Lediga jobb som Administrativ assistent i Sölvesborg

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Sölvesborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Sölvesborg som finns hos arbetsgivaren.

Administratör/planerare

Arbete- och välfärdsförvaltningen består av Individ- och familjeomsorg, Stöd, service och boende samt Utbildning, arbete och förebyggande. Totalt är vi cirka 300 medarbetare som arbetar salutogent och lösningsinriktat med en kunskapsbas i metoder med vetenskaplig grund. Vårt uppdrag är att hjälpa och stödja individer med sociala problem och/eller funktionssvikt, att arbeta förebyggande och främjande för att motverka utanförskap och sociala problem och gen... Visa mer
Arbete- och välfärdsförvaltningen består av Individ- och familjeomsorg, Stöd, service och boende samt Utbildning, arbete och förebyggande. Totalt är vi cirka 300 medarbetare som arbetar salutogent och lösningsinriktat med en kunskapsbas i metoder med vetenskaplig grund.

Vårt uppdrag är att hjälpa och stödja individer med sociala problem och/eller funktionssvikt, att arbeta förebyggande och främjande för att motverka utanförskap och sociala problem och genom studier eller sysselsättning hitta vidare ut i arbetslivet mot självförsörjning. Utifrån ett barnrättsperspektiv hjälper, stödjer och skyddar vi barn och ungdomar för att de ska kunna leva och utvecklas under goda och trygga förhållanden.

Vill du jobba hos oss på Service, stöd och boende (SSB) som administratör och planerare?
På arbetsplatsen arbetar en grupp chefer och administrativ personal i god samverkan med varandra, i gemensamma lokaler centralt i Sölvesborg. SSB innefattar bland annat boende enligt LSS, daglig verksamhet/dagverksamhet, personlig assistans, boendestöd och andra insatser inom LSS.
Du kommer att vara spindeln i nätet vad gäller bemanningsfrågor och schemaplanering i vår grupp! Det kommer även ingå löpande administrativt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av långtids- samt korttidsplanering av bemanning, schemaläggning, administrativt stöd till chefer i bland annat Visma och WinLas.
Att jobba med planerare är nytt för verksamheten, därför blir du en viktig kugge i att sätta det nya arbetssättet.
Du ska kunna jobba med logistik när det gäller att placera personal och känna dig trygg med att vara sammankallande för grupper i vissa sammanhang.

Du behöver en gedigen kunskap i det arbete som utförs inom SSBs förvaltning, för att kunna tillgodose förvaltningens specifika behov. Tjänsten kommer innebära mycket kontakt med människor i olika roller. Arbetssättet är nytt, så förändringar kan komma i ske i din roll.

KVALIFIKATIONER
Du behöver vara strategisk och trygg i din kommande roll som drivande i bemanningsfrågor och andra frågor som du ansvarar för, som till exempel schemaläggning.
I våra verksamheter sker förändringar ofta fort, därför behöver du vara flexibel och lösningsorienterad. Du behöver ha ett intresse för funktionsstöd i stort, samverkan och du måste gilla att arbeta med andra.

Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet krävs inom personalplanering, schemaläggning och löneadministration.

Meriterande är arbete i Time Care Pool, Time Care Access, Visma, WinLas och arbete inom funktionsstöd.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Studerande HR-Administratör till Sydställningar i Sölvesborg

Sydställningars HR och Löneavdelning söker nu en serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös kollega som vill vara med och bidra med viktiga förutsättningar för Sydställningar framåt. OM TJÄNSTEN Sydställningars HR och Löneavdelning ansvarar för företagets administration av löner och personal, samt bistår chefer och medarbetare i frågeställningar kring lön och personal. De verkar också för att kunder och besökare får ett positivt bemötande och en god se... Visa mer
Sydställningars HR och Löneavdelning söker nu en serviceinriktad, ansvarsfull och prestigelös kollega som vill vara med och bidra med viktiga förutsättningar för Sydställningar framåt.

OM TJÄNSTEN
Sydställningars HR och Löneavdelning ansvarar för företagets administration av löner och personal, samt bistår chefer och medarbetare i frågeställningar kring lön och personal. De verkar också för att kunder och besökare får ett positivt bemötande och en god service både i företagets växeltelefoni och vid personliga besök.

Just nu söker företaget efter två personer som på deltid vill stötta upp deras HR-avdelning med administrativa uppgifter.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Handhavande av registrering, kontroller, avstämningar tidrapporter, reseräkningar samt kvitton
* Anställningsavtal, utbildningar, boenden, tjänstebilar, friskvårdsbidrag, arbetsgivarintyg och rapporterar pensioner och andra uppgifter till berörda myndigheter
* Företagets växeltelefoni
* Säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagets rutiner


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av studerna
- Goda kunskaper i Office-paketet
- God datavana

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av administrativt / receptionsarbete
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Hoiga
- B-körkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Serviceinriktad
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sydställningars framgång bygger på en balans mellan laganda, ordning och reda, trivsel, personlig utveckling och ett stort fokus på säkerhet. På Sydställningar gäller nolltolerans mot diskriminering, trakasserier och annan kränkande behandling. Sydställningar är en arbetsplats som är förändringsbenägen och lyssnar. De vill skapa Sveriges säkraste byggarbetsplats. Det ställer krav på hela verksamheten – från kontor till byggarbetsplats. Detta utvecklingsarbete genomsyrar hela verksamheten.

För att läsa mer, klicka här! Visa mindre

Administrativ assistent och nämndsekreterare

Miljöförbundet Blekinge Väst ansvarar för tillsyn och offentlig kontroll inom miljö- och hälsoskyddsområdet för medlemskommunerna Karlshamn, Olofström och Sölvesborg. Verksamhetsområdet innefattar drygt 62 000 invånare och har goda kommunikationer. För dig som gillar att vistas i naturen finns här milsvida skogar med vandringsleder, flera hundra sjöar samt närhet till hav och skärgård. Våra lokaler är belägna i Sölvesborg på gångavstånd från tågstationen. ... Visa mer
Miljöförbundet Blekinge Väst ansvarar för tillsyn och offentlig kontroll inom miljö- och hälsoskyddsområdet för medlemskommunerna Karlshamn, Olofström och Sölvesborg. Verksamhetsområdet innefattar drygt 62 000 invånare och har goda kommunikationer. För dig som gillar att vistas i naturen finns här milsvida skogar med vandringsleder, flera hundra sjöar samt närhet till hav och skärgård. Våra lokaler är belägna i Sölvesborg på gångavstånd från tågstationen. Här arbetar 25 stycken engagerade medarbetare för en hållbar utveckling.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är placerad på vår avdelning Strategi och service. Din roll som administrativ assistent är betydelsefull för att upprätthålla en rättssäker ärendehantering och en god service till kommuninvånare, företag och tjänstemän. Du är viktig för att förbundets dagliga arbete ska fungera på ett bra sätt.

Som administrativ assistent så utgör du ett dagligt administrativt stöd till våra inspektörer och chefer. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är exempelvis att sköta större utskick till verksamheter eller fastighetsägare, utlämnande av allmänna handlingar och expediering beslut.
I rollen som nämndsekreterare deltar du vid våra politiska sammanträden som sekreterare och sköter de administrativa kringuppgifterna före och efter möten, såsom upprättande av kallelse, dagordning, färdigställande av protokoll och expediering av beslut.


KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att arbeta utifrån fastställda rutiner. Du är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och initiativrik. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer och hjälper gärna en kollega när det behövs. Dessutom har du god kommunikativ förmåga både i tal och skrift och är van vid att uttrycka dig på svenska i text.
Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentlig verksamhet liksom grundläggande kunskaper i offentlighet- och sekretesslagen är meriterande.
I Miljöförbundets personalrekrytering tillämpas kontinuerlig utvärdering av de som söker. Det innebär att vi kallar till intervju och gör övriga moment som referenstagning och eventuella tester så snart vi får in en ansökan som matchar vår målbild.
För tjänsten kommer vi även att genomföra en säkerhetsprövning. Detta innefattar ett säkerhetssamtal och en registerkontroll. Registerkontrollen förutsätter ditt samtycke.


ÖVRIGT
I Miljöförbundets personalrekrytering tillämpas kontinuerlig utvärdering av de som söker. Det innebär att vi kallar till intervju och gör övriga moment som referenstagning och eventuella tester så snart vi får in en ansökan som matchar vår målbild. Visa mindre

Administratör - extra jobb

Ansök    Okt 26    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Nu söker vi en administratör till Stora Enso

Vår kund Stora Enso söker en administratör Gillar du att vara spindeln i nätet och att hålla tidsramar? Är du kundorienterad  och van vid att hantera snabba puckar? Då har vi en spännande tjänst för dig! Om tjänsten Vill du arbeta med fokus på både industri och människor så är detta en roll för dig. Som administratör hos Stora Enso erbjuder du kvalificerad service till både chefer och arbetare i fabriken. Uppdraget som administratör är tillsammans med ... Visa mer
Vår kund Stora Enso söker en administratör

Gillar du att vara spindeln i nätet och att hålla tidsramar? Är du kundorienterad  och van vid att hantera snabba puckar?

Då har vi en spännande tjänst för dig!

Om tjänsten
Vill du arbeta med fokus på både industri och människor så är detta en roll för dig. Som administratör hos Stora Enso erbjuder du kvalificerad service till både chefer och arbetare i fabriken. Uppdraget som administratör är tillsammans med dina kollegor att sköta administrationen för två fabriker. Du kommer att vara spindeln i nätet där du blir ansvarig för boka in utbildningar till personalen, beställa fika, boka lärare och lokaler. Du har mycket kommunikation med cheferna för att stämma av behov av utbildning och planera framåt. Utbildningarna gäller bla travers, truckkort samt diverse utbildningar inom industrin och dessa är löpande.

Vem är du?
För att trivas i rollen är att du är flexibel, har god systemvana samt god teknikförståelse. Då du har mycket dialog med både chefer och arbetare och så är det viktigt att du trivs med den sociala kontakten och kan prioritera när det behövs för att nå mål. Som person är du serviceminded, noggrann och har talang för att organisera och planera. Du ser alltid nya möjligheter och lösningar och har inga problem att anpassa dig efter verksamhetens förändrade behov. Har du dessutom vana av att arbeta i SAP är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med uppstart omgående och visstid. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sebastian Baard, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

Administratör

Kommunledningsförvaltningen ansvarar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, lön, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service. Placering: Kansliavdelningen med totalt 9 tjänster med kansl... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen ansvarar för övergripande utveckling, kommun- och koncernstyrning samt olika projekt. Totalt är vi cirka 150 medarbetare. I förvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, näringsliv, ekonomi, personal, lön, kommunikation, medborgarkontor. Här finns också Område trygghet, säkerhet och folkhälsa, Område fritid och kultur samt Område service.

Placering: Kansliavdelningen med totalt 9 tjänster med kanslichefen som ansvarig chef.

ARBETSUPPGIFTER
Sölvesborgs kommun söker dig som vill arbeta som administratör/ nämndsekreterare på kommunkansliet.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av posthantering, diarieföring, hantering av inkommande-/utgående ärenden, arkivvård nämndsekreteraruppgifter samt viss systemadministration och andra på avdelningen förekommande uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant utbildning för arbetsuppgifterna och/eller erfarenhet från administrativt arbete i offentlig förvaltning. Vi ser gärna att du har IT-vana, goda kunskaper inom Office-paketet och är lyhörd för de behov verksamheten har av administrativt stöd. Erfarenhet av diarieföring, protokollföring och nämndsekreteraruppgifter är meriterande.
Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering då det gäller ärendehantering.

I rollen som administratör förutsätter vi att du har ett gott ordningssinne samt vilja och förmåga att efterleva och kommunicera kommunala rutiner och regelverk. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, positiv och har god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut.

I Sölvesborgs kommun arbetar våra 1 500 medarbetare efter ledorden värme, närhet och engagemang. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar tillsammans för att Sölvesborg ska vara en plats där det skapas möjligheter för den som bor, verkar eller vistas här.

Vi erbjuder dig en dynamisk och lyhörd arbetsplats där vi är positiva till nya idéer och god stämning och trivsel har hög prioritet. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför många förmåner. Läs mer på www.solvesborg.se/jobb

Sölvesborg ligger vid Blekinges kust med goda pendlingsmöjligheter till både Karlskrona och Malmö.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Samordnare, NOA Personlig Assistans

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker en samordnare till vårt team. Vi arbetar för och med våra kunder och assistenter med ett driv att leverera en bra och säker assistans. NOA är en attraktiv arbetsplats där man som assistent trivs och utvecklas. Att få göra skillnad och hjälpa andra är det största drivet och med hjälp av god kommunikation, respekt, ödmjukhet, egen erfarenhet inom personlig assistans, glimten i ögat och ett jädra anamma är det fullt möjl... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega? Vi söker en samordnare till vårt team.
Vi arbetar för och med våra kunder och assistenter med ett driv att leverera en bra och säker assistans. NOA är en attraktiv arbetsplats där man som assistent trivs och utvecklas. Att få göra skillnad och hjälpa andra är det största drivet och med hjälp av god kommunikation, respekt, ödmjukhet, egen erfarenhet inom personlig assistans, glimten i ögat och ett jädra anamma är det fullt möjligt.
Vill du vara med och utveckla NOA? Just nu söker vi en samordnare till vårt team i Sölvesborg. Du blir spindeln i nätet för våra kunder och anställda med arbetsuppgifter såsom: dokumentation, arbetsgivaransvar, rekrytering, assistansbeslut och schemaläggning.
Maila din ansökan till [email protected]. Tjänsten är på 80% och ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Administratör

Omsorgsförvaltningen består av fyra verksamhetsområden: myndighet och kontroll, särskilt boende, hemtjänst och funktionshinder. Totalt är vi ca 650 medarbetare. Vår värdegrund bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen. Placering: Omsorgsförvaltningen ARBETSUPPGIFTER Som administratör hos oss kommer du att arbeta med ... Visa mer
Omsorgsförvaltningen består av fyra verksamhetsområden: myndighet och kontroll, särskilt boende, hemtjänst och funktionshinder. Totalt är vi ca 650 medarbetare. Vår värdegrund bygger på att vi ska bemöta varje människa med respekt, och vi strävar mot att alla våra brukare ska ingå i en positiv och levande gemenskap som ger trygghet och glädje i vardagen.

Placering: Omsorgsförvaltningen

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör hos oss kommer du att arbeta med att stödja ett antal enhetschefer i det administrativa arbetet, exempelvis avtal- och fakturahantering. Du kommer även att ha löpande bevakning inför lönekörning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en adekvat utbildning och erfarenhet för uppdraget. Vidare krävs kunskaper i allmänt kontorsarbete och tidigare datorvana. Erfarenhet av Visma, Personec, Time Care och Winlas är meriterande.
För att passa i rollen som administratör ska du ha en god samarbetsförmåga, vara organisatorisk, serviceinriktad och snabbt kunna ställa om. Viktigt är att kunna se helheten och bidra till ett gott arbetsklimat.

ÖVRIGT
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Skoladministratör

Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare. Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”. Placering: Högtofta skola & Norje skola, Sölvesborgs kommun. Högtofta skola och Norje skola... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen består av två större verksamheter: skola och förskola samt Individ- och familjeomsorg, totalt är vi 550 medarbetare.
Vårt arbetssätt präglas av höga och positiva förväntningar, nolltolerans mot kränkande behandling samt gott bemötande - ”Vår uppgift är att skapa värde för andra och när vi gör det skapar vi värde för oss själva”.

Placering: Högtofta skola & Norje skola, Sölvesborgs kommun.

Högtofta skola och Norje skola är två mindre F-6 skolor med 80-90 elever. Båda enheterna har två förskoleavdelningar i anslutning till skolorna med runt 40 barn. Högtofta skola ligger med grönskande bokskog vid knuten medan Norje skola har närhet till strand och hav.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter hos oss och det kommer krävas att du tycker om att ha många bollar i luften.
Som skoladministratör hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer att ha ett delat ansvar för både personal, barn och elever. Det innebär t.ex. uppgifter som vikariehantering, lön- och arbetstidsfrågor, diarieföring, arkivering, schema, elevgrupperingar och betygsarbete. Som administratör hos oss använder du digitala verktyg såsom Extens, WinLas, Infomentor, Visma och Google Drive.
Du erbjuds ett utvecklande och meningsfullt uppdrag med möjlighet att göra skillnad för både personal och elever!

KVALIFIKATIONER
Du har god erfarenhet av tidigare skoladministratörstjänst eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av uppräknade program är meriterande. Erfarenhet och god datorvana är ett måste.
Som person är du en engagerad och ansvarsfull person med en positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av arbetet. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med andra kollegor.
I din roll krävs det att du ständigt har en god kundservice som präglas av trygghet, förtroende och respekt.
Gillar du utmaningar? Då ser vi fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Vid rekryteringen kommer personlig lämplighet för tjänsten att ha stor betydelse.

Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör

I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, kommunikation, fritid och kultur och arbetsmarknadsenheten. Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen. Placering: Kommunkansliet, ... Visa mer
I kommunledningsförvaltningen samlas många av kommunens stödfunktioner; kommunkansli, stab, ekonomi, personal, medborgarkontor, näringslivskontor, kommunikation, fritid och kultur och arbetsmarknadsenheten.
Kommunledningsförvaltningen är ansvarig för övergripande utveckling och diverse projekt. Ett av de viktigaste ansvarsområdena är värdegrundsarbetet där service och värdskap är i fokus över hela den kommunala organisationen.

Placering: Kommunkansliet, Sölvesborgs stadshus.
Kansliet består av ett antal olika tjänster som kommunsekreterare, jurist, registrator, fastighetshandläggare, överförmyndarhandläggare, upphandlare, tryckeriansvarig och arkivarie.

ARBETSUPPGIFTER
Kommunkansliet söker nu en administratör till tidsbegränsad anställning.
Som administratör bidrar du till att kommunens tjänstemän får det stöd som behövs för att fatta korrekta och välgrundade beslut.
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av posthantering, diarieföring, administrera inkommande och utgående ärenden, fakturahantering och arkivvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant utbildning för arbetsuppgifterna och/eller erfarenhet från administrativt arbete i offentlig förvaltning. Vi ser gärna att du har IT-vana och goda kunskaper inom Office-paket och är lyhörd för de behov verksamheten har av administrativt stöd. Du får gärna ha erfarenhet av diarieföring och protokollföring. Du behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift. Administratörsrollen förutsätter även att du har ett gott ordningssinne samt god vilja och förmåga att efterleva och kommunicera kommunala rutiner och regelverk. Du behöver kunna arbeta självständigt och planera och organisera ditt arbete.

ÖVRIGT
Som medarbetare i Sölvesborgs kommun erbjuds du bland annat friskvårdstimme, rabatterat årskort hos Blekingetrafiken och medlemskap i Personalklubben FRISK som anordnar och subventionerar personalsociala och hälsofrämjande aktiviteter.
Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en stadskärna med danska och medeltida influenser, Sölvesborgsbron med sin prisbelönta ljussättning, Listerlandet med sina sandstränder och pittoreska fiskelägen och inte minst Sweden Rock Festivals hemmaarena. Det bor cirka 17 500 invånare här. Vi arbetar aktivt för att hålla invånarna och deras behov i fokus; engagemang, värme och närhet ska genomsyra allt vi gör.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administrativ assistent

Miljöförbundet Blekinge Väst ansvarar för tillsyn och offentlig kontroll inom miljö- och hälsoskyddsområdet för medlemskommunerna Karlshamn, Olofström och Sölvesborg. Verksamhetsområdet innefattar drygt 61 000 invånare och har goda kommunikationer. För dig som gillar att vistas i naturen finns här milsvida skogar med vandringsleder, flera hundra sjöar samt närhet till hav och skärgård. Våra lokaler är belägna i Sölvesborg på gångavstånd från tågstationen. ... Visa mer
Miljöförbundet Blekinge Väst ansvarar för tillsyn och offentlig kontroll inom miljö- och hälsoskyddsområdet för medlemskommunerna Karlshamn, Olofström och Sölvesborg. Verksamhetsområdet innefattar drygt 61 000 invånare och har goda kommunikationer. För dig som gillar att vistas i naturen finns här milsvida skogar med vandringsleder, flera hundra sjöar samt närhet till hav och skärgård. Våra lokaler är belägna i Sölvesborg på gångavstånd från tågstationen. Här arbetar 25 stycken engagerade medarbetare för en hållbar utveckling.


ARBETSUPPGIFTER
Din roll som administrativ assistent är betydelsefull för att upprätthålla en rättssäker ärendehantering och en god service till kommuninvånare, företag och tjänstemän. Du är även viktig för att förbundets dagliga arbete ska fungera på ett bra sätt.

Tjänsten är placerad på vår avdelning Strategi och service. Exempel på arbetsuppgifter är posthantering, registrering och expediering av handlingar och bemanning av receptionen. Dessutom fungerar du som ett stöd till inspektörer/chefer och är delaktig i att kvalitetssäkra och utveckla administrationens arbetsområden.
I tjänsten som administrativ assistent ingår även rollen som nämndsekreterare. Du deltar vid direktionssammanträden som sekreterare och sköter de administrativa kringuppgifterna före och efter möten, såsom upprättande av kallelse, dagordning, färdigställande av protokoll och expediering av beslut.KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att arbeta utifrån fastställda rutiner. Du är strukturerad, noggrann, serviceinriktad och initiativrik. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer och hjälper gärna en kollega när det behövs. Dessutom har du god kommunikativ förmåga både i tal och skrift och är van vid att uttrycka dig på svenska i text.
Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentlig verksamhet liksom grundläggande kunskaper i offentlighet- och sekretesslagen är meriterande.
I Miljöförbundets personalrekrytering tillämpas kontinuerlig utvärdering av de som söker. Det innebär att vi kallar till intervju och gör övriga moment som referenstagning och eventuella tester så snart vi får in en ansökan som matchar vår målbild.
För tjänsten kommer vi även att genomföra en säkerhetsprövning. Detta innefattar ett säkerhetssamtal och en registerkontroll. Registerkontrollen förutsätter ditt samtycke.


ÖVRIGT
I Miljöförbundets personalrekrytering tillämpas kontinuerlig utvärdering av de som söker. Det innebär att vi kallar till intervju och gör övriga moment som referenstagning och eventuella tester så snart vi får in en ansökan som matchar vår målbild. Visa mindre

Administratör / Kontorsansvarig

Om Applied Systems Applied Systems Sweden AB är ett mjukvaruföretag baserat i Sölvesborg som utvecklar och säljer ett av Sveriges ledande verksamhetssystem för uthyrningsbranschen. All utveckling och support av AppSys Rent sker i företagets lokaler och av egen personal. Vi sätter stor prestige i att kunden ska lita på oss som leverantör och håller alltid avtalade leveranstider, återkopplingar och överenskommelser. Företaget har en snabb, effektiv och platt... Visa mer
Om Applied Systems
Applied Systems Sweden AB är ett mjukvaruföretag baserat i Sölvesborg som utvecklar och säljer ett av Sveriges ledande verksamhetssystem för uthyrningsbranschen. All utveckling och support av AppSys Rent sker i företagets lokaler och av egen personal. Vi sätter stor prestige i att kunden ska lita på oss som leverantör och håller alltid avtalade leveranstider, återkopplingar och överenskommelser. Företaget har en snabb, effektiv och platt organisation, där vi både har kul och får tid att göra ett bra jobb.

Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst. För att lyckas tror vi att du har en JA! attityd där glädje och driv speglas i ditt arbete.
Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Excel och Office paketet.
Det är viktigt att ha förmågan att prioritera ditt arbete och ta egna initiativ då du kommer jobba med flera arbetsuppgifter parallellt. Det är också viktigt att i rollen kunna arbeta självständigt.

Tjänstebeskrivning
Tjänsten går ut på att förbereda, underhålla och avlasta företagets befintliga funktioner.
Exempel på dessa arbetsuppgifter är.
- Vara företagets ansikte utåt, ta emot besökare, svara i telefon och se till att kontoret är i ordning.
- Förbereda och assistera arbetsuppgifter i företagets olika funktioner och hjälpa till där det behövs.
- Hantera och uppdatera säljmaterial, hemsidor och sociala medier
- Ta anteckningar och diktamen
- Ansvara för företagets ekonomiadministration, fakturering, inkommande fakturor m.m.
- Bistå med dokumentation, PowerPoint-presentationer och kontakt med kunder samt administration kring kurser som företaget håller, bokning av resor.
- Ta hand om ad-hoc uppgifter av administrativ karaktär

Urval sker löpande

Placering i Sölvesborg

Svenska och Engelska obehindrat i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre