Lediga jobb som Elevassistent i Sölvesborg

Se lediga jobb som Elevassistent i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Assistent, Bokelundsskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Bokelundsskolan Bokelundsskolan är en trivsam femparallellig 6-9-skola med ca 500 e... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Bokelundsskolan
Bokelundsskolan är en trivsam femparallellig 6-9-skola med ca 500 elever, som ligger i grönskande bokskog med närhet till både centrum och havet, men också på gång- och cykelavstånd till järnvägsstationen. Varje elev i åk 7-9 lånar en egen dator och vi använder GAFE (Google Apps for Education) som bas för undervisningen parallellt med traditionella läromedel. Varje lärare har naturligtvis sin egen dator och förutsätts se den som ett kommunikativt och pedagogiskt verktyg för sig själv och sina elever i undervisningen och ett verktyg att utveckla sin undervisning i. Sölvesborgs kommun använder sig av Inläsningtjänst. Vi har en mycket aktiv fritidsavdelning och en personal som uppskattar glatt humör och arbetslivets mjuka värden. Lärarpersonalen ligger i framkant när det gäller vilja och kompetens till datorns användning.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter består i att ge stöd till framförallt elever med behov av särskilt stöd.
De personliga egenskaperna har stor betydelse för att lyckas i rollen som assistent.
Vi söker en ansvarstagande och trygg person, som brinner för att skapa en trygg skola. En viss del av mod och personlig mognad krävs för att framgångsrikt kunna leda samtal kring svåra frågor med elever och deras vårdnadshavare. Det är viktigt att kunna agera professionellt och tålmodigt även i mycket svåra och pressade situationer.

KVALIFIKATIONER
Du har pedagogisk utbildning. Erfarenhet är meriterande.
Som person är du engagerad och ansvarsfull med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och kollegor.
I ditt ledarskap är du tydlig och har förmågan att skapa en god arbetsmiljö för elever som präglas av trygghet, förtroende och respekt.
Har du dessutom en god förmåga till analys och reflektion och vill utvecklas i din yrkesroll? Då ser vi fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Socialpedagog / elevassistent till gymnasiesärskolan.

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. I förbundets gymnasieskola går ca 650 elever fördelade på elva nationella program, specialutformade program/särskilda varianter samt introduktion... Visa mer
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna.

I förbundets gymnasieskola går ca 650 elever fördelade på elva nationella program, specialutformade program/särskilda varianter samt introduktionsproprogrammet.
Gymnasieskolan är placerad i Sölvesborg men har även verksamhet i Bromölla.

Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information.

Placering: Furulundskolan

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som socialpedagog/elevassistent i gymnasiesärskolan kommer du tillsammans med ditt programlag, både lärare och elevassistenter, att utveckla det pedagogiska arbetet för att möta varje elevs behov och se till att eleverna får möjlighet till inkluderande individanpassningar. Arbetet utformas med hänsyn till ungdomarnas behov och förutsättningar i inlärningssituationer och i det sociala samspelet.

Du är drivande och ser programlaget som en naturlig och viktig del av det utvecklande arbetet med eleven i fokus.
Arbetet på gymnasiesärskolan innebär en tillvaro med variation där studiebesök och aktiviteter utanför skolan är återkommande som en del av utbildningen. Inom gymnasiesärskolan arbetar vi mycket med värdegrundsfrågor och bemötande som integrerade och ständigt närvarande delar av undervisningen och i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du är socialpedagog/elevassistent gärna med erfarenhet av gymnasiesärskolan. Du ska ha ett starkt engagemang i ditt arbete och ett stort intresse för elevgruppen.
Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom gymnasiesärskolan.

OBS! Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Vi kommer att genomföra fortlöpande urval och intervjuer under ansökningstiden, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vänta därför inte med din ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår externa webbplats.

Eftersom vi valt publiceringsforum för våra platsannonser undanber vi oss övriga annonsförsäljare.

Registerutdrag från polisens belastningsregister krävs för anställning. Utdraget får ej vara äldre än ett år. Visa mindre

Utbildad elevassistent med kunskaper inom autismspektrat och NPF

Ansök    Apr 9    Sölvesborgs kommun    Elevassistent
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Norje skola. Norjeenheten består av en förskoledel med ca 40 barn, en skoldel F-6... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Norje skola.
Norjeenheten består av en förskoledel med ca 40 barn, en skoldel F-6 med knappt 90 elever och ett fritidshem med ca 50 barn inskrivna. Vår enhet ligger i ett väldigt naturskönt område längs med Pukaviksbukten, mellan Sölvesborg och Karlshamn. Vår verksamhet har närhet till hav, strand, skog, ängar och flera lekplatser vilket möjliggör lärorika och stimulerande utemiljöer inom gångavstånd.

ARBETSUPPGIFTER
På Norje skola/fritidshem bygger vi vårt arbete utifrån goda relationer såväl med elever och föräldrar som med kollegor. Relationer är grunden till framgång och utveckling. Vi tror också på att alla barn är allas och om vi hjälps åt kommer vi långt.

Som pedagog på Norje skola/fritidshem är du ständigt med och driver det pedagogiska arbetet framåt. Du behöver ha ett eget utvecklingsdriv och ett stort engagemang för att hitta nya vägar att utveckla ditt arbete men också verksamhetens arbete på enheten tillsammans i arbetslaget. Det systematiska kvalitetsarbetet går som en röd tråd genom all verksamhet och vi arbetar hela tiden på att utveckla vår skola och vårt fritidshem tillsammans.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa och utveckla en lärorik och lustfylld miljö. Vi tror mycket på det kooperativa arbetssättet och att nyttja det kollegiala lärandets kraft för att lära tillsammans.

Du ska vara tydlig i din yrkesroll och vilja bidra med din kompetens för elevers bästa samt ha en stor vilja att bidra till en god arbetsmiljö tillsammans med övriga kollegor. Du ska också vara kommunikativ, lösningsfokuserad och ha ett professionellt bemötande gentemot din omgivning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad elevassistent med goda kunskaper inom autismspektrat och NPF. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team på skolan och i fritidshemmet kring elev. Centrala Barn- och elevhälsan kommer att finnas som handledande stöd till dig och teamet. Erfarenhet av liknande arbete är viktigt. Du ska ha specifika kunskaper inom AVAZ och Widget online och andra alternativa kommunikationsvägar.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Resurs till grundsärskolan i Mjällby , 3 tjänster

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva. Placering: Grundsärskolan, Mjällby skola ARBETSUPPGIFTER Mjällby skola är en F-9 skola som ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva.

Placering: Grundsärskolan, Mjällby skola

ARBETSUPPGIFTER
Mjällby skola är en F-9 skola som har elever från grundskola och grundsärskola. Det finns tre fritidsavdelningar, en förberedelseklass och en fritidsgård. Du kommer att arbeta på grundsärskolan.

Du kommer att arbeta som resurs i en klass där det finns barn i behov av särskilt stöd. Samarbete är en viktig del för oss. Tillsammans med specialpedagoger och pedagoger arbetar du för att skapa en stimulerande lärmiljö för samtliga elever. Vi följer elevernas behov och organiserar oss därefter.
Skolutveckling är ett arbetsområde som vi ständigt arbetar med. Du erbjuds ett utvecklande och meningsfullt uppdrag med möjlighet att göra skillnad!
Vi arbetar för att alla ska lyckas, att alla ska känna meningsfullhet och sammanhang.
På grundsärskolan är goda relationer, trygghet och tydlighet grunden för goda kunskapsresultat.

KVALIFIKATIONER
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att samarbeta med andra yrkesgrupper samt elever och föräldrar. Du har en empatisk förmåga som bidrar till att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar i arbetsrelaterade situationer. Du är insatt i skolans styrdokument.

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och tillämpar TEACCH metoden. Erfarenhet av detta är önskvärt.

Det kan finnas särskilda behov för omsorg av elever därför är det önskvärt om du har erfarenhet av arbete med omsorg och hjälpbehov.
Tålamod och förmåga att kunna sätta sig in i andra människors situation är viktigt!

Erfarenhet inom grundsärskolan meriteras.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; värme, närhet och engagemang ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre