Johan Angerfors at 035-161 442 or [email protected].

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Maj 29    Sölvesborgs kommun    Bibliotekarie
I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, kommunikationsavdelning, fritid och kultur och arbetsmarknadsenhet. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen. Placering: Bibliotek... Visa mer
I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, kommunikationsavdelning, fritid och kultur och arbetsmarknadsenhet.
Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen.

Placering: Biblioteket

Stadsbiblioteket där personal från bibliotek och kultur arbetar är ett folkbibliotek med tre filialer.
Hos oss har vi friskvård på arbetstid och en trevlig arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är en utåtriktad bibliotekarie som är intresserad av arbeta i en liten organisation med alla typer av arbetsuppgifter, för alla boende och besökare.
Du kommer att bli en del av biblioteks- och kulturkontoret som organisatoriskt ligger under fritids- och kulturnämnden. Verksamhetsområdet Fritid och kultur lyder under Kommunledningsförvaltningen.

Du arbetar med förekommande arbetsuppgifter i biblioteket och vårt integrerade Lärcentrum. Tjänstgöring i bibliotekets öppna verksamhet, informationsdisk, biblioteksvisningar och bokprat, kvälls- och lördagstjänstgöring ingår. I arbetet ingår också att arbeta med bibliotekets vuxenverksamhet, fjärrlån, informationsverksamhet och verksamhetsspecifika datasystem.
Samverkan kring olika aktiviteter med föreningar, studieförbund, regionbibliotek, gymnasium m.fl. är också en viktig del.

En ny chef för bibliotek och kultur kommer att tillträda under hösten vilket kan komma att påverka inriktningen av arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Du har biblioteksexamen eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant.
Kompletterande högskoleutbildningar inom IT-området, särskilt bibliotekssystem är meriterande.
Vi söker en engagerad, serviceinriktad och flexibel person som gillar att möta allmänheten, arbeta med information, mediefrågor, visningar, pedagogisk handledning och som kan arbeta med alla olika åldrar och socialgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du bör ha B-körkort.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kulturarvssamordnare

Ansök    Maj 29    Sölvesborgs kommun    Antikvarie
I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, kommunikationsavdelning, fritid och kultur och arbetsmarknadsenhet. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen. Placering: Bbiliotek... Visa mer
I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, kommunikationsavdelning, fritid och kultur och arbetsmarknadsenhet.
Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen.

Placering: Bbilioteket

Stadsbiblioteket där personal från bibliotek och kultur arbetar är ett folkbibliotek med tre filialer.
Hos oss har vi friskvård på arbetstid och en trevlig arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver dig som har en spetskompetens och som kan arbeta vidare med våra kulturmiljöer och vårt kulturarv. Du kommer att bli en del av biblioteks- och kulturkontoret som organisatoriskt ligger under fritids- och kulturnämnden. Verksamhetsområdet Fritid och kultur lyder under Kommunledningsförvaltningen.

Sölvesborg har en lång historia och är en medeltida stad som har många historier att berätta. Ordet kulturarv används inte bara för föremål, byggnader och fornlämningar utan också berättelser, traditioner och andra immateriella värden som vi övertar från tidigare generationer. Men skillnaden mellan kulturarv och kulturmiljö är framför allt att det förra har varit föremål för viss värdering och blivit definierat och utnämnt till kulturarv. Kulturarv är ett vidare begrepp än kulturmiljö.

Vi har idag många föremål, byggnader och fornlämningar som vi aktivt bör bevara och utveckla för framtiden. Våra kulturlokaler (t. ex museum, tingshus, slottslängor, konsthall) behöver ses över och bevaras för framtiden och anpassas efter den verksamhet som bedrivs idag.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom kultur eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant och likvärdig.
Vi söker dig med bred erfarenhet från föreningslivet, projektledning och kunskap inom området kultur/kulturarv.
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gillar att skriva då tjänsten ställer krav på olika sorters utredningar och dokumentation.
Som person kan du dels arbeta självständigt men är också lyhörd, har hög social kompetens och förmåga att få andra delaktiga i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Maj 29    Sölvesborgs kommun    Bibliotekarie
I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, kommunikationsavdelning, fritid och kultur och arbetsmarknadsenhet. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen. Placering: Bibliotek... Visa mer
I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, kommunikationsavdelning, fritid och kultur och arbetsmarknadsenhet.
Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen.

Placering: Biblioteket

Stadsbiblioteket där personal från bibliotek och kultur arbetar är ett folkbibliotek med tre filialer.
Hos oss har vi friskvård på arbetstid och en trevlig arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är en utåtriktad bibliotekarie som är intresserad av arbeta i en liten organisation med alla typer av arbetsuppgifter, för alla boende och besökare.
Du kommer att bli en del av biblioteks- och kulturkontoret som organisatoriskt ligger under fritids- och kulturnämnden. Verksamhetsområdet Fritid och kultur lyder under Kommunledningsförvaltningen.

Du arbetar med förekommande arbetsuppgifter i biblioteket och vårt integrerade Lärcentrum. Tjänstgöring i bibliotekets öppna verksamhet, informationsdisk, biblioteksvisningar och bokprat, kvälls- och lördagstjänstgöring ingår. I arbetet ingår också att arbeta med bibliotekets vuxenverksamhet, fjärrlån, informationsverksamhet och verksamhetsspecifika datasystem.
Samverkan kring olika aktiviteter med föreningar, studieförbund, regionbibliotek, gymnasium m.fl. är också en viktig del.

En ny chef för bibliotek och kultur kommer att tillträda under hösten vilket kan komma att påverka inriktningen av arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Du har biblioteksexamen eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant.
Kompletterande högskoleutbildningar inom IT-området, särskilt bibliotekssystem är meriterande.
Vi söker en engagerad, serviceinriktad och flexibel person som gillar att möta allmänheten, arbeta med information, mediefrågor, visningar, pedagogisk handledning och som kan arbeta med alla olika åldrar och socialgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du bör ha B-körkort.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Copywriter / Journalist

Kreativ copywriter med minst 2-5 års dokumenterad erfarenhet. Utbildad som journalist eller copywriter eller inom strategisk marknadsföring. Heltid i Sölvesborg.Läs om oss på www.annaochanna.seVi söker en copywriter som är kreativ, noggrann och van vid att arbeta med content marketing och storytelling i olika kanaler, både digitala och analoga. En person som förstår styrkan i varje kanal och är snabb i att växla stil och upplägg för att fånga tillfället.• ... Visa mer
Kreativ copywriter med minst 2-5 års dokumenterad erfarenhet. Utbildad som journalist eller copywriter eller inom strategisk marknadsföring. Heltid i Sölvesborg.Läs om oss på www.annaochanna.seVi söker en copywriter som är kreativ, noggrann och van vid att arbeta med content marketing och storytelling i olika kanaler, både digitala och analoga. En person som förstår styrkan i varje kanal och är snabb i att växla stil och upplägg för att fånga tillfället.• Journalistiskt skrivande• Kreativ copywriting & strategisk innehållsproduktion• Textproduktion och textbearbetning av informationsmaterial• Publicering av innehåll på Facebook, Linkedin, Instagram• Webbpublicering i ett eller flera CMS-verktyg• Vana av att skriva professionellt på engelska (önskvärt men inte nödvändigt)Skicka CV och kort presentation till [email protected]änsten börjar 1 aug 2019 eller enl ök.Sista ansökningsdag 8 maj Visa mindre

Vi söker tolkar på flera språk! Både på distans och på plats

Ansök    Maj 11    Vs Consulting AB    Tolk
DigitalTolk är Sveriges snabbast växande tolkförmedling med siktet på att hjälpa så många människor som möjligt. Vi växer så det knakar och söker därför flertalet tolkar till Skåneregionen. Som tolk hos oss jobbar du precis så mycket du själv vill och kan enkelt tacka ja till uppdrag i vår lättanvända app. Du kommer att ta uppdrag fysiskt på plats, via telefon eller via video. Du som inte har utbildning som tolk kommer att få detta via oss, (denna utförs o... Visa mer
DigitalTolk är Sveriges snabbast växande tolkförmedling med siktet på att hjälpa så många människor som möjligt. Vi växer så det knakar och söker därför flertalet tolkar till Skåneregionen.
Som tolk hos oss jobbar du precis så mycket du själv vill och kan enkelt tacka ja till uppdrag i vår lättanvända app. Du kommer att ta uppdrag fysiskt på plats, via telefon eller via video. Du som inte har utbildning som tolk kommer att få detta via oss, (denna utförs online och är helt kostnadsfri). Vi söker personer som talar flytande svenska och något av följande språk:
Albanska
Arabiska (från hela mellanöstern)
Afrikanska språk
Bosniska
Dari
Finska
Grekiska
Japanska
Kroatiska
Kantonesiska
Kurdiska språk
Mandarin
Pashto
Persiska
Polska
Romani
Serbiska
Somaliska
Spanska
Turkiska
Vietnamesiska
Uzbekiska

Vi tar emot alla språk, dock är dessa de språk vi behöver extra av just nu. Du ansöker på vår hemsida: https://rekrytering.digitaltolk.se/
Vi söker tolkar på alla nivåer: auktoriserade, grundutbildade, introduktionskurs. För dig som inte har någon av dessa kan vi erbjuda en utbildning du utför online. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Social Media Manager

Kreativt proffs på sociala och digitala media med minst 2-5 års dokumenterad erfarenhet. Utbildad och ständigt påläst i allt nytt som händer. Heltid i Sölvesborg. Läs om oss på www.annaochanna.se- Planera, publicera, analysera och optimera innehåll för våra kunder. - Implementera strategier för att driva olika sociala konverteringar och engagemang. - Driva och följa upp satta KPIer för sociala kanaler. - Spåra och utvärdera vilket innehåll som tilltalar må... Visa mer
Kreativt proffs på sociala och digitala media med minst 2-5 års dokumenterad erfarenhet. Utbildad och ständigt påläst i allt nytt som händer. Heltid i Sölvesborg. Läs om oss på www.annaochanna.se- Planera, publicera, analysera och optimera innehåll för våra kunder. - Implementera strategier för att driva olika sociala konverteringar och engagemang. - Driva och följa upp satta KPIer för sociala kanaler. - Spåra och utvärdera vilket innehåll som tilltalar målgruppen samt kontinuerligt utveckla och förbättra innehållet för respektive kanal. - Vara delaktig i vårt kreativa team i projekt och aktiviteter.Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]änsten börjar 1 aug 2019 eller enl ök.Sista ansökningsdag 8 maj Visa mindre