Lediga jobb som Fastighetsskötare i Sölvesborg

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Vaktmästare/Fastighetsskötare

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, gata/park- , strategisk- och bygglovsavdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi är cirka 50 medarbetare som förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas. Placering: Fastighetsavdelningen. Fastighetsavdelningen arbetar med att förvalta alla kommunens lokaler som uppgår till cirka 100 000 kvm. Det är förskolor, sko... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, gata/park- , strategisk- och bygglovsavdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi är cirka 50 medarbetare som förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas.

Placering: Fastighetsavdelningen.

Fastighetsavdelningen arbetar med att förvalta alla kommunens lokaler som uppgår till cirka 100 000 kvm. Det är förskolor, skolor, brandstationer, stadshus, idrotts- och fritidsanläggningar, ishall, kulturbyggnader med flera. Vi ansvarar även för alla om-, till- och nybyggnader som Sölvesborgs kommun genomför. Vi är cirka 25 medarbetare på fastighetsavdelningen.

ARBETSUPPGIFTER
Som vaktmästare/fastighetsskötare arbetar du med service, löpande underhåll och reparationer i och utanför de byggnader som finns inom ditt arbetsområde.

I dina uppgifter ingår det mesta som har med fastighetsskötsel att göra. Det kan handla om mindre bygg-/målningsarbeten, enklare VVS- och elinstallationer, skötsel och underhåll av värme och ventilationsanläggningar samt utvändig skötsel av trädgård och grönytor, inklusive snöröjning med mera.
Du kommer att vara en resursperson i skolans verksamhet utifrån praktiska arbetsuppgifter till exempel monteringsarbeten, flyttningar, transporter, uppackning och utdelning av visst skolmaterial. Din arbetsdag delas mellan fastighetsskötsel och verksamhetsarbete åt hyresgästen vid kommunens fastigheter.

Tjänsten kräver att du är serviceinriktad och att du är bärare av vår värdegrund som är engagemang, värme och närhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna fastighetsutbildning. Det är meriterande om du har arbetat inom byggbranschen eller inom fastighetsförvaltande verksamhet, samt om du har kännedom och erfarenhet av brandskyddsarbete.

Har du tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete eller har arbetat inom skola, är det ett stort plus. På skolor finns det en hel del IT-/teknikutrustning och du behöver ha grundläggande IT-kunskaper samt är bekväm med digital hantering inklusive Officepaketet. Vi söker dig som är praktiskt lagd och är tekniskt intresserad.

Som vaktmästare hos oss kommer du ha kontakt med olika människor så som elever, personal, externa leverantörer med flera. Därför är det viktigt för oss att du kan kommunicera tydlig i både tal och skrift i svenska språket . Som person är du initiativrik, engagerad, problemlösare, effektiv och har lätt för sociala kontakter. Vi lägger stor vikt vid att du samarbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt.

För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag ur belastningsregistret.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.
Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetsvärd till Sölvesborgshem

Vill du bli en del av Sölvesborgshem AB, Sölvesborgs största bostadsbolag? Arbetsuppgifter Vi söker nu en fastighetsvärd som kommer att ha ansvar för att reparera och avhjälpa problem i våra hyresgästers hem och i fastigheternas allmänna utrymmen. I rollen kommer du även att ha ansvar för att genomföra tillsyn och ronderingar samt se till att myndighetskrav, såsom brandskyddsarbete, följs. Kvalifikationer För att passa i rollen som fastighetsvärd är det... Visa mer
Vill du bli en del av Sölvesborgshem AB, Sölvesborgs största bostadsbolag?
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en fastighetsvärd som kommer att ha ansvar för att reparera och avhjälpa problem i våra hyresgästers hem och i fastigheternas allmänna utrymmen. I rollen kommer du även att ha ansvar för att genomföra tillsyn och ronderingar samt se till att myndighetskrav, såsom brandskyddsarbete, följs.

Kvalifikationer
För att passa i rollen som fastighetsvärd är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har god planeringsförmåga för att kunna arbeta effektivt. Du ska vara en problemlösare som arbetar proaktivt och med ett hållbarhetstänk. Du har en passion för system och teknik, vilket hjälper dig att vara effektiv i ditt arbete och för att kunna utföra enklare reparationer. Du behöver också ha en naturlig känsla för service och vill arbeta för nöjda hyresgäster. Du är ansvarsfull och hjälper till där det behövs.
Vi söker en fastighetsvärd som är självständig men även trivs med att arbeta i team. Du har ett ekonomiskt förhållningssätt som hjälper dig att fatta beslut i ditt arbete. Ditt engagemang kommer att spela en viktig roll för trygghet, trivsel och utveckling i våra bostadsområden. Du ska kunna kommunicera trevligt och förståeligt samt ha tillräcklig auktoritet för att hantera en störning. Digital kompetens är också viktigt då det ingår administrativa arbetsuppgifter i rollen.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får många inspirerande arbetsuppgifter och kontakter med våra hyresgäster, och såklart kollegor. Ett viktigt ansvar är att vårda och stärka vårt företags varumärke och att du identifierar dig med våra ledord:
Effektivitet
Kreativitet
Samverkan


Övrig information
Tjänsten är en heltidsanställning med möjlighet till flextid och kommer att tillsättas den 1 januari 2024 eller enlig överenskommelse. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Du behöver ha B-körkort för att vara aktuell för tjänsten. Vi söker dig med minst en gymnasieutbildning, gärna inom VVS, el, snickeri eller annat relevant område för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i andra bostadsbolag eller med liknande arbetsuppgifter.
Mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Jeanette Davidson, förvaltningschef. Observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 26 november 2023.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten, kontakta Jeanette Davidson, förvaltningschef.
Vi ser fram emot att höra av från dig!


Om arbetsplatsen
Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med ett trettiotal anställda. Våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan.
Flytta in. Andas ut. Visa mindre

Sommarjobb fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Vill du ha som... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Sölvesborg?

Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. 

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Anställningen varar cirka juni - augusti. 

B-körkort är ett krav för dessa tkänster

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ under Lediga jobb senast 2023-03-31. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Ingela Fredriksson, [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Vaktmästare/tekniker med IT-kunskaper

Ansök    Okt 13    Sölvesborgs kommun    Skolvaktmästare
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Furulundsskolan och Sölvesborgs kommun ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi på Furulundsskolan efter en vaktmästare och letar efter d... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Furulundsskolan och Sölvesborgs kommun

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi på Furulundsskolan efter en vaktmästare och letar efter dig som trivs med att utföra flera olika arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö.

Som vaktmästare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av:
• Sköta, reparera och underhålla olika verksamhetsytor inomhus, men kan också förekomma utomhus.
• Reparera och montera samt att sköta larm och nyckelhantering.
• Inreda och iordningsställa lokaler vid förändringar.
• Arbeta med systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) och brandskydd.
• Ekonomiskt ansvar för inköp, inom vaktmästaruppdraget, av viss dator- och undervisningsutrustning samt förnödenheter till undervisningen.
• Viss avtalshantering/-kontroll gällande till exempel skrivare och kopiatorer.
• Andra arbetsuppgifter och övrig service som ligger inom ramen för uppdraget förekommer också.
• Leda arbetslaget där ni är totalt tre innevaktmästare på Furulundsskolan.

Även vissa IT-uppgifter ingår i tjänsten, både på Furulundsskolan och på de andra skolorna i Sölvesborgs kommun, till exempel underhåll och installation av konferensutrustning och hårdvara samt service till skolans medarbetare gällande datorer och IT-hjälpmedel. Administration av elevers Chromebooks och PC samt ut- och inlämning av Chromebooks och PC.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en lämplig utbildning för uppdraget samt körkort (B för manuell växellåda).
Har du någon form av IT-utbildning ser vi det som meriterande vilket det även är om du har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare på en skola.

Vår vaktmästare ska vara professionell och serviceinriktad i sitt möte med kollegor, elever, vårdnadshavare och besökare.

Som person är du stabil och trygg i din yrkesroll. Vi ser även att du är relationsskapande och har en god samarbetsförmåga. I ditt yrkesutövande är du strukturerad, kvalitetsmedveten, mål- och resultatorienterad samt har en helhetssyn över ditt arbete.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetsskötare, yttre skötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sök... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Sölvesborg.

Om du är en person som gillar att arbeta fysiskt utomhus och har ett stort engagemang för att skapa sköna gröna utemiljöer så kommer du att trivas hos oss.  Förutom att du får arbeta i en härlig utemiljö är det ett omväxlande och självständigt arbete. Du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du jobbar med skötsel av rabatter, buskar, träd, markytor mm. Snöröjning och halkbekämpning, underhållsplaner, inköp av materiel och kundkontakter. Arbete under helgdagar kan förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven och självständig. Du ska ha förmågan att se och möta våra kunders behov på ett professionellt sätt - du vill vara med och skapa en bra utemiljö för de boende och gillar att ge god service. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi ser att du har en god växtkännedom, trädgårdsutbildning alternativt mångårig erfarenhet av arbete inom trädgårdsanläggning. Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är det viktigt att du har maskinvana sedan tidigare.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Sölvesborg, men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. 

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2022-12-19. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta gruppchef Ingela Fredriksson, [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Fastighetsvärd till Sölvesborgshem

Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs största bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsvärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att reparera, fels... Visa mer
Välkommen till vår arbetsplats – Sölvesborgshem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med 29 anställda. Vi är Sölvesborgs största bostadsbolag och våra lägenheter finns främst i flerbostadshus, men vi har även marklägenheter och radhus för uthyrning. Vår vision är ett hållbart boende i trivsam miljö som ger trygghet, enkelhet och hemlängtan. Flytta in. Andas ut.
Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsvärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att reparera, felsöka och avhjälpa problem som uppstått i våra hyresgästers hem eller i fastigheternas allmänna utrymmen. Som fastighetsvärd på Sölvesborgshem har du ett helhetsansvar för fastigheten och tillhörande område.
Du ansvarar för att genomföra ronderingar och bedriva tillsyn i och omkring våra fastigheter. Därtill ser du till att myndighetskrav följs, såsom systematiskt brandskyddsarbete.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får många inspirerande arbetsuppgifter och kontakter med våra hyresgäster, och såklart kollegor. En viktig del i ditt arbete är att vårda och utveckla Sölvesborgshems goda varumärke. Naturligtvis är det centralt att du delar våra ledord:
Effektivitet
Kreativitet
Samverkan

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som fastighetsvärd är det mycket viktigt att du är kvalitetsmedveten och har god förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kännetecknas som problemlösare och arbetar proaktivt - med ett hållbarhetstänk.
Du skall ha tillräcklig praktisk och teknisk kompetens för att självständigt kunna åtgärda enklare reparationer. För oss är det viktigt att du har en naturlig känsla för service. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, men är inte heller rädd att hugga tag där det behövs.
Genom ditt engagemang har du en viktig roll för trygghet, trivsel och utveckling i våra bostadsområden. Du förstår vikten av att kunna uttrycka dig trevligt och förståeligt, och har tillräcklig auktoritet för att hantera en störning.
Du behöver också känna dig bekväm med ett digitalt arbetssätt. Det ingår nämligen en hel del administrativa arbetsuppgifter i rollen och på Sölvesborgshem sker den digitala utvecklingen kontinuerligt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i andra fastighetsbolag och med liknande arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du haft en arbetsledande roll.
Övrig information
Tjänsten kommer att tillsättas 15 maj 2023 och är en heltidsanställning med tjänstgöring 40 timmar per vecka och med möjlighet till flextid.
B-körkort är ett krav för att du ska vara aktuell för denna tjänst.
Lön enligt överenskommelse.
Välkommen att mejla din ansökan med bifogat cv och personligt brev till Jeanette Davidson, förvaltningschef.
I din ansökan beskriver du vem du är, din bakgrund och vad du kan tillföra Sölvesborgshem.
Notera att vi endast tar emot ansökningar via E-post.
Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 17 april 2023.
För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jeanette Davidson, förvaltningschef.
Vi ser fram emot att höra av från dig! Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Sölvesborg.

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov (även under helgdagar), mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sölvesborg men även arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. 

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-09-19. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta arbetsledare Ingela Fredriksson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

FASTIGHETSSKÖTARE SÖLVESBORG

ARBETSUPPGIFTER Fastighetsskötsel består av både inre och yttre skötsel av fastigheter. Inre skötsel är bland annat städning och måler samt finsnickeri. Yttre skötsel är balnd annat att hålla trottoarer/gator rena. På vintern utförs snöröjning i form av att skotta snö samt sanda trottoarer och gator. Inga maskiner men lättare verktyg används för att utföra städning, skottning och sandning av gator. Kandidaten kommer endast ha kontakt med hyresgäster på p... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Fastighetsskötsel består av både inre och yttre skötsel av fastigheter.
Inre skötsel är bland annat städning och måler samt finsnickeri.
Yttre skötsel är balnd annat att hålla trottoarer/gator rena.
På vintern utförs snöröjning i form av att skotta snö samt sanda trottoarer och gator.
Inga maskiner men lättare verktyg används för att utföra städning, skottning och sandning av gator.
Kandidaten kommer endast ha kontakt med hyresgäster på plats.

UTBILDNING OCH ERFARENHETER
Inga krav på utbildning eller erfarenheter men erfarenheter är meriterande. Ingår finsnickeriarbete i arbetsuppgifterna. Handledaren är på plats och stöttar gällande arbetsuppgifter.

ARBETSPLATS
Företaget har en lokal de ugår ifrån som ligger centralt i Sölvesborg. På morgonen möts de i lokalen där de diskuterar hur arbetsdagen ser ut. Efter mötet åker de ut till platsen/fastigheten och identifierar samt fördelar arbetet. Visa mindre

Fastighets- och fordonsansvarig

Sölvesborg Energis ansvars- och arbetsområden är energi-, fjärrvärme- och vattendistribution, fibernät för kommunikation mellan kund och operatör, entreprenader inom mark och anläggning och elförsäljning. Sölvesborg Energi består av tre olika bolag, ägs av kommunen och har cirka 50 anställda. Vi ser till att sölvesborgarna har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät – självklara produkter från ett kraft- och energibolag ... Visa mer
Sölvesborg Energis ansvars- och arbetsområden är energi-, fjärrvärme- och vattendistribution, fibernät för kommunikation mellan kund och operatör, entreprenader inom mark och anläggning och elförsäljning. Sölvesborg Energi består av tre olika bolag, ägs av kommunen och har cirka 50 anställda. Vi ser till att sölvesborgarna har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät – självklara produkter från ett kraft- och energibolag som får vardagen att fungera! Hos oss får du ett spännande jobb med trevliga kollegor!


ARBETSUPPGIFTER
Som fastighets- och fordonsansvarig arbetar du både självständigt och tillsammans med kollegor, internt och externt. Arbetsuppgifter som förekommer är till exempel underhåll och reparation av fastigheter, diverse verkstadsarbete, du ser till att fordon servas, repareras och besiktigas enligt lagkrav, att skalskyddet är intakt samt ansvarar för låssystem. Du ansvarar också för viss administration för fastigheter och fordon.

KVALIFIKATIONER
Den person vi söker bör ha relevant utbildning samt dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel, gymnasial utbildning och goda kunskaper i MS Office.

Som person är du drivande, engagerad, ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera på ett välfungerande och smidigt sätt, både internt och externt.

Tjänsten kräver att du har körkort med minst B-behörighet. Truckkort, BE samt C-behörighet och förarbevis på hjullastare är meriterande.

Du är praktiskt lagd och har sinne för planering, ordning och reda och har god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att man har god social kompetens och har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som kollegor. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och prova nya arbetsuppgifter.

Har du goda allmänna IT-kunskaper så är det en stor fördel då det ingår en del administrationsuppgifter i tjänsten.


ÖVRIGT
Ansökningarna kommer att hanteras löpande vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2022.

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag. Hos oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö, därför tillämpar vi bland annat rökfri arbetstid.

Vi välkomnar nya medarbetare oavsett etnisk tillhörighet, könsidentitet eller könsuttryck, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Hälsoundersökning och drogtest kan förekomma innan anställning.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobb Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du som medarbetare är led... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du som medarbetare är ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Sommarjobba som Fastighetsskötare hos Riksbyggen i Sölvesborg

Tänk dig ett fritt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. Men du kommer även att få jobba med lokalvård, trappstädning, städning av lokaler och miljörum. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer, expeditionsarbete och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder.

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren.

Tjänsten är placerad i Sölvesborg. Tjänsten är till en början ett semestervikariat men kan komma att bli en tillsvidareanställning.

Är det här du?

Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker. Meriterande är om du går eller har gått utbildning inom fastighetsskötsel, trädgård eller lokalvård.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

B-körkort är ett krav.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Har du frågor kontakta Ingela Fredriksson, arbetsledare på telefon 0455-30 81 81

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se, under Jobba hos oss/Lediga jobb senast 31 maj 2019. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Hälleviks Havsbad söker extra vaktmästare

Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med relativt enkel standard. Våra boendeannex är utspridda över det stora hotellområdet. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster. V... Visa mer
Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med relativt enkel standard. Våra boendeannex är utspridda över det stora hotellområdet. Vi har en restaurang med ca 100 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Vi söker nu en trevlig vaktmästare som vill arbeta extra, då vår ordinarie personal är ledig.
Du är en glad och trevlig person som har lätt för att samarbeta och uppskattar ett fysiskt krävande arbete. Du är noggrann och har sinne för de små detaljerna. Du får gärna ha relevant utbildning och/ eller erfarenhet från liknande arbete. Bifoga dina referenser från tidigare arbetsgivare.
Dina arbetsuppgifter består av fastighetsskötsel, inköp till hotellets olika avdelningar när det behövs, krattning av området, sophantering och sedvanligt trädgårdsarbete. Gräsklippning, trimmerklippning och många små reparationer inom hotellets anläggning.
Våra hotellrum ligger också utspridda över ett större område, så det blir många steg på stegräknaren om man inte planerar väl för dagen.
Du tar också emot varutransporter och hanterar gods som ska åter till våra leverantörer.
Positivt om du uppskattar att vara bland våra trevliga gäster, är praktiskt lagd och ser själv vad som behöver göras. Du får gärna kunna hantera hammare och spik, målarpensel och enklare vvs.
Kanske har du precis gått i pension och skulle uppskatta ett roligt extrajobb eller är du kanske intresserad av att kombinera vaktmästarjobbet med arbete i disk, kök eller städ? Hör av dig om du tror att detta kan vara något för dig. Visa mindre

Sommarjobb fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Sölvesborg?

Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. 

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Tjänsten kräver B-körkort. Anställningen varar ca vecka 26-33.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/, senast den 2021-03-21. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vid frågor:
Kontakta arbetsledare Ingela Fredriksson, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre