Lediga jobb som Hantverksyrken i Sölvesborg

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Bagare till Boalts bröd

HR-Kompetens i Malmö AB rekryterar till Boalts Bröd. AB Boalts Bröd är ett mindre industribageri specialiserat på tillverkning av smörgåstårtbottnar och Landgångsbröd med en stadigt växande efterfrågan. Utöver denna nischade produktion tillverkas även andra brödprodukter. Smörgåstårtan är en maträtt utav tradition och har mättat många magar under sina mer än 50 år på menyn. Trender kommer och går men smörgåstårtan består. Bageriet grundades 1939 och är ida... Visa mer
HR-Kompetens i Malmö AB rekryterar till Boalts Bröd.
AB Boalts Bröd är ett mindre industribageri specialiserat på tillverkning av smörgåstårtbottnar och Landgångsbröd med en stadigt växande efterfrågan. Utöver denna nischade produktion tillverkas även andra brödprodukter. Smörgåstårtan är en maträtt utav tradition och har mättat många magar under sina mer än 50 år på menyn. Trender kommer och går men smörgåstårtan består. Bageriet grundades 1939 och är idag beläget i Sölvesborg sedan januari 2015 och med administration i Trelleborg.
Boalts Bröds produkter säljs över hela landet samt även en del på export och omsätter drygt 20 mkr. Vi har för närvarande 7 anställda. Företaget arbetar med kvalitetsledningssystem och är BRC-certifierat.
Vill du bli en av oss?
Boalts bröd söker Bagare
Som medarbetare hos oss på Boalts Bröd är det viktigt att du trivs i mötet med andra människor samt att du klarar av att arbeta under ganska högt tempo. För att trivas och klara ditt jobb på bästa sätt ser vi att du är positiv, framåt och kan ta egna initiativ.
Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är flexibel och strukturerad. Vidare är du självgående med blick för vad som behöver göras så att du alltid ligger steget före.
Det är viktigt att du har god fysik eftersom arbetet innebär en del tyngre lyft, samt att du har fyllt 18 år. Erfarenhet från produktion eller livsmedelsindustrin ser vi som meriterande.
Eftersom vi är ett certifierat företag enligt BRC så ställs höga krav på livsmedelssäkerhet, hygien, god hälsa och speciellt anpassade arbetskläder. Det krävs att du följer våra hygienregler, är du snus och rökfri så är detta ett plus.
Du som söker är utbildad bagare och har arbetat som bagare i några år. Vi strävar alltid efter att allt vi bakar håller högsta kvalité, därför är det viktigt att du som bagare som har rutin och vet vad du gör.
Arbetsuppgifterna är omväxlande men handlar främst om att väga upp och blanda degar, plocka deg och passa ugnarna. Övriga arbetsuppgifter är städning i bageriet och andra arbetsuppgifter som finns i ett bageri.
Tjänsten är heltidsanställning. Arbetstiderna är dag/kväll med en timmes rast uppdelad på lunch och övrig raster.
I denna rekryteringen arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Ansökan
Vi vill att du ansöker genom att mejla din ansökan till [email protected]
Med ditt personliga brev bifogar du cv samt referenser från tidigare arbetsgivare.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vi söker Finsnickare till vår kund i Tingsryd

Till vår kund i Tingsryd söker vi Finsnickare eller dig som har erfarenhet inom snickeri eller motsvarande och som är redo för en ny spännande utmaning på ett mindre och genuint företag i Tingsryd.  Rollen innehåller stor variation av arbetsuppgifter med ansvar för bland annat: Finsnickeri Kapning Putsning Montering Sågning Då vår kund tillverkar högkvalitativa dörrar kommer tjänsten innebära att du har ett stort eget ansvar för att driva och planera... Visa mer
Till vår kund i Tingsryd söker vi Finsnickare eller dig som har erfarenhet inom snickeri eller motsvarande och som är redo för en ny spännande utmaning på ett mindre och genuint företag i Tingsryd. 
Rollen innehåller stor variation av arbetsuppgifter med ansvar för bland annat:
Finsnickeri
Kapning
Putsning
Montering
Sågning

Då vår kund tillverkar högkvalitativa dörrar kommer tjänsten innebära att du har ett stort eget ansvar för att driva och planera ditt arbete för att skapa ett resultat av högsta möjliga kvalité.
Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för finsnickeri och träbearbetning. Du har med fördel erfarenhet från möbel-, trä- eller snickeribranschen och är en driven och ambitiös person som gillar att skapa och utveckla. Har du tidigare erfarenhet av träbearbetning är detta klar meriterande. 
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du tar stort ansvar för ditt arbete, att det utförs på ett kvalitativt och bra sätt samt är du även öppen för att hjälpa till på andra områden i produktionen om det så skulle behövas. Du är van att arbeta självständigt och känner dig trygg med att planera och driva ditt arbete framåt.
Är du intresserad av en ny utmaning hos ett företag som står för expansion, entreprenörskap och framåtanda? Då hoppas vi att just du ansöker redan idag.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid 7-16.
Lön: Enligt avtal
Sista ansökningsdag: 2020-10-01 Visa mindre

Inredningssnickare till Åhmans i Åhus

Dina arbetsuppgifter Åhmans i Åhus, grundat 1860, är idag ledande oberoende tillverkare av hisskorgar och hissinteriörer i Skandinavien. Ett familjeföretag med huvudkontor i Åhus som har ca 35 anställda. Företaget har bland annat egen konstruktionsavdelning, snickeri och metallbearbetning. Våra hisskorgar och hisskorgsinteriörer anpassas till alla hissfabrikat, hisstyper, storlekar och användningsområden. Med god servicekänsla och en väl genomtänkt plan ar... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Åhmans i Åhus, grundat 1860, är idag ledande oberoende tillverkare av hisskorgar och hissinteriörer i Skandinavien. Ett familjeföretag med huvudkontor i Åhus som har ca 35 anställda. Företaget har bland annat egen konstruktionsavdelning, snickeri och metallbearbetning. Våra hisskorgar och hisskorgsinteriörer anpassas till alla hissfabrikat, hisstyper, storlekar och användningsområden. Med god servicekänsla och en väl genomtänkt plan arbetar vi effektivt för att ge våra uppdragsgivare precis vad de eftersträvar.


Nu söker vi en inrednings- och finsnickare till Åhmans produktion i Åhus. I den aktuella rollen kommer du främst inrikta dig mot att arbeta med inredningssnickeri till de hisskorgar som kräver speciallösningar samt med premiuminriktning. Du kommer att arbeta med olika träslag, olika metodik och variationen i din arbetsvardag kommer att vara stor. Vid arbetstoppar kommer du även att vara behjälplig vid montering och byggnation även av Åhmans mer standardinriktade hisskorgar och hissinredningar.
Arbetstider är vardagar kl 07:00-15.45 med möjlighet till flextid. Du arbetar i produktionen vid Åhmans fabrik i Åhus. Inledningsvis blir du anställd av Inpeople för att sedan övergå direkt i anställning hos Åhmans.
Vid eventuella frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Emil Thomasson, 044-12 20 02.


Din profil
I denna tjänst är det gediget och noggrant hantverk som spelar den avgörande rollen. Som sökande ser vi att du har gedigen vana av motsvarande arbetsuppgifter, exempelvis som möbel- eller inredningssnickare. Du behärskar de olika tekniker och mestadels manuella verktyg som krävs för att skapa detaljmässigt tilltalande inredning inom olika träslag.
Som person ser vi att du är ansvarstagande, nyfiken och du lockas av att ständigt lära dig nya saker. Det är väldigt viktigt att du är en god kollega som gärna hjälper till där det behövs och du är långsiktig i tanken med när du söker detta jobb.
Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.
På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.
Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.
Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.
Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Verksamhetsledare Snickeri och smedja

I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal och arbetsmarknad, tillväxt och utveckling med näringslivskontor, kommunikation, medborgarkontor, fritid och kultur. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen. Är du en... Visa mer
I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal och arbetsmarknad, tillväxt och utveckling med näringslivskontor, kommunikation, medborgarkontor, fritid och kultur. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen.

Är du en person som brinner för utveckling av människor? Som vill arbeta kreativt med trä och metall samtidigt som du stärker individer?
Då kan du vara den vi söker!

Placering: Arbetsmarknadsenheten
På Arbetsmarknadsenheten i Sölvesborg arbetar vi med personer som behöver extra stöttning för att komma vidare mot självförsörjning. Detta gör vi genom att erbjuda coachning blandat med fysiskt arbete och personlig utveckling.
En av de verksamheter vi har, för att kunna arbeta flexibelt utifrån varje individ, är snickeri och smedja.
Du tar emot beställningar från andra enheter och föreningar. Dessa går du sedan igenom med dina deltagare där ni tillsammans arbetar fram hur ni ska jobba.
Parallellt med detta arbete har du även god kontakt med dina deltagare för att stärka dem i deras personliga utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta med snickeri och smedja inom Arbetsmarknadsenheten.
Här kommer beställningar på olika arbeten från kommun och föreningar som du tillsammans med deltagarna ska genomföra. Beställningarna är mycket varierande och du behöver kunna se vad du och din verksamhet har möjlighet att klara av utifrån allas förmåga då det är individen som är i fokus.

Dessa arbeten blandas med beställning av material, träffa beställare och arbete med personlig utveckling.

Du kommer arbeta nära de andra verksamhetsledarna (natur bilvård, café och städ), coacherna och projekten för att tillsammans göra det bästa för varje individ.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg och som har arbetat inom snickeri eller har motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för tjänsten. Vi ser gärna att du har arbetat med individer och grupper tidigare och helst med liknande målgrupp. Du ska kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta ansvar för både verksamheten och deltagarna.

Som person ska du vara händig, framåt, initiativrik och social.
Du ska enkelt kunna få kontakt med människor, stötta dem och se det som är bra i varje individ.
Ingen dag kommer vara den andra lik, därför viktigt att du som person är flexibel och stabil.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande
aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker Finsnickare till vår kund i Tingsryd

Till vår kund i Tingsryd söker vi Finsnickare eller dig som har erfarenhet inom snickeri eller motsvarande och som är redo för en ny spännande utmaning på ett mindre och genuint företag i Tingsryd.  Rollen innehåller stor variation av arbetsuppgifter med ansvar för bland annat: Finsnickeri Kapning Putsning Montering Sågning Då vår kund tillverkar högkvalitativa dörrar kommer tjänsten innebära att du har ett stort eget ansvar för att driva och planera... Visa mer
Till vår kund i Tingsryd söker vi Finsnickare eller dig som har erfarenhet inom snickeri eller motsvarande och som är redo för en ny spännande utmaning på ett mindre och genuint företag i Tingsryd. 
Rollen innehåller stor variation av arbetsuppgifter med ansvar för bland annat:
Finsnickeri
Kapning
Putsning
Montering
Sågning

Då vår kund tillverkar högkvalitativa dörrar kommer tjänsten innebära att du har ett stort eget ansvar för att driva och planera ditt arbete för att skapa ett resultat av högsta möjliga kvalité.
Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för finsnickeri och träbearbetning. Du har med fördel erfarenhet från möbel-, trä- eller snickeribranschen och är en driven och ambitiös person som gillar att skapa och utveckla. Har du tidigare erfarenhet av träbearbetning är detta klar meriterande. 
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du tar stort ansvar för ditt arbete, att det utförs på ett kvalitativt och bra sätt samt är du även öppen för att hjälpa till på andra områden i produktionen om det så skulle behövas. Du är van att arbeta självständigt och känner dig trygg med att planera och driva ditt arbete framåt.
Är du intresserad av en ny utmaning hos ett företag som står för expansion, entreprenörskap och framåtanda? Då hoppas vi att just du ansöker redan idag.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid 7-16.
Lön: Enligt avtal
Sista ansökningsdag: 2020-10-01 Visa mindre