Lediga jobb som Bygg och anläggning i Sölvesborg

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Gymnasielärare till Teknik- och Industritekniska programmet

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Furulundsskolan, Sölvesborg. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår mentorskap och undervisning utifrån gymnasiets läroplan på Tekn... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Furulundsskolan, Sölvesborg.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår mentorskap och undervisning utifrån gymnasiets läroplan på Teknik- och Industritekniska programmet i kurserna Design, CAD, Ritningsläsning, Produktionskunskap, Datastyrd produktion, Materialkunskap.

Dina ämneskunskaper omsätter du i pedagogiska utbildningsmoment där teori och praktiska inslag samverkar. Du reflekterar enskilt och tillsammans med kollegor över ert arbete, i syfte att ständigt utveckla undervisningen. Vidare bedömer, analyserar och dokumenterar du den enskilde elevens behov och resultat, där även bedömning från praktik kan komma att vägas in.

I rollen som lärare skapar du en trygg och utvecklande lärmiljö samt verkar för att eleverna lär sig vikten av en säker arbetsmiljö för ett hållbart yrkesliv. Du skapar förtroendefulla relationer till elever och övriga samarbetspartners som genomsyras av positiva förväntningar. Du marknadsför även skolan och utbildningen på mässor och öppet hus för att attrahera framtidens elever. Du är drivande och ser programlaget som en naturlig och viktig del av det utvecklande arbetet med eleven i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som i första hand har lärarlegitimation med inriktning mot Teknik och Industritekniska programmet.

Du ska ha förmåga att planera individanpassad och varierad undervisning utifrån översiktlig pedagogisk plan. Du skall ha god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du som lärare/ledare präglas av förmåga att sätta gränser och du är en god representant för vår värdegrund.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ventilationstekniker/Ventilationsmontör

Arbetsbeskrivning: Som ventilationstekniker kommer du att spela en viktig roll i att installera, underhålla och reparera ventilationssystem i olika typer av byggnader. Du kommer att arbeta med ett dedikerat team av erfarna tekniker och ha tillgång till de senaste teknikerna inom branschen. Ansvarsområden: Installation och underhåll av ventilationssystem. Felsökning och reparation av ventilationssystem. Utföra regelbundna servicekontroller. Samarbeta med ku... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
Som ventilationstekniker kommer du att spela en viktig roll i att installera, underhålla och reparera ventilationssystem i olika typer av byggnader. Du kommer att arbeta med ett dedikerat team av erfarna tekniker och ha tillgång till de senaste teknikerna inom branschen.
Ansvarsområden:
Installation och underhåll av ventilationssystem.
Felsökning och reparation av ventilationssystem.
Utföra regelbundna servicekontroller.
Samarbeta med kunder för att identifiera deras specifika behov.Kvalifikationer:
Ett plus i kanten om ni har erfarenhet inom installation och underhåll av ventilationssystem.
God problemlösningsförmåga och teknisk kompetens.
Teamspelare med utmärkta kommunikationsförmågor.
Förmåga att arbeta självständigt och i ett snabbt tempo.Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjligheter till kontinuerlig yrkesutveckling.
Arbetsmiljö som värdesätter säkerhet och mångfald.
Spännande projekt och utmaningar.Ansökan:
Om du är en passionerad och driven person och vill vara en del av vårt framgångsrika team skicka gärna in en ansökan.
Vi ser fram emot att välkomna en engagerad person till vårt team och tillsammans fortsätta att leverera högkvalitativa ventilationstjänster till våra kunder. Visa mindre

Plåtslagare (2 jobb)

Ansök    Sep 25    J.T. Plåt AB    Byggnadsplåtslagare
Vi söker plåtslagare med erfarenhet inom yrket. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och innehåller allt inom byggnadsplåtslageri. Vi utför både jobb åt större byggföretag med t.ex. nybyggnationer av skolor och hyreshus, till jobb åt mindre byggföretag och privatpersoner. Arbetsplatserna är oftast i närområdet. -Du ska kunna arbeta självständigt och kunna ta hand om jobben från att köra ut och mäta, till tillverkning och montering. -Du ska ha B-körkort... Visa mer
Vi söker plåtslagare med erfarenhet inom yrket.
Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och innehåller allt inom byggnadsplåtslageri. Vi utför både jobb åt större byggföretag med t.ex. nybyggnationer av skolor och hyreshus, till jobb åt mindre byggföretag och privatpersoner. Arbetsplatserna är oftast i närområdet.
-Du ska kunna arbeta självständigt och kunna ta hand om jobben från att köra ut och mäta, till tillverkning och montering.
-Du ska ha B-körkort
-Du ska prata svenska Visa mindre

Kaminmontör

Ansök    Jul 6    Wikan Personal AB    Stenmontör
Om företaget Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med 50 Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation. Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa. Just nu söker vi en kaminmontör till Sölvesbo... Visa mer
Om företaget
Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med 50 Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation.
Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa.

Just nu söker vi en kaminmontör till Sölvesborg och har i denna rekrytering valt att samarbeta med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage ute hos våra kunder där en del av arbetet består av plåt, mur och putsningsarbete.

Under lugnare perioder kan diverse byggnadsarbete förekomma.

Hos oss får du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av byggnation eller mekaniskt arbete. Du är van att mäta och att hantera handverktyg. Du är tekniskt intresserad och praktiskt lagd.

Har du erfarenhet av arbete på tak ses det som meriterande. Arbetet är bitvis tungt, så din fysik behöver vara god. Du får heller inte vara höjdrädd.

Du är mån om säkerheten för dig och dina kollegor och drivs av att göra ett noggrant utfört arbete, efterlämnat med hög kvalitet. Som person är du flexibel, lyhörd, nyfiken och en serviceinriktad lagspelare som trivs med att ta ansvar.

Då vi utför arbetet hemma hos våra kunder krävs det god social förmåga.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Information och kontakt
Du utgår från Eldas lager i Sölvesborg kl. 07:00 och är tillbaka igen till 16:00. Man utgår antingen själv eller tillsammans med kollega i servicebil därifrån.

Anställningen är en hyrrekrytering där du under de första sex månaderna är anställd av Wikan Personal, men därefter förväntas du övergå i en tillsvidareanställning hos Elda.

Välkommen med din ansökan redan idag, då vi rekryterar löpande! Sista ansökningsdag är dock den 13/8. Ansökan sker endast via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta Hanna Nyberg på 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Gymnasielärare till Teknik- och Industritekniska programmet

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Furulundsskolan, Sölvesborg. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår mentorskap och undervisning utifrån gymnasiets läroplan på Tekn... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Furulundsskolan, Sölvesborg.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår mentorskap och undervisning utifrån gymnasiets läroplan på Teknik- och Industritekniska programmet i kurserna Design, CAD, Ritningsläsning, Produktionskunskap, Datastyrd produktion, Materialkunskap.

Dina ämneskunskaper omsätter du i pedagogiska utbildningsmoment där teori och praktiska inslag samverkar. Du reflekterar enskilt och tillsammans med kollegor över ert arbete, i syfte att ständigt utveckla undervisningen. Vidare bedömer, analyserar och dokumenterar du den enskilde elevens behov och resultat, där även bedömning från praktik kan komma att vägas in.

I rollen som lärare skapar du en trygg och utvecklande lärmiljö samt verkar för att eleverna lär sig vikten av en säker arbetsmiljö för ett hållbart yrkesliv. Du skapar förtroendefulla relationer till elever och övriga samarbetspartners som genomsyras av positiva förväntningar. Du marknadsför även skolan och utbildningen på mässor och öppet hus för att attrahera framtidens elever. Du är drivande och ser programlaget som en naturlig och viktig del av det utvecklande arbetet med eleven i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som i första hand har lärarlegitimation med inriktning mot Teknik och Industritekniska programmet.

Du ska ha förmåga att planera individanpassad och varierad undervisning utifrån översiktlig pedagogisk plan. Du skall ha god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du som lärare/ledare präglas av förmåga att sätta gränser och du är en god representant för vår värdegrund.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Projektledare service

Arbetar du inom VVS idag och vill ta nästa steg i karriären? Är du driven och har intresse för affärer och vill ingå i ett bolag där man arbetar nära varandra med korta beslutsvägar och öppenhet? Då är detta chansen för dig! Här har du stor möjlighet att växa i rollen och att påverka och utforma tjänsten efterhand. Dina arbetsuppgifter Här kommer du att arbeta inom teknik och energi med sälj och planering av arbeten mot fastigheter objekt/byggnader i... Visa mer
Arbetar du inom VVS idag och vill ta nästa steg i karriären? Är du driven
och har intresse för affärer och vill ingå i ett bolag där man arbetar nära
varandra med korta beslutsvägar och öppenhet? Då är detta chansen för
dig! Här har du stor möjlighet att växa i rollen och att påverka och utforma
tjänsten efterhand.

Dina arbetsuppgifter
Här kommer du att arbeta inom teknik och energi med sälj och planering av
arbeten mot fastigheter objekt/byggnader i Kristianstad med omnejd inom
värme och sanitet (VVS).
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja in koncept, produkter och
arbete som ska utföras inom VVS i både befintliga och nya system.
I arbetet registrerar och ansvarar du för inkommande order vilket innebär
budgetering, tidsplanering och arbetsplanering för servicetekniker som ska
utföra arbetet. Framåt finns även möjlighet att ta dig an större projekt.


* Sälja in koncept, produkter och arbete som ska utföras inom VVS i både befintliga och nya system
* Förhandla och träffa avtal med kunder och leverantörer
* Kontraktshandlingar och beställares krav och önskemål uppfylls
* Upprätta serviceorder i affärssystemet
* Planering, samordning samt tidsuppföljning av intern personal för uppdraget
* Hålla kontakt med beställare och övriga intressenter
* Attestering av leverantörsfakturor
* Följa upp uppdragen ekonomiskt samt ta fram debiteringsunderlag
* Uppfylla ställda krav på arbetsmiljö, säkerhet, yttre miljö och kvalité.

Din profil
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och för att lyckas inom
tjänsten krävs det att du har ett stort driv, engagemang och en vilja att ta
egna initiativ. Du behöver också ha hög servicemedvetenhet, alltid ha
kunden i fokus, arbeta strukturerat, vara ärlig och ansvarsfull. Tjänsten
innebär mycket planering därför krävs det att du är en god kommunikatör som tycker om att arbeta strukturerat.

Krav för tjänsten:
* Praktisk yrkeserfarenhet minst 5år
* Fyraårig teknisk ingenjörsutbildning eller högskoleingenjör eller på annat sätt validerade kunskaper
* Företagsekonomi - förkunskaper genom arbete
* Arbetsmiljö-personen (riskbedömning, kvalitet)
* God datorvana
* Kunskap om kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledningssystem
* B körkort och bil
* Servicemedveten


Övrig information
Placeringsort: Kristianstad
Start: Så snart som möjligt efter överenskommelse
Arbetstid: Dagtid 7-16
Anställning: Tillsvidare med tillämpad provanställning på 6 månader
Lön: Individuell lönesättning

Rörfirman i Kristianstad har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna
rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontaktar gärna
ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Jenny Öster på
[email protected]
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök via
Maxkompetens här redan idag!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Med certifierade monto rer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från
kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme.
Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVSinstallationskedja Visa mindre

Grävmaskinist

Ansök    Maj 8    Wikan Personal AB    Grävmaskinförare
Är du en driven och arbetsam person? Nu hjälper vi en av våra kunder i Blekinge att hitta deras nästa grävmaskinist med uppdrag i södra Sverige. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, el och fiber. Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor. Kunden har sitt kontor i Blekinge men har även uppdrag r... Visa mer
Är du en driven och arbetsam person?
Nu hjälper vi en av våra kunder i Blekinge att hitta deras nästa grävmaskinist med uppdrag i södra Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, el och fiber.
Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor.
Kunden har sitt kontor i Blekinge men har även uppdrag runt om i södra Sverige

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat som grävmaskinist inom kabelförläggning och har en gymnasieutbildning inom bygg & anläggning eller annan relevant utbildning. Att du är van att framföra både traktorgrävare, hjulgrävare och bandgrävare. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt hos kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla dig inom företaget.

Utöver detta så kommer vi att lägga stor vikt på din sociala färdighet. Då du dagligen är i olika miljöer så är det en självklarhet att du kan arbeta på ett tålmodigt och ansvarstagande sätt med känsla för kvalitet och säkerhet.

Krav:
- Yrkesbevis.
- B-körkort och tillgång till egen bil.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- Arbete på väg 1.1, 1.2, 1.3 (tidigare nivå 1 och 2)
- EBR samt ESA

Starkt meriterande:
- BE-körkort
- C-körkort
- Vana från branschen


Information och kontakt
Tjänsten är heltid och arbetstiderna kan variera.
Arbetsgruppen arbetar idag 7 dagar och lediga 7 dagar.

Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:

- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.
- Tillgång till bra utrustning som kan anpassas efter behov.

Anställning
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot vår kund. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person.
Omfattningen är på heltid (100%)

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Dock senast 7/6 Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Har du frågor eller funderingar ring Christopher Muñoz, 0455 - 61 27 02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Yrkeslärare KOCK - KunskapsCompaniet Kristianstad

Om oss Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer om vår resa: www.clockworkpeople.s... Visa mer
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Kunskapscompaniet är en del av utbildningskoncernen Watma Education och driver vuxenutbildning på flera orter runtom i Sverige inom ramen för yrkeshögskola, yrkesutbildningar och coachande verksamhet. Vi drivs av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning och med fokus på kvalitet skapa de bästa förutsättningarna för våra deltagare att gå vidare till jobb eller vidare studier.

The Watma Way of Working! :

Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att planera och genomföra kockutbildningen som sker på uppdrag av Arbetsförmedlingen

I KunskapsCompaniets verksamhet arbetar vi för att skapa den bästa organisationen för att våra deltagare ska utvecklas och uppnå sina mål. Hos oss är du delaktig i utvecklingen på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas.

Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment - du bör vara kompetent inom båda dessa delar.

Tjänsten är baserad i Kristianstad.

Din profil
Vi söker dig som...

- har minst två års erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet inom den senaste sexårsperioden (gymnasium, kommunal vuxenutbildning och/eller arbetsmarknadsutbildning)

- har yrkeslärarexamen inom branschen

- har minst ett års erfarenhet av att arbeta som kock

- har en god pedagogisk förmåga

- har god branschkännedom

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Takvårdare

Vill du arbeta på tak? Som takvårdare får du utföra takrengöring- och takbehandlingar samt fasadtvätt. Det är ett mångsidigt utejobb där arbetsplatsen byts ofta. Som takvårdare har du tillgång till arbetsbil och ansvarar för tak underhållet från början till slut. Vi utbildar och stödjer våra nya medarbetare samt ger dem mycket ansvar i arbetet. du ska ej vara höjdrädd då vissa tak är högre än andra. du ska kunna arbeta bra i grupp men även enskilt. persona... Visa mer
Vill du arbeta på tak?
Som takvårdare får du utföra takrengöring- och takbehandlingar samt fasadtvätt. Det är ett mångsidigt utejobb där arbetsplatsen byts ofta. Som takvårdare har du tillgång till arbetsbil och ansvarar för tak underhållet från början till slut. Vi utbildar och stödjer våra nya medarbetare samt ger dem mycket ansvar i arbetet. du ska ej vara höjdrädd då vissa tak är högre än andra. du ska kunna arbeta bra i grupp men även enskilt. personal behövs omgående så urval kommer göras löpande.
Vi ser helst att sökande bor i Sölvesborg, Bromölla, Karlshamn
Arbetsområde
Hela Blekinge och Skåne samt delar av Kronoberg.
Vad som krävs för att söka denna tjänst.
B-körkort
Flytande tal i svenska
Ej vara höjdrädd


Ansökan skickas till [email protected]


Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via mail [email protected] Visa mindre

Ventilationsmontör

Ansök    Mar 3    Wikan Personal AB    Ventilationsmontör
Om företaget Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvä... Visa mer
Om företaget
Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvändning i process eller för uppvärmning av lokal eller ventilationsluft. Vi projekterar och monterar har även egen plåtverkstad där vi bygger kanalsystems lösningar.

Med snart 40 år i branschen besitter Ventex unik kompetens med egna tekniska lösningar som ger friskt inomhusklimat i små som stora bostäder, på stora industrier, kontor, butiker och andra typer av utrymmen och lokaler. Ventex utför också underhåll på ventilations produkter och tillhandahåller självklart reservdelar.

Vi har en egen plåtverkstad som tillverkar special lösningar av rektangulära produkter.
Vi har även en egen projekterings avdelning som ritar och konstruerar vår ventilations projekt.

Just nu söker Ventex en montör till Sölvesborg med omnejd och har valt att samarbeta med Wikan personal i denna rekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Som ventilationsmontör på Ventex arbetar du självständigt samt tillsammans med medarbetare beroende på uppdrag, både i stora projekt och smått. Ingen dag är den andra lik!

I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Delta i installation av anläggningar inom ventilation.
- Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
- Planera och samordna tillsammans med vår inköpare samt vår projektör i de projekten som du ansvarar för.
- Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi hoppas att du vill vara med oss!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från ventilationsbranschen och gärna en teknisk utbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet i rollen som ledande montör och har kunskap i projektering. Grundkunskaper inom styr och regler samt injusteringserfarenhet ses som meriterande.

B-körkort är ett krav.
Uppdragen är i Blekinge och Skåne.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Information och kontakt
Tjänsten utgår ifrån Sölvesborg.
Bor man en bit ifrån finns möjlighet till att starta sin dag hemifrån i Ventex Servicebil för att kunna börja dagen ute hos kund.


Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna redan idag!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Hanna Nyberg på 044-590 65 14 eller Andreas Håkansson på 044- 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Vi söker VA-strateg till Karlshamn Energi Vatten

Vill du vara med och påverka infrastrukturen i samhället? VA är en långsiktig verksamhet och på Karlshamn Energi får du nu möjlighet att vara med på en moderniserings- och utvecklingsresa i ett stabilt företag. Du ingår i ett kunnigt team med god sammanhållning, framåtanda och vilja till utveckling. Dina arbetsuppgifter Med denna roll kompletterar du ingenjörsteamet inom VA med vardagliga arbetsuppgifter som till stor utsträckning är av strategisk karaktä... Visa mer
Vill du vara med och påverka infrastrukturen i samhället? VA är en långsiktig verksamhet och på Karlshamn Energi får du nu möjlighet att vara med på en moderniserings- och utvecklingsresa i ett stabilt företag. Du ingår i ett kunnigt team med god sammanhållning, framåtanda och vilja till utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Med denna roll kompletterar du ingenjörsteamet inom VA med vardagliga arbetsuppgifter som till stor utsträckning är av strategisk karaktär med externa kontaktytor mot bla Karlshamns kommun och andra aktörer i frågor rörande stadens utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

*att utreda, samordna och driva VA-specifika frågor i detaljplanearbetet, från tidigt skede till granskningsskede.
*utifrån planarbetet initiera och driva omfattande VA-utredningar för att skapa långsiktigt hållbara system för dagvatten, dricksvatten och spillvatten
*arbete med strategiska VA-frågor så som utbyggnaden av Karlshamn och dess ytterområden avseende såväl kapacitet, status som vattens roll i stadsplanering
*stötta gruppen och andra avdelningar med VA-juridisk kompetens, tex vid nyanslutningar och frågeställningar gällande verksamhetsområden

Du blir en del av en organisation som satsar för framtiden och som driver hållbar och långsiktig utveckling inom vattenförsörjning. VA-strategen är central med stor påverkansgrad i det omfattande investerings- och förnyelsearbetet som sker inom VA. Bolaget ligger i startgroparna med att bygga ett nytt vattenverk och övriga anläggningar och ledningsnät utvecklas ständigt.

Karlshamn Energi AB är en arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik och ett tydligt fokus på slutkund som genomsyrar hela verksamheten.

Din profil
Den erfarenhet och kunskap du tar med dig och stärker teamet med är:

*flera års relevant yrkeserfarenhet med kompetens inom utredning, projektering, dimensionering inom mark och/eller VA
*meriterande om du har civil- eller högskolestudier inom t ex bygg, vatten- och miljöteknik eller samhällsbyggnad
*mycket god datavana
*goda kunskaper i det svenska språket såväl skriftligt som muntligt
*B-körkort

Du arbetar strukturerat, har en god analytisk förmåga och du tar dig an ditt arbete med stort ansvar och hög energi. Du lämnar inga lösa trådar utan slutför dina uppgifter och gillar att arbeta mot uppsatta mål och givna tidsramar. Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter är din kommunikativa förmåga mycket god. Vi välkomnar ditt driv och din personlighet som bidrar till det goda arbetsklimat som råder på Karlshamn Energi.

Övrig information
Placeringsort: Karlshamn
Organisation: Ingår i ingenjörsteamet på Vatten, rapporterar till Affärsområdeschef Vatten
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: heltid, dagtid

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller [email protected]. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 30 april 2023 och vi arbetar med ett löpande urval. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har drygt 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se Visa mindre

Kaminmontör

Ansök    Mar 22    Wikan Personal AB    Murare
Om företaget Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med 50 Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation. Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa. Just nu söker vi en kaminmontör till Sölvesbo... Visa mer
Om företaget
Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med 50 Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation.
Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa.

Just nu söker vi en kaminmontör till Sölvesborg och har i denna rekrytering valt att samarbeta med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage ute hos våra kunder där en del av arbetet består av plåt, mur och putsningsarbete.

Under lugnare perioder kan diverse byggnadsarbete förekomma.

Hos oss får du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av byggnation eller mekaniskt arbete. Du är van att mäta och att hantera handverktyg. Du är tekniskt intresserad och praktiskt lagd.

Har du erfarenhet av arbete på tak ses det som meriterande. Arbetet är bitvis tungt, så din fysik behöver vara god. Du får heller inte vara höjdrädd.

Du är mån om säkerheten för dig och dina kollegor och drivs av att göra ett noggrant utfört arbete, efterlämnat med hög kvalitet. Som person är du flexibel, lyhörd, nyfiken och en serviceinriktad lagspelare som trivs med att ta ansvar.

Då vi utför arbetet hemma hos våra kunder krävs det god social förmåga.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Information och kontakt
Du utgår från Eldas lager i Sölvesborg kl. 07:00 och är tillbaka igen till 16:00. Man utgår antingen själv eller tillsammans med kollega i servicebil därifrån.

Anställningen är en hyrrekrytering där du under de första sex månaderna är anställd av Wikan Personal, men därefter förväntas du övergå i en tillsvidareanställning hos Elda.

Välkommen med din ansökan redan idag, då vi rekryterar löpande! Sista ansökningsdag är dock den 10/4. Ansökan sker endast via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta Hanna Nyberg på 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Yrkeslärare KOCK - KunskapsCompaniet Kristianstad

Om oss Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer om vår resa: www.clockworkpeople.s... Visa mer
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Kunskapscompaniet är en del av utbildningskoncernen Watma Education och driver vuxenutbildning på flera orter runtom i Sverige inom ramen för yrkeshögskola, yrkesutbildningar och coachande verksamhet. Vi drivs av att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning och med fokus på kvalitet skapa de bästa förutsättningarna för våra deltagare att gå vidare till jobb eller vidare studier.

The Watma Way of Working! :

Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2022/2023 cirka 6000 elever och 650 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att planera och genomföra kockutbildningen som sker på uppdrag av Arbetsförmedlingen

I KunskapsCompaniets verksamhet arbetar vi för att skapa den bästa organisationen för att våra deltagare ska utvecklas och uppnå sina mål. Hos oss är du delaktig i utvecklingen på flera plan - både organisationens, ditt eget och deltagarnas.

Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment - du bör vara kompetent inom båda dessa delar.

Tjänsten är baserad i Kristianstad.

Din profil
Vi söker dig som...

- har minst två års erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet inom den senaste sexårsperioden (gymnasium, kommunal vuxenutbildning och/eller arbetsmarknadsutbildning)

- har yrkeslärarexamen inom branschen

- har minst ett års erfarenhet av att arbeta som kock

- har en god pedagogisk förmåga

- har god branschkännedom

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Anläggningsdykare till Svensk Sjöentreprenad

Företaget Svensk Sjöentreprenad AB är ett företag som via bred erfarenhet och unika resurser erbjuder lösningar i samband med undervattens- och sjöbaserade projekt. Verksamheten är inriktad på anläggningsdykeri kring faciliteter i anslutning till vatten. Utrustning som företaget förfogar över och som Du kan komma att arbeta med är bland annat: AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA. Personliga egenskaper Som person är du driven, noggra... Visa mer
Företaget
Svensk Sjöentreprenad AB är ett företag som via bred erfarenhet och unika resurser erbjuder lösningar i samband med undervattens- och sjöbaserade projekt. Verksamheten är inriktad på anläggningsdykeri kring faciliteter i anslutning till vatten.
Utrustning som företaget förfogar över och som Du kan komma att arbeta med är bland annat:
AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Vidare är du en person som kan prioritera ditt arbete och har en god kommunikationsförmåga. Du kommer att vara en del av ett arbetslag, därför är det viktigt att du är lyhörd och har en mycket god samarbetsförmåga. Gradvis kommer du att slussas in i arbetets alla områden och efterhand bli mer och mer självgående och insatt i arbetsprocessen. Detta kräver dels att du måste vara beredd på att det finns en startsträcka innan du känner att du behärskar tjänsten och dels att du måste lägga tid och engagemang för att kunna bli bra på det du gör.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsuppgifter Dykare
Du kommer att vara en i personalen som utgår från företagets kontor i Sölvesborg där verksamheten består av byggnation, underhåll och reparation under vatten. Genom att använda dykare/människan i dessa sammanhang så tillför vi ett perspektiv som ingen maskin kan göra.
De arbeten som du genomför under vatten ska sedan rapporteras och redovisas för att kunna användas som underlag för kunders olika beslut inom projekten. Du får i denna tjänst arbeta med hela processen när det gäller insamlande av data från anläggningarna under vatten till beredning, utförande och uppföljning. Tjänsten är en heltidstjänst, rekrytering med start omgående.


Din bakgrund
•Du har utbildning som anläggningsdykare via YH utbildning eller motsvarande inom BYN,
•Du innehar yrkesdykarcertifikat B eller IDSA III,
•Du har körkort och egen bil.


Meriterande
Erfarenhet av arbete inom anläggningsdykeri ses som meriterande, likaså om du har BE –körkort.


Övrig information
Du skall ha en livsstil som tillåter resor i arbetet. Uppdragen företaget får in kan utföras både i närområdet och i områden som kräver att man behöver vara bortrest några dagar i följd. Visa mindre

Anläggningsdykare till Svensk Sjöentreprenad

Ansök    Feb 27    Inpeople Sverige AB    Anläggningsdykare
Dina arbetsuppgifter Svensk Sjöentreprenad är ett av landets äldsta företag inom sjöentreprenad, dykeri och marin service. Sedan slutet på 60-talet har vi utfört entreprenader i alla tänkbara storlekar, samt varit en servicepartner till sjöfart, varv, kommuner, kraft och processindustri. Ägarstrukturen har skiftat under åren, i dag ingår SSE i Marcon Gruppen som har sitt säte i Ängelholm, Marcon Gruppen är också ägare till Frog Marine service, Stockholms V... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Svensk Sjöentreprenad är ett av landets äldsta företag inom sjöentreprenad, dykeri och marin service. Sedan slutet på 60-talet har vi utfört entreprenader i alla tänkbara storlekar, samt varit en servicepartner till sjöfart, varv, kommuner, kraft och processindustri. Ägarstrukturen har skiftat under åren, i dag ingår SSE i Marcon Gruppen som har sitt säte i Ängelholm, Marcon Gruppen är också ägare till Frog Marine service, Stockholms Vattenentreprenader AB (SVENTAB), Marcon Teknik AB samt Marcon Windpower AB

Vi söker nu två anläggningsdykare för arbete längs den svenska sydostkusten. Du kommer att tillhöra Svensk Sjöentreprenads kontor i Sölvesborg men utgå från hemmet och arbeta resande med olika projekt, oftast vid kusten från Kristianstad/Åhus i syd till Norrköping i norr. Beroende på vart du är bosatt så varierar antalet resdagar med övernattning, men det är frekvent förekommande att vara bortrest under vardagarna.

Arbetsuppgifterna varierar stort då du kommer att arbeta med montage och bearbetning av olika materiel i samband med nybyggnation, underhåll och reparationer av exempelvis kajer/bryggor, konstruktioner och övriga faciliteter i och under vatten. Momenten innebär därför en väldigt bred mix av verkstads/smidesarbete, montage, snickeri och anläggningsarbete där du som dykare är nyckeln för att lyckas på de platser där övriga kollegor inte kommer åt. Utrustning som företaget förfogar över och som du kan komma att arbeta med är bland annat: AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA.

Tillträde sker omgående enligt överenskommelse.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svensk Sjöentreprenad med Inpeople. Eventuella frågor om tjänsten går till ansvarig rekryterare Emil Thomasson via 044-12 20 02.


Din profil
Grundläggande kompetenskrav är att du är utbildad anläggningsdykare via YH alternativt motsvarande inom BYN. Du har yrkesdykarcertifikat B eller IDSA III. Du måste även ha B-körkort, samt tillgång till egen bil. Meriterande är yrkesbevis som anläggningsdykare, BE-körkort samt relevanta certifikat inom svetsning m.m. eller nautisk kompetens.

Du har med fördel tidigare arbetat med anläggningsdykeri. Du har en allround praktisk kompetens, gärna med erfarenhet inom något av verkstads/smidesarbete/snickeri/anläggning/betong. Som person är du driftig och noggrann och har ett stort säkerhetstänk i allt du gör. Du strävar efter att vara en god kollega och trivs i en roll där du samarbetar med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom en stor del av tjänsten består av att vara resande inklusive övernattning så är det väldigt viktigt att du har en livsstil som tillåter att du ofta är bortrest under vardagarna. Vi ser gärna att du är bosatt och utgår från något av följande områden: nordöstra Skåne, Blekinge län, Kalmar län, Kronobergs län, Jönköpings län eller Östergötland.

Saknar du hela eller delar av de formella kompetenskraven men är utbildad smed, snickade, betongare eller anläggare med intresse för dykeri? Sök tjänsten ändå då du på sikt kan komma att bli aktuell om nya dykare behöver utbildas från grunden.


Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Arbetschef med inriktning på VA-ledningsnät

Ansök    Feb 1    Sölvesborgs kommun    Arbetsledare, VVS
Sölvesborg Energi ser till att kommunens invånare har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät – allt för att skapa goda förutsättningar för utveckling i Sölvesborg: ”Kraft med omtanke!” Sölvesborg Energi erbjuder dig en trygg anställning i ett stabilt bolag där man satsar på sina medarbetare genom att lägga stor vikt vid bland annat arbetsmiljö och kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Som arbetschef med personalansva... Visa mer
Sölvesborg Energi ser till att kommunens invånare har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät – allt för att skapa goda förutsättningar för utveckling i Sölvesborg: ”Kraft med omtanke!”

Sölvesborg Energi erbjuder dig en trygg anställning i ett stabilt bolag där man satsar på sina medarbetare genom att lägga stor vikt vid bland annat arbetsmiljö och kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetschef med personalansvar för anläggare med inriktning mot vatten och avlopp hos Sölvesborg Energi är du en viktig nyckelspelare i bolaget. Arbetschefens team har en central roll i arbetet med såväl drift och underhåll som utbyggnad av ledningsnätet. Tillsammans med andra arbetschefer leder du i den här rollen ett team bestående av anläggare inom främst VA, men även fjärrvärme och gatunät.

På Sölvesborg Energi är lagandan och trivseln bland kollegorna stor, och hos oss är det en självklarhet att använda moderna maskiner, nya verktyg och tekniska lösningar som underlättar din arbetsdag.

I den här rollen ingår många kontakter, både internt inom bolaget och koncernen, och externt med till exempel anlitade underentreprenörer och kommunens invånare.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du som söker den här tjänsten bör ha relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbete med VA-ledningsnät. Eftersom rollen innebär en del administrativa uppgifter behöver du även ha god datorvana. Erfarenhet av CAD är meriterande.

Eftersom du leder ett team och har många kontakter är det viktigt att du har ledaregenskaper och hög social kompetens. Du har en tydlig och smidig kommunikation och lätt för att samarbeta. För dig är det enkelt att skapa och behålla goda relationer, både internt och externt. Dessutom är du drivande, engagerad, ansvarstagande och självgående.

Därtill krävs sinne för planering och förmåga att vara flexibel, då vi ständigt ser över och anpassar våra arbetssätt för att vara så effektiva som möjligt.

Tjänsten kräver att du har körkort med minst B-behörighet.

ÖVRIGT
Hälsokontroll och drogtest kan förekomma innan anställning.

Ansökningarna kommer att hanteras löpande, vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, men allra senast fredagen den 24 februari 2023.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av teknikchef Tord Andersson, i första hand via mejl: tord.ander[email protected] i andra hand på telefon: 0456-81 68 84.

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag.
Hos oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö, därför tillämpar vi bland annat rökfri arbetstid.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Takvårdare

Vill du arbeta på tak? Som takvårdare får du utföra taktvätt, takrengöring- och takbehandlingar samt fasadtvätt. Det är ett mångsidigt utejobb där arbetsplatsen byts ofta. Som takvårdare har du tillgång till arbetsbil och ansvarar för takunderhållet från början till slut. Vi utbildar och stödjer våra nya medarbetare samt ger dem mycket ansvar i arbetet. du ska ej vara höjdrädd då vissa tak är högre än andra. du ska kunna arbeta bra i grupp men även enskilt... Visa mer
Vill du arbeta på tak?
Som takvårdare får du utföra taktvätt, takrengöring- och takbehandlingar samt fasadtvätt. Det är ett mångsidigt utejobb där arbetsplatsen byts ofta. Som takvårdare har du tillgång till arbetsbil och ansvarar för takunderhållet från början till slut. Vi utbildar och stödjer våra nya medarbetare samt ger dem mycket ansvar i arbetet. du ska ej vara höjdrädd då vissa tak är högre än andra. du ska kunna arbeta bra i grupp men även enskilt.
Vi ser helst att sökande bor i Sölvesborg, Bromölla, Karlshamn
Arbetsområde
Hela Blekinge och Skåne samt delar av Kronoberg.
Vad som krävs för att söka denna tjänst.
B-körkort
Flytande tal i svenska


Ansökan skickas till [email protected]


Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via mail [email protected] Visa mindre

Ventilationsmontör

Ansök    Jan 16    Wikan Personal AB    Ventilationsmontör
Om företaget Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvä... Visa mer
Om företaget
Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvändning i process eller för uppvärmning av lokal eller ventilationsluft. Vi projekterar och monterar har även egen plåtverkstad där vi bygger kanalsystems lösningar.

Med snart 40 år i branschen besitter Ventex unik kompetens med egna tekniska lösningar som ger friskt inomhusklimat i små som stora bostäder, på stora industrier, kontor, butiker och andra typer av utrymmen och lokaler. Ventex utför också underhåll på ventilations produkter och tillhandahåller självklart reservdelar.

Vi har en egen plåtverkstad som tillverkar special lösningar av rektangulära produkter.
Vi har även en egen projekterings avdelning som ritar och konstruerar vår ventilations projekt.

Just nu söker Ventex en montör till Sölvesborg med omnejd och har valt att samarbeta med Wikan personal i denna rekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Som ventilationsmontör på Ventex arbetar du självständigt samt tillsammans med medarbetare beroende på uppdrag, både i stora projekt och smått. Ingen dag är den andra lik!

I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Delta i installation av anläggningar inom ventilation.
- Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
- Planera och samordna tillsammans med vår inköpare samt vår projektör i de projekten som du ansvarar för.
- Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi hoppas att du vill vara med oss!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från ventilationsbranschen och gärna en teknisk utbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet i rollen som ledande montör och har kunskap i projektering. Grundkunskaper inom styr och regler samt injusteringserfarenhet ses som meriterande.

B-körkort är ett krav.
Uppdragen är i Blekinge och Skåne.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Information och kontakt
Tjänsten utgår ifrån Sölvesborg.
Bor man en bit ifrån finns möjlighet till att starta sin dag hemifrån i Ventex Servicebil för att kunna börja dagen ute hos kund.


Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna redan idag!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Hanna Nyberg på 044-590 65 14 eller Andreas Håkansson på 044- 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Ventilationsmontör

Ansök    Dec 9    Wikan Personal AB    Ventilationsmontör
Om företaget Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvä... Visa mer
Om företaget
Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvändning i process eller för uppvärmning av lokal eller ventilationsluft. Vi projekterar och monterar har även egen plåtverkstad där vi bygger kanalsystems lösningar.

Med snart 40 år i branschen besitter Ventex unik kompetens med egna tekniska lösningar som ger friskt inomhusklimat i små som stora bostäder, på stora industrier, kontor, butiker och andra typer av utrymmen och lokaler. Ventex utför också underhåll på ventilations produkter och tillhandahåller självklart reservdelar.

Vi har en egen plåtverkstad som tillverkar special lösningar av rektangulära produkter.
Vi har även en egen projekterings avdelning som ritar och konstruerar vår ventilations projekt.

Just nu söker Ventex en montör till Sölvesborg med omnejd och har valt att samarbeta med Wikan personal i denna rekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Som ventilationsmontör på Ventex arbetar du självständigt samt tillsammans med medarbetare beroende på uppdrag, både i stora projekt och smått. Ingen dag är den andra lik!

I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Delta i installation av anläggningar inom ventilation.
- Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
- Planera och samordna tillsammans med vår inköpare samt vår projektör i de projekten som du ansvarar för.
- Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi hoppas att du vill vara med oss!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från ventilationsbranschen och gärna en teknisk utbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet i rollen som ledande montör och har kunskap i projektering. Grundkunskaper inom styr och regler samt injusteringserfarenhet ses som meriterande.

B-körkort är ett krav.
Uppdragen är i Blekinge och Skåne.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Information och kontakt
Tjänsten utgår ifrån Sölvesborg.
Bor man en bit ifrån finns möjlighet till att starta sin dag hemifrån i Ventex Servicebil för att kunna börja dagen ute hos kund.


Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna redan idag!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Hanna Nyberg på 044-590 65 14 eller Andreas Håkansson på 044- 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Projektledare mark & exploatering till Sölvesborgs Kommun

Söker du nya, spännande projekt inom mark- och exploatering? Vill du driva utvecklingsprojekt i en mindre kommun där du får möjlighet att vara med och påverka din roll? Sölvesborgs kommun söker dig som vill vara med och förverkliga deras visioner! Rollen Som projektledare för mark och exploatering deltar du i den strategiska planeringen och driver investeringsprojekt från idéstadie till genomförande. Du har ett nära samarbete med förvaltningens ö... Visa mer
Söker du nya, spännande projekt inom mark- och exploatering? Vill du driva utvecklingsprojekt i en mindre kommun där du får möjlighet att vara med och påverka din roll?

Sölvesborgs kommun söker dig som vill vara med och förverkliga deras visioner!

Rollen

Som projektledare för mark och exploatering deltar du i den strategiska planeringen och driver investeringsprojekt från idéstadie till genomförande. Du har ett nära samarbete med förvaltningens övriga kollegor men också dialog med kommunala bolag, myndigheter och exploatörer. Som projektledare ansvarar du för att projekten drivs mot uppsatta mål samt att tidplaner, projektbudget och upphandlad kvalité hålls.

I rollen som projektledare agerar du byggledare gentemot entreprenör, är kontaktperson mot konsulter, deltar i upphandling på marksidan och är involverad i pris/kostnadsutvärdering vid inköp av ny mark. Du upprättar även underlag för politiska beslut, lämnar synpunkter i detaljplanearbetet och medverkar i framtagande av förstudier, ekonomiska analyser och kalkyler samt genomförandeplanering.

Du tillhör den strategiska avdelningen som har 11 engagerade medarbetare inom en bred verksamhet exempelvis med samhällsplanering, exploatering, gata, trafik, miljö, mät och GIS.Din profil

Vi söker dig som har du högskoleutbildning med inriktning mot väg- och vattenbyggnad, lantmäteri eller motsvarande kunskap förvärvad via arbete.
Du har några års erfarenhet av mark- och exploateringsarbete från en liknande roll i kommunal verksamhet eller som projektledare på något större bygg- eller konsultbolag.

Som projektledare har du dokumenterad erfarenhet av ekonomi-, tid- och resursplaner.

Du är en engagerad person som har förmåga att arbeta under eget ansvar, har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer, såväl internt som externt. Du sätter ingen prestige i ditt arbete eller dina projekt och stöttar gärna kollegor vid behov. Du har vana att arbeta strukturerat och självständigt och att driva flera projekt parallellt.

För tjänsten krävs B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som Projektledare för mark och exploatering i Sölvesborgs kommun får du en självständig och bred roll som du får vara med och påverka. Sölvesborgs kommun är den lilla kommunen med god ekonomi, korta beslutsvägar och med stora visioner!


Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs kommun med Jefferson Wells. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson (telefon 044-203871, e-mail [email protected])

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag! Dock senast den 11 dec.Om Sölvesborgs kommun

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen. Här bor cirka 17 500 invånare. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Läs gärna mer på www.solvesborg.se Visa mindre

Anläggningsarbetare inom VA till Sölvesborgs Energi

Är trivsel och laganda en viktig faktor för dig? Vill du jobba med moderna maskiner i ett stabilt bolag som satsar? Då kanske rollen som anläggningsarbetare på Sölvesborgs Energi är ditt nästa steg? Rollen Sölvesborg Energi är ett stabilt bolag som ser till att kommunens invånare har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät - allt för att skapa goda förutsättningar för utveckling i Sölvesborg: "Kraft med omtanke... Visa mer
Är trivsel och laganda en viktig faktor för dig? Vill du jobba med moderna maskiner i ett stabilt bolag som satsar?

Då kanske rollen som anläggningsarbetare på Sölvesborgs Energi är ditt nästa steg?

Rollen

Sölvesborg Energi är ett stabilt bolag som ser till att kommunens invånare har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät - allt för att skapa goda förutsättningar för utveckling i Sölvesborg: "Kraft med omtanke!"

Som anläggare med inriktning mot VA på Sölvesborgs Energi kommer du att vara en viktig nyckelspelare med stort ansvar. Här råder stor laganda och hög trivselfaktor bland kollegorna.
Här är det en självklarhet att använda moderna maskiner, nya verktyg och tekniska lösningar som underlättar i din vardag!

Tillsammans med dina kollegor kommer du att sköta drift och underhållsarbete inom VA, men även inom fjärrvärme och gatunät.
Rollen innebär att du har flera kontaktytor både internt och externt med entreprenörer och privatpersoner.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.Din profil

Vi söker dig som har några års dokumenterad erfarenhet av arbete med VA-ledningsnät eller en relevant utbildning. Som person trivs du i en roll där du får ta ansvar och initiativ. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

För tjänsten behöver du ha minst B-behörighet. BE samt C-behörighet och förarbevis på hjullastare är en merit.

Vad kan vi erbjuda dig?

Sölvesborgs Energi erbjuder dig en trygg anställning i ett stabilt bolag där man satsar på sina medarbetare. Kompetensutveckling, modern teknik och en god arbetsmiljö är en självklarhet här!

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Sölvesborgs Energi med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Sölvesborgs Energi. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Svensson på tel. 044-203871 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 jan.Om Sölvesborgs Energi

Sölvesborg Energis ansvars- och arbetsområden är energi-, fjärrvärme- och vattendistribution, fibernät för kommunikation mellan kund och operatör, entreprenader inom mark och anläggning och elförsäljning. Sölvesborg Energi består av tre olika bolag, ägs av kommunen och har cirka 50 anställda. Vi ser till att sölvesborgarna har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät - självklara produkter från ett kraft- och energibolag som får vardagen att fungera! Visa mindre

Anläggare med C-kort

Nu söker vi en driven grovarbetare med C-kort till en av våra kunder i Blekinge Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett team där ni kommer att arbeta med styrd borrning runt om i landet och ha varierade arbetsdagar där du behöver ha viljan och flexibiliteten att arbeta med diverse arbetsuppgifter utanför lastbilen. Du kommer att göra allt från svetsarbete till mekaniska lagningar, lastning, styrd borrning, anläggningsarbete och mycket mer runt om i ... Visa mer
Nu söker vi en driven grovarbetare med C-kort till en av våra kunder i Blekinge

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team där ni kommer att arbeta med styrd borrning runt om i landet och ha varierade arbetsdagar där du behöver ha viljan och flexibiliteten att arbeta med diverse arbetsuppgifter utanför lastbilen.
Du kommer att göra allt från svetsarbete till mekaniska lagningar, lastning, styrd borrning, anläggningsarbete och mycket mer runt om i hela Sverige.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har:
- C/CE-körkort
- Arbete på väg
- Kran och lift behörighet
- Mekanisk bakgrund
- Vana från anläggningsarbete

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som montör, anläggningsarbetare eller borroperatör.
Som person är du engagerad, flexibel och är van att arbeta under stressiga förhållanden. Att samarbeta med andra är en självklarhet för dig. Erfarenhet inom branschen är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Krav:
- Svenska i tal och skrift.
- C/CE-körkort

Information och kontakt
Företaget finns i Blekinge men du kommer att arbeta i hela landet.

Tjänsten är en heltidstjänst och börjar som en visstidsanställning via Wikan Personal för att sedan för rätt person övergå i en tjänst direkt hos kund.

Om detta låter som någonting som skulle passa dig sök så snart som möjligt då urval görs löpande. Dock senast 6e December.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455 61 27 02. eller Kjelle Rutzell, 0455 61 27 01

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Anläggningsdykare till Svensk Sjöentreprenad

Företaget Svensk Sjöentreprenad AB är ett företag som via bred erfarenhet och unika resurser erbjuder lösningar i samband med undervattens- och sjöbaserade projekt. Verksamheten är inriktad på anläggningsdykeri kring faciliteter i anslutning till vatten. Utrustning som företaget förfogar över och som Du kan komma att arbeta med är bland annat: AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA. Personliga egenskaper Som person är du driven, noggra... Visa mer
Företaget
Svensk Sjöentreprenad AB är ett företag som via bred erfarenhet och unika resurser erbjuder lösningar i samband med undervattens- och sjöbaserade projekt. Verksamheten är inriktad på anläggningsdykeri kring faciliteter i anslutning till vatten.
Utrustning som företaget förfogar över och som Du kan komma att arbeta med är bland annat:
AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Vidare är du en person som kan prioritera ditt arbete och har en god kommunikationsförmåga. Du kommer att vara en del av ett arbetslag, därför är det viktigt att du är lyhörd och har en mycket god samarbetsförmåga. Gradvis kommer du att slussas in i arbetets alla områden och efterhand bli mer och mer självgående och insatt i arbetsprocessen. Detta kräver dels att du måste vara beredd på att det finns en startsträcka innan du känner att du behärskar tjänsten och dels att du måste lägga tid och engagemang för att kunna bli bra på det du gör.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsuppgifter Dykare
Du kommer att vara en i personalen som utgår från företagets kontor i Sölvesborg där verksamheten består av byggnation, underhåll och reparation under vatten. Genom att använda dykare/människan i dessa sammanhang så tillför vi ett perspektiv som ingen maskin kan göra.
De arbeten som du genomför under vatten ska sedan rapporteras och redovisas för att kunna användas som underlag för kunders olika beslut inom projekten. Du får i denna tjänst arbeta med hela processen när det gäller insamlande av data från anläggningarna under vatten till beredning, utförande och uppföljning. Tjänsten är en heltidstjänst, rekrytering med start omgående.


Din bakgrund
•Du har utbildning som anläggningsdykare via YH utbildning eller motsvarande inom BYN,
•Du innehar yrkesdykarcertifikat B eller IDSA III,
•Du har körkort och egen bil.


Meriterande
Erfarenhet av arbete inom anläggningsdykeri ses som meriterande, likaså om du har BE –körkort.


Övrig information
Du skall ha en livsstil som tillåter resor i arbetet. Uppdragen företaget får in kan utföras både i närområdet och i områden som kräver att man behöver vara bortrest några dagar i följd. Visa mindre

Ventilationsmontör

Ansök    Nov 7    Wikan Personal AB    Ventilationsmontör
Om företaget Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvä... Visa mer
Om företaget
Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvändning i process eller för uppvärmning av lokal eller ventilationsluft. Vi projekterar och monterar har även egen plåtverkstad där vi bygger kanalsystems lösningar.

Med snart 40 år i branschen besitter Ventex unik kompetens med egna tekniska lösningar som ger friskt inomhusklimat i små som stora bostäder, på stora industrier, kontor, butiker och andra typer av utrymmen och lokaler. Ventex utför också underhåll på ventilations produkter och tillhandahåller självklart reservdelar.

Vi har en egen plåtverkstad som tillverkar special lösningar av rektangulära produkter.
Vi har även en egen projekterings avdelning som ritar och konstruerar vår ventilations projekt.

Just nu söker Ventex en montör till Sölvesborg med omnejd och har valt att samarbeta med Wikan personal i denna rekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Som ventilationsmontör på Ventex arbetar du självständigt samt tillsammans med medarbetare beroende på uppdrag, både i stora projekt och smått. Ingen dag är den andra lik!

I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Delta i installation av anläggningar inom ventilation.
- Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
- Planera och samordna tillsammans med vår inköpare samt vår projektör i de projekten som du ansvarar för.
- Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi hoppas att du vill vara med oss!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från ventilationsbranschen och gärna en teknisk utbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet i rollen som ledande montör och har kunskap i projektering. Grundkunskaper inom styr och regler samt injusteringserfarenhet ses som meriterande.

B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Information och kontakt
Tjänsten utgår ifrån Sölvesborg, bor man en bit ifrån finns möjlighet till att starta sin dag hemifrån i Ventex Servicebil för att kunna börja dagen ute hos kund.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna redan idag!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Hanna Nyberg på 044-590 65 14 eller Andreas Håkansson på 044- 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Installatör av solceller

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng solcellsmontörer i Sölvesborg! Rollen som installatör Rollen som solcellsinstallatör är varierande och utvecklande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på... Visa mer
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng solcellsmontörer i Sölvesborg!

Rollen som installatör
Rollen som solcellsinstallatör är varierande och utvecklande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra kunders tak. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse.

Vilka arbetsuppgifter har du som solcellsinstallatör?

? Montage av byggnadsställningar
? Inmätning och infästning av solceller på tak.
? Placering, montering och koppling av solceller
? Funktionstestning och inställningar.

Vem är du?
Du motiveras av en vardag med stort ansvar och en stark teamkänsla varvat med självständigt arbete. För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med solceller, gillar att arbeta fysiskt och tycker om att arbeta utomhus på tak året om, i alla väder ??????????. Du har B-körkort för manuell bil och behärskar svenska och engelska hindersfritt.

Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet från branschen eller från något annat tekniskt arbete, men som anställd hos oss får du gå vårt egna utbildningsprogram där du får lära dig allt som krävs för att bli certifierad solcellsinstallatör.

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.LI-AB1 Visa mindre

Vi söker vvs montörer/kyltekniker

Connys Vvs och Va i Sölvesborg AB söker 2 vvs montörer samt en styck kyltekniker. Arbetsområdet är 3 mil runt Sölvesborg där vi utgår från. Du som söker skall vara noggrann ansvarstagande och självgående. B-körkort och branschcertifikat är ett krav. Visa mer
Connys Vvs och Va i Sölvesborg AB söker 2 vvs montörer samt en styck kyltekniker. Arbetsområdet är 3 mil runt Sölvesborg där vi utgår från. Du som söker skall vara noggrann ansvarstagande och självgående. B-körkort och branschcertifikat är ett krav. Visa mindre

Anläggningsarbetare med inriktning på VA-ledningsnät

Sölvesborgs Energi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna. Vi driver och underhåller också befintliga vatten- och avloppsanläggningar samt rörledningsnät på den allmänna VA-anläggningen inom Sölvesborgs kommun. Utöver detta, är vi entreprenör inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera. Företaget har cirka 50 anställda, varav vi är 25 stycken på tekniksektionen. Dygnet runt, året om finns vår... Visa mer
Sölvesborgs Energi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna. Vi driver och underhåller också befintliga vatten- och avloppsanläggningar samt rörledningsnät på den allmänna VA-anläggningen inom Sölvesborgs kommun. Utöver detta, är vi entreprenör inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera.
Företaget har cirka 50 anställda, varav vi är 25 stycken på tekniksektionen. Dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgänglig om fel inträffar.
Vi samordnar också arbetet med snöröjning för kommunens vägar. Dessutom äger vi och bygger ut ett fibernät som täcker hela kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Som anläggare med inriktning mot VA arbetar du tillsammans med dina kollegor med drift och underhåll inom de olika teknikområden som finns i koncernen, primärt för denna tjänst är inom VA, men även fjärrvärme och gatunät. Arbetet utför du tillsammans med kollegor i tekniksektionen samt anlitade entreprenörer.
Beredskapstjänst kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Den vi söker bör ha relevant utbildning samt dokumenterad erfarenhet av arbete med VA-ledningsnät. Som person är du drivande, engagerad, ansvarstagande och självgående. Det är också betydelsefullt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera på ett bra och smidigt sätt, både internt och externt.

Du har sinne för planering och god samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och prova nya arbetsuppgifter.

Tjänsten kräver att du har körkort med minst B-behörighet.
BE samt C-behörighet och förarbevis på hjullastare är en merit.

ÖVRIGT
Ansökningarna kommer att hanteras löpande vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 september 2022.

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag.
Hos oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö, därför tillämpar vi bland annat rökfri arbetstid.

Hälsokontroll och drogtest kan förekomma innan anställning.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Anläggare

Är du en driven och arbetsam person? Nu hjälper vi en av våra kunder i Blekinge att hitta en anläggare till deras projekt runt om i Skåne Dina arbetsuppgifter I rollen som anläggare arbetar du i team tillsammans med kollegor med likartade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, el, fiber. Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha l... Visa mer
Är du en driven och arbetsam person?
Nu hjälper vi en av våra kunder i Blekinge att hitta en anläggare till deras projekt runt om i Skåne

Dina arbetsuppgifter
I rollen som anläggare arbetar du i team tillsammans med kollegor med likartade arbetsuppgifter.
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, el, fiber.
Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor.
Kunden har sitt kontor i Blekinge men har uppdrag i hela Skåne och Blekinge

Du kommer att få arbeta i en varierande miljö inom anläggning och runt om i landet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat som anläggare inom kabelförläggning och har en gymnasieutbildning inom bygg & anläggning eller annan relevant utbildning. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt hos kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla dig inom företaget.

Utöver detta så kommer vi att lägga stor vikt på din sociala färdighet. Då du har daglig kontakt med kunder i olika miljöer så är det en självklarhet att du kan arbeta på ett tålmodigt och ansvarstagande sätt med känsla för kvalitet och säkerhet.

Krav:
- B-körkort och tillgång till egen bil.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- Arbete på väg 1.1, 1.2, 1.3 (tidigare nivå 1 och 2)

Starkt meriterande:
- BE-körkort
- CE-körkort
- Vana från branschen


Information och kontakt
Tjänsten är heltid och arbetstiderna kan variera

Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:

- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.
- Tillgång till bra utrustning som kan anpassas efter behov.

Anställning
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot vår kund. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person.
Omfattningen är på heltid (100%)

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Dock senast 28/9 Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Har du frågor eller funderingar ring Christopher Muñoz, 0455 - 61 27 02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Anläggare

Är du en driven och arbetsam person? Nu hjälper vi en av våra kunder i Blekinge att hitta en anläggare till deras projekt runt om i landet. Dina arbetsuppgifter I rollen som anläggare arbetar du i team tillsammans med kollegor med likartade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, el, fiber. Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha... Visa mer
Är du en driven och arbetsam person?
Nu hjälper vi en av våra kunder i Blekinge att hitta en anläggare till deras projekt runt om i landet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som anläggare arbetar du i team tillsammans med kollegor med likartade arbetsuppgifter.
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, el, fiber.
Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor.
Kunden har sitt kontor i Blekinge men har uppdrag i hela Sverige.

Du kommer att få arbeta i en varierande miljö inom anläggning och runt om i landet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat som anläggare inom kabelförläggning och har en gymnasieutbildning inom bygg & anläggning eller annan relevant utbildning. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt hos kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla dig inom företaget.

Utöver detta så kommer vi att lägga stor vikt på din sociala färdighet. Då du har daglig kontakt med kunder i olika miljöer så är det en självklarhet att du kan arbeta på ett tålmodigt och ansvarstagande sätt med känsla för kvalitet och säkerhet.

Krav:
- B-körkort och tillgång till egen bil.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- Arbete på väg 1.1, 1.2, 1.3 (tidigare nivå 1 och 2)

Starkt meriterande:
- BE-körkort
- CE-körkort
- Vana från branschen


Information och kontakt
Tjänsten är heltid och arbetstiderna kan variera

Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:

- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.
- Tillgång till bra utrustning som kan anpassas efter behov.

Anställning
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot vår kund. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person.
Omfattningen är på heltid (100%)

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Dock senast 6/8 Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Har du frågor eller funderingar ring Christopher Muñoz, 0455 - 61 27 02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Grävmaskinist

Ansök    Jun 13    Wikan Personal AB    Grävmaskinförare
Är du en driven och arbetsam person? Nu hjälper vi en av våra kunder i Blekinge att hitta deras nästa grävmaskinist för arbete i Skåne Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, el och fiber. Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor. Kunden har sitt kontor i Blekinge men har även uppdrag i Skåne Di... Visa mer
Är du en driven och arbetsam person?
Nu hjälper vi en av våra kunder i Blekinge att hitta deras nästa grävmaskinist för arbete i Skåne

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, el och fiber.
Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor.
Kunden har sitt kontor i Blekinge men har även uppdrag i Skåne

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat som grävmaskinist inom kabelförläggning och har en gymnasieutbildning inom bygg & anläggning eller annan relevant utbildning. Att du är van att framföra både traktorgrävare, hjulgrävare och bandgrävare. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt hos kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla dig inom företaget.

Utöver detta så kommer vi att lägga stor vikt på din sociala färdighet. Då du dagligen är i olika miljöer så är det en självklarhet att du kan arbeta på ett tålmodigt och ansvarstagande sätt med känsla för kvalitet och säkerhet.

Krav:
- Yrkesbevis.
- B-körkort och tillgång till egen bil.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- Arbete på väg 1.1, 1.2, 1.3 (tidigare nivå 1 och 2)
- EBR samt ESA

Starkt meriterande:
- BE-körkort
- C-körkort
- Vana från branschen


Information och kontakt
Tjänsten är heltid och arbetstiderna kan variera

Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:

- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.
- Tillgång till bra utrustning som kan anpassas efter behov.

Anställning
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot vår kund. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person.
Omfattningen är på heltid (100%)

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Dock senast 7/12 Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Har du frågor eller funderingar ring Christopher Muñoz, 0455 - 61 27 02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Ledande ventilationsmontör

Ansök    Jun 13    Wikan Personal AB    Ventilationsmontör
Om företaget Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvä... Visa mer
Om företaget
Som specialist på ventilation erbjuder Ventex både smarta standardlösningar och specialanpassade ventilationssystem. En stor del av våra uppdrag består av totallösningar vid nyproduktion men även installationer i befintliga utrymmen och löpande service enligt avtal. En annan stor del av verksamheten utgörs av luftbehandling inom industrin såsom framtagande av rening och neutralisering av gaser som sedan kan återvinnas via växlare för återanvändning i process eller för uppvärmning av lokal eller ventilationsluft. Vi projekterar och monterar har även egen plåtverkstad där vi bygger kanalsystems lösningar.

Med snart 40 år i branschen besitter Ventex unik kompetens med egna tekniska lösningar som ger friskt inomhusklimat i små som stora bostäder, på stora industrier, kontor, butiker och andra typer av utrymmen och lokaler. Ventex utför också underhåll på ventilations produkter och tillhandahåller självklart reservdelar.

Vi har en egen plåtverkstad som tillverkar special lösningar av rektangulära produkter.
Vi har även en egen projekterings avdelning som ritar och konstruerar vår ventilations projekt.

Just nu söker Ventex en ledande montör till Sölvesborg med omnejd och har valt att samarbeta med Wikan personal i denna rekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Som ledande ventilationsmontör på Ventex arbetar du självständigt samt tillsammans med medarbetare beroende på uppdrag, både i stora projekt och smått. Ingen dag är den andra lik!

I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Planera och samordna tillsammans med vår inköpare samt vår projektör i de projekten som du ansvarar för.
- Leda och delta i Installation av anläggningar inom ventilation.
- Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
- Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi hoppas att du vill vara med oss!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från ventilationsbranschen och gärna en teknisk utbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet i rollen som ledande montör och har kunskap i projektering. Grundkunskaper inom styr och regler samt injusteringserfarenhet ses som meriterande.

B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Information och kontakt
Tjänsten utgår ifrån Sölvesborg, bor man en bit ifrån finns möjlighet till att starta sin dag hemifrån i Ventex Servicebil för att kunna börja dagen ute hos kund.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna redan idag!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Hanna Nyberg på 044-590 65 14 eller Andreas Håkansson på 044- 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Anläggare till Peab

* Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående. Om tjänsten Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du uppskattar och bidrar själv till ordning och... Visa mer
*
Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående.

Om tjänsten
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Tjänstgöringsorterna är, b.la Karlskrona, Ronneby, Karlshamn.


Arbetsbeskrivning
Arbetstiderna: mån-fre dagtid
Anställning: 6 månader hos Montico(övertagande av kund efter det om allt gått bra)
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet som anläggningsarbetare. Har du yrkesbevis inom anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning. Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga.
Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Krav:

- B-körkort
- Erfarenhet av anläggning

Meriterande:

- Anläggarkunskap
- Yrkesbevis
- Erfarenhet av att köra hjullastare Visa mindre

Anläggningsdykare till Svensk Sjöentreprenad

Företaget Svensk Sjöentreprenad AB är ett företag som via bred erfarenhet och unika resurser erbjuder lösningar i samband med undervattens- och sjöbaserade projekt. Verksamheten är inriktad på anläggningsdykeri kring faciliteter i anslutning till vatten. Utrustning som företaget förfogar över och som Du kan komma att arbeta med är bland annat: AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA. Personliga egenskaper Som person är du driven, noggra... Visa mer
Företaget
Svensk Sjöentreprenad AB är ett företag som via bred erfarenhet och unika resurser erbjuder lösningar i samband med undervattens- och sjöbaserade projekt. Verksamheten är inriktad på anläggningsdykeri kring faciliteter i anslutning till vatten.
Utrustning som företaget förfogar över och som Du kan komma att arbeta med är bland annat:
AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Vidare är du en person som kan prioritera ditt arbete och har en god kommunikationsförmåga. Du kommer att vara en del av ett arbetslag, därför är det viktigt att du är lyhörd och har en mycket god samarbetsförmåga. Gradvis kommer du att slussas in i arbetets alla områden och efterhand bli mer och mer självgående och insatt i arbetsprocessen. Detta kräver dels att du måste vara beredd på att det finns en startsträcka innan du känner att du behärskar tjänsten och dels att du måste lägga tid och engagemang för att kunna bli bra på det du gör.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsuppgifter Dykare
Du kommer att vara en i personalen som utgår från företagets kontor i Sölvesborg där verksamheten består av byggnation, underhåll och reparation under vatten. Genom att använda dykare/människan i dessa sammanhang så tillför vi ett perspektiv som ingen maskin kan göra.
De arbeten som du genomför under vatten ska sedan rapporteras och redovisas för att kunna användas som underlag för kunders olika beslut inom projekten. Du får i denna tjänst arbeta med hela processen när det gäller insamlande av data från anläggningarna under vatten till beredning, utförande och uppföljning. Tjänsten är en heltidstjänst, rekrytering med start omgående.


Din bakgrund
•Du har utbildning som anläggningsdykare via YH utbildning eller motsvarande inom BYN,
•Du innehar yrkesdykarcertifikat B eller IDSA III,
•Du har körkort och egen bil.


Meriterande
Erfarenhet av arbete inom anläggningsdykeri ses som meriterande, likaså om du har BE –körkort.


Övrig information
Du skall ha en livsstil som tillåter resor i arbetet. Uppdragen företaget får in kan utföras både i närområdet och i områden som kräver att man behöver vara bortrest några dagar i följd. Visa mindre

Yrkeslärare Barn- och Fritidsprogrammet med inriktning pedagogiskt arbete

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Furulundsskolan, Sölvesborg. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga uppgift är undervisning och handledning av elever. I detta ing... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Furulundsskolan, Sölvesborg.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga uppgift är undervisning och handledning av elever. I detta ingår även att arbeta med elevernas lärande och utveckling. I din roll som lärare ingår även sedvanliga läraruppgifter som planering, utvärdering, betygsättning samt programgemensamma aktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker tjänsten är legitimerad lärare helst med inriktning mot Barn- och Fritidsprogrammet, alternativt annan pedagogisk utbildning som bedöms som likvärdig.
Som person är du stabil och trygg i din yrkesroll. Vi ser även att du är relationsskapande och har en god samarbetsförmåga. I ditt yrkesutövande är du strukturerad, kvalitetsmedveten, mål- och resultatorienterad samt har en helhetssyn över ditt arbete.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lagerarbete / byggställning

Temo Management söker lärling! Om oss; Byggnadsställningsföretag. Ett trettiotal medarbetare. Verksamma i Skåne, Blekinge, Kalmar samt Småland. Lager samt kontor i Sölvesborg och Karlskrona. Utför internutbildning för truck, lift och fallskydd. Om tjänsten; Tjänsten innefattar lagerarbete samt montage / demontage av byggställning. Tjänsten är en heltidstjänst. Provanställning i 6 månader som sedan övergår till tillsvidareanställning om det fungerar ... Visa mer
Temo Management söker lärling!


Om oss;
Byggnadsställningsföretag.
Ett trettiotal medarbetare.
Verksamma i Skåne, Blekinge, Kalmar samt Småland.
Lager samt kontor i Sölvesborg och Karlskrona.
Utför internutbildning för truck, lift och fallskydd.


Om tjänsten;
Tjänsten innefattar lagerarbete samt montage / demontage av byggställning.
Tjänsten är en heltidstjänst.
Provanställning i 6 månader som sedan övergår till tillsvidareanställning om det fungerar för båda parter.
Du kommer genomgå BYN:s lärlingsutbildning.


Vi söker dig som har / är;
Svenskt medborgarskap eftersom du kommer kontrolleras för säkerhetsprövning klass 3.
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
Bosatt i eller i närheten av Karlskrona kommun.


Om dig;
Du är ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert och effektivt.
Du kan både arbeta självständigt och samarbeta med kollegor och kunder.
Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka in CV, Personligt brev till [email protected]
Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail på [email protected] Visa mindre

Anläggare till Peab

* Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående. Om tjänsten Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du uppskattar och bidrar själv till ordning och... Visa mer
*
Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående.

Om tjänsten
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Tjänstgöringsorterna är, b.la Karlskrona, Ronneby, Karlshamn.


Arbetsbeskrivning
Arbetstiderna: mån-fre dagtid
Anställning: 6 månader hos Montico(övertagande av kund efter det om allt gått bra)
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet som anläggningsarbetare. Har du yrkesbevis inom anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning. Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga.
Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Krav:

- B-körkort
- Erfarenhet av anläggning

Meriterande:

- Anläggarkunskap
- Yrkesbevis
- Erfarenhet av att köra hjullastare Visa mindre

Gymnasielärare till industritekniska programmet

Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor. Placering: Furulundsskolan och TLC, Sölvesborg. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår mentorskap och undervisning utifrån gymnasiets läroplan... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen har helhetsansvaret för förskola, skola och gymnasieskola. Totalt är vi cirka 550 medarbetare som tillsammans arbetar med utbildning och utveckling för åldersgruppen 1-19 år. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar på att människor växer i mötet med andra människor.

Placering: Furulundsskolan och TLC, Sölvesborg.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår mentorskap och undervisning utifrån gymnasiets läroplan på Industritekniska programmet med inriktning svetsteknik. Din yrkeskunskap omsätter du i pedagogiska utbildningsmoment där teori och praktik samverkar. Du reflekterar enskilt och tillsammans med kollegor över ert arbete, i syfte att ständigt utvecklas såväl pedagogiskt som yrkesmässigt. Vidare bedömer, analyserar och dokumenterar du den enskilde elevens behov och resultat, där bedömning från praktik vägs in. I rollen som lärare skapar du en trygg och utvecklande lärmiljö samt verkar för att eleverna lär sig vikten av en säker arbetsmiljö för ett hållbart yrkesliv. Du skapar förtroendefulla relationer till elever och övriga samarbetspartners som genomsyras av positiva förväntningar. I syfte att säkerställa tillgången till arbetsplatsförlagda praktikplatser ingår det att skapa och vårda nätverk med arbetsgivare. Du marknadsför även skolan och utbildningen på mässor och öppet hus för att attrahera framtidens elever. Du är drivande och ser programlaget som en naturlig och viktig del av det utvecklande arbetet med eleven i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som i första hand har lärarlegitimation med inriktning mot industritekniska programmet och svetsteknik. Vidare bör du ha dokumenterad yrkeskunskap och branscherfarenhet av svetsteknik med tillhörande arbetsmoment samt kunskaper om ritningslära. Du ska även ha kunskap om arbete med ritprogram. Du ska ha förmåga att planera individanpassad och varierad undervisning utifrån översiktlig pedagogisk plan. Du skall ha god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du som ledare präglas av förmåga att sätta gränser och du är en god representant för vår värdegrund.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Anläggare till Peab

* Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående. Om tjänsten Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du uppskattar och bidrar själv till ordning och... Visa mer
*
Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående.

Om tjänsten
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Tjänstgöringsorterna är, b.la Karlskrona, Ronneby, Karlshamn.


Arbetsbeskrivning
Arbetstiderna: mån-fre dagtid
Anställning: 6 månader hos Montico(övertagande av kund efter det om allt gått bra)
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet som anläggningsarbetare. Har du yrkesbevis inom anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning. Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga.
Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Krav:

- B-körkort
- Erfarenhet av anläggning

Meriterande:

- Anläggarkunskap
- Yrkesbevis
- Erfarenhet av att köra hjullastare Visa mindre

Anläggare till Peab

* Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående. Om tjänsten Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du uppskattar och bidrar själv till ordning och... Visa mer
*
Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående.

Om tjänsten
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Tjänstgöringsorterna är, b.la Karlskrona, Ronneby, Karlshamn.


Arbetsbeskrivning
Arbetstiderna: mån-fre dagtid
Anställning: 6 månader hos Montico(övertagande av kund efter det om allt gått bra)
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet som anläggningsarbetare. Har du yrkesbevis inom anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning. Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga.
Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Krav:

- B-körkort
- Erfarenhet av anläggning

Meriterande:

- Anläggarkunskap
- Yrkesbevis
- Erfarenhet av att köra hjullastare Visa mindre

Anläggare till Peab

* Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående. Om tjänsten Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du uppskattar och bidrar själv till ordning och... Visa mer
*
Till våran kund Peab i Blekinge söker vi nu duktiga anläggare med start omgående.

Om tjänsten
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Tjänstgöringsorterna är, b.la Karlskrona, Ronneby, Karlshamn.


Arbetsbeskrivning
Arbetstiderna: mån-fre dagtid
Anställning: 6 månader hos Montico(övertagande av kund efter det om allt gått bra)
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet som anläggningsarbetare. Har du yrkesbevis inom anläggningsarbete är detta starkt meriterande. Körkort B är ett krav för tjänsten.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning. Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga.
Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Krav:

- B-körkort
- Erfarenhet av anläggning

Meriterande:

- Anläggarkunskap
- Yrkesbevis
- Erfarenhet av att köra hjullastare Visa mindre

Driven chaufför

Ansök    Apr 28    Wikan Personal AB    Borrtekniker
Nu söker vi en driven arbetare med C-kort till en av våra kunder i Blekinge Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med styrd borrning runt om i landet och ha varierade arbetsdagar där du behöver ha viljan och flexibiliteten att arbeta med diverse arbetsuppgifter utanför lastbilen. Du kommer att göra allt från svetsarbete till mekaniska lagningar, lastning, styrd borrning, anläggningsarbete och mycket mer runt om i hela Sverige. Din bakgrund/Dina egens... Visa mer
Nu söker vi en driven arbetare med C-kort till en av våra kunder i Blekinge

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med styrd borrning runt om i landet och ha varierade arbetsdagar där du behöver ha viljan och flexibiliteten att arbeta med diverse arbetsuppgifter utanför lastbilen.
Du kommer att göra allt från svetsarbete till mekaniska lagningar, lastning, styrd borrning, anläggningsarbete och mycket mer runt om i hela Sverige.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har:
- C/CE-körkort
- Arbete på väg
- Kran och lift behörighet
- Mekanisk bakgrund
- Vana från anläggningsarbete

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som montör, anläggningsarbetare eller borroperatör
Som person är du engagerad, flexibel och är van att arbeta under stressiga förhållanden. Erfarenhet inom branschen är meriterande.

Krav:
Svenska i tal och skrift.
Tillgång till egen bil

Information och kontakt
Tjänsten är utgår från Karlshamns Kommun men du kommer att arbeta i hela landet.

Tjänsten är en heltidstjänst och börjar som en visstidsanställning via Wikan Personal för att sedan för rätt person övergå i en tjänst direkt hos kund.

Om detta låter som någonting som skulle passa dig sök så snart som möjligt då urval görs löpande. Dock senast 27 Maj

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455 61 27 02. eller Kjelle Rutzell, 0455 61 27 01

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Installatör - Sölvesborg

Arbetsuppgifter Vi söker nu efter fler kollegor till vårt härliga gäng av solcellsinstallatörer! I en varierad och utvecklande tjänst kommer du i team att installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. I rollen ingår bland annat: - Tät dialog med din arbetsledare. - Montage av byggnadsställning. - Inmätning och infäs... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter fler kollegor till vårt härliga gäng av solcellsinstallatörer!

I en varierad och utvecklande tjänst kommer du i team att installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse.

I rollen ingår bland annat:

- Tät dialog med din arbetsledare.
- Montage av byggnadsställning.
- Inmätning och infästning av solceller på tak.
- Placering, montage och koppling av solceller.
- Funktionstestning och inställningar.
Vem är du?
För att trivas här ser vi att du tycker det är spännande med solceller och har en lösningsorienterad inställning. Vi söker dig som som har B-körkort för manuell bil och tycker om att arbeta utomhus på tak i alla väder, året om. Du gillar att arbeta i team och motiveras av att ha ansvar lika väl som att arbeta fysiskt.

Det är meriterande med tidigare erfarenheter från branschen, men som anställd på Svea Solar erbjuds du gå igenom vårt utbildningsprogram där du rustas med rätt kunskap och verktyg för att bli en certifierad solcellsinstallatör.

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Intresserad?
Är du vår nästa kollega? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa att kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Visa mindre

Resande anläggare

Vill du arbeta som anläggare i Skåne,Sundsvall eller varför inte hela Sverige? Nu söker vi en driven person till en av våra kunder i Blekinge för uppdrag i hela Sverige. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, fiber och tomtschakt. Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor. Kunden har sitt kontor ... Visa mer
Vill du arbeta som anläggare i Skåne,Sundsvall eller varför inte hela Sverige?
Nu söker vi en driven person till en av våra kunder i Blekinge för uppdrag i hela Sverige.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, fiber och tomtschakt.
Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor.
Kunden har sitt kontor i Blekinge men har uppdrag i hela Sverige.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av anläggningsarbete eller annan typ av markarbete. Du har också erfarenhet av ritningsläsning inom området.

Vi söker dig som är prestigelös, lojal och ansvarsfull. En person som är flexibel och som kan hugga i där det behövs. Du behöver vara lösningsorienterad.Att prestera och göra ett bra arbete är en självklarhet för dig. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning, arbetsmiljö och professionella resultat.

Starkt meriterande:
BE-körkort
CE-körkort
Krav:
APV 1 & 2
B-körkort och tillgång till egen bil
Erfarenhet inom branschen


Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering där du är anställd på Wikan Personal i en period där målsättningen sedan är att övergå till en anställning på företaget.

Tjänsten är heltid och arbetstiderna kan variera.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Dock senast 14/4.

Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455-61 27 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Installatör - Sölvesborg

Arbetsuppgifter Vi söker nu efter fler kollegor till vårt härliga gäng av solcellsinstallatörer! I en varierad och utvecklande tjänst kommer du i team att installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. I rollen ingår bland annat: - Tät dialog med din arbetsledare. - Montage av byggnadsställning. - Inmätning och infäs... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter fler kollegor till vårt härliga gäng av solcellsinstallatörer!

I en varierad och utvecklande tjänst kommer du i team att installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse.

I rollen ingår bland annat:

- Tät dialog med din arbetsledare.
- Montage av byggnadsställning.
- Inmätning och infästning av solceller på tak.
- Placering, montage och koppling av solceller.
- Funktionstestning och inställningar.
Vem är du?
För att trivas här ser vi att du tycker det är spännande med solceller och har en lösningsorienterad inställning. Vi söker dig som som har B-körkort för manuell bil och tycker om att arbeta utomhus på tak i alla väder, året om. Du gillar att arbeta i team och motiveras av att ha ansvar lika väl som att arbeta fysiskt.

Det är meriterande med tidigare erfarenheter från branschen, men som anställd på Svea Solar erbjuds du gå igenom vårt utbildningsprogram där du rustas med rätt kunskap och verktyg för att bli en certifierad solcellsinstallatör.

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Intresserad?
Är du vår nästa kollega? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa att kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Visa mindre

Gravstensmontör

Ansök    Apr 12    Wikan Personal AB    Stenmontör
Om företaget Nilsons Stenhuggeri i Sölvesborg startade 1901 och vi firar därmed 120 år. Detta har gett oss en gedigen grund att stå på! I generationer har kunskap förts vidare, förvaltats och utvecklats till den erfarenhet vi besitter idag. Vi på Nilssons är stolta över vårt hantverkskunnande. Förädling av sten är, trots alla tekniska framsteg fortfarande till stor del ett jobb där man arbetar med händerna och där noggrannhet är A och O. De tekniska hjäl... Visa mer
Om företaget
Nilsons Stenhuggeri i Sölvesborg startade 1901 och vi firar därmed 120 år. Detta har gett oss en gedigen grund att stå på!
I generationer har kunskap förts vidare, förvaltats och utvecklats till den erfarenhet vi besitter idag.
Vi på Nilssons är stolta över vårt hantverkskunnande.

Förädling av sten är, trots alla tekniska framsteg fortfarande till stor del ett jobb där man arbetar med händerna och där noggrannhet är A och O. De tekniska hjälpmedlen underlättar otroligt mycket men kan aldrig ersätta mänskligt kunnande.
Vi arbetar med tekniker som är över hundra år gamla samtidigt som vi använder oss av toppmoderna CNC maskiner.
"Ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid"
Vi utökar vår personalstyrka och söker en gravstensmontör för långsiktig anställning till vår anläggning i Sölvesborg.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som gravstensmontör kommer du i huvudsak montera gravstenar på kyrkogårdar samt säkra upp befintliga stenar. Även renovering av gravstenar, tvättning och andra förekommande sysslor inne på företaget ingår i tjänsten. Kyrkogårdarna finns i södra delarna av Sverige vilket innebär en del tid ute på vägarna där även enstaka övernattningar förekommer.
Tjänsten innebär cirka 50% montering och 50 % fabriksarbete.

Det kan innebära viss övertidsarbete i tjänsten då och då.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är positiv, serviceinriktad och har ett öppet sinne för att lära dig nya saker och ta egna initiativ. Du är strukturerad, noggrann, samt prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.

För att lyckas i tjänsten krävs att du är händigt lagd och i hyfsad fysisk form då tunga lyft förekommer.

B och C-körkort är ett krav

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med utgångspunkt i Sölvesborg. Vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 3/5. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hanna Nyberg på telefon 044 - 590 65 14.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Anläggningsdykare till Svensk Sjöentreprenad

Företaget Svensk Sjöentreprenad AB är ett företag som via bred erfarenhet och unika resurser erbjuder lösningar i samband med undervattens- och sjöbaserade projekt. Verksamheten är inriktad på anläggningsdykeri kring faciliteter i anslutning till vatten. Utrustning som företaget förfogar över och som Du kan komma att arbeta med är bland annat: AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA. Personliga egenskaper Som person är du driven, noggra... Visa mer
Företaget
Svensk Sjöentreprenad AB är ett företag som via bred erfarenhet och unika resurser erbjuder lösningar i samband med undervattens- och sjöbaserade projekt. Verksamheten är inriktad på anläggningsdykeri kring faciliteter i anslutning till vatten.
Utrustning som företaget förfogar över och som Du kan komma att arbeta med är bland annat:
AH-5 ytorienterad dykning samt bandmasker såsom KMB och AGA.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Vidare är du en person som kan prioritera ditt arbete och har en god kommunikationsförmåga. Du kommer att vara en del av ett arbetslag, därför är det viktigt att du är lyhörd och har en mycket god samarbetsförmåga. Gradvis kommer du att slussas in i arbetets alla områden och efterhand bli mer och mer självgående och insatt i arbetsprocessen. Detta kräver dels att du måste vara beredd på att det finns en startsträcka innan du känner att du behärskar tjänsten och dels att du måste lägga tid och engagemang för att kunna bli bra på det du gör.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsuppgifter Dykare
Du kommer att vara en i personalen som utgår från företagets kontor i Sölvesborg där verksamheten består av byggnation, underhåll och reparation under vatten. Genom att använda dykare/människan i dessa sammanhang så tillför vi ett perspektiv som ingen maskin kan göra.
De arbeten som du genomför under vatten ska sedan rapporteras och redovisas för att kunna användas som underlag för kunders olika beslut inom projekten. Du får i denna tjänst arbeta med hela processen när det gäller insamlande av data från anläggningarna under vatten till beredning, utförande och uppföljning. Tjänsten är en heltidstjänst, rekrytering med start omgående.


Din bakgrund
•Du har utbildning som anläggningsdykare via YH utbildning eller motsvarande inom BYN,
•Du innehar yrkesdykarcertifikat B eller IDSA III,
•Du har körkort och egen bil.


Meriterande
Erfarenhet av arbete inom anläggningsdykeri ses som meriterande, likaså om du har BE –körkort.


Övrig information
Du skall ha en livsstil som tillåter resor i arbetet. Uppdragen företaget får in kan utföras både i närområdet och i områden som kräver att man behöver vara bortrest några dagar i följd. Visa mindre

Resande solelsmontör sökes till Sölvesborg!

Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter! Om rollen Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till distriktet Ronneby. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att mon... Visa mer
Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!
Om rollen
Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till distriktet Ronneby. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.
Du kommer att ingå i ett team om tre personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.

Som person är du...
Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!
Om arbetsgivaren
Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden - försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.
Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.
Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?
Välkommen till Energihem du också! Visa mindre

Projektledare, mark & exploatering, Sölvesborgs Kommun

Ansök    Mar 4    Maxkompetens Konsult AB    Markingenjör
Projektledare, mark & exploatering, till Sölvesborgs Kommun Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation. Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de se... Visa mer
Projektledare, mark & exploatering, till Sölvesborgs Kommun

Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation.

Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de senaste åren. Framåt väntar fler spännande projekt såsom omvandling av tidigare hamnområde till bostäder och hotell och vi söker nu en Projektledare som vill vara en del av denna utveckling i Sölvesborgs kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare inom mark och exploatering arbetar du med utbyggnad av planlagda områden för såväl bostäder som industri och näringsliv. Du deltar i den strategiska planeringen och driver investeringsprojekt från idéstadie till genomförande i nära samarbete med förvaltningens övriga kollegor men också i dialog med kommunala bolag, myndigheter och exploatörer. Som projektledare ansvarar du för att projekten drivs mot uppsatta mål samt att tidplaner, projektbudget och upphandlad kvalité hålls.

Vidare agerar du i din roll byggledare mot entreprenör, är kontaktperson mot konsulter, deltar i upphandling på marksidan och är involverad i pris/kostnadsutvärdering vid inköp av ny mark. Du upprättar även underlag för politiska beslut, lämnar synpunkter i detaljplanearbetet och medverkar i framtagande av förstudier, ekonomiska analyser och kalkyler samt genomförandeplanering.

Du tillhör den tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen som idag har 17 engagerade medarbetare och en bred verksamhet inom bland annat exploatering, gata, trafik, park, miljö, mät och GIS.

Din profil

För att bli Sölvesborgs kommuns näste Projektledare har du högskoleutbildning med inriktning mot väg- och vattenbyggnad, lantmäteri eller motsvarande kunskap förvärvad via arbete. Utöver detta har du erfarenhet av mark- och exploateringsarbete; t ex från en liknande roll i kommunal verksamhet, plats/projektledaransvar från något av de större bygg- och/eller konsultbolagen eller dylikt. Självklart har du erfarenhet av arbete med ekonomi-, tid- och resursplaner. Kunskaper inom entreprenadjuridik och LOU är meriterande. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Du är en engagerad person som har förmåga att arbeta under eget ansvar, har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer, såväl internt som externt. Du sätter ingen prestige i ditt arbete eller dina projekt och stöttar gärna kollegor vid behov. Du har vana att arbeta strukturerat och självständigt och att driva flera projekt parallellt.

Övrig information

Placering: Sölvesborgs kommunhus i centrala Sölvesborg i kombination med tid ute på pågående projekt
Start: enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, kontorstider med flextid
Lön: Individuell lönesättning

Sölvesborgs Kommun har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 044-781 44 80. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 1 april 2022.

Mer om Sölvesborgs Kommun och Samhällsbyggnadsförvaltningen

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Projektledare, mark & exploatering

Projektledare, mark & exploatering, till Sölvesborgs Kommun Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation. Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de se... Visa mer
Projektledare, mark & exploatering, till Sölvesborgs Kommun

Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation.

Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de senaste åren. Framåt väntar fler spännande projekt såsom omvandling av tidigare hamnområde till bostäder och hotell och vi söker nu en Projektledare som vill vara en del av denna utveckling i Sölvesborgs kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare inom mark och exploatering arbetar du med utbyggnad av planlagda områden för såväl bostäder som industri och näringsliv. Du deltar i den strategiska planeringen och driver investeringsprojekt från idéstadie till genomförande i nära samarbete med förvaltningens övriga kollegor men också i dialog med kommunala bolag, myndigheter och exploatörer. Som projektledare ansvarar du för att projekten drivs mot uppsatta mål samt att tidplaner, projektbudget och upphandlad kvalité hålls.

Vidare agerar du i din roll byggledare mot entreprenör, är kontaktperson mot konsulter, deltar i upphandling på marksidan och är involverad i pris/kostnadsutvärdering vid inköp av ny mark. Du upprättar även underlag för politiska beslut, lämnar synpunkter i detaljplanearbetet och medverkar i framtagande av förstudier, ekonomiska analyser och kalkyler samt genomförandeplanering.

Du tillhör den tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen som idag har 17 engagerade medarbetare och en bred verksamhet inom bland annat exploatering, gata, trafik, park, miljö, mät och GIS.

Din profil

För att bli Sölvesborgs kommuns näste Projektledare har du högskoleutbildning med inriktning mot väg- och vattenbyggnad, lantmäteri eller motsvarande kunskap förvärvad via arbete. Utöver detta har du erfarenhet av mark- och exploateringsarbete; t ex från en liknande roll i kommunal verksamhet, plats/projektledaransvar från något av de större bygg- och/eller konsultbolagen eller dylikt. Självklart har du erfarenhet av arbete med ekonomi-, tid- och resursplaner. Kunskaper inom entreprenadjuridik och LOU är meriterande. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Du är en engagerad person som har förmåga att arbeta under eget ansvar, har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer, såväl internt som externt. Du sätter ingen prestige i ditt arbete eller dina projekt och stöttar gärna kollegor vid behov. Du har vana att arbeta strukturerat och självständigt och att driva flera projekt parallellt.

Övrig information

Placering: Sölvesborgs kommunhus i centrala Sölvesborg i kombination med tid ute på pågående projekt
Start: enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, kontorstider med flextid
Lön: Individuell lönesättning

Sölvesborgs Kommun har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 044-781 44 80. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 12 Januari.

Mer om Sölvesborgs Kommun och Samhällsbyggnadsförvaltningen

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Anläggningsarbetare med inriktning på VA-ledningsnät

Sölvesborg Energis ansvars- och arbetsområden är energi-, fjärrvärme- och vattendistribution, fibernät för kommunikation mellan kund och operatör, entreprenader inom mark och anläggning och elförsäljning. Sölvesborg Energi består av tre olika bolag, ägs av kommunen och har cirka 50 anställda. Vi ser till att sölvesborgarna har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät självklara produkter från ett kraft- och energibolag s... Visa mer
Sölvesborg Energis ansvars- och arbetsområden är energi-, fjärrvärme- och vattendistribution, fibernät för kommunikation mellan kund och operatör, entreprenader inom mark och anläggning och elförsäljning. Sölvesborg Energi består av tre olika bolag, ägs av kommunen och har cirka 50 anställda. Vi ser till att sölvesborgarna har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät självklara produkter från ett kraft- och energibolag som får vardagen att fungera! Hos oss får du ett spännande jobb med trevliga kollegor!


ARBETSUPPGIFTER
Som anläggare med inriktning mot VA arbetar du tillsammans med dina kollegor med drift och underhåll inom de olika teknikområden som finns i koncernen, primärt för denna tjänst är inom VA, men även fjärrvärme och gatunät. Arbetet utför du tillsammans med kollegor inom tekniksektionen samt anlitade entreprenörer. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Den person vi söker bör ha relevant utbildning samt dokumenterad erfarenhet av arbete med VA-ledningsnät. Som person är du drivande, engagerad, ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera på ett välfungerande och smidigt sätt, både internt och externt.

Tjänsten kräver att du har körkort med minst B-behörighet. BE samt C-behörighet och förarbevis på hjullastare är en merit.

Du har sinne för planering och god samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och ha goda relationer med såväl kunder som kollegor. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning.

Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och prova nya arbetsuppgifter.


ÖVRIGT
Ansökningarna kommer att hanteras löpande vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2022.

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag. Hos oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö, därför tillämpar vi bland annat rökfri arbetstid.

Vi välkomnar nya medarbetare oavsett etnisk tillhörighet, könsidentitet eller könsuttryck, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Hälsoundersökning och drogtest kan förekomma innan anställning.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Resande snickare/resemontör

Dina arbetsuppgifter Till vår samarbetspartner Åhmans i Åhus söker vi nu en resande snickare/montör för installation av hissinredningar, till stor del i Skåne men också i andra delar av landet. I denna tjänst är ingen dag den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering och byggnation av olika hissinredningar hos Åhmans kunder runt om i landet. Du arbetar med material i trä och metall av lättare sort. Ungefär hälften av arbetstiden spende... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Till vår samarbetspartner Åhmans i Åhus söker vi nu en resande snickare/montör för installation av hissinredningar, till stor del i Skåne men också i andra delar av landet.

I denna tjänst är ingen dag den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering och byggnation av olika hissinredningar hos Åhmans kunder runt om i landet. Du arbetar med material i trä och metall av lättare sort. Ungefär hälften av arbetstiden spenderas i arbetslag tillsammans med kollegor och den andra hälften arbetar du ensam.

Till stor del kommer du att utgå från Åhmans lokaler i Åhus, där du också får med dig materialet. Ibland reser du över dagen och ibland blir det flera dagar ute på fältet. Vid övernattning bor du på hotell och du använder företagsbil för att ta dig till och från kunderna.

När du tillträder tjänsten kommer du att få introduktion och upplärning och när du är självgående kommer du att arbeta med stor frihet under ansvar.

Tjänsten är på heltid och avser att löpa tillsvidare efter provanställning. Du blir inledningsvis anställd av Inpeople för att sedan övergå till anställning direkt hos Åhmans.


Din profil
Vi söker dig som idag är en självgående snickare med relevant erfarenhet eller utbildning. Du är engagerad och driven samt trivs med att arbeta fritt utifrån givna ramar och deadlines. Som person är du social och serviceminded, något som är extra viktigt då rollen innefattar mycket kundkontakt.

Eftersom tjänsten är långsiktig söker vi endast dig som trivs med att resa och som inte har några hinder för att stundtals vara hemifrån flera dagar åt gången. Du är med fördel bosatt i Kristianstad/Åhus med omnejd då det förenklar processen med att hämta material till olika installationer.

Låter ovanstående som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval och därför kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Åhmans med Inpeople och eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare Emil Thomasson på 044-122 002.

Om företaget
Åhmans i Åhus, grundat 1860, är idag ledande oberoende tillverkare av hisskorgar och hissinteriörer i Skandinavien. Ett familjeföretag med huvudkontor i Åhus som har ca 35 anställda. Företaget har bland annat egen konstruktionsavdelning, snickeri och metallbearbetning.
Våra hisskorgar och hisskorgsinteriörer anpassas till alla hissfabrikat, hisstyper, storlekar och användningsområden.
Med god servicekänsla och en väl genomtänkt plan arbetar vi effektivt för att ge våra uppdragsgivare precis vad de eftersträvar.

Om oss
Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre

Gatuingenjör till Sölvesborgs kommun

Ansök    Nov 26    Maxkompetens Konsult AB    Vägingenjör
Gatuingenjör till Sölvesborgs Kommun Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation. Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de senaste åren. Framåt vänt... Visa mer
Gatuingenjör till Sölvesborgs Kommun

Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation.

Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de senaste åren. Framåt väntar fler spännande projekt såsom omvandling av tidigare hamnområde till bostäder och hotell och vi söker nu en Gatuingenjör som vill vara en del av denna utveckling i Sölvesborgs kommun.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Gatuingenjör ges du stora möjligheter att påverka samhällsutvecklingen i ett ansvarsfullt, spännande och varierande arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av drift- och underhållsplanering av hårdgjorda ytor, beläggningsarbeten, gatubelysning och deltagande i vissa investeringsprojekt. Du har ett ekonomiskt ansvar för underhåll och investeringar samt agerar som beställare för kommunens räkning. Upphandling av konsulter och entreprenörer ingår i ditt arbete och löpande kommer du att vara delaktig i ekonomisk uppföljning, bevaka beställningar hos entreprenörer, kvalitetsuppföljning mm.

Din roll innebär också täta kontakter med myndigheter, allmänhet och andra enheter inom kommunen. Du kommer vara sakkunnig i stadsbyggnads- och investeringsprojekt avseende driftsperspektiv vid nyanläggning/ombyggnation av gator och annan kommunal infrastruktur. Tillsammans med övriga medarbetare på tekniska enheten utvecklar du och förvaltar kommunens offentliga miljöer.

Din profil

Vi söker dig som är högskoleingenjör med relevant inriktning, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser är likvärdig tillsammans med några års arbetslivserfarenhet från liknande områden. Erfarenhet inom entreprenadjuridik, kunskaper i lagen om offentlig upphandling (LOU) samt kunskaper om trafiksäkerhet är meriterande. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Som person är du utåtriktad, positiv, prestigelös och arbetar systematiskt. Du behöver kunna ta initiativ, ta ansvar och arbeta självständigt men också att samarbeta i projekt. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med allmänheten och myndigheter krävs det även att du är serviceinriktad och kan kommunicera på ett förtroendegivande sätt.

Övrig information

Placering: Sölvesborgs kommunhus i centrala Sölvesborg i kombination med tid ute på pågående projekt
Start: enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, kontorstider med flextid
Lön: Individuell lönesättning

Sölvesborgs Kommun har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 044-781 44 80. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 17 december 2021.

Mer om Sölvesborgs Kommun och Samhällsbyggnadsförvaltningen

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Gatuingenjör, Sölvesborgs Kommun

Ansök    Okt 28    Maxkompetens Konsult AB    Vägingenjör
Gatuingenjör till Sölvesborgs Kommun Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation. Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de senaste åren. Framåt vänt... Visa mer
Gatuingenjör till Sölvesborgs Kommun

Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation.

Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de senaste åren. Framåt väntar fler spännande projekt såsom omvandling av tidigare hamnområde till bostäder och hotell och vi söker nu en Gatuingenjör som vill vara en del av denna utveckling i Sölvesborgs kommun.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Gatuingenjör ges du stora möjligheter att påverka samhällsutvecklingen i ett ansvarsfullt, spännande och varierande arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av drift- och underhållsplanering av hårdgjorda ytor, beläggningsarbeten, gatubelysning och deltagande i vissa investeringsprojekt. Du har ett ekonomiskt ansvar för underhåll och investeringar samt agerar som beställare för kommunens räkning. Upphandling av konsulter och entreprenörer ingår i ditt arbete och löpande kommer du att vara delaktig i ekonomisk uppföljning, bevaka beställningar hos entreprenörer, kvalitetsuppföljning mm.

Din roll innebär också täta kontakter med myndigheter, allmänhet och andra enheter inom kommunen. Du kommer vara sakkunnig i stadsbyggnads- och investeringsprojekt avseende driftsperspektiv vid nyanläggning/ombyggnation av gator och annan kommunal infrastruktur. Tillsammans med övriga medarbetare på tekniska enheten utvecklar du och förvaltar kommunens offentliga miljöer.

Din profil

Vi söker dig som är högskoleingenjör med relevant inriktning, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser är likvärdig tillsammans med några års arbetslivserfarenhet från liknande områden. Erfarenhet inom entreprenadjuridik, kunskaper i lagen om offentlig upphandling (LOU) samt kunskaper om trafiksäkerhet är meriterande. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Som person är du utåtriktad, positiv, prestigelös och arbetar systematiskt. Du behöver kunna ta initiativ, ta ansvar och arbeta självständigt men också att samarbeta i projekt. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med allmänheten och myndigheter krävs det även att du är serviceinriktad och kan kommunicera på ett förtroendegivande sätt.

Övrig information

Placering: Sölvesborgs kommunhus i centrala Sölvesborg i kombination med tid ute på pågående projekt
Start: enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, kontorstider med flextid
Lön: Individuell lönesättning

Sölvesborgs Kommun har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 044-781 44 80. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 25/11 2021.

Mer om Sölvesborgs Kommun och Samhällsbyggnadsförvaltningen

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Ventilationstekniker

Vi söker tekniker/montör inom ventilation. Vi är i stort behov av någon med erfarenhet inom yrket eller liknande hantverkarjobb. Vi erbjuder ett varierande jobb med många uppdrag inom Bleking och Skåne. Visa mer
Vi söker tekniker/montör inom ventilation. Vi är i stort behov av någon med erfarenhet inom yrket eller liknande hantverkarjobb.
Vi erbjuder ett varierande jobb med många uppdrag inom Bleking och Skåne. Visa mindre

Ställningsbyggare

Ansök    Okt 5    Randstad AB    Ställningsbyggare
Arbetsbeskrivning Vill du tillhöra ett arbetsteam som varje dag sätter sin kreativitet, noggrannhet och flexibilitet på prov som ställningsbyggare? Vi söker duktiga ställningsbyggare till vår kund som förutom yrkesbevis har rätt säkerhetstänk och som vill tillhöra en organisation som går i bräschen för nolltolerans mot diskriminering och som aktivt lyssnar på sina medarbetare för förbättring och utveckling.  För den här tjänsten sköter Randstad rekryteri... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra ett arbetsteam som varje dag sätter sin kreativitet, noggrannhet och flexibilitet på prov som ställningsbyggare? Vi söker duktiga ställningsbyggare till vår kund som förutom yrkesbevis har rätt säkerhetstänk och som vill tillhöra en organisation som går i bräschen för nolltolerans mot diskriminering och som aktivt lyssnar på sina medarbetare för förbättring och utveckling. 


För den här tjänsten sköter Randstad rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt av vår kund. 

Ansvarsområden
Rollen som ställningsbyggare är varierande och flexibel. Du kommer att arbeta med montering och demontering av byggnadsställningar på olika företags byggarbetsplatser. Då alla företag och behov är olika så utförs olika typer av monteringsarbeten på olika arbetsplatser, där varje ställning måste anpassas efter just det enskilda behovet. 


Det viktigaste i arbetet är ett säkerhetstänk; både för dig, dina medarbetare och kunden. Därför utförs alla delar i ställningsbyggarrollen på ett säkert och korrekt vis. Din noggrannhet och kreativitet ställs på prov i det dagliga arbetet samt din samarbetsförmåga tillsammans med dina kollegor. 

Arbetstider
Heltid 7-16 
Tillsvidare, provanställning tillämpas 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du vara en noggrann, flexibel och positiv person. Du förstår vikten av säkerhet och har en förmåga att se lösningar i det dagliga arbetet som ska anpassas efter varje enskild kund. 


Du behöver; 


Ha ett giltigt yrkesbevis som ställningsmontör 
Förstå och tala svenska 
Vara villig att arbeta på annan ort; tjänsteresor ingår i perioder. Traktamente utgår 

Meriterande om du har erfarenhet från en tjänst som ställningsbyggare tidigare. Likaså om du har B-körkort då varje arbetslag samåker till vardera arbetsplats. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Erfarenhet önskas, yrkesbevis ställningsmontör krävs.

Ansökan
2021.10.31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Projektledare, mark & exploatering till Sölvesborgs Kommun

Ansök    Okt 28    Maxkompetens Konsult AB    Markingenjör
Projektledare, mark & exploatering, till Sölvesborgs Kommun Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation. Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de se... Visa mer
Projektledare, mark & exploatering, till Sölvesborgs Kommun

Välkommen till den mindre kommunen med de stora planerna! Här är ambitionen hög på att möta invånarnas önskemål om attraktiva områden för såväl bostad som näringsliv och kommunikation.

Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, det havsnära bostadsområdet Ljungaviken samt ett flertal områden för verksamheter är några av de projekt Samhällsbyggnadsförvaltningen med framgång hanterat de senaste åren. Framåt väntar fler spännande projekt såsom omvandling av tidigare hamnområde till bostäder och hotell och vi söker nu en Projektledare som vill vara en del av denna utveckling i Sölvesborgs kommun.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare inom mark och exploatering arbetar du med utbyggnad av planlagda områden för såväl bostäder som industri och näringsliv. Du deltar i den strategiska planeringen och driver investeringsprojekt från idéstadie till genomförande i nära samarbete med förvaltningens övriga kollegor men också i dialog med kommunala bolag, myndigheter och exploatörer. Som projektledare ansvarar du för att projekten drivs mot uppsatta mål samt att tidplaner, projektbudget och upphandlad kvalité hålls.

Vidare agerar du i din roll byggledare mot entreprenör, är kontaktperson mot konsulter, deltar i upphandling på marksidan och är involverad i pris/kostnadsutvärdering vid inköp av ny mark. Du upprättar även underlag för politiska beslut, lämnar synpunkter i detaljplanearbetet och medverkar i framtagande av förstudier, ekonomiska analyser och kalkyler samt genomförandeplanering.

Du tillhör den tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen som idag har 17 engagerade medarbetare och en bred verksamhet inom bland annat exploatering, gata, trafik, park, miljö, mät och GIS.

Din profil

För att bli Sölvesborgs kommuns näste Projektledare har du högskoleutbildning med inriktning mot väg- och vattenbyggnad, lantmäteri eller motsvarande kunskap förvärvad via arbete. Utöver detta har du erfarenhet av mark- och exploateringsarbete; t ex från en liknande roll i kommunal verksamhet, plats/projektledaransvar från något av de större bygg- och/eller konsultbolagen eller dylikt. Självklart har du erfarenhet av arbete med ekonomi-, tid- och resursplaner. Kunskaper inom entreprenadjuridik och LOU är meriterande. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Du är en engagerad person som har förmåga att arbeta under eget ansvar, har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer, såväl internt som externt. Du sätter ingen prestige i ditt arbete eller dina projekt och stöttar gärna kollegor vid behov. Du har vana att arbeta strukturerat och självständigt och att driva flera projekt parallellt.

Övrig information

Placering: Sölvesborgs kommunhus i centrala Sölvesborg i kombination med tid ute på pågående projekt
Start: enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, kontorstider med flextid
Lön: Individuell lönesättning

Sölvesborgs Kommun har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Therese Hulte 044-781 44 80. Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR). Sista ansökningsdag är 17 december 2021.

Mer om Sölvesborgs Kommun och Samhällsbyggnadsförvaltningen

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Snickare och murare

Om företaget Just nu söker vi erfarna snickare och murare till ett företag som utgår i från Sölvesborg. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom renovering, nybyggnation, och tillbyggnader. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker personer med ett stort intresse för bygg, där olika arbetsmoment och utföranden uppskattas. Främst söker vi snickare och murare men betongarbetare är också av intresse. Som person är d... Visa mer
Om företaget
Just nu söker vi erfarna snickare och murare till ett företag som utgår i från Sölvesborg.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom renovering, nybyggnation, och tillbyggnader.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker personer med ett stort intresse för bygg, där olika arbetsmoment och utföranden uppskattas.
Främst söker vi snickare och murare men betongarbetare är också av intresse.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig.
Du är social och fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag och arbetsinsatser samt har en hög arbetsmoral och är driftig, flexibel och engagerad.

Vi ser gärna att du som person har minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
med byggnadsservice.

Yrkesbevis är inte ett krav till denna tjänst, men ses som meriterande.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt
Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och för rätt person kan anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning hos företaget.

Är du vår nästa byggnadsarbetare?
Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 2021-10-11.

Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Hanna Nyberg på Wikan Personal, 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

MONTÖR AV KAMIN OCH SKORSTEN

Ansök    Aug 26    Aska AB    Murare, utan yrkesbevis
Eldabutiken Sölvesborg / ASKA AB öker en ny medarbetare. Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbeter innefattar en del fysiskt krävande moment.Hos oss får du ett varierande arbete, ena dagen är inte den andra lik. Krav: Körkort, K... Visa mer
Eldabutiken Sölvesborg / ASKA AB öker en ny medarbetare.

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbeter innefattar en del fysiskt krävande moment.Hos oss får du ett varierande arbete, ena dagen är inte den andra lik.

Krav: Körkort, Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Vi söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning. Erfarenhet från branschen är meriterande! Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.Händig och lösningafokuserad är A och O!

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande.

Skicka ditt cv till: [email protected] Visa mindre

Installatör - Sölvesborg

Arbetsuppgifter Vi söker nu efter fler ambitiösa tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att i team installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. I rollen ingår bland annat: - Tät dialog med din arbetsledare. - Montage av byggnadsställning. - Inmätning... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter fler ambitiösa tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att i team installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse.

I rollen ingår bland annat:

- Tät dialog med din arbetsledare.
- Montage av byggnadsställning.
- Inmätning och infästning av solceller på tak.
- Placering, montage och koppling av solceller.
- Funktionstestning och inställningar.


Vem är du?
För att trivas i denna roll ser vi att du är praktiskt lagd och delar vår tro på denna bransch. Du gillar att lösa problem och är ständigt nyfiken av att lära dig ny, avancerad teknik.

För att lyckas i denna roll tror vi att du:

- Har inställningen som krävs i ett fysiskt arbete.
- Älskar att arbeta utomhus i ur och skur.
- Är ödmjuk och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder.
- Är ansvarstagande.
- Har B-körkort.


Har du tidigare arbetat med att installera solceller ser vi det som starkt meriterande.

Om oss
Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ helhetslösning och samarbetet med IKEA blir det möjligt för solenergi att vara det enkla och självklara valet.

Vi erbjuder
En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och utvecklande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Som medarbetare i Svea Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget.

Intresserad?
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!Read more about Svea Solar: https://sveasolar.com/se/ Visa mindre

VVS-Montörer

Ansök    Sep 10    Ikett Personalpartner AB    VVS-montör
Om tjänsten Ikett söker nu efter VVS-montörer till vår kund i Sölvesborg. I dina arbetsuppgifter ingår det främst vatten och sanitet. Du utgår från arbetsplatsen i Sölvesborg och åker sedan runt med servicebil och arbetar på de olika uppdragen. Du arbetar främst mot serviceavtal med kommuner, fastighetsbolag och industri. Arbetstider är på dagtid med start enligt överrenskommelse. Om företaget Familjeföretaget erbjuder bred kompetens inom alla sina a... Visa mer
Om tjänsten
Ikett söker nu efter VVS-montörer till vår kund i Sölvesborg.

I dina arbetsuppgifter ingår det främst vatten och sanitet. Du utgår från arbetsplatsen i Sölvesborg och åker sedan runt med servicebil och arbetar på de olika uppdragen.
Du arbetar främst mot serviceavtal med kommuner, fastighetsbolag och industri.

Arbetstider är på dagtid med start enligt överrenskommelse.

Om företaget
Familjeföretaget erbjuder bred kompetens inom alla sina affärsområden – stålkonstruktion och byggsmide, industrirör, licenssvets, VVS, industriservice och skärande bearbetning.
Företaget är ofta med redan från projektinitiering och åtar sig gärna totalentreprenad – hela vägen från förstudie till leverans.

Produktion och legotillverkning sker i anslutning till huvudkontoret i Sölvesborg. I deraas verkstad utför de bland annat konstruktion och projektberedning, legotillverkning och montering av byggsmide och stålstommar, plasmaskärning och CNC-svetsning, konstruktion av processrör, produktion av industrisektioner och rörbryggor, och mycket annat.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du:

- har erfarenhet/utbildning som VVS-montör.
- är självständig i ditt sätt att arbeta.
- är ansvarstagande och trivs i en varierande arbetsroll.

Krav:
B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Snickare med ett par års erfarenhet

Vi söker nu två-fyra snickare med minst ett par års erfarenhet i yrket. Arbetsuppgifterna är varierande, allt från regelrätta husmontage till mindre renoveringar och tillbyggnader. Yrkesbevis är starkt meriterande. Placering i Sölvesborg. Egna Hems Bemanning tillhandahåller byggbemanning till entreprenörer i södra Sverige. Hos oss blir du uppskattad för ditt arbete och du blir fort "en i gänget". Erfarenhet att arbeta i arbetslag, känsla för arbetet och fö... Visa mer
Vi söker nu två-fyra snickare med minst ett par års erfarenhet i yrket. Arbetsuppgifterna är varierande, allt från regelrätta husmontage till mindre renoveringar och tillbyggnader. Yrkesbevis är starkt meriterande.
Placering i Sölvesborg.
Egna Hems Bemanning tillhandahåller byggbemanning till entreprenörer i södra Sverige.
Hos oss blir du uppskattad för ditt arbete och du blir fort "en i gänget".
Erfarenhet att arbeta i arbetslag, känsla för arbetet och förmågan att se vad som måste göras är ett stort plus.
Vi rekryterar fortlöpande så vänta inte med din ansökan. Omgående tillträde.
Läs mer om oss på www.egnahems.se
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Styr och regler

Vi jobbar med allt inom ventilation: service, montage, injustering, styr och regler, OVK-besiktningar och kompletta projekteringar med ritningar. Vi har jobb och avtal inom ett område på ungefär 8 mil runtom Sölvesborg. Vi utför både stora och små jobb så det är mycket variation. Vi har bred kompetens och kunskap inom företaget så det finns möjligheter att utvecklas inom de olika kompetensområdena. Vi söker någon som har kunskap inom styr och regler främst... Visa mer
Vi jobbar med allt inom ventilation: service, montage, injustering, styr och regler, OVK-besiktningar och kompletta projekteringar med ritningar. Vi har jobb och avtal inom ett område på ungefär 8 mil runtom Sölvesborg. Vi utför både stora och små jobb så det är mycket variation. Vi har bred kompetens och kunskap inom företaget så det finns möjligheter att utvecklas inom de olika kompetensområdena.
Vi söker någon som har kunskap inom styr och regler främst 24v. Visa mindre

Montör ventilation

Vi jobbar med allt inom ventilation: service, montage, injustering, styr och regler, OVK-besiktningar och kompletta projekteringar med ritningar. Vi har jobb och avtal inom ett område på ungefär 8 mil runtom Sölvesborg. Vi utför både stora och små jobb så det är mycket variation. Vi har bred kompetens och kunskap inom företaget så det finns möjligheter att utvecklas inom de olika kompetensområdena. Det är ett plus om ni har tidigare erfarenhet inom yrket.... Visa mer
Vi jobbar med allt inom ventilation: service, montage, injustering, styr och regler, OVK-besiktningar och kompletta projekteringar med ritningar. Vi har jobb och avtal inom ett område på ungefär 8 mil runtom Sölvesborg. Vi utför både stora och små jobb så det är mycket variation. Vi har bred kompetens och kunskap inom företaget så det finns möjligheter att utvecklas inom de olika kompetensområdena.
Det är ett plus om ni har tidigare erfarenhet inom yrket. Visa mindre

Gatuingenjör

Ansök    Jul 8    Sölvesborgs kommun    Vägingenjör
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är drift- och underhållsplanering av hårdgjorda ytor, beläggningsarbeten, gatubelysning men även vara delaktig i vissa investeringsprojekt. Tillsam... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är drift- och underhållsplanering av hårdgjorda ytor, beläggningsarbeten, gatubelysning men även vara delaktig i vissa investeringsprojekt. Tillsammans med övriga medarbetare på tekniska enheten utvecklar vi och förvaltar kommunens offentliga miljöer. Rollen som Gatuingenjör innebär täta kontakter med myndigheter, entreprenörer, allmänhet och andra enheter inom kommunen.

Upphandling av konsulter och entreprenörer ingår i arbetet och du kommer vara ekonomiskt ansvarig för underhåll och investeringar, och agera som beställare för kommunens räkning. Löpande kommer du att vara delaktig i ekonomisk uppföljning, bevaka beställningar hos entreprenörer, kvalitetsuppföljning mm. Du kommer också vara sakkunnig i stadsbyggnads- och investeringsprojekt avseende driftsperspektiv vid nyanläggning/ombyggnation av gator och annan kommunal infrastruktur.

I tjänsten som Gatuingenjör ges du stora möjligheter att påverka samhällsutvecklingen och det är ett ansvarsfullt, spännande och varierande arbete. Kommunens gator och belysning underhålls och sköts av det kommunala bolaget Sölvesborgs Energi, du blir en viktig länk mellan förvaltningens beställningar och uppföljning av bolagets genomförda uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är högskoleingenjör med relevant inriktning, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser är likvärdig. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från liknande områden. Erfarenhet inom entreprenadjuridik samt kunskaper i lagen om offentlig upphandling (LOU) är meriterande.

Som person är du utåtriktad, positiv, prestigelös och arbetar systematiskt. Du behöver kunna ta initiativ, ta ansvar och arbeta självständigt men också att samarbeta i projekt. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med allmänheten och myndigheter krävs det även att du är serviceinriktad och kan kommunicera på ett förtroendegivande sätt. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

MONTÖR AV KAMIN OCH SKORSTEN

Ansök    Maj 28    Aska AB    Murare, utan yrkesbevis
Eldabutiken Sölvesborg / ASKA AB öker en ny medarbetare. Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbeter innefattar en del fysiskt krävande moment.Hos oss får du ett varierande arbete, ena dagen är inte den andra lik. Krav: Körkort, K... Visa mer
Eldabutiken Sölvesborg / ASKA AB öker en ny medarbetare.

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbeter innefattar en del fysiskt krävande moment.Hos oss får du ett varierande arbete, ena dagen är inte den andra lik.

Krav: Körkort, Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Vi söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning. Erfarenhet från branschen är meriterande! Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.Händig och lösningafokuserad är A och O!

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande.

Skicka ditt cv till: [email protected]

Sista dag att ansöka är 2021-06-30. Visa mindre

Bygg konstruktör

Företagspresentation För kunds räkning söker vi nu en person som kan axla rollen som byggkonstuktör. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag på cirka 6 månader, efter det finns stora möjligheter att övergå i anställning hos kund Arbetsuppgifter och ansvarsområden I rollen som konstruktör har du tillsammans med dina kolleger huvudansvar för att ta fram underlag för såväl objektanpassade modeller som byggelement till byggindustrin Du kommer bl.a jobba me... Visa mer
Företagspresentation

För kunds räkning söker vi nu en person som kan axla rollen som byggkonstuktör. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag på cirka 6 månader, efter det finns stora möjligheter att övergå i anställning hos kund

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som konstruktör har du tillsammans med dina kolleger huvudansvar för att ta fram underlag för såväl objektanpassade modeller som byggelement till byggindustrin

Du kommer bl.a jobba med

- Hållbarhetsberäkning
- Tillverkningsritningar ex. byggstolar, väggar, bjälklag, takstolar
- Monteringsritningar
- Materialspecifikationer

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg eller likande där konstruktion har varit en central del i utbildningen. Du har erfarenhet av att rita i 3D och vi ser det som mycket meriterande om du ritat i Pamir.

Du har jobbat som konstruktör inom byggbranschen har du dessutom erfarenhet från träindustrin är det mycket meriterande. Du har god kunskap i svenska i både tal och skrift samt god datavana.

Som person har du god förmåga att analysera och hantera komplexa situationer självständigt. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och realistiskt sätt. Du tar stort ansvar för de uppgifter du har och är prestigelös du använder dina styrkor och svagheter på ett balanserat sätt samt förstår vikten av att samarbeta väl med andra.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Marie Johansson och nås på 0700-911403 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Anläggningsarbetare

Sölvesborgs Energi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna. Vi driver och underhåller också befintliga vatten- och avloppsanläggningar samt rörledningsnät på den allmänna Va-anläggningen inom Sölvesborgs kommun. Utöver detta, är vi entreprenör inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera. Företaget har totalt 49 anställda, varav vi är 25 st. på Tekniksektionen. Dygnet runt, året om finns vår be... Visa mer
Sölvesborgs Energi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna. Vi driver och underhåller också befintliga vatten- och avloppsanläggningar samt rörledningsnät på den allmänna Va-anläggningen inom Sölvesborgs kommun. Utöver detta, är vi entreprenör inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera.
Företaget har totalt 49 anställda, varav vi är 25 st. på Tekniksektionen. Dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgänglig om fel inträffar. Vi samordnar också arbetet med snöröjning för kommunens vägar. Dessutom äger vi och bygger ut ett fibernät som täcker hela kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Sölvesborg Energi och Vatten AB söker nu;
Anläggningsarbetare

Som Anläggare arbetar du med drift och underhåll inom de olika teknikområden som finns i koncernen, i första hand arbetar du inom gata-väg men ska även kunna stötta till de andra teknikområdena som fjärrvärme, fiber och VA. Arbetet utför du tillsammans med kollegor i Tekniksektionen samt anlitade underentreprenörer. Beredskapstjänst kan bli aktuell.

KVALIFIKATIONER
Den vi söker bör ha relevant utbildning samt dokumenterad erfarenhet av arbete med anläggning. Som person är du drivande, engagerad, ansvarstagande och självgående. Det är också betydelsefullt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera på ett bra och smidigt sätt, både internt och externt.
Tjänsten kräver att du har körkort med minst B-behörighet. BE samt C-behörighet är en merit samt även förarbevis på hjullastare. Har du arbetat inom VA så är det också en merit.

Personliga egenskaper:
Du har sinne för planering och god samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och prova nya arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Ansökningarna kommer att hanteras löpande vilket innebär att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 maj 2021.

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag.
Hos oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö, därför tillämpar vi bland annat rökfri arbetstid.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Anläggare

Ansök    Maj 7    Odigo Consulting AB    Stensättare
Arbetar du som anläggare och funderar på att söka dig till en ny miljö? Är du serviceinriktad och en utpräglad lagspelare? Som anläggningsarbetare hos Odigo har du ett stort ansvar att leverera en tjänst med kvalitet genom hela uppdraget. Din yrkesstolthet är en del av vårt varumärke och signum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara: - Grundläggningar - VA-arbete - Plattläggningar Vi vill att du aktivt arbetar för att verksamheten ska nå sina ... Visa mer
Arbetar du som anläggare och funderar på att söka dig till en ny miljö? Är du serviceinriktad och en utpräglad lagspelare?

Som anläggningsarbetare hos Odigo har du ett stort ansvar att leverera en tjänst med kvalitet genom hela uppdraget. Din yrkesstolthet är en del av vårt varumärke och signum.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

- Grundläggningar
- VA-arbete
- Plattläggningar


Vi vill att du aktivt arbetar för att verksamheten ska nå sina utsatta mål och använder din kunskap och kompetens för att leverera ett arbete med hög kvalité.

Din profil
Vi söker dig som idag arbetar som anläggare och vill fortsätta med det. Du känner dock att det är dags för en miljöomväxling och vill komma till ett företag som vårt. Du värdesätter möjligheten och utmaningen i ditt dagliga arbete och vill ständigt bli bättre på det du gör. Du är en utpräglad lagspelare som anser att arbetet blir bättre utfört om man hjälps åt. Vidare är du noggrann, serviceinriktad och stolt över ditt yrkesval. Du vill utvecklas tillsammans med andra och ha roligt på jobbet. B-körkort är ett krav. Övriga körkort och utbildningar inom yrket/området är meriterande.

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. www.odigo.se (http://www.odigo.se/)

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor besvaras av David Wilson, 0735-396251 eller [email protected] Visa mindre

Fabrikssnickare

Om tjänsten Vi söker snickare med start omgående hos vår kund i Sölvesborg, tjänsten sträcker sig året ut. Arbetet innebär tillverkning av husmodeller som byggs inomhus i företagets nybyggda och moderna fabrik. Om företaget Företaget levererar objektanpassade husmodeller samt byggelement till byggindustrin. Din profil Krav/önskemål: För att passa denna tjänsten ska du kunna ritningsläsning samt ha utbildat dig inom bygg och anläggning eller ha tidiga... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker snickare med start omgående hos vår kund i Sölvesborg, tjänsten sträcker sig året ut.

Arbetet innebär tillverkning av husmodeller som byggs inomhus i företagets nybyggda och moderna fabrik.
Om företaget
Företaget levererar objektanpassade husmodeller samt byggelement till byggindustrin.

Din profil
Krav/önskemål:
För att passa denna tjänsten ska du kunna ritningsläsning samt ha utbildat dig inom bygg och anläggning eller ha tidigare erfarenhet från branschen.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montageledare - Blekinge

Om oss Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 350 medarbetare i hela landet. Företaget har funnits i 6 år och vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Solcellsmarknaden är en starkt växande bransch med goda framtidsutsikter som är tätt sammankopplad med utvecklingen av batterier, laddinfrastruktur för elbilar, energistyrning av fastigheter, ... Visa mer
Om oss
Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 350 medarbetare i hela landet. Företaget har funnits i 6 år och vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Solcellsmarknaden är en starkt växande bransch med goda framtidsutsikter som är tätt sammankopplad med utvecklingen av batterier, laddinfrastruktur för elbilar, energistyrning av fastigheter, takomläggning med integrerade solceller och byggnation av storskaliga solcellsparker. Samtliga dessa områden är delar som Svea Solar är drivande inom i Sverige idag.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en tjänst på heltid som montageledare av solcellsinstallationer. Arbetet består av att driva våra större projekt ute på stora företagstak. Du har ca 5 stora projekt igång samtidigt och är den som planerar projekten, resurssätter, startar upp arbetet på site, håller i alla byggmöten, kundkontakt och åker mellan projekten dagligen.

- Resande arbete där du bor på olika orter varje vecka och kör bil mellan projekten
- Planering, kundkontakt, avrapportering.
- Ansvar för tidplan, kvalitet och budget för projekten.
- Kontakt med underleverantörer av tjänster
- Materialinköp och problemlösning på site
- Besiktningar och byggmöten
- Personalhantering och planering
- Du brinner för att underlätta för installatörerna genom att noggrant planera och förbereda jobbet


Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi att Du är praktiskt lagd och och den som får saker gjort. Vi ser gärna att du haft liknande roll som montageledare/projektledare/arbetsledare inom bygg/installation/entreprenad och är van vid att driva projekt och hantera både kunder och medarbetare. Du skapar förtroende genom att visa vägen och är en förebild.

Vi tror att du:

- Du trivs med att bo borta under långa perioder
- Du släpper aldrig några lösa trådar och är en problemlösare av rang
- Du är villig att jobba hårt i alla väder
- Du trivs bäst med att driva projekt med tuffa deadlines och budgetar
- Du gör vad som krävs för att ro iland projekt, och håller det du lovar.
- B-körkort


Eftersom vi befinner oss i en kraftig expansionsfas är det även viktigt att Du är driven och arbetsvillig, vår framgång beror på hårt arbete av våra installatörer ute på tak. För att våra kunder ska känna en trygghet med oss på Svea Solar ser vi att Du är en god lagspelare och gör det enkelt att investera i förnyelsebar energi.

Vi erbjuder
En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och bra arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Rollen innebär stor frihet under ansvar och de som levererar tar vi hand om väl.

Intresserad?
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Europa med Svea Solar.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka! Visa mindre

Gravstensmontör

Ansök    Apr 8    Wikan Personal AB    Stenmontör
Om företaget Nilsons Stenhuggeri i Sölvesborg startade 1901 och vi firar därmed 120 år. Detta har gett oss en gedigen grund att stå på! I generationer har kunskap förts vidare, förvaltats och utvecklats till den erfarenhet vi besitter idag. Vi på Nilssons är stolta över vårt hantverkskunnande. Förädling av sten är, trots alla tekniska framsteg fortfarande till stor del ett jobb där man arbetar med händerna och där noggrannhet är A och O. De tekniska hjäl... Visa mer
Om företaget
Nilsons Stenhuggeri i Sölvesborg startade 1901 och vi firar därmed 120 år. Detta har gett oss en gedigen grund att stå på!
I generationer har kunskap förts vidare, förvaltats och utvecklats till den erfarenhet vi besitter idag.
Vi på Nilssons är stolta över vårt hantverkskunnande.

Förädling av sten är, trots alla tekniska framsteg fortfarande till stor del ett jobb där man arbetar med händerna och där noggrannhet är A och O. De tekniska hjälpmedlen underlättar otroligt mycket men kan aldrig ersätta mänskligt kunnande.
Vi arbetar med tekniker som är över hundra år gamla samtidigt som vi använder oss av toppmoderna CNC maskiner.

”Ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid”

Vi utökar vår personalstyrka och söker en gravstensmontör för långsiktig anställning till vår anläggning i Sölvesborg.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som gravstensmontör kommer du i huvudsak montera gravstenar på kyrkogårdar samt säkra upp befintliga stenar. Även renovering av gravstenar, tvättning och andra förekommande sysslor inne på företaget ingår i tjänsten.
Kyrkogårdarna finns i södra delarna av Sverige vilket innebär en del tid ute på vägarna där även enstaka övernattningar förekommer. Du får en planering vad som behöver göras under veckan som du sedan själv tar ansvar för hur du vill lägga upp det.
Viss övertid förekommer ibland.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är positiv, serviceinriktad och har ett öppet sinne för att lära dig nya saker och ta egna initiativ. Du är strukturerad, noggrann, samt prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.

För att lyckas i tjänsten krävs att du är händigt lagd och i hyfsad fysisk form då tunga lyft förekommer.
B-körkort är ett krav och det ses meriterande om du även har C-kort.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med utgångspunkt i Sölvesborg. Vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag är den 29/4 och du söker tjänsten på www.wikan.se. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Håkansson på telefon 044 - 590 65 07.

Välkommen med Din ansökan! www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Driven grävmaskinist

Ansök    Apr 15    Wikan Personal AB    Grävmaskinförare
Vi söker nu en grävmaskinist till en av våra kunder i Sölvesborg. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som grävmaskinist och framföra både band och hjulgrävare, Du kommer att ha en varierande dag på arbetet med olika typer av uppdrag. Grundarbeten, kabelförlägning, markjustering, VA etc. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en grävmaskinist som är självgående och kan framföra fordonet på ett säkert sätt. Du har utfört en grävmaskinsutbildning samt har... Visa mer
Vi söker nu en grävmaskinist till en av våra kunder i Sölvesborg.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som grävmaskinist och framföra både band och hjulgrävare, Du kommer att ha en varierande dag på arbetet med olika typer av uppdrag. Grundarbeten, kabelförlägning, markjustering, VA etc.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en grävmaskinist som är självgående och kan framföra fordonet på ett säkert sätt.
Du har utfört en grävmaskinsutbildning samt har ditt yrkesbevis och arbete på väg klass 2 samt ESA/EBR.
Du ska inte vara rädd för att gå ut från maskinen för att hjälpa dina kollegor utanför maskinen när det behövs.
Några års erfarenhet av yrket är ett krav.
Du behärskar det svenska språket bra i tal och skrift.
Du tycker om att ge service och att samarbeta med andra
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; du är noggrann, strukturerad, effektiv samt flexibel.


Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en heltid.
Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden dock senast 2021-04-25

Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455-61 27 02 eller Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Anläggare

Arbetar du som anläggare och funderar på att söka dig till en ny miljö? Är du serviceinriktad och en utpräglad lagspelare? Som anläggningsarbetare hos Odigo har du ett stort ansvar att leverera en tjänst med kvalitet genom hela uppdraget. Din yrkesstolthet är en del av vårt varumärke och signum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara: - Grundläggningar - VA-arbete - Plattläggningar Vi vill att du aktivt arbetar för att verksamheten ska nå sina ... Visa mer
Arbetar du som anläggare och funderar på att söka dig till en ny miljö? Är du serviceinriktad och en utpräglad lagspelare?

Som anläggningsarbetare hos Odigo har du ett stort ansvar att leverera en tjänst med kvalitet genom hela uppdraget. Din yrkesstolthet är en del av vårt varumärke och signum.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

- Grundläggningar
- VA-arbete
- Plattläggningar


Vi vill att du aktivt arbetar för att verksamheten ska nå sina utsatta mål och använder din kunskap och kompetens för att leverera ett arbete med hög kvalité.

Din profil
Vi söker dig som idag arbetar som anläggare och vill fortsätta med det. Du känner dock att det är dags för en miljöomväxling och vill komma till ett företag som vårt. Du värdesätter möjligheten och utmaningen i ditt dagliga arbete och vill ständigt bli bättre på det du gör. Du är en utpräglad lagspelare som anser att arbetet blir bättre utfört om man hjälps åt. Vidare är du noggrann, serviceinriktad och stolt över ditt yrkesval. Du vill utvecklas tillsammans med andra och ha roligt på jobbet. B-körkort är ett krav. Övriga körkort och utbildningar inom yrket/området är meriterande.

Ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. www.odigo.se (http://www.odigo.se/)

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor besvaras av David Wilson, 0735-396251 eller [email protected] Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Mar 19    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Vad har företaget att erbjuda

- Företaget är en trygg och stabil arbetsplats med många års erfarenhet
- Starka och marknadsmässiga löner
- Som anställd hos dem får man mycket frihet och man sköter sina egna jobb
- Hos företaget finns det alltid jobb och vi har aldrig behövt avskeda någon.”Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Mar 19    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Vad har företaget att erbjuda

- Företaget är en trygg och stabil arbetsplats med många års erfarenhet
- Starka och marknadsmässiga löner
- Som anställd hos dem får man mycket frihet och man sköter sina egna jobb
- Hos företaget finns det alltid jobb och vi har aldrig behövt avskeda någon.”Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Kyltekniker / Testtekniker

Predire Testcenter behöver förstärkning och därför söker vi nu efter en Kyltekniker / Testtekniker med placering i Sölvesborg. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär att ansvara för all service och underhåll på företagets kylsystem och övrig utrustning. Ansvara och utföra ombyggnationer samt kalibrering av testutrustningar såsom klimatkammare och liknande utrustning. Kombinerat kommer arbetsuppgifterna bestå i att även vara Testtekniker som innebär alla... Visa mer
Predire Testcenter behöver förstärkning och därför söker vi nu efter en Kyltekniker / Testtekniker med placering i Sölvesborg.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att ansvara för all service och underhåll på företagets kylsystem och övrig utrustning. Ansvara och utföra ombyggnationer samt kalibrering av testutrustningar såsom klimatkammare och liknande utrustning. Kombinerat kommer arbetsuppgifterna bestå i att även vara Testtekniker som innebär alla processteg från början till slut inklusive förståelse för testförfrågningar från kund, förbereda offerter, provberedning, testsetup, byggnation av testfixturer (vid behov), utförande av tester, sammanfatta resultat samt att skriva testrapporter. Du behöver kunna arbeta både individuellt och som en i teamet.
Vi förväntar av dig att du ska arbeta inom flera olika testavdelningar, med flera olika kunder samtidigt. Det är därför viktigt att du har förmågan att hålla fler bollar i luften samtidigt. Det är också viktigt att du har förmågan att kommunicera gentemot både andra kollegor och testcenters, både i Sverige och utomlands.
Du kommer att utbildas internt så att du i framtiden kommer att ses som en specialist/expert av externa företag och kunder, vilket kommer att kräva en stor ambition och vilja att utvecklas från din sida. Den framtida ansvarsnivån är helt upp till din egen insats och ambitionsnivå.
Din bakgrund och personlighet
Du har dokumenterad utbildning som kyltekniker med behörighet.
Alla typer av teknisk utbildning från högskola/universitet eller motsvarande och goda kunskaper/erfarenheter inom testning/provning och simuleringar betraktas som meriterande.
Det vi lägger tyngst vikt vid är dock den tekniska förståelsen, din egen motivation och drivkraft att lära dig nya saker.
För att kunna trivas i rollen behöver du ha en praktisk, kreativ och analytisk personlighet. Du vet hur du ska göra för att arbeta effektivt, men sätter aldrig kvalitén på spel. Vidare är införstådd i, och arbetar mot våra uppsatta mål, samtidigt som du tycker om och välkomnar de tekniska utmaningarna som du ställs inför i ditt arbete.
Du hanterar det engelska språket mycket bra, i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Löpande urval sker.
Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Mar 15    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Vad har företaget att erbjuda

- Företaget är en trygg och stabil arbetsplats med många års erfarenhet
- Starka och marknadsmässiga löner
- Som anställd hos dem får man mycket frihet och man sköter sina egna jobb
- Hos företaget finns det alltid jobb och vi har aldrig behövt avskeda någon.”Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Mar 15    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Vad har företaget att erbjuda

- Företaget är en trygg och stabil arbetsplats med många års erfarenhet
- Starka och marknadsmässiga löner
- Som anställd hos dem får man mycket frihet och man sköter sina egna jobb
- Hos företaget finns det alltid jobb och vi har aldrig behövt avskeda någon.”Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Fastighetsingenjör

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas. Placering: Fastighetsavdelningen Din arbetsplats är Stadshuset i Sölvesborg ARBETSUPPGIFTER Som Fastighetsingenjör deltar du med fastighetsförvaltning, byggprojektledning och underhållsplanering i... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighets-, stadsarkitekt- och teknisk avdelning. Vårt uppdrag är att planera, bygga, utveckla och förvalta ett hållbart och väl fungerande samhälle. Vi förbereder och planerar så att kommunens vision kan förverkligas.

Placering: Fastighetsavdelningen
Din arbetsplats är Stadshuset i Sölvesborg

ARBETSUPPGIFTER
Som Fastighetsingenjör deltar du med fastighetsförvaltning, byggprojektledning och underhållsplanering i nära samarbete med övriga kollegor på Fastighetsavdelningen samt kunder vid våra kommunala fastigheter.

Fastighetsförvaltning i nära samarbete med vaktmästare/reparatörer och våra hyresgäster/kunder.
Löpande handlingar såsom riskinventeringar, OVK, energiuppföljningar, bygglovsansökning, med mera som tillhör fastighetsförvaltning.

Byggprojektledning såsom utredningar i tidigt skede, budgetkalkylering, byggprojektledning (att leda från start till slutbesiktning), upprätta förfrågningsunderlag, bygglovsansökan, slutbesked, dokumenthantering i projektet samt leda byggmöten och projekteringsmöten.
Du är kontaktperson mot konsulter, entreprenörer, kunder och ansvarar för att projekten drivs mot uppställda mål och tidplaner.

Underhållsplaner och ekonomiavstämningar för de byggnader du ansvarar för tillsammans med vaktmästare och hyresgäster.
Löpande arbeten med ramavtalsleverantörer, upphandlingar vid behov samt varierande kontakter med våra kunder och andra förvaltningar inom Sölvesborgs kommun.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller liknande med inriktning bygg/fastighet samt några års arbetslivserfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen.

Du är en engagerad person som har förmåga att arbeta under eget ansvar, har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer, såväl internt som externt. Du har vana att arbeta strukturerat och självständigt och att driva flera projekt parallellt.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Mar 4    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Vad har företaget att erbjuda

- Företaget är en trygg och stabil arbetsplats med många års erfarenhet
- Starka och marknadsmässiga löner
- Som anställd hos dem får man mycket frihet och man sköter sina egna jobb
- Hos företaget finns det alltid jobb och vi har aldrig behövt avskeda någon.”Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Mar 4    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Vad har företaget att erbjuda

- Företaget är en trygg och stabil arbetsplats med många års erfarenhet
- Starka och marknadsmässiga löner
- Som anställd hos dem får man mycket frihet och man sköter sina egna jobb
- Hos företaget finns det alltid jobb och vi har aldrig behövt avskeda någon.”Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Feb 8    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Feb 22    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Vad har företaget att erbjuda

- Företaget är en trygg och stabil arbetsplats med många års erfarenhet
- Starka och marknadsmässiga löner
- Som anställd hos dem får man mycket frihet och man sköter sina egna jobb
- Hos företaget finns det alltid jobb och vi har aldrig behövt avskeda någon.”Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Feb 26    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Vad har företaget att erbjuda

- Företaget är en trygg och stabil arbetsplats med många års erfarenhet
- Starka och marknadsmässiga löner
- Som anställd hos dem får man mycket frihet och man sköter sina egna jobb
- Hos företaget finns det alltid jobb och vi har aldrig behövt avskeda någon.”Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Montör av kamin och skorsten

Ansök    Jan 29    Aska AB    Fasadmontör
Eldabutiken Sölvesborg / ASKA AB Söker en ny medarbetare. Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbeter innefattar en del fysiskt krävande moment. Hos oss får du ett varierande arbete, ena dagen är inte den andra lik. Krav: Körkort... Visa mer
Eldabutiken Sölvesborg / ASKA AB
Söker en ny medarbetare.

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbeter innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, ena dagen är inte den andra lik.

Krav: Körkort, Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska.

Vi söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker löpande.

Skicka ditt cv till: [email protected]

Sista dag att ansöka är 2021-02-28. Visa mindre

Drifttekniker inom VVS och media

Ansök    Jan 20    Atria Sweden AB    VVS-montör
På Atria älskar vi god mat! Vi är stolta över att Sibylla, Ridderheims, Lithells, Lönneberga, Arbogapastej och många fler av Sveriges mest traditionsrika varumärken har samlats hos oss. Vill du arbeta på ett ansvarstagande matföretag med spännande varumärken som ligger konsumenten varmt om hjärtat, är det hos oss du ska jobba! Tjänsten Som drifttekniker arbetar du med den dagliga driften, skötsel och underhåll av samtliga fastighetstekniska installation... Visa mer
På Atria älskar vi god mat! Vi är stolta över att Sibylla, Ridderheims, Lithells, Lönneberga, Arbogapastej och många fler av Sveriges mest traditionsrika varumärken har samlats hos oss.

Vill du arbeta på ett ansvarstagande matföretag med spännande varumärken som ligger konsumenten varmt om hjärtat, är det hos oss du ska jobba!

Tjänsten

Som drifttekniker arbetar du med den dagliga driften, skötsel och underhåll av samtliga fastighetstekniska installationer. Det omfattar förutom fastigheten, flispannor, den lokala reningsanläggningen, samtliga VVS system, tryckluft, vakuum och samtliga kyltekniska system. Uppgifterna består av felsökning och att, efter analys, göra bedömning om vi själva kan göra reparationen eller om extern specialist ska användas för åtgärd. Det dagliga arbetet innebär bl.a. att utföra systemkontroller på anläggningen för att säkerställa att systemen fungerar, men också att vara tillgänglig för produktionen och hjälpa till med pågående reparationsarbeten.

Krav

- Körkort B
- Dokumenterade branschkunskaper inom VVS/media/kylteknik


Meriterande:

- Erfarenhet från arbete i industrimiljö
- Svetskompetens
- Mek- & rep.kunskaper
Teamet

Du ingår i ett Teknik-team som består av fastighetstekniker, drifttekniker/-reparatörer och industrielektriker. Ett gäng med stor innovationsförmåga och med bred kompetens, som tillsammans löser det mesta. Nu önskar vi dock att komplettera teamet med en intern resurs för arbeten inom VS-området. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, kan arbeta självständigt samt har vilja att bidra med lösningar och förbättringar.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt.

- God samarbetsförmåga
- Kommunikativ förmåga
- Teknikintresse Problemlösare
- Initiativtagande
- Självständig
- Uppmärksam
Praktisk information

Start: Omgående

Lön: Enligt kollektivavtal, Livsmedelsindustrin

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: skift

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning & tillsvidareanställning tillämpas

Vi ser fram emot din ansökan!

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Patrik Mattsson, Teknisk chef på Atria i Sölvesborg. 0722 46 25 05, [email protected]

Skicka din ansökan idag.

Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Kaminmontör/murare - Sölvesborg - En tjänst med bra höjd för mycket värme!

Ansök    Feb 1    Consultify AB    Murare, utan yrkesbevis
Om Företaget Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti. Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar. Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige. Arbetsuppgifter Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten. Arbete på tak och ... Visa mer
Om Företaget

Företaget utför skorstensrenoveringar, både glidjutning och insattsrör med garanti.
Samt säljer och monterar alla typer av eldstäder och skorstenar.
Företaget är leverantör, montör och installatör åt en butikskedja som finns på 44 orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

Arbetet är i huvudsak kamin och skorstensmontage med en hel del murningsarbete. Det förekommer även en del byggarbeten samt en del fastighets relaterade arbeten.
Arbete på tak och högre höjder är ständigt förekommande, vi söker dig som inte är rädd för att ta i då arbetet innefattar en del fysiskt krävande moment.
Hos oss får du ett varierande arbete, där ena dagen är inte den andra lik.

Personliga Egenskaper

Företaget söker en driven och noggrann montör på heltid, med positiv inställning.
Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, är strukturerad och kan arbeta både självständigt och med andra.

Krav

- Erfarenhet av murning via utbildning eller erfarenhet
- B- körkort
- Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriter

- Tidigare erfarenhet från yrket

Varaktighet och tillträde

Tjänsten är heltid med arbetstider mellan 07:00 -16:00,
lön och tillträde enligt överenskommelse.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Ventilation-Injusterare - Sölvesborg - Accelerera, justera och briljera!

Om Företaget Företaget har många år inom ventilationsbranschen som visar på en fortsatt stark utveckling. Företaget har under alla sina verksamma år givit sina kunder bästa kvalitet och utförande med en gedigen kunskap och erfarenhet bakom sig. Att företaget alltid har sett till att ha nöjda kunder, följa lagstiftningar och regleringar samt ha gjort ett bra arbete har lett till att de nu är i behov av ytterligare en person att bli en del av företaget på s... Visa mer
Om Företaget

Företaget har många år inom ventilationsbranschen som visar på en fortsatt stark utveckling. Företaget har under alla sina verksamma år givit sina kunder bästa kvalitet och utförande med en gedigen kunskap och erfarenhet bakom sig. Att företaget alltid har sett till att ha nöjda kunder, följa lagstiftningar och regleringar samt ha gjort ett bra arbete har lett till att de nu är i behov av ytterligare en person att bli en del av företaget på sikt.

Vad företaget erbjuder

Det företaget har att erbjuda är en trevlig och skön arbetsmiljö där huvudfokus är att alla på jobbet ska trivas och dom jobbar alltid för en bra stämning mellan arbetskamraterna och personlig utveckling. En annan sak är stabilitet då företaget har stora kundkretsar och struktur inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med injustering av ventilationssystem och flödesmätningar. Du har några års erfarenhet av liknande arbeten och vet som helhet hur ett system fungerar och är självständig i ditt arbete. Ditt arbete innefattar även att tolka ventilationsritningar, injustera enligt proportionalitetsmetoden och kunna ställa upp protokoll efter mätning av luftflöden.

Personliga Egenskaper

Du är rutinerad och självgående i ditt arbete. Många delar i ditt arbete sker ofta tillsammans med andra medarbetare och därmed är det viktigt att du kan samarbeta och har en bra attityd. Det är viktigt att arbetet blir rätt utfört och därmed är det av stor betydelse att du är noggrann, strukturerad och effektiv. Ett stort plus är det om du även är duktig på att ta ansvar och styra ditt arbete

Krav

- Injustering enligt proportionalitetsmetoden
- Självgående och flexibel
- Ventilationstekniker
- Erfarenhet av injustering av ventilationssystemDå urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Ventilation-Injusterare - Sölvesborg - Accelerera, justera och briljera!

Ansök    Nov 17    Consultify AB    Ventilationsplåtslagare
Om Företaget Företaget har många år inom ventilationsbranschen som visar på en fortsatt stark utveckling. Företaget har under alla sina verksamma år givit sina kunder bästa kvalitet och utförande med en gedigen kunskap och erfarenhet bakom sig. Att företaget alltid har sett till att ha nöjda kunder, följa lagstiftningar och regleringar samt ha gjort ett bra arbete har lett till att de nu är i behov av ytterligare en person att bli en del av företaget på s... Visa mer
Om Företaget

Företaget har många år inom ventilationsbranschen som visar på en fortsatt stark utveckling. Företaget har under alla sina verksamma år givit sina kunder bästa kvalitet och utförande med en gedigen kunskap och erfarenhet bakom sig. Att företaget alltid har sett till att ha nöjda kunder, följa lagstiftningar och regleringar samt ha gjort ett bra arbete har lett till att de nu är i behov av ytterligare en person att bli en del av företaget på sikt.

Vad företaget erbjuder

Det företaget har att erbjuda är en trevlig och skön arbetsmiljö där huvudfokus är att alla på jobbet ska trivas och dom jobbar alltid för en bra stämning mellan arbetskamraterna och personlig utveckling. En annan sak är stabilitet då företaget har stora kundkretsar och struktur inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med injustering av ventilationssystem och flödesmätningar. Du har några års erfarenhet av liknande arbeten och vet som helhet hur ett system fungerar och är självständig i ditt arbete. Ditt arbete innefattar även att tolka ventilationsritningar, injustera enligt proportionalitetsmetoden och kunna ställa upp protokoll efter mätning av luftflöden.

Personliga Egenskaper

Du är rutinerad och självgående i ditt arbete. Många delar i ditt arbete sker ofta tillsammans med andra medarbetare och därmed är det viktigt att du kan samarbeta och har en bra attityd. Det är viktigt att arbetet blir rätt utfört och därmed är det av stor betydelse att du är noggrann, strukturerad och effektiv. Ett stort plus är det om du även är duktig på att ta ansvar och styra ditt arbete

Krav

- Injustering enligt proportionalitetsmetoden
- Självgående och flexibel
- Ventilationstekniker
- Erfarenhet av injustering av ventilationssystemDå urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Ventilation-Injusterare - Sölvesborg - Accelerera, justera och briljera!

Ansök    Okt 26    Consultify AB    Ventilationsplåtslagare
Om Företaget Företaget har många år inom ventilationsbranschen som visar på en fortsatt stark utveckling. Företaget har under alla sina verksamma år givit sina kunder bästa kvalitet och utförande med en gedigen kunskap och erfarenhet bakom sig. Att företaget alltid har sett till att ha nöjda kunder, följa lagstiftningar och regleringar samt ha gjort ett bra arbete har lett till att de nu är i behov av ytterligare en person att bli en del av företaget på s... Visa mer
Om Företaget

Företaget har många år inom ventilationsbranschen som visar på en fortsatt stark utveckling. Företaget har under alla sina verksamma år givit sina kunder bästa kvalitet och utförande med en gedigen kunskap och erfarenhet bakom sig. Att företaget alltid har sett till att ha nöjda kunder, följa lagstiftningar och regleringar samt ha gjort ett bra arbete har lett till att de nu är i behov av ytterligare en person att bli en del av företaget på sikt.

Vad företaget erbjuder

Det företaget har att erbjuda är en trevlig och skön arbetsmiljö där huvudfokus är att alla på jobbet ska trivas och dom jobbar alltid för en bra stämning mellan arbetskamraterna och personlig utveckling. En annan sak är stabilitet då företaget har stora kundkretsar och struktur inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med injustering av ventilationssystem och flödesmätningar. Du har några års erfarenhet av liknande arbeten och vet som helhet hur ett system fungerar och är självständig i ditt arbete. Ditt arbete innefattar även att tolka ventilationsritningar, injustera enligt proportionalitetsmetoden och kunna ställa upp protokoll efter mätning av luftflöden.

Personliga Egenskaper

Du är rutinerad och självgående i ditt arbete. Många delar i ditt arbete sker ofta tillsammans med andra medarbetare och därmed är det viktigt att du kan samarbeta och har en bra attityd. Det är viktigt att arbetet blir rätt utfört och därmed är det av stor betydelse att du är noggrann, strukturerad och effektiv. Ett stort plus är det om du även är duktig på att ta ansvar och styra ditt arbete

Krav

- Injustering enligt proportionalitetsmetoden
- Självgående och flexibel
- Ventilationstekniker
- Erfarenhet av injustering av ventilationssystemDå urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Takläggare - Sölvesborg - Orädd, vig och händig med tempo?

Om Företaget Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge. Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner. Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av... Visa mer
Om Företaget

Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge.

Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av nya tak och renoveringar. Rivning, svallning, pappning, läktning, pannläggning, tätskitning och bränning.

Personliga Egenskaper

Företaget söker dig som är självgående och initiativtagande. Du behärskar yrket som takläggare och är självgående i minst 5 av arbetsuppgifterna ovan. Du som söker ser dig själv som en noggrann och drivande person. Du är fast beslutsam om att lämna ett väl genomfört arbete bakom dig.

Krav

- Tidigare yrkeserfarenhet och/eller likgiltig kompetens

- Körkort

- Svenska i tal och skift

- Heta arbeten

Meriter

- ID06

- SSG

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Takläggare - Sölvesborg - Orädd, vig och händig med tempo?

Om Företaget Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge. Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner. Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av... Visa mer
Om Företaget

Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge.

Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av nya tak och renoveringar. Rivning, svallning, pappning, läktning, pannläggning, tätskitning och bränning.

Personliga Egenskaper

Företaget söker dig som är självgående och initiativtagande. Du behärskar yrket som takläggare och är självgående i minst 5 av arbetsuppgifterna ovan. Du som söker ser dig själv som en noggrann och drivande person. Du är fast beslutsam om att lämna ett väl genomfört arbete bakom dig.

Krav

- Tidigare yrkeserfarenhet och/eller likgiltig kompetens

- Körkort

- Svenska i tal och skift

- Heta arbeten

Meriter

- ID06

- SSG

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Ventilation-Injusterare - Sölvesborg - Accelerera, justera och briljera!

Ansök    Okt 23    Consultify AB    Ventilationsplåtslagare
Om Företaget Företaget har många år inom ventilationsbranschen som visar på en fortsatt stark utveckling. Företaget har under alla sina verksamma år givit sina kunder bästa kvalitet och utförande med en gedigen kunskap och erfarenhet bakom sig. Ett företag med ett tiotal anställda. Att företaget alltid har sett till att ha nöjda kunder, följa lagstiftningar och regleringar samt ha gjort ett bra arbete har lett till att de nu är i behov av ytterligare en p... Visa mer
Om Företaget

Företaget har många år inom ventilationsbranschen som visar på en fortsatt stark utveckling. Företaget har under alla sina verksamma år givit sina kunder bästa kvalitet och utförande med en gedigen kunskap och erfarenhet bakom sig. Ett företag med ett tiotal anställda. Att företaget alltid har sett till att ha nöjda kunder, följa lagstiftningar och regleringar samt ha gjort ett bra arbete har lett till att de nu är i behov av ytterligare en person att bli en del av företaget på sikt.

Vad företaget erbjuder

Det företaget har att erbjuda är en trevlig och skön arbetsmiljö där huvudfokus är att alla på jobbet ska trivas och dom jobbar alltid för en bra stämning mellan arbetskamraterna och personlig utveckling. En annan sak är stabilitet då företaget har stora kundkretsar och struktur inom verksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med injustering av ventilationssystem och flödesmätningar. Du har några års erfarenhet av liknande arbeten och vet som helhet hur ett system fungerar och är självständig i ditt arbete. Ditt arbete innefattar även att tolka ventilationsritningar, injustera enligt proportionalitetsmetoden och kunna ställa upp protokoll efter mätning av luftflöden.

Personliga EgenskaperDu är rutinerad och självgående i ditt arbete. Många delar i ditt arbete sker ofta tillsammans med andra medarbetare och därmed är det viktigt att du kan samarbeta och har en bra attityd. Det är viktigt att arbetet blir rätt utfört och därmed är det av stor betydelse att du är noggrann, strukturerad och effektiv. Ett stort plus är det om du även är duktig på att ta ansvar och styra ditt arbete

Krav

- Injustering enligt proportionalitetsmetoden
- Självgående och flexibel
- Ventilationstekniker
- Erfarenhet av injustering av ventilationssystemDå urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Takläggare - Sölvesborg - Orädd, vig och händig med tempo?

Om Företaget Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge. Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner. Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av... Visa mer
Om Företaget

Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge.

Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av nya tak och renoveringar. Rivning, svallning, pappning, läktning, pannläggning, tätskitning och bränning.

Personliga Egenskaper

Företaget söker dig som är självgående och initiativtagande. Du behärskar yrket som takläggare och är självgående i minst 5 av arbetsuppgifterna ovan. Du som söker ser dig själv som en noggrann och drivande person. Du är fast beslutsam om att lämna ett väl genomfört arbete bakom dig.

Krav

- Tidigare yrkeserfarenhet och/eller likgiltig kompetens

- Körkort

- Svenska i tal och skift

- Heta arbeten

Meriter

- ID06

- SSG

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Fönstermontör/snickare

Optimalfönster erbjuder privatpersoner och bostadsrättsföreningar ett komplett och professionellt fönsterbyte. Vi tar helhetsansvar från rådgivning och måttagning till montering och uppföljning. Vi arbetar med kvalitativa produkter från ledande tillverkare i Sverige och Europa. Vi söker dig som är erfaren snickare och vill ingå i Optimalfönsters montageteam. Som montör hos oss arbetar du ute hos våra kunder med fönster- och dörrmontering. Du ingår i ett mo... Visa mer
Optimalfönster erbjuder privatpersoner och bostadsrättsföreningar ett komplett och professionellt fönsterbyte. Vi tar helhetsansvar från rådgivning och måttagning till montering och uppföljning. Vi arbetar med kvalitativa produkter från ledande tillverkare i Sverige och Europa.
Vi söker dig som är erfaren snickare och vill ingå i Optimalfönsters montageteam. Som montör hos oss arbetar du ute hos våra kunder med fönster- och dörrmontering. Du ingår i ett monteringsteam men kan även arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlighet och yrkeskunnande hos våra blivande montörer. För att lyckas som montör hos oss tror vi att du är en framåtriktad, social och samarbetsvillig person som gillar utmaningar. Du trivs med att arbeta i grupp och du tar gärna eget ansvar.


Vi ser gärna att din profil innehåller:
• Erfarenhet från byggbranschen, minst 5 år
• Erfarenhet av fönstermontering samt kunskaper inom plåtslageri
• Självgående, noggrann och med tempo
• Bra fysik eftersom det finns tunga moment
• Goda kunskaper i Svenska språket, såväl i tal som i skrift


Tjänsten är på heltid med provanställning 6 månader.
Arbetsområdet är Skåne, Blekinge och delar av Småland med utgång från Sölvesborg.
Lön efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan! Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.
#jobbjustnu Visa mindre

Takläggare - Sölvesborg - Orädd, vig och händig med tempo?

Om Företaget Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge. Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner. Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av... Visa mer
Om Företaget

Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge.

Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av nya tak och renoveringar. Rivning, svallning, pappning, läktning, pannläggning, tätskitning och bränning.

Personliga Egenskaper

Företaget söker dig som är självgående och initiativtagande. Du behärskar yrket som takläggare och är självgående i minst 5 av arbetsuppgifterna ovan. Du som söker ser dig själv som en noggrann och drivande person. Du är fast beslutsam om att lämna ett väl genomfört arbete bakom dig.

Krav

- Tidigare yrkeserfarenhet och/eller likgiltig kompetens

- Körkort

- Svenska i tal och skift

- Heta arbeten

Meriter

- ID06

- SSG

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Takläggare - Sölvesborg - Utan tak över huvudet!

Om Företaget Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge. Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner. Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av... Visa mer
Om Företaget

Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge.

Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av nya tak och renoveringar. Rivning, svallning, pappning, läktning, pannläggning, tätskitning och bränning.

Personliga Egenskaper

Företaget söker dig som är självgående och initiativtagande. Du behärskar yrket som takläggare och är självgående i minst 5 av arbetsuppgifterna ovan. Du som söker ser dig själv som en noggrann och drivande person. Du är fast beslutsam om att lämna ett väl genomfört arbete bakom dig.

Krav

- Tidigare yrkeserfarenhet och/eller likgiltig kompetens

- Körkort

- Svenska i tal och skift

- Heta arbeten

Meriter

- ID06

- SSG

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Takläggare - Sölvesborg - Utan tak över huvudet!

Om Företaget Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge. Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner. Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av... Visa mer
Om Företaget

Ett mindre företag med lång erfarenhet i branschen. Företaget utför all form av takarbete, takläggning och takentreprenad i Sölvesborg och sydvästra Blekinge.

Företaget är speciellt inriktade på nyproduktion, omläggning och reparationsarbeten. Arbetet är mycket in mot industri, skolor och privatpersoner.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som takläggare i största utsträckning. Med arbetsuppgifter som- rivning av gamla tak och läggning av nya tak och renoveringar. Rivning, svallning, pappning, läktning, pannläggning, tätskitning och bränning.

Personliga Egenskaper

Företaget söker dig som är självgående och initiativtagande. Du behärskar yrket som takläggare och är självgående i minst 5 av arbetsuppgifterna ovan. Du som söker ser dig själv som en noggrann och drivande person. Du är fast beslutsam om att lämna ett väl genomfört arbete bakom dig.

Krav

- Tidigare yrkeserfarenhet och/eller likgiltig kompetens

- Körkort

- Svenska i tal och skift

- Heta arbeten

Meriter

- ID06

- SSG

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Ställningsbyggare / Ställningsmontör

Temo är en ställningsentreprenör i Blekinge som levererar ställningar i södra Sverige inom bygg-, industri- och anläggningssektorn. Montage / de montage av ställning Traktamentsjobb kan förekomma Visa mer
Temo är en ställningsentreprenör i Blekinge som levererar ställningar i södra Sverige inom bygg-, industri- och anläggningssektorn.


Montage / de montage av ställning
Traktamentsjobb kan förekomma Visa mindre

Byggnadsplåtslagare till kund i Kristianstad

Dina arbetsuppgifter Nu stärker vi för en av våra kunders räkning upp med en byggnadsplåtslagare för arbete i Kristianstad med omnejd. Arbetet består av traditionellt plåtslageri där du både tillverkar delar i företagets verkstad samt monterar ute hos såväl privata- som företagskunder. Exempel på arbetsuppgifter är takläggning, fönsterbeklädnad, montage av stup- och hängrännor och andra plåtdetaljer. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar kl 07-16... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu stärker vi för en av våra kunders räkning upp med en byggnadsplåtslagare för arbete i Kristianstad med omnejd.

Arbetet består av traditionellt plåtslageri där du både tillverkar delar i företagets verkstad samt monterar ute hos såväl privata- som företagskunder. Exempel på arbetsuppgifter är takläggning, fönsterbeklädnad, montage av stup- och hängrännor och andra plåtdetaljer.

Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar kl 07-16. Inledningsvis kommer du att bli anställd av Inpeople och uthyrd till vår kund, med målsättning om att anställningen på sikt ska övergå direkt till kunden. Tillträde enligt överenskommelse.Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst så behöver du redan idag vara en duktig och självgående plåtslagare med god erfarenhet från arbetet och branschen. För att vara aktuell för jobbet så måste du ha B-körkort.

Vi söker specifikt dig som tycker att noggrannhet och effektivitet är två ledord i ditt sätt att arbeta och du brinner för att göra ett bra jobb med hög kvalité. Som anställd på Inpeople ställer vi höga krav på engagemang och samarbete. Tillsammans levererar vi någonting riktigt bra!

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vid eventuella frågor så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil Thomasson på 044-12 20 02.Om oss
Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och vi är cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag! Visa mindre